×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Добре дошли в Бургас! Тук заплахите за убийство са просто думи, а ударът по случаен човек на улицата – „емоционален изблик”


Добре дошли в Бургас! Тук заплахите за убийство са просто думи, а ударът по случаен човек на улицата – „емоционален изблик”
Прокурор Камен Господинов счита за нормални нападанията над журналисти в изпълнение на служебните им задължения
11 Декември 2015, Петък, 11:45 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ

Г-да прокурори, кой да ни защити от деградиралите безработни младежи, които се чудят какво престъпление да извършaт от скука?



Районна прокуратура – Бургас не счита за престъпление нападението над случаен човек на улицата или заплахата за убийство. Според държавния обвинител Камен Господинов думи от рода на „ще те намеря и ще те утрепя” и „ще ти отворя черепа” са просто „заканителни слова”, от които нищо не би последвало. А ударът с юмрук в гърдите на журналист, докато изпълнява служебните си задължения е „емоционален изблик”.

Вчера прокурор Камен Господинов излезе с постановление за отказ от образуване на досъдебно производство срещу А.Г. и бандата му, в която има и криминално проявени лица, случаят е от  16 септември 2015 г. – подробностите виж тук.

Следователно, драги съграждани, всеки от вас може да  заплашва с убийство  когото и където си поиска. Всеки от вас може да удря други хора, стига да го направи така, че да няма следи. Така няма да има никакъв проблем, защото според прокуратурата това не е престъпление.

Да живеят анархията и уличното правосъдие!

Скъпи съграждани, не се чудете, че брутални рецидивисти като Симеон Стоянчов – Малката Рижа, ексгардът Горан Горанов и себеподобните им се разхождат сред нас и ръгат с ножове и бият, когото им попадне. Защото, според прокуратурата, това не е престъпление!

Но в този ред на мисли питам прокурор Господинов, трябва ли да се стигне до тежка травма или до убийство, за да си вършите работата?


Мотивите на прокурор Камен Господинов

До какво води подобна безнаказаност? Това превръща брутални  рецидивисти в идоли на младите, в примери за подражание. А това е страшно, защото утре те ще възпитават деца, ще имат семейства. И на какво ще ги научат – че могат да нападат и да заплашват с убийство, без проблеми. Така градът ни ще стане уютно място за хулиганите, а възпитаните  и интелигентни хора просто ще го напуснат.

Подчертавам, че мнението на ръководството на МВР-Бургас  по моя случая е коренно различно от това на прокуратурата. Да, вярно е, че дошлите на място униформени  гледаха безучастно,  но веднага след това беше образувано дисциплинарно производство и те бяха наказани. Това означава, че според МВР има достатъчно факти за извършвано местопрестъпление. Още повече, че голяма част от заплахите срещу мен бяха направени в присъствието на служителите на Второ РУП.  Те ми казаха следното, преди да си тръгнат: „Съветваме ви да си заминете заедно с нас, защото може да се стигне до меле, до саморазправа”. Искам да обясня на полицаите сега, че работата на журналиста е да отразява основно конфликтни ситуации – работим в агресивна конкурентна среда и често проследяването на подобни събития изисква бързина и реакция от мястото на развиващото се действие. Част от полицейската работа е да ни пазят именно от подобни посегателства и нападения, както и да ни съдействат. Така е по закон.

Но защо виновни се оказаха само бездействащите полицаи? Изкривена справедливост ли е това? Смятам, че отговорността трябва да понесат най-вече истинските виновници.

По случая са налице достатъчно факти за образуване до досъдебно производство по чл. 325 от НК или по-точно в частта му за извършване на „хулиганска проява с особена дързост”, който предвижда до 5 години затвор. Защото бруталната сцена се разигра посред бял ден, на метри от две училища, пред патрул на пътна полиция и пред такъв от Второ РУП. Единият от нападателите ми е криминално проявен, както и голяма част от бандата му.

Вие ги оставяте, г-н прокурор, да се измъкнат. И тези хора  ще се чувстват още по-велики и недосегаеми  от органите на реда и още по-амбицирани да извършват престъпления.

Добре дошли в Дивия запад, наречен Бургас !

Очаквайте още по темата след малко

В категории: Крими


42
Коментара по темата
42.
Нужен е анти-помиярски закон
27.01.2016 12:47:20
0
1
Тия журналисти са такива помияри!!!!!! Ровят се в лайната на хората, ядат ги и после ги съдят, защото лайната им не били сладки!
41.
Ст
14.12.2015 10:46:09
1
10
Тя Танчето с кого не си е лягала вече!Бяха писали че била на Емил Христов бройка.Няма да се учудя за други прокурори в Айтос.Единия редовно купувал презервативи,уиски и шоколадови бонбони и е женен.Господинов и той е женен.Танче,Танче,до там ли стигна моето момиче само с женени мъже и те едни красавци всичките!
40.
Морски
13.12.2015 12:12:21
3
15
До автора: замислял ли се, че вие от Флагман носите голяма отговорност за героизирането на тези смешни индивиди които споменаваш в статията?Разни дрогирани тинеиджъри ги изкарвате "мутри" , "батки"... подхранвате им болното самочувствие и създавате модел за още по -дребните тарикати как да мутреят.
39.
! ! ! ! ! !За Таня Спасова и аз съм чевал ! ! ! !
13.12.2015 10:17:36
0
14
Тези историй за устата на Таня Спасова и аз съм ги чувал лично от Камен, но предпочитам да си ги запазя за себе си. Каменчо, нищо мъжко няма в това да разказваш за интимните си преживявания с дамата, но всъщност ние всички вече знаем, че не ставаш нито за прокурор, нито за любовник... дъниш се на всякъде, замили се и се преорентирай към други поприща!!!
38.
Танче Танче
12.12.2015 23:05:51
0
10
Камен разказваше с подробности на Христов колко си добра с устата. Отърви се от тази връзка защото само ще страдаш Танче.
37.
666666
12.12.2015 15:19:03
0
8
Да ,за съжаление в Бургас няма правосъдие,моя син беше заплашен от един пияница и наркоман и след няколко дена беше наръган от този пиянка и прокуратурата не само,че не повдигна обвинение за опит за предумишлено убийство,а се изказа,че това било междусъседски отношения и да го съди с гражданско дело,това е недопустимо,но за съжаление е така,но все пак се надявам ,че тоя ще си получи заслуженото,защото все някой ден ще си намери майстора.
36.
Тгт
12.12.2015 13:52:50
0
9
Камен Гуспадънов не беше ли приятелче на великйя Дарин Ристув?
35.
Аз знам!
12.12.2015 11:51:36
0
14
Камен Господинов е мишка и трябва да си смени професията, от всеки прокурор се изисква да бъде безкомпромисен и да вкарва такива хора в затвора, а не да омаловажава такива случаи, защото тези лайнарчета добиват чуство за безнаказаност точно защото им се пуска аванта от полицията и от прокуратурата... след време същите такива лайнарчета заприличват на Горан и "рижата" и турмозят гражданите на Бургас
От коментарите по-доло разбирам, че на Камен Господинов има достатъчно основания за да му бъде направена проверка от София и за това, нека всеки който има информация да е направи публично достояние или да е подаде като сигнал и да му бъде направена проверка!
Дребни души като Камен Господинов нямат място в прокуратурата!!!
34.
Важен
12.12.2015 10:17:09
12
5
Аз пък лично съм плащал на Флагман и лично на Петър Петров, за да пишат каквото им кажа. И съм много доволен от тях!
33.
Господин Каменов
12.12.2015 10:08:37
0
12
Добре де, Таня Спасова и Камен Господинов не се ли разделиха вече? Още ли ходят в Гърция, Велинград, Цигов чарк и т.н. заедно?
32.
Gemiq
12.12.2015 09:20:17
2
3
flagman sa klukarski sait sas hiliqdi pati podadeno greshno informaciq nqkvi harbistavat tatuirani biqchi kogato sa zasegnali psevdo jurnalista jencho na koito vsichki drugi sa mu vinovni no toi e unikalen (
31.
TOP
12.12.2015 07:43:44
2
12
Виждам че доста юристи се включиха . Много сте чувствителни бе дами и господа , ама като взимате рушветите ви е добре. Лично съм плащал и на следовател и на прокурор и на съдия и не защото ми е било хубаво а защото тези боклуци са ме принуждавали . АЛЧНИ МЕРЗАВЦИ
30.
драскачи
12.12.2015 06:43:40
4
5
жълтите платени сайтове, с псевдожурналисти, които се занимават с писане на коментари под жалките си поръчкови текстчета, никой не защитава. който е много ербап, да си завежда дело. прокуратурата да не ви е на лично ползване
29.
Кауло Госпуельо
11.12.2015 22:30:16
2
9
Я виж ти, под пост 21 е писал май лично Камен Господинов.
Що така се издаваш бе момче !? Той че онзи дънгалак е перде и не ти цепи басма е факт, както е факт че има кой да му обръща внимание в Цацаратурата в София...... Ама ти що кълвеш на изтърбушени чанти бе пич, пък били те и финансово дашни, чак до там, че се издаваш ??? По хитър те мислех бе Камене по-хитър, а ти направо скочи сам на пързалката дето онзи тюмбел ти е курдисал от 2012г. и лъска ли лъска. вече трета година. ЯЗЪК ти момче, язък.
28.
Прокурора отказва ДП, не съда !
11.12.2015 21:50:02
3
11
Публикувайте ОПРЕДЕЛЕНИЕТО на този сладур, бе Флагмани, той е обществено достъпен и публичен по ЗДЛД.

Сканирайте го и публикувайте, може и на други хора да е направил същата схема прокурора и те да са го ОСЪДИЛИ в съда. Така ще имате и съмишленици в битката ви с корупцията в БРП. И за информация на доста от коментиралите до тук, една корекция ! Постановлението за ОТКАЗ да СЕ ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО е на прокурора. НЯМА НАМЕСА на СЪД в този акт по НК и НПК. Съда се включва едва когато прокурора е образувал ДП, повдигнал е обвинение на уличената страна и е образувал прокурорско дело, което внася за разглеждане в съда. Едва там, съда се намества с потвърждаване на прокурорската теза или с нейното отхвърляне.

НЕ МЕШАЙТЕ СЪДА в корумпираните прокурорски схеми. Че само съда остана НЕОВЛАДЯН от Герб и турците, превземат ли го, става страшно и ще се молим да влезнат ДАЕШ и да разчитаме на тях, да почистят ....
27.
do znaeshtiq - post 21
11.12.2015 21:21:19
2
3
M.Dobrev nikoga e NQMAL SADRUJNICI vav firmite si, neshtastniko 21-vi !??
A i za PRIQTELKA pak ne si poznal. coveka si ima jena v Sofia i si jivee s nea za smetka na teb, mutreeshtoto se advokatce-KUKA, Licna drujka s Kamenco Gospodinov.

Haide kato si tolkova otvoren koi s kogo e, otidi na 16.12.2015g. v SPECIALIZIRANIQ SAD - Sofia, da razberesh koi e SVIDETEL na NIKOLAI MECKOV i koq KIFLA SRESHTU nego i grupata mu.
Vsicko si stoi myrsho i rano ili navreme te zastiga, Pytniko 21-vi !
26.
ДИСЦИПЛИНАРКА за ГАМЕН КОСПАДИНОФФ
11.12.2015 21:07:57
3
16
Този софийски ТОЛУП го ХВАНАХА на КАЛЪП със СЪДИЙКАТА СПАСОВА ТАНЯ в Несебърската прокуратура 2013г. !!!
УЖ ГОЛЯМ МОРАЛИСТ БИЛ, АМА НАГОНА МУ НЕ УДЪРЖАЛ на СЕМЕЙНАТА ВЯРНОСТ и ПОЧТЕНОСТ. ИНАЧЕ, ПАРАДИРАЛ ЧЕ НЕ СИ ГО ВАДЕЛ НА РАБОТА ...... само дето бъркал СЪДЕБНАТА ПАЛАТА в Бургас с тази в Айтос ! А ТАМ ЗАСМЪРДИ ЛИ НА ГНИЛО, все с ГАМЕНЧО го свързвали.

Та същият този, мазен, нагъл ИБРИКЧИЯ, бръмчал на млади дами и прокурорки от районната прокуратура, а и много вървежен бил с ФРЕНСКИЯ ЕЗИК към застаряващите каки висшестоящите прокуратури в Бургас.

Та знае ли човек, колко му е офертирал Данчо Лайфа, за да оправдае толкова безскрупулно племенника му !? ЗНАЕТЕ ЛИ !??

ОСТАВКА КОРУМПЕ софийско, ОСТАВКА ГАМЕНЕ !!!
25.
ирко
11.12.2015 20:15:33
1
7
В БЪЛГАРИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕСТРУВА НИЩО ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИЙТЕ КОЙТО ТРЯБВА ДА НИ ЗАЩИТАВАТ НИ УНИЩОЖАВАТ И СЕ ОПРАВДАВАТ С ПОЛИЦИЯТА
24.
Ким Чен Николов
11.12.2015 20:04:30
2
3
ама ние имаме ли политици ? На село какви политици, само тънкосметкачи .
23.
Бургазлия
11.12.2015 20:03:52
3
9
Добивам впечатлението,че прокурор и съдия са божи деца-абсолютно непогрешими,абсолютно ненаказуеми,те не могат да имат погрешно мнение или решение.Свръх хора!Помните ли кой човек/един с мустачки/издигна тезата за свръхчовека?!Когато имате да решите дилема българска,спомнете си "Нема такава държава"в този текст е казано всичко.
22.
..
11.12.2015 19:59:16
0
6
,политиците ли са ни виновни, че сме най- дивите селяни в Европа?
21.
До номер 9 Милчо Добрев
11.12.2015 19:09:38
5
8
Стига плю като не ти отърва. Бившата ти приятелка и съдружничка в рекламната фирма сега е курва, а преди това не беше. Значи ти си педераст и си импотентен. Цял Бургас знае що за стока си, но ще си намериш майстора!!!
20.
Димитър Николов-кмет
11.12.2015 18:23:51
13
11
Въобще, ама въобще не ми пука вече кой кого набил, пребил, изнасилил и убил. Вие овцете нали пак си ме избрахте за кмет. Хахаха, това е само началото. Скоро ще започна и да турцизирам и ислямизирам Бургас, а и останалия югоизточен регион. Все пак нашите братя турците и нашите приятели от ЕС и САЩ искат това и аз като един горд член на нашето ново евроатлантическо семейство с голяма гордост ще го направя. Скоро ще дам една прекрасна идея на нашия велик водач и премиер на република България: г-н Бойко Борисов, официално във абсолютно всички учебници по история да пише, че никога не сме били под "османско робство" и че Левски и Ботев са били терористи и са нарушавали етническия мир. Всички архиви за това измислено робство сте бъдат изтрити и ако трябва и насила ще ви накараме да вярвате, че Русия е най големия ни враг и че именно те ни поробиха, което и си е истина. Ислямизацията е най хубавото и прекрасно нещо за мен и съм много горд, че скоро това ще стане и реалност. Благодаря ви мили съграждани, че ми се доверявате и продължавате да ми вярвате. БЛАГОДАРЯ
19.
топ
11.12.2015 16:36:49
5
21
Попитали радио Ереван " защо Цацаров и Пеевски са дебели като СВИНЕ " отговора бил " защото лочат от коритото на ДПС "
18.
TOP
11.12.2015 15:45:02
8
23
И прокурорчето и съдията са смазали лапите партийно и са решили делото по възможно най справедливия начин , а именно ; КОЙТО ДАДЕ НАЙ МНОГО --ПЕЧЕЛИ ДЕЛОТО . това е темида а ла БГ- ЦАЦАРОВ
17.
До началника им
11.12.2015 15:39:01
7
32
Пълна проверка и ревизия от София на работата му, дисциплинарка и на пазара на труда да види как се гладува, наядени тарикати.
16.
Ева
11.12.2015 15:23:27
7
16
Желязко, работата на журналиста е навсякъде. То и престъпника смята че не му е работа на журналиста да го снима, но това не би трябвало да го решава престъпника. на теб ако ти нахвърлят керемидите докато работиш как би постъпил?!
15.
бабичката
11.12.2015 15:22:55
10
12
Спете спокойно флагмани вие не сте журналисти
14.
Запознат с дейността на прокурор Господинов
11.12.2015 15:21:00
8
37
Прокурор Камен Господинов е марионетката на Окръжната прокурорка Калина Чапкънова, която го използва като маша за да обвинява невинни хора. Камен Господинов е същия прокурор хванат на калъп с своя колежка съдийка в съдебната палата в гр. Несебър. Камен Господинов е прокурора който е обвинител по скалъпеното дело срещу бившата архиварка на окръжна прокуратура която Калина Чапкънова и Ангел Георгиев натопиха а те си прибраха парите. А сега Ангел Георгиев е представен пред ВСС за наказание за благодарност от Чапкънова. Сами ще се самоизядат тия корумпирани змии. Има Господ и рано или късно всеки ще си получи заслуженото.
13.
Кмета
11.12.2015 15:17:45
7
24
Кмета е редно да излезе в медиите и да размаха юмруче и да се обяви срещу хулиганите! След това да продължи да папка от фондовете и да взима заеми,които ние да имаме да връщаме. Все пак най-добрия град за живеене ;)
12.
Желязко
11.12.2015 15:17:40
28
6
НЕ се врете където не ви е работата и няма да ви бият.....
11.
ким чен николов
11.12.2015 15:16:59
3
17
Поръчката е изпълнена ...
10.
do 7
11.12.2015 15:05:35
10
25
Полицията не защитава хората по професии. Какъв закон?! Човекът е стоял и вероятно е снимал. Защото това му е работата. РАБОТАТА!!! Ако е нападнат трябва полицията да се намеси независимо кой какво работи! Не са голи думи в никакъв случай. Трябва да има система в която хората да бъдат защитавани и авторът си е прав. Пожелавам на прокурорът като му надят главата някъде същите олигофрени да се бръкне в дълбокия джоб за пластична операция и никой да не му помогне!!!
9.
ДЪРЖАВА ИМА, КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ СЪЩО !
11.12.2015 14:59:17
11
34
ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОЗИ ХАЛ, ЗАЩОТО ИМА КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ ОТКАЗВАЩИ ДА ПРАВОРАЗДАВАТ !!! ИЛИ КАЗАНО ПО ТОЧНО, НАМИРАЩИ СИ ДОВОДИ КОИТО САМО В ТЕХНИТЕ ТИКВИ НИКНАТ, КАТО КАК ДА ОПРАВДАЯТ БЕЗЗАКОНИЕТО НА ЕДНА ИЛИ ДРУГА САМОЗАБРАВИЛА СЕ ПАСМИНА МУТАНТИ.

А ТОЗИ ИЗГОНЕН ОT НЕСЕБЪРСКАТА ПРОКУРАТУРА ЕБАЧ, Е ТОЛКОВА ПОРЪЧКОВО МИШЛЕ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА КАК ГО ТРЕСАТ ТИКОВЕ АКО МУ ЗАСТАНЕШ С АРГУМЕНТИ НАСРЕЩА.

ТА ПРИКАНВАМ ЖУРНАЛИСТА от МЕДИЯТА, ПРОТЕСТИРАЙTE ПОСТАНОВЛЕНИЕТО ДИРЕКТНО В СОФИЯ ПРЕД ИНСПЕКТОРАТА на ВКП! ТАМ ВЕЧЕ ИМА ОБРАЗУВАНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ СЪЩИЯТ ГЕЛОСАНО-ОПЛЕШИВЯВАЩ ЕБАЧ ..... ЗА ДРУГИ ОТКАЗИ В ПОЛЗА НА ЕДИН ГЕРБЕР БУРГАСКИ, ПОЛУЧИЛ НЕЗАКОНЕН ДОСТЪП ДА СЪДЕБНИ ДОКУМЕНТИ НО СЪС CЪДЕЙСТВИЕТО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА.

АПРОПО, СЪЩИЯТ ПРОКУРОР , В ПОДОБЕН КАЗУС но БЕЗ УСТНИ ЗАПЛАХИ И НАНЕСЕНИ УДАРИ, Е ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО И ГО ВНЕСЕ В СЪДА. ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ОЖАЛИЛАТА СЕ ПИСМЕНО КУРВЕТИНА ПРИ ОТКРАДНАТИ 130000 ЛЕВА ОТ НЕЯ, ТАКА СИ Е ПОДЛОЖИЛА СИЛИКОНОВИТЕ ЦИЦИ, ЧЕ ПРОКУРОРА ГАМЕН енд КО, е ОБВИНИЛ В ЗАПЛАХА ЗА ИЗНУДВАНЕ И УБИЙСТВО ОКРАДЕНИЯТ СОБСТВЕНИК Е ТО САМО ЗАЩОТО Е ПОИСКАЛ С НОТАРИАЛНИ ПОКАНИ, РАЗПОРИЯТА ДА ВЪРНЕ ПРИСВОЕНИТЕ ПАРИ, ЗА ДА НЕ Я ДАВА НА СЪД и ДАНЪЧНИТЕ ! ИМАТЕ ДОВОД, ДАЖЕ И ДА ПОИСКАТА ОСТАВКАТА на КАМЕН ГОСПОДИНОВ пред обществеността на Бургас. МОРАЛНО Е ДА ГО НАПРАВИТЕ ! НЕМОРАЛНО Е СА ГО ОСТАВИТЕ, ДА ДЕРИБЕЙСТВА в Районна Прокуратура Бургас.
8.
ха
11.12.2015 14:57:40
13
31
Да набием прокурор Костадинов. Да му отворим черепа. Да му го нахакаме отзад. Друго какво можем да ти направим без да имаш шанса да ни съдиш.
7.
По кой закон?
11.12.2015 14:52:17
18
18
По кой закон докато подскачат и се карат журналистите с някой, трябва да ги защитава полицията?! Би трябвало да защитават не журналиста, а обикновенния гражданин, който няма никаква власт. Или си нагаждате нещата, както ви е удобно на вас. Общо взето статията ви е едните голи думи, без никаква правна стойност.
6.
Хахах
11.12.2015 14:46:09
7
23
Ето за това имаше нужда и шибаната реформа в прокоратурата и ВСС , заради такива гнили прокурори.... Един ден рижта да нападне синът му или да се опитат да изнасилят дъщеря му и тогава да кзва "а то е само опит-не е осъден защото не се е случило"
5.
Моля
11.12.2015 14:43:47
21
15
"Журналист по време на изпълнение на служебните му задължения" - е такава глупост не бях чувал. И това в кой закон го пише? Оставете хората да живеят без да им се месите в личния живот и няма да ви заплашват.
4.
_nib_
11.12.2015 14:43:18
7
33
Почва да ме гложди едно съмнение че прокурорчето е усвоило накаква сумичка.
3.
Финдо гея
11.12.2015 14:32:23
24
11
Ей флегман глупаци такива като спрете да се врете и да нахалствате в стремежа си за тъпи новини може и да спрат да ви дават плюнките и шамарите шматки такива на 5 метра от вас грозни гейове и гнусни циганки проституират и през деня и през вечерта а вие се правите на слепи защо не си наврете там носа или ви е страх да невземете някой черен мръсен хуй а?
2.
hv,jyvkjgv,mhvkmhvmhvkjhvj,y
11.12.2015 14:31:21
5
17
ПРИЯТЕЛИ , ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО , МАЛКИТЕ ПЕШКИ ДА ОСТАНАТ БЕЗВОЛЕВИ И СТРАХЛИВИ , ЗА ДА МОЖЕ ЦАРЯ И ЦАРИЦАТА , ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ , АКО ЧАК СЕГА СТЕ ГО РАЗБРАЛИ , ПО ЗЛЕ ЗА ВАС ........
1.
N 1
11.12.2015 14:31:14
8
28
Nqma takava darjava.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина
Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори