×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лидия Кирова: В МБАЛ „Бургасмед“ видях спасението, благодарна съм на лекарите за цял живот(ВИДЕО)


Лидия Кирова: В МБАЛ „Бургасмед“ видях спасението, благодарна съм на лекарите  за цял живот(ВИДЕО)
Лидия Кирова с екипа от Хирургичното отделение на МБАЛ Бургасмед
01 Февруари 2016, Понеделник, 12:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Демонстрираха изключително отношение и професионализъм, радвам се, че в моя град има такава болница, каза благодарната пациентка
Най-приятният момент за всеки лекар е, когато види благодарността в очите на пациентите си. През миналата седмица това усетиха и в Хирургичното отделение на МБАЛ „Бургасмед“.

61-годишната Лидия Кирова сама потърси Флагман.бг, за да изкаже своята благодарност към екипа на болницата, където тя бе приета преди седмица в тежко състояние. Днес Лидия отново изпитва радост от живота и сама казва, че ще е благодарна на лекарите до живот. Не толкова за сложността на интервенцията, която не е нищо особено, колкото за отношението и професионализма на специалистите в МБАЛ „Бургасмед“. А оценката на Лидия е изключително ценна, защото тя самата дълги години е работила в сферата на здравеопазването.

„Получих болки в корема. Обадих се на д-р Янка Димчева по телефона. Тя веднага ме извика на преглед в МБАЛ „Бургасмед“. Дойдох и веднага ме приеха в болницата. Впоследствие ми каза, че съм получила инфекция. Реагираха адекватно, заради което съм им изключително благодарна. Искам персонално да благодаря на д-р Шопов, д-р Трифонов, д-р Каракашева, д-р Велков, д-р Димчева и на целия екип на МБАЛ „Бургасмед“. Хората са много добри, отнасят се много добре, внимателни са, демонстрираха изключително отношение и професионализъм. Просто нямам думи да изкажа благодарността си. Тук видях спасението“, разказа пред Флагман.бг Лидия Кирова.

 
„Пациентката бе с възпалителен процес на предната коремна стена, имаше филтрат с гнойна колекция, направихме инцизия, почистихме възпалителните и некротични материи. На терена на захарната болест често се случват такива ситуации и понеже това утежняваше много състоянието, и заради това е толкова благодарна“, обясни от своя страна лекуващият лекар д-р Димчева.

В Хирургичното отделение на проспериращага МБАЛ „Бургасмед“ работят уважаваните специалисти д-р Шопов-завеждащ отделение, д-р Димчева,д-р Трифонов, д-р Каракашева, д-р Велков и д-р Веселински. В последната година се залага изключително на онкологичните и  лапароскопските операции, а отделението разполага с най-модерна апаратура в региона.




В категории: Здраве


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
запознат
16.08.2018 13:05:36
0
3
А за онзи жираф отзад Веляна Георгиева кво ще кажете, дето се чука с нено шопов по кабинетите, да ви имам и персонала и болницата пропаднала
15.
До 11, 12, 13, 14
02.02.2016 17:23:48
2
3
Чудя се едно - как може да има такива тъпаци като вас, или всъщност е писано от един и същи тъпак? Като завиждате и не ви харесва - ами не ходете там бе идиоти смотани.

Болната жена е застанала с името си, с лицето си и с историята си, не се крие анонимно. Доволна е, живее втори живот благодарение на тези хора, а не на такива драскачи като гробари, меден рудник, или наблюдатели.

Все си мисля, че 11, 12, 13, 14 са един и същи човек - изгонен от там поради некадърност и сега плюе, от злоба и нещастие. Що си ненапишете имената да ви видим кои сте?
14.
Наблюдател
02.02.2016 08:57:07
4
5
МБАЛ „Бургасмед“ е ГРОБНИЦА, която източва здравната каса за радост на няколко общинари и техните слуги.
На далавера са и лекарите, които привикват пациентите си за "доизлекуване" в частните си практики.
Престъпно е да се прави реклама на най-долнопробното "лечебно" заведение в Бургас!
13.
меден рудник
02.02.2016 08:27:08
3
3
Поредните софийски лапачи са бургасмед.Акушерката коята пребива новородени е от там.Интересуватсе само от източване на касата.Никаква болница не може да е това!Срам за Бургас!Да се махат!
12.
Grobar
02.02.2016 01:59:51
0
1
Nai stoinostnia 4ovek na snimkata,I nai krasivia e KALINKA-med.sestrata vtorata ot liavo na diasno s rusata kosa
11.
Grobar
02.02.2016 01:55:26
2
4
Lidka na kolko o6te bolnici 6te se sloji6 za reklamno lice,I tez ti obe6taxa bez.le4enie .sega plue6 vurxu mbal,a do skoro se klania6e v mbal.vie v burgasmed do lidka mastiata li dopraxte
da vi reklamira bolnicata.
10.
Георги Бакалов
01.02.2016 19:41:28
4
2
до "№ 9":

АНОНИМЕН СТЕ ВИЕ!
МОЯТА ЛЕГИТИМНОСТ МОЖЕ ДА УСТАНОВИТЕ С ЕДНО КЛИКВАНЕ В ИНТЕРНЕТ.
9.
До Бакалов
01.02.2016 19:12:34
3
5
Бакалов, тук жената е застанала с лицето си, с името си, и персоналът е застанал до нея - така че на тази пациентка може да се вярва!
На такива анонимни като теб - няма как да вярваме...
8.
Георги Бакалов
01.02.2016 18:50:04
4
4
за "№ 7":

Жив съм, благодарение на специалистите от лечебното заведение, в което ми спасиха живота.
Що се отнася до другите две лечебни заведения - разполагам с документацията ( включително и записите на дискове ), която доказва престъпна немарливост и некомпетентност от страна на тези "специалисти", които ме изследваха.
ИСТИНАТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БУРГАС Е СТРЯСКАША!!!
7.
До Бакалов
01.02.2016 18:32:51
1
5
Бакалов, явно са наистина специалисти и в трите частни лечебни заведения, щом си жив. Ако не са били хората от тези лечебни заведения, едва ли сега щеше да пишеш.
6.
Георги Бакалов
01.02.2016 17:50:13
4
4
ТОВА Е ЧИСТА РЕКЛАМА - все едно, дали е платена или не!!!Все едно, дали по желание на трето лице -
АВТОР НА РЕКЛАМНАТА ПУБЛИКАЦИЯ Е ФЛАГМАН!

Лечебните заведения в Бургас са НА БРОЙ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ, С КОИТО РАЗПОЛАГАТ.

Това изпитах на свой гръб миналото лято въпреки, че ме изследваха и лекуваха като частен пациент в три различни частни лечебни заведения.

ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТЕЗИ, които ми СПАСИХА ЖИВОТА!
Разполагам и с цялата документация от тези "специалисти", които щяха да ме уморят.
5.
Здравейте
01.02.2016 17:19:45
4
5
Преди да ме обвините в каквото и да било, аз също искам да кажа че нито съм плащала, нито са ми плащали да напиша това - мога да споделя с ръка на сърцето, че съм пациентка на вътрешното отделение, като целувам златните ръце на д-р Атанасова - гастроентероложката - прекрасна жена, чудесен колектив, мили хора.
Това е болницата, в която нито един човек не ме е попитал защо съм отишла точно сега, всеки те гледа и ти помага във всичко докторите, сестрите, санитарките. Наистина можем да сме щастливи че имаме наистина подобна болница вече в Бургас. Аз също благодаря.
4.
edin
01.02.2016 16:31:30
2
10
Хората в болницата правят каквото могат в тези ненормални условия за работа.
3.
Бургазлийка
01.02.2016 16:08:03
8
9
Това платена статийка ли е?
2.
lisan lisan
01.02.2016 15:47:59
3
8
бензиностанции на ЛУКОЙЛ ВЪВ ВАРНА бензин 1.63 дизел 1.47 БУРГАС 1.92 дизел 1.85 златевия бойко и кмета се гаврят с БУРГАЗЛИИ(МРЪСОТИИТЕ ОТ ЛУКОЙЛ ЗАНАС А ОБЛАГИТЕ ЗА ВАРНА)ПРОТЕСТ НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ ЛУКОЙЛ
1.
БРАВО
01.02.2016 15:46:16
6
7
ПРОФЕСИОНАЛИСТИ СА ТАМ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори