×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гангстерска война! Наркобосът Сашо Гугутката агресивно завзема нови територии от човек на Митьо Очите


18 Март 2016, Петък, 16:04 ч.

Бандитът живее в непрестъпно имение в центъра на „Факултета” и ползва тежко въоръжени наказателни бригади


Ромският гангстер Сашо Гугутката владее наркобизнеса в София, като завзема агресивно територии в столицата и води открита война с Темерута, съобщава Всеки ден.

Бандитът живее в непрестъпно имение в центъра на „Факултета” и ползва тежко въоръжени наказателни бригади, когато има да се разчиства територия. Мутрите му са въоръжени с боксове, метални палки, бухалки и ножове.

Именно бандата на Сашо Гугутката е заподозряна за жесток побой над двама дилъри на дрога на кръстовището на „Сливница” и „Константин Велчков”. Тогава осем маскирани наемници причакали дилъри на Радослав Иванов – Темерута и ги попилели от бой. Жестоката инквизиция била документирана от камери на заведение, което помогнало на полицаите да спипат част от биячите.

В ъндърграунда се твърди, че Гугутката контролира търговията с кокаин и марихуана във „Факултета”, „Овча купел” и „Красно село” и се опитва да завземе силово територии на Темерута.

Неотдавна биячи на Гугутката атакували един от топдилърите на Темерута в „Борово” – Божката. Освен че го пребили, нападателите отмъкнали от него и 18 000 лева, което представлявал седмичния оборот.

Припомняме, че Радо Темерута държи София и част от Черноморието. Според спецполицаи след ареста на Златко Баретата Темерута преминал в редиците на Димитър Желязков - Митьо Очите. Несебърският бос привлякъл бившия "офицер" на Златомир Иванов веднага след излизането си на свобода. Тогава Темерута и и Ивайло Борисов-Ториното поели организацията на доставките към уличните разпространители - складирането, размесването и контрола на отчетените пари в София.

В категории: Крими


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Оня
18.03.2016 21:58:28
0
0
Темерута може и да не е клекнал,ама като му гледам изказа на 1-ви и умилението с което говори,не само е клякъл ,но и е гълтал на изброените.
5.
baihui
18.03.2016 20:47:11
0
5
Рано или късно всеки си намира "майстора" !
4.
666
18.03.2016 18:52:58
1
1
6te klekne I toq bokluk I 6pionin Temeruta
3.
бургазлия
18.03.2016 17:26:55
3
7
Ченгетата само по асфалт ли са научени да вървят,та не могат да влязат във Факултета?
2.
DJARO
18.03.2016 14:12:41
4
6
taka 4e toq mangal sas sigurnost ako e taka raotata,6te si vzemi POLAGAEMOTO
1.
DJARO
18.03.2016 14:10:29
6
7
samo da vi kaja 4e Temeruta za tolkova godini,NIKOI,ama NIKOI ne MOJA da go pre4upi- Marginite ,Zlati ,Taki i taka natatak,ne slu4aino mu e taka prqkora,toq ne klqka na NIKOI
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани 
Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори