×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

През 2016 г. в Бургас ще има промяна - кмета Димитър Николов го виждам президент


През 2016 г. в Бургас ще има промяна - кмета Димитър Николов го виждам президент
За бургазлии 2016 г. ще бъде благоприятна за търговия, туризъм, спорт и изучаване на чужди езици, според нумероложката Стефка Добрева
31 Декември 2015, Четвъртък, 11:04 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Родените на 9, 19 и 29 дата са късметлиите, към които Господ е благосклонен догодина

- Г-жо Добрева, твърде противоположни са мненията на ясновидците по отношение на високосните години. Според Вас, какво можем да очакваме от 2016-а година – лошо или хубаво? Кои са основните й характеристики.

- За високосните години наистина има много поверия. Трябва да се носи непременно сребро и то не е случайно. Среброто трябва да се носи, защото чисти духа, душата, чисти физически тялото. Три години, докато носим злато, то се превръща в канал на жизнена енергия. А когато четвъртата година сложим сребро, ние помагаме на организма си, помагаме си да бъдем по-здрави и мислещи.

2016 г. попада под влиянието на деветката, която е съзвездие „Орел”. Това е едно мощно, много силно съзвездие, което в един момент дава голямо равновесие. Като разгледаме годината цифра по цифра – 2 означава равновесие, 0  е ново начало, 1 е Слънце, а 6 е Юпитер, който е негативен, но без него не можем. Трябва винаги да има 9 и 6, което е плюс и минус, без това природата не може да съществува. Когато съберем общия сбор, се получава 9. Това означава завършек на нещо и едно ново начало.

Ще има и катаклизми, но за годината ще се затвърди нещо сигурно и добро. Само през 6-ти месец, юни, ще има напрежение, и то по-скоро ще е политическо, но не и с агресии. Годината и месецът са под влиянието на Орела, който дава сила и равновесие. Общият сбор е под влиянието на Нептун, който е една от планетите, господар на дъжда, водата, на чистотата и затова няма да позволи тази агресия да бъде много силна и тя ще бъде овладяна.

2016 г. по нумерологичната таблица е 9. Това е завършек на нещо и Орел. При мен се изразява като съзвездие, един красив голям орел, който свети целият. И когато сме под орел, той ни пази, наблюдава ни. И като види, че сме много негативни и потъваме, като стигнем до глезена, той ни хваща за рамената и ни измъква нагоре. Орелът ни казва „Шанс имаш! Продължавай нагоре!” Годината е шансова.

Затова тук, който е роден на 9 дата, месец година, на който сборът на рождената дата е 9, датата на който завършва на 9, трябва да знае, че неговата година е прекрасна за ново начало. Това показва, че неговият цикъл е свършил за нещо и започва ново начало. Нека да се използват тези мигове, защото не всяка година се дават тези възможности. Тези хора са с шанс да получат нещо ново в своя живот. Нека да се погрижат за себе си и наистина ще бъдат много щастливи хора. Пожелавам им го от цялата си душа и сърце.

Щастливи числа са 9, 19 и 29, независимо от коя зодия си. Това са рождените дати на късметлиите тази година, към които Господ е благосклонен и им дарява едно голямо щастие. Дава им път. Ако те вече не успят да го видят, то е за тяхна сметка.

- Много често виждаме какви шансове сме имали, когато вече сме ги изпуснали.

- Така е, защото по-често трябва да се вслушваме в интуицията си. Когато човек идва на този свят, това е интуитивният му канал. Той дава съгласие, че ще дойде на тази земя и подписва своя договор. Ако се вслушва в интуицията, каналът му е свързан с акашовите записи. Тогава вече връзката му е много силна и нещата са изпълними. Интуицията не е глас, тя е вътрешно чувство, канал. Ако се вслушваме в него, много от нещата в живота ще се случат, каквито ние ги искаме.

За това много помага молитвата, всички молитви са добри, но „Отче наш” е божествена. Тя отговаря за всеки орган, за всяко нещо. С нас се случва нещо прекрасно, когато я четем и казваме.

- Каква ще бъде годината за бургазлии?

- За бургазлии годината е 2 – 0 – 7 – 8. Общият сбор е 17, което е планета Слънце и Меркурий, а това означава мъдрост и спокойствие. Сборът пък е 8, което е Плутон. Под влиянието сме на Плутон, което означава равновесие и материални успехи. Ще има много любов, ще се обичаме повече и ще си прощаваме повече.

- Живеем в сложна международна обстановка. В нашия регион ще има ли катаклизми?

- В нашия район катаклизми не се очакват. Ще има студена и влажна есен. През юли и през септември ще бъдем под влиянието на Юпитер. Това означава, че ще има повече дъждове. През септември ще има засушаване. Не се дават големи катаклизми, войни и други проблеми.

Миналата година не беше високосна и въпреки това се случиха много лоши неща. Това означава, че тази година, макар че е високосна, ние сме под закрила на Орела, който няма да позволи да стават лоши неща поне за бургазлии.

- Правителството на България ще бъде ли стабилно?

- Планетите отразяват стабилност. Пак имаме 9 – Орел. Ще се получи равновесие между 1 и 2, между Слънце и Луна. Тези планети ще помогнат на нашето правителство да се получи споразумение между тях, няма да има големи проблеми и катаклизми.

- Казахте, че през юни ще има политическа нестабилност?

- Да, така е. Но  това напрежение няма да се превърне в агресия. Орелът ще нормализира нещата и ще се получи равновесие. А Нептун, който е господарска планета на дъжда, дава енергия, която ще спира агресията.

- За бизнеса край морето е важно да се върнат руските туристи и инвеститори. Какво показват Вашите изчисления?

- В България ще има общо подобрение на бизнеса под влиянието на Марс. Това е една дисциплинирана планета и макар и войнствена, тя дава сила и енергия. Заедно с Плутон, който е отговорност, двете са една много добра комбинация.

Специално за бизнеса в Бургас – март месец ще е под нивото на реализация, ще има леки проблеми. Но заради Марс, който е дисциплина, и Плутон, който е отговорност, в нашия район трусове в бизнеса не се очакват.

За руските туристи се получава въздействието на 111 – това е света Анна. Според мен, е дошло времето да се вслушаме в нечие послание, зов за помощ.

От месец април сме под влиянието на Сатурн, който е господарска планета на здравата основа и сигурността. Доста неща ще се оправят и ще се стигне до добри резултати след април.

- Какво ще е бъдещето на бургаския кмет? Спрягат го за министър-председател още догодина? Ще замине ли за София?

- Димитър Николов се бори с нещо, има съмнения, не е сигурен дали трябва да отиде, или трябва да остане.
След 2015 г. му предстои промяна в работата, но той все още има колебания. Догодина той ще вземе окончателно решение да отиде там, където му предлагат. Възможността вече му е дадена, но той самият бави нещата и все още не е дал официален отговор. Догодина обаче ще го направи. В съдбата му в нумерологичен план е записано „тръгване – спиране”. Той все още не е решил окончателно, но според астралното му поле той ще замине. Все още уговаря някои неща. Той е човек със същност като силен дъжд, който изведнъж става спокоен. Орелът е неговата емоционалност.

Там нещата много зависят от Бойко Борисов – да не го свалят от власт. Ако Бойко Борисов стане президент, Димитър Николов ще стане премиер. Ако пък Бойко се дръпне от президентството, Николов ще стане държавен глава. Да, кметът на Бургас има голямо бъдеще напред.

Той е обещал на Борисов, но все още се колебае, там нещата са още на разместване, но кметът Димитър Николов със сигурност ще замине за София. В момента се решава като какъв, но ще е на един от двата поста, които казахме. Като президент обаче аз виждам нашия кмет, той надвишава с много Борисов.

Освен това Бойко Борисов има избор. Него го видях като президент още преди, но имаше огромна борба и изведнъж го изритаха. Тогава стана Росен Плевнелиев. Бойко Борисов обаче един ден ще бъде президент на България. Това е записано горе.

Понеже Николов е интелигентен човек, който направи много за Бургас, бургазлии ще се зарадват много, ако той откаже. Това обаче няма да се случи. От там ще бъде и промяната на Бургас. За да бъде Бургас отново най-добрият град, кметът трябва да си избере човек. Това се дава в нумерологичната таблица. Николов трябва да посочи човек, на когото има доверие. За да може, като се дърпат отгоре конците, бургазлии да имаме полза. Това е една от промените, които се очакват в града ни.

- Мъж или жена ще бъде следващият кмет?

- Това не мога да го кажа. Трябва да знам поне 2 или 3 имена, за да го изчисля.
През 2007 г., когато Димитър Николов стана кмет за първи път, при мен дойдоха от един вестник и ме помолиха да кажа кой от петима кандидати ще спечели изборите. Тогава Димитър Николов излезе с много голяма преднина пред останалите четирима. Тогава за пръв път го видях горе на предна линия.

- За какво ще е най-благоприятна годината за бургазлии?

- Годината за бургазлии ще бъде благоприятна за търговия, туризъм, спорт и изучаване на чужди езици. Трябва да се наложи особено руският и английският да се знаят от младите. Това много ще помогне в културата и развитието на града.

- От какво да се пазим през 2016 г.?

- Да се пазим от бързи решения и каквито и да са те – да мислим трезво. И преди да направим на някого лошо, да си представим, че това се случва на нас самите. Защото на бургазлии ни е дадена 7-ата. Тя е Меркурий – мъдростта, знанието, културата, любовта. И когато ни е дадено, ние сме длъжни да вървим по тази пътечка на любовта и знанието. Трябва да даваме и получаваме любов и наистина да се гордеем, че живеем в най-добрия град в България. Това ни е дадено по принцип за годината. Щом ни е дадено и ние си вървим по пътя, няма да имаме грешка и нещата ще вървят, както трябва да бъдат.

- От какъв характер ще е най-значимото събитие в Бургас?

- Най-значимото събитие ще бъде това, че нашият кмет ще ни остави. Ще има разместване в самото ръководство на града. Друго толкова важно събитие не ми излезе.

- Какви са Вашите съвети към хората, които ще прочетат това интервю?

- На хората, които ще прочетат интервюто, пожелавам да бъдат много щастливи, здрави и не толкова критични към нещата от живота. Колкото човек е по-критичен, толкова нещата покрай нас стават по-критични. Да не забравяме, че горе в самия Космос всичко, което ние изкарваме като любов и критика, се разпределя. Зависи кое ще надделее там горе. Ако това е любовта и добрите пожелания, всички ще бъдем щастливи. Ако надвиши обаче критиката, черногледството и негативизмът, тогава става опасно за всички нас, за децата и внуците ни. Затова пожелавам на хората да гледат реално нещата, да разсъждават повече и да обмислят нещата с доброта и любов. Пожелавам им най-вече здраве и мъдрост, любов и много позитивно мислене.

- Можете ли да предотвратите нещо лошо, ако виждате сега?

- Не. Когато е записано в съдбата на човек, то се случва. Човек се ражда с кръста си.
Душата избира рождената дата и съдбата, името се дава от родителите, но то също има огромна връзка с душата. Там се изгражда и самата съдба на човека. Когато му е написана съдбата, макар да я види, ако тя е регистрирана в неговото поле, нищо не може да се промени.

Единственото, което можем да направим, е да се молим на Бог да облекчи малко тази наша съдба. Винаги трябва да се молим да бъде по-лекото, по-красивото, по-хубавото и да не се хващаме за лошите неща, за страха и напрежението. Защото ние съдбата сами не можем да я предотвратим, но можем да й помогнем да е по-добра, ако ние сме по-добри. Когато човек се отнася с любов, и другите хора се отнасят така с него.

В категории: Бургас , Хороскоп


Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
13
Коментара по темата
13.
ХАХА
02.01.2016 06:37:58
0
4
ПУТЬО НА КВАДРАТ:))
12.
педали,яжте ми хуя
01.01.2016 09:44:44
6
4
най-големия от всички е ахмед доган.
11.
ким чен николов
01.01.2016 00:43:23
3
9
Егати и държавата ако диктатора е президент.
10.
Друга яснофиТТТка
31.12.2015 21:34:25
4
7
Аз пък виждам как 2016 крадливия флегман ке фалира. счужди матриали статийки си праи
9.
За Николов
31.12.2015 20:27:39
8
14
Абе Николов е част от най-мощната партия в България ГЕРБ- с най-много членове и структури,овладяла местна,испълнителна и съдебна власт !!!! Как и Кой ще ги свали от власт ??????? Та те ГЕРБ са държава в държавата !!!!!! Дори и тука в коментарите вчера писаха медиите ,че са поръчали софтуер да започнат да следят всеки коментар под статиите - пълна диктатура на олигарсите от ГЕРП
8.
Money Laundring
31.12.2015 19:35:02
2
7
Издирван с червена бюлетина от Интерпол заловен край Карибския Остров САНТА ЛУСИЯ на яхтата Фурия с 1тон банкноти в ЕВРО ДОЛАРИ Турски лири от Европроекти опитвайки се да подкупи катер на Гранична Полиция офицери от Френските DGSE и Интерпол
7.
кофти матрял
31.12.2015 19:19:14
8
16
И аз го виждам президент ...
...на Организацията на затворниците в България
6.
Бургазлия
31.12.2015 18:52:46
7
21
Аз пък виждам в раиран костюм наглия крадец
5.
mathur
31.12.2015 18:47:14
7
17
Аз го виждам да мете улици в Горно езерово...кражбата му ще свърши...
4.
демоКРАД
31.12.2015 18:12:15
4
23
Тая нищо НЕ вижда щом НЕ вижда 120МИЛИОНИЯ дълг на Община Бургас с най добрия кмет със диплома СПТУпо Автотранспорт и с 21МИЛИАРДния заем на гениалния уравленец Банкянския пожарникар
3.
How
31.12.2015 17:43:26
7
7
Flagman pokazva nivoto na Burgas kato pravi interview ne sus Evropeiski lider ili businessmen ami sus niakakva ciganka, shamanka.

Sram me e ot vas! Na kakvo uchite decata! Na izmisleni luki!
A kude e naukitata vuv tazi tupacka!~!!
2.
Ура
31.12.2015 17:29:33
12
11
Николов президент,а Бойко Борисов патриарх.
1.
dd
31.12.2015 17:23:59
8
30
Страшна мошеничка! Само като й видиш фейса и ти става ясно за какво иде реч. Наистина не мога да си представя, че има хора, които вярват на такива женици, че и ги спонсорират!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори