×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС ми отряза главата! Не ме е страх от реванш, ще изкарам документи да покажа сделките им


ДПС ми отряза главата! Не ме е страх от реванш, ще изкарам документи да покажа сделките им
Мога да бъда председател на Общинския съвет, както и ще си възстановя лекарските права, каза екс кметът Георги Кенов, който загуби изборите на втори тур
02 Ноември 2015, Понеделник, 06:24 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

ДПС, ГЕРБ и БСП се обединиха срещу мен, явно са имали предварителна договорка

- Г-н Кенов, изправихте се като кандидат за нов мандат от БДЦ срещу ДПС, чийто кмет бяхте през изминалите години, но загубихте битката. Изненада ли ви това? На какво го отдавате – на твърдия електорат на ДПС или вие подценихте ситуацията?

-  Всички се обединиха срещу мен, дори и полицията.

- Но защо?

- Една седмица в Сунгурларе се случваха всевъзможни неща. Заплашваха ме, преследваха ме, ограбиха ми жилищата. Просто е имало някакви договорки, които все още не са много ясни. Никоя от останалите партии реално не ме подкрепи.

-  В Айтос например имаше общ фронт срещу ДПС, защо не успяхте да сформирате такъв в Сунгурларе?

- Да, не успяхме. Другите направиха фронт срещу мен.

- Опитахте ли да водите разговори с БСП и ГЕРБ?

- В момента преговаряме с ГЕРБ за съвместни действия.

- За обща работа в Общинския съвет ли?

- Да, те имат 3-ма свои представители, а ние имаме 6. Можем да управляваме заедно с ГЕРБ. Ако оставим на ДПС, то интелектуалното ниво е критично.

- Вие лично притеснявате ли се от отмъщение от страна на ДПС, ще търсят ли реванш срещу вас, след като влязохте в конфликт с местните им лидери?

- Цялата седмица съм са на хотел с охрана. В петък вечерта, преди първия тур на местните избори, ми потрошиха ключалката на апартамена  и са го преровили, даже шахтите и капачките на водомерите са отворени. Тоалетното ми казанче дори е разбито. Отидох на вилата и видях, че са ми взели телевизорите, а на леглото намерих оставена пушка с увит парцал като бесило, наоколо имаше вода, приличаше на ритуал. Стресираха ме. Заминах извън общината. Скрих се в един хотел. Гониха ме с коли между селата Подвис и Лозарево. Това ли е демокрацията?

- Разпознахте ли колите, които ви преследват?

- Зад мен караше кола на много малка дистанция и в момента, в който отидох при мои приятели в Лозарево – ме оставиха на мира.

- Страхувате ли се за живота?

- Не съм се прибирал в жилището си цяла седмица. Това е показателно.

- Как виждате бъдещите 4 години на Сунгурларе?

- Не искам да бъда песимист , но при тази ситуация – нищо добро не виждам.

- Този натиск срещу вас от кой е иницииран, имате сблъсък с депутата Хюсеин Хафъзов, него ли подозирате?

- Той е казал на митинг в Манолич, че или неговата или моята глава щели да бъдат отрязани. Е, отрязаха моята глава!. Да са живи и здрави. Аз съм с демократични принципи.

- Вие сте и водач на листата на БДЦ в Общинския съвет, ще останете ли в него като общински съветник?

- Да, искам да стана председател на Общинския съвет.

- Може ли новата общинска администрация на ДПС да изкара срещу вас документи или сделки, които да провокират намесата на прокуратурата срещу вас?

- Напротив, ние ще изкараме документи за тях, защото досега ги крих. Нека да се види какво са правили.

- Как виждате своето лично бъдеще, с какво ще се занимавате?

- Ще си възстановя лекарските права и най-вероятно ще си отворя кабинет и ще започна да работя. Животът продължава. Жалко е друго – много хора са гласували за мен и аз имам ангажименти към тях, не мога да ги оставя. Не е етично.

- Имате по селата избрани кметове от БДЦ. Как ще работят те с Общината, управлявана от кмета на ДПС Васил Панделиев?

- Това е парадокса. Хората по селата имаха някаква надежда. Надявам се, че ще надделее разума. Това е най-важното. Защото със заплахи и преследване не стават нещата.

- Защо ДПС припознаха Васил Панделеев, той беше в предходни години кмет и кандидат-кмет от други политически сили?

- Не мога да обясня. Но ГЕРБ-Сунгурларе гласува за ДПС.  Всички политически сили гласуваха за тях.

- С кандидата за кмет на ГЕРБ Ирена Водева, която отпадна на първи тур, имахте конфликт, възможно ли е той да се отразил на позицията на партията за балотажа?

- Конфликтът е свързан с горите, но разберете, че без тях общината няма да просъществува.

В категории: Сунгурларе


26
Коментара по темата
26.
за сунгурларе
05.11.2015 22:04:43
2
11
Кмета Панделиев как ще управлява?-всички съветници от ДПС са без образование. Каква политика ще проведе или им трабват такива само да гласуват, или ще им купят дипломи....
25.
още веднъж до новото ръководство
05.11.2015 19:25:09
1
3
утре като вече ще сте под клетва мислете за малкото хора който останаха в този малък град . Не мислете как да си напълните джобовете, а мислете за народа. Някои от фенките на кмета вече подадоха оставка нека да го направят и и тези които му лижеха задника защото ще и бъде много трудно при този нов кмет
24.
още веднъж до новото ръководство
05.11.2015 19:23:34
1
0
утре като вече ще сте под клетва мислете за малкото хора който останаха в този малък град . Не мислете как да си напълните джобовете, а мислете за народа. Някои от фенките на кмета вече подадоха оставка нека да го направят и и тези които му лижеха задника защото ще и бъде много трудно при този нов кмет
23.
До Новото ръководство
04.11.2015 14:10:05
2
6
МНОГО ЖАЛКО , ЧЕ НЕ БЕШЕ ИЗБРАНА КАНДИДАТКАТА НА ГЕРБ
ИРЕНА ВОДЕВА, КОЯТО Е ЕДИН МНОГО ДОСТОЕН ЧОВЕК. КОЛКОТО ДО Г-Н КЕНОВ, ИЗВЕСТНО НИ Е КАКЪВ РЪКОВОДИТЕЛ БЕШЕ. НЕКА ПОЛИЦИЯТА ПОТЪРСИ ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ, КОИТО РАЗДАВАШЕ В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ПИТАМ НАПРИМЕР КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ИЗБРАНИТЕ НЕГОВИ КМЕТОВЕ В НЯКОИ СЕЛА.НАПРИМЕР ВЪВ ВЕЗЕНКОВО, СЛЕД КАТО НЕГОВАТА КАНДИДАТКА Е РАЗДАЛА ОКОЛО 20 000 ЛВ НА БРАТЯТА РОМИ. ТАЗИ ЦИФРА СЕ КОМЕНТИРА. ЧИЙ СА ПАРИТЕ МОЖЕМ ДА ПРЕДПОЛАГАМЕ....
22.
Гого
03.11.2015 20:26:56
6
8
о забравих за шофьора на Кенов Кънчо той сега ще стане шофьор Панделиев нали е фурнаджийска лопата лижи задниците на всички, а мажоретките на Кенов ще станат мажоретки и на Панделиев боже каква община дано не се върна никога там ....
21.
Гого
03.11.2015 20:05:55
3
14
Стига сте си чесали езиците, ще видим какво ще направи Панделиев като започне: зам.кметове Хатидже, Дарина и Иван Чанев, или Бозов, директор образование Дияна Гурева , директор администрация Мария, .... продаване на ресторанта на Валю кюфтето без пари още да затъне общината, разграбване на горите Бозов ще ни топли две години .....
20.
до ГЕРБ
03.11.2015 17:15:01
1
8
Да видим кой ще се настани в общинската администрация след броени дни. Нищо лично ,но ........стига с тоя морализъм.По-добре си мълчете,че като кажете едно -то станало опакото.
19.
vbn
03.11.2015 15:02:53
0
5
до 18:Ако обичате напишете и вие вашето име.
18.
ГЕРБ
03.11.2015 14:19:51
7
1
До 15 : Пишете ако обичате с истинските си имена, нямате право да злепоставяте партията по този начин. До г-н Кенов : Всички членове и симпатизанти гласуваха по свое усмотрение и съвест, никой с никого не води преговори.
17.
али
03.11.2015 07:27:41
6
14
КВИ ДОКУМЕНТИ ЩЕ ВАДИШ БЕ?

ЗАЩО НЕ ИЗВАДИШ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА "ПЕЧЛИВШАТА ФИРМА "ППД ?

ЗАЩО НЕ ИЗВАДИШ ДОГОВОРА ЗА РЕСТОРАНТА?

ЗАЩО НЕ ИСКАРАШ ДОГОВОРИТЕ ЗА ИЗМИСЛИНТЕ ОТ ТЕБ ПЪТИЩА СЛАВЯНЦИ-СКАЛА, ТЕРЗИЙСКО -ВЕНЕЦ?

ИЗКАРАЙ И ДОГОВОРА ЗА ОНАЯ ОБЩИНСКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ДЕТО БЕШЕ ОТВОРИЛ?

ДА ВАДИМ ЛИ ОЩЕ БЕ ПИЧ?

ИЗВАДИ И ПОКАЖИ НА ХОРАТА ЗАЩО ПРЕДИ ГОДИНИ СИ БИЛ СЪС СПРЕНИ ЛЕКАРСКИ ПРАВА?
16.
любопитен
03.11.2015 07:00:29
3
15
Интересно защо Чак сега Кенов ще вади документи какво е правило ДПС в С-ре??? Защо е чакал години и нищо не е правил??? Хайде сега и сина ти да го приберем и двамата заедно в бургаския затвор.
15.
gerb
03.11.2015 06:52:29
3
13
Да,мястото на Секретар на общината се пада на нас от ГЕРБ,а за нивото на съветниците от ДПС просто няма какво да говорим.Панделиев,Панделиев такъв си го вкара,ще те въртят на малкия си пръст от ДПС.Но на мен ми е ясно,че ти си там заради голямата заплата и да си оправиш роднините.
14.
Планиница
03.11.2015 06:30:53
2
23
На събрание в Планиница преди изборите Хафъзов ни плашеш с нов Възродителен процес.Плашеше ни че новородените ни деца няма да носят турски имена.Този човек мрази българите нищо че е помак.
До кога ще ни смятат за глупаци?Нали пътуваме вече извън държавата и виждаме какво става и какво е в руенския балкан.Няма ли в тази държава някой който да го спре да ни насосва едни срещу други - българи срещу турци?
13.
Сунгурларец
03.11.2015 00:29:08
2
14
http://gospodari.com/%D1%85%D0%B0%D1%84%D1%8A%D0%B7%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-video45571.html

Сунгурларци,продажници...това ни чака.Кенов не му клекна,сбориха шапките и не беше вече удобен на ДПС, сега Панделиев ще му се кланя и ще клечи на килимчето по три пъти на ден.на ден.
12.
ДПС СОФИЯ
02.11.2015 23:21:53
5
6
Кенов махнахме те,ти ни забрави половин година не си плащал членския внос,докато Панделиев предплати за година напред.Който не слуша,го сменяме....
11.
Някой
02.11.2015 22:22:45
1
10
Aз не съм плaтен ."Мрaзя ви"безплaтно и се гордея че не съм сунгурлaрец,но по нещaстнa случaйност се нaлaгa дa живея с вaс.
10.
абе другари
02.11.2015 22:02:22
5
8
пишете под статията ,,ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ,,
9.
Някой
02.11.2015 22:01:44
2
18
Нa товa му се викa неблaгодaрнa измет.Нa кого освен нa Вaлери и Бозов не е угодил?Брaво Хaтидже,ти си нaй-великa.Дaно дa остaнaт гори след теб.
8.
Извън Общината
02.11.2015 21:43:53
0
18
Гордея се че не съм от Сунгурларе.
7.
Някой
02.11.2015 21:33:27
4
16
Кaто четa коментaриите,рaзбирaм,че сa писaни от комплексирaни ревaншисти."когaто не сте могли дa стигнете гроздето,то рaзбирa се е кисело".Що се отнaся до новоизбрaнaтa мaрионеткa нa ДПС,дa не бъде тaкъв оптимист,че ще го остaвят дa прaви структурни промени .ДПС си имaт човек зa товa,кaзвa се Хaтидже .ДПС,изхождaйки от опитa си с Кенов,ще държaт Пaнделиев нa къс повод.Поздрaвления зa всички,които си го избрaхa.
6.
ДО МИШОЧЕТАТА
02.11.2015 21:22:13
4
20
ДАЛИ КЕНОВ, ДАЛИ ПАНДЕЛИЕВ, ДАЛИ НЯКОЙ МАНГАЛ НАЛИ ВСЕ ДПС Е ОТГОРЕ И ТЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ БАНИЦАТА!!!
А СМЕШНИТЕ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ СА ВИНАГИ ОКОЛО ТЯХ И ИМ БЛИЖАТ ГЪЗОВЕТЕ!!
ДА ЖИВЕЕ ДПС!!!
5.
Любо
02.11.2015 20:47:56
3
5
"...а ние имаме 6" Да, до 1-ят тур. След 2-я сигурен е само 1. А иначе действително сте мислили да управлявате с 3-мата от ГЕРБ и с Р. Рачев председател на общинския съвет. Това вече е история и там ще си остане.
4.
аз
02.11.2015 19:13:09
10
17
Кеноооооооов,стига рева като вдовица за х.й. Твоето свърши,не го ли разбра! Престани поне да ръсиш крадените пари и за статии,за да се изкараш жертва! Жертва си на самия себе си,защото през тези 8 години не направи нищо за хората,а сега търсиш. Какво търсиш,на баба си хвърчилото!? Никой не те иска,не си прави и кабинет като доктор в Сунгурларе,че ако и лекуването ти е като управлението,мале,малееее! Ангажименти имаш единствено към протежетата ти в общината,които сега ще стоят без работа,които паднаха толкова ниско,че да ходят да се молят за гласове за теб! Които докато умрат ще им бъде това гъзолизане за урок. Бегай,бегайййй и не се връщай!
3.
Тонита
02.11.2015 19:02:38
7
19
Като дерибействаше с ДПС наглеца му беше готино сега ми играе филм...
2.
ФЛАГМАН
02.11.2015 17:58:12
9
12
МИЛИ ФЛАГМАНИ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ СЪС СЕЛСКИ КМЕТОВЕ И ТЕХНИТЕ ПРЕМЕЖДИЯ ......... АКО СТЕ СЕЛСКА МЕДИЯ Е ДРУГ ВЪПРОС ....ВЪРНЕТЕ СЕ АКО ОБИЧАТЕ В БУРГАС И НЕКА ГОВОРЕНЕТО ЗА БУРГАС И НЕГОВИТЕ ТРУДОВИ ХОРА И КМЕТ ЗАПОЧНЕ СЕГА ........ гРАДА СИ Е ГРАД ...... НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ПРОБЛЕМИТЕ НА МЕДЕН РУДНИК ....АКО ОБИЧАТЕ .......ТУК ВИ ЧЕТЕМ С ИНТЕРЕС СТИГА СТЕ НИ ДАНИМАВАЛИ С НЕКВИ ОКОЛНИ СЕЛА И ПАЛАНКИ ........КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА РИЖАТА ОСВЕН ФЛЕКС КУПИЛИ СИ И ОТВЕРКИ И БОРМАШИНА , .......КВО СТАВА С НОВИТЕ ВЕЛОАЛЕИ ДО ПРИМОРЕЦ , ИМА ЛИ БАДЕМИ В БАДЕМОВАТА ГОРИЧКА ДО МЕДЕН РУДНИК ,БАТКИТЕ ВЪРТЪТ ЛИ ГУМИ ДО МЕХАНОТО , АЛОООООО КВО СТАНА С ДЖИМ КЕРИ БЕ ..... , НЯКОЙ КОНКУРС ЗА МИС СИЛИКОН СКОРО , ЕЙ ТАКИВА ПРОСТИ НЕЩА НА ИНТЕРЕСУВА ЕЛЕКТОРАТА В МЕДЕН РУДНИК , .......
1.
Golata istina
02.11.2015 17:54:07
10
14
Eii Kenov vse po nisko padash!!!!Ne razbra li 4e horata ne te iskat.. Ti si toq deto zaplashvashe i razdavashe pari na lqvo i na dqsno ama i taka ne uspq, otnosno glupostite ti za obir i zaplahi nqma nishto vqrno, shtom mojesh da si pozvolish da razdavash pari ot vrata na vrata zna4i ne si obran.A ot kade edin bivsh kmet ima tolkova sredstva da si pozvoli ohrani i vaprosnite ti ohrani obikalqha po selata da stresirat horata,,, S nai golqmata naglost si sednal da govorish to4no ti za demokraciq!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори