×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Като кандидат-кмет ще обединя всички срещу кръга на Георги Лапчев, превърнал Царево в ООД


Като кандидат-кмет ще обединя всички срещу кръга на Георги Лапчев, превърнал Царево в ООД
47-годишният Дико Градев може да победи още на първи тур настоящия кмет Георги Лапчев
11 Август 2015, Вторник, 12:56 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Прокуратурата ще има много работа за настоящото управление, обслужващо икономически интереси
Дико Градев е кандидат-кмет на опозицията в Община Царево. Той ще бъде издигнат от „Патриотичния фронт“, но почти сигурно ще получи подкрепата и на други партии. Счита се, че Градев е с най-сериозни шансове срещу настоящия кмет Георги Лапчев. Нещо повече – в „Патриотичния фронт“ са убедени, че това ще се случи още на първи тур, предвид недоволството от Георги Лапчев, което вече не е само сред жителите на общината, но и в самата структура на ГЕРБ. Градев от своя страна е добре познато име в родния си града с безупречна биография. До този момент не е участвал пряко в политиката. Определян е като полицай от кариерата. Започнал е като постови, след това оперативен работник в Икономическа полиция, шеф на Криминална и последно бе зам.-директор на РУП Царево. Има две висши образования. Завършил е „Счетоводство и контрол“ в Икономическия университет във Варна, както и „Право“. Женен с две деца.

-Г-н Градев, утвърдена ли е вече вашата кандидатура за кмет на Царево и от чие име ще се явите – като независим или издигнат от Патриотичния фронт?

-Почти сигурно ще бъда издигнат от Патриотичния фронт. Като казвам почти сигурно, имам предвид, че все още не е станало факт, но всички разговори са в тази насока. Очертава се да водя и листата за Община Царево. Важно е да кажа, че не съм продукт на никоя политическа партия. Идеята ми за влизането в местната политика е да се опитам да обединя всички инакомислещи, извън обкръжението на настоящия кмет Георги Лапчев.

-Тази седмица БСП трябва да реши дали да ви подкрепи или да издигне собствен кандидат. Очаквате ли тяхната подкрепа?

-Те трябва сами да вземат своето решение на предстоящата си конференция. Аз винаги съм защитавал тезата, че едно обединение между всички партии ще е най-полезно и ще доведе до промяна на статуквото. Но дали ще се случи - няма как да гадая. Направил съм множество опити, не само към БСП, но и към други партии. Това се отнася за всички партии, извън обкръжението на Георги Лапчев. Дори не искам да го свързвам с политическата партия, която е издигнат, защото тя не е изцяло зад него. Но така или иначе на голяма част от жителите на Община Царево това статукво не се харесва и ще се борим, за да спечелим изборите.

-Очаквате ли подкрепа на втори тур от БСП и други опозиционни партии?

-Открит съм за всякакъв вид разговори, които ще доведат до подобряването и развитието на Общината. Твърдя, че тази Община в момента е със затихващи функции. Това трябва да се промени и такава е нашата идея.

-Не смятате ли, че Георги Лапчев се капсулира в последните четири години в един много тесен кръг, дори не партиен, а икономически, което отблъсна голяма част от избирателите му?

-Не само смятам, а това е общоизвестен факт. Неговите действия говорят в тази насока. В Царево всички говорят, че е превърнал общината в ООД, носят се и много слухове, които ако са верни, прокуратурата ще има много, ама много работа. Що се касае до ГЕРБ, вече казах, че не говоря за политическата партия, която го издига, защото и там има много гласове срещу него. Хората недоволстват, че това, което направи с общината, го стори и със структурата на партията. Но, ако трябва да бъдем честни, има и добри постижения, които няма как да се отрекат. Тръгнаха да правят немалко неща. Някои от тях се получиха, други – не. Виждам хубавите неща и ги оценявам и държа да се знае.

-Така е, но не смятате ли, че централната власт вече няма толкова да помага на Георги Лапчев. Показателят бе случаят преди месец, когато Бойко Борисов обиколи всички общини в региона, стигна до Приморско, но не отиде в Царево. Парадоксално бе и че никой от важните фактори в общинската структура не срещна с него. Отношенията им изглеждат охладнели.

-Нямам представа как се развивах техните партийни дела.

-Очаквате ли кална „кампания“ в Община Царево? Интересите там са много големи.

-Това ще е първата ми кампания, в която ще участват и все още не мога да преценя. Виждал съм какво ли не, но свързани с досегашното ми занимание – в областта на сигурността. Сблъсквал съм се с много неща и общо взето нямат с какво да ме изненадат. Аз лично нямам намерения да правя каквито и да е спекулации или да използват предизборната кампания за мръсни цели. Искам да представя програмата си и вярвам, че тя ще се хареса на хората.

-А кои ще са основните точки във вашата предизборна платформа?

-Програмата ни е изключително амбициозна и обхваща широк спектър от дейности. Един от основните акценти е намаляването на местните данъци и такси. Община Царево е с едни от най-високите налози в държавата и това трябва да се промени. Искам да развием идеята си и за безплатни детски градини, което не е непостижима цел. Разбира се и редуциране на тротоарните права за търговските обекти, разположени в централната градска част и въобще промяна на философията на търговската схема. Ако отидете в момента в центъра на Царево ще видите, че е превърнат в палатков лагер. Нима това се харесва на някой?! В тази насока нашето предложение е да се промени начинът по който се излага стоката, да се направи модерен закрит пазар,а площадът и центърът на града да бъдат място за срещи и атракции за туристите.

В категории: Царево


37
Коментара по темата
37.
Ротшилд
15.08.2015 18:03:03
3
4
Хайде няма нужда.Царевци си го познаваме Градев много добре.Докато работеше на дъражвна работа въртеше из Лозенец заведения,далавери и разни схеми с Петко Димитров.Какви инвестиции ще докара той за града като си няма хал хабер от тази работа.Не можа да прости на ГЕРБ,че не го назначиха за шеф на РУП-Царево и тръгна срещу тях,но е безгласна буква и той сам най-добре го знае.Няма приятели и екип,а тръгнал да управлява.
36.
.
15.08.2015 17:53:24
0
0
k
35.
новите
15.08.2015 08:11:57
1
4
ГРАДЕВ Е ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ИНВЕСТИТОРИ В ТОЯ ГРАД. ЕВРОПАРИТЕ НЕ СА ТРУДНИ ЗА ОСВОЯВАНЕ, АМА ТРЯБВА УПРАВЛЕНЧЕВСКИ НЮХ И ВОЛЯ. ГРАДЕВ СЕ Е ДОКАЗАЛ В ТОВА И ЩЕ УСПЕЕ. 15 ГОДИНИ НЕКАДЪРНИ КМЕТОВЕ НАПРАВИХА ЦАРЕВО НАЙ-ИЗОСТАНАЛАТА МОРСКА ОБЩИНА. ЩОМ ГОРДОСТА НА ЕДНО УПРАВЛЕНИЕ Е 1 ДЕКАР ГРАДИНКА ЗА 320 000 ЕВРО ,ЗНАЧИ НЕЩАТА СА МНОГО ЗЛЕ. СЕГА ИМА ШАНС ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНИ , ПРОСТО ХОРАТА НА ТОЗИ ГРАД ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ. ИНАЧЕ ЖАЛКО. ЩЕ СИ ОСТАНЕМ НА ДЪНОТО ОЩЕ ДЪЛГО.
34.
@@@@@@@
13.08.2015 12:43:37
4
14
ЧЕСТ Е ЧЕ ДИКО ГРАДЕВ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ТАЗИ МОШЕНИЧЕСКА БАНДА ДЪЛГИ ГОДИНИ ОГРАБВАЛА МЕСНОТО НАСЕЛЕНИЕ !!!!
УСПЕХ ГОСПОДИН ГРАДЕВ,ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНАТА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИ !!!!!!
33.
0707
13.08.2015 12:31:38
3
12
Никога повече Арнаудов,Георги Костадинов,Д.Градев,Ваня Конярова ,високомерната секлецарка другата Конярова,мошениците Циголарови Атанасови и компания с с другаря Лапачев !!!!!
Това е прогнилия електорат на село Царево община Мичурин окръг Бургас !!
Махнете се насрани псевдо политици от вас освен кражба на европейски пари друго не видяхме ,махнете се и се скрийте от очите на хората,аколи не ще ви дите какво ще ви се получи на идборите !!Хората на гр. Мичурин общ. Мичурин ще ви наврът в кучи гъз,мошеници с мошениците !!!
32.
даскалицата
13.08.2015 12:25:15
2
5
На круизен кораб пътуващ от Царево ЗА Приморско работел фокусник. Той знаел няколко фокуса и все тях показвал. Понеже непрекъснато се сменяли пътниците номерата минавали. Капитанът на кораба, обаче, имал папагал. Той изучил всички номера на фокусника и му правел сечено.
Направи фокусника някакъв фокус и папагала се обади:
- Не, не! Това не е истина. Той извади заека от вътрешния джоб на фрака, банкнотата не е изчезнала той я скри в ръкава си ... и т.н.
На фокусника му писнало от папагала и от това, че му провалял представленията, обаче, нищо не можел да направи, нали пилето било на капитана.
Веднъж, обаче, корабът попаднал на подводни скали, разбил се и потънал. От всички хора оцеляли само фокусника и папагала.
Фокусника се хванал за някакви дъски, а папагала долетял и кацнал отгоре.
Плували те така една седмица, през цялото време папагала мълчал и гледал фокусника изпитателно. Накрая на седмицата не издържал и промълвил:
- Добре! Предавам се! Казвай къде скри кораба сигурно в Лозинец?
31.
456
13.08.2015 12:13:02
2
3
В конкретния случай, за конкретното място и време, точно това е диагнозата! Другото са алабалистики...Малиййй, така като гледам накъде вървят нещата, си представям за оставащите в Коптористан, какъв кеф и спокойствие ще е да съжителстват с циганите и харабулите.
30.
filipopolis
13.08.2015 09:59:20
11
2
Г-н Градев, не те ли е срам да хвърляш обвинения към настоящото ръководство на общината и да твърдиш, че прокуратурата ще има много работа с тях, а да си затваряш очите пред надробеното от твоите приятели от БСП.

Ако не знаеш, да знаеш:

1. Всички проблеми с Корал, от евтината му продажба, до безбройните разрешителни за строеж, които сега падат, са от времето на твоя голям приятел Арнаудов.

2. Целия селски облик и имидж на общината дълги години бяха натрапвани и свързвани отново с него.

И сега изведнъж идваш ти и казваш, че ще дадеш на прокурор новия кмет, който съживи инфраструктурно града и осезаемо се усети повишаване на туризма.

А дълги години ти си мълча за безпринципните сделки и постъпки на твоите другарчета.

Объркал си се Градев, мислиш ни за абдали, но не сме! ! !

Ти си поредното разклонение на един и същи клон!
29.
29N
12.08.2015 14:57:07
7
2
Дико Градев тръгва гръмко с обвинения, намеци и остроумни вметки за прокуратурата.

Голямото НО, в случая е, че Дико Градев няма екип.

Ще видите листата му, кметовете за населени места. Оголен фланг отвсякъде.

Градев - Царево не е само градът, трябва ти и план, програма за общината.

С тия смешни напъни за безплатни детски градини не виждам как ще ни убедиш, че можеш да изстреляш общината напред.

На Царево не му трябват социални обещания и заплахи, трябва му европейско развитие.

Ти си част от прехода на Царево, от историята, как ще ни го дадеш това европейско развитие и ти не знаеш.

Много правилно отбелязват, дали теб или Арнаудов, все наднича Мосинов зад вас.
28.
28
12.08.2015 13:23:34
5
4
Петко Арнаудов и Дико Градев са две лица на една и съща монета!

Гласуваш за единия или за другия, получаваш контрол някъде от кантора в Бургас.
27.
27
12.08.2015 10:45:47
12
4
Мандатът на Лапчев:
1. Път до Ахтопол и Арапя
2. Алея над Централен плаж
3. Алея до Квартала
4. Ремонт на парка под Старата Автогара.
5. Ремонт на Читалището, Детската градина и др.
6. Асвалтиране на Преображенска и на много други улици.
7. Ремонт на пътя до Кости / целия път/
8. Ремонт на пътя до Бродилово и Фазаново.

Градев замълчи!!!
26.
listata na Gradev
12.08.2015 09:52:47
5
3
Кандидат за кмет:
Градев
Листа:
1. Градев.
2. Балабанов.
3. Филип Прокопов.
4. Няма значение кой.

На втора линия се подава властната ръка на Петко Арнаудов.
25.
25
12.08.2015 09:51:30
9
2
Истинската програма на Градев:

1. Той и Петко съветници.
2. Мосинов с влияние в Общинския съвет.
24.
24
12.08.2015 09:50:12
7
5
Програмата на Градев:
1. Безплатни детски градини.
2. Търговски вид на центъра.
3. Ниски данъци.

Градев с това ли ще бориш безработицата и корупцията, за която намекваш?

А как ще развиеш града ? Инфраструктура, социалниа грижа и трудова заетост ?

Имаш ли идея за новия програмен период ?

Май само евтини номера вадиш от джоба - обвинения и популистки обещания, които даже и да се реализират до нищо не водят.
23.
23
12.08.2015 09:47:33
5
1
Градев и Арнаудов са едно и също нещо, пряк път към Мосинов и към един стар етап от развитието на общината.

Градев стартира без програма, но със закани и заплахи за прокурор.

Градев стартира с намеци за корупция, но няма и грам идея за екипа си - кой ще е в листата, кой ще е кандидат за кмет на Ахтопол и Лозенец.

Градев, фалстарт на спортен език казано.

ГЛАСУВАШ ЗА ГРАДЕВ И АРНАУДОВ, ПОЛУЧАВАШ МОСИНОВ! 
22.
антилапчевист
11.08.2015 23:21:09
8
23
80 000 лева без обществена поръчка за спукана водна пързалка в джоба на софийските лапачи. Триетажна кооперация до ДЗУ в кв.,, Василико,,. Къщички на Арапя и Лозенец. Кафене в парк, направен с европейски пари, в пълен рсзрез с европейските правила. Временни търговски обекти на две, три бетонни плочи. 120 000 лева, общински средства на година в частния информационен център. Разрешения за строителство върху дюни и парк Странджа.Стотици раздадени общински земеделски земи за жълти стотинки с цел, източването на европейски програми. Нито един конкурс за чиновник в общината. Секретарят заема поста,без да отговаря на изискванията. Двама от зам. кметовете по строителство подадоха оставки заради натиск да,газят зако ите. Време е, това ООД да иде....на бунището на историята.
21.
yho ihi
11.08.2015 22:15:06
5
6
Някои пише,че Градев ще разцепи БСП. Да ама не! За него работят старата политическа проститутка Джапунети и новата такава гочлето...Успех!
20.
до 19
11.08.2015 21:24:28
7
4
Вие това ли искате - кметския кабинет ?
Поредните, които искат кабинета.
Как пък не се появи един дето да иска да развие града.
Градев с нищо не си по добър от Арнаудов, камоли от Лапчев!
19.
Ангел Божидаров
11.08.2015 21:17:07
4
13
Я виж ти Градев само се кандидатира и Царевските хрантутници и шапшала Лапачев взеха да пищят.Спокойно Лапачевци като ви извадим далаверите ще се насерете прави.Мислете как да отървете затвора че кметския кабинет го изтървахте.
18.
0137e
11.08.2015 20:32:17
4
9
Вместо да каже какво ще прави като кмет, той като кандидат прави обединен фронт на омразата срещу другия опонент. Много-много интересен похват!

Сега ако има Прокуратура на място трябва веднага да се самосезира и да призове г-н Градев да даде обяснения за това с каква информация разполага, за какъв кръг и какво значи, че общината е ООД.

Ако е доблестен мъж още сега като гражданин ще подаде сигнал.

Другото е заплахи и спекули.

Тръгна лошо Градев, нямаш програма, нямаш кампания, а плюнки срещу опонента. Лошо.

Остава само да наредиш в листата Данаил Балабанов и славния гайдар любител на учителки.
17.
Diko Diko
11.08.2015 20:24:28
13
6
Кой продаде Корал ?
Кой допусна Златна Перла ?
Кой спомогна бетонирането на Попски Плаж?
Кой създаде ул. Крадливка и десетките местни феодали от общинска администрация?
Знаеш Градев, знаеш Кой. И след като знаеш, а си полицай от кариерата, говори лошо за кариерата.

Сега си седнал да гадаеш и откровено да манипулираш и заплашваш с Прокуратурата. Това да не ти е някаква бухалка или полицейска палка? Сезирай ги сега, като гражданин, нали си толкова съвестен и информиран, защо си траеш, ако знаеш за корупционни схеми ?

Няма да гласуваме за теб!
Не искаме нито Мосинов, нито Стриптизъора в общината.
16.
Qnev
11.08.2015 20:17:05
11
6
Аз съм от Лозенец, работя в Царево, общината живна след последните избори.

Градев от години има бизнес в селото, нищо лошо. Но този път явно му е скучно в пенсия и иска да спаси града и хората от въображаемото робство.

Само че Дико и ти си част от 20 годишната история на Царево, искаш или не искаш и като полицай и като бизнесмен.

Хората искат нови идеи, нови неща.

Няма да има успехът, който си си внушил, че ще постигнеш.
15.
be994
11.08.2015 20:14:05
7
5
Напъналата се планината и родила мишка !
Аз няма да подкрепя Коалицията на Омразата, към която призовава Градев - всички срещу някой е отдавна отминала епоха.

Като си по-кадърен, бори се с визията си, а не с намеци за "всички срещу някой".

Градев = Статуквото от преди години

Изберете Градев, Мосинов ще е много доволен!
14.
ООД
11.08.2015 19:27:37
6
13
Успех, Градев! Щом Лапчевците взеха да храчат, значи си отиват! Може да те храчат и плюят зад гърба, но важното е като се обърнете да спрат. Имате сили опит и кураж да разтрогнете ООД-то.
13.
Tsarevo
11.08.2015 18:09:45
7
7
Това е добро, ГЛАСУВАШ ЗА ПЕТКО И ДИКО, ПОЛУЧАВАШ МОСИНОВ.
12.
31
11.08.2015 18:06:07
12
7
Полицай от кариерата.
Така е у нас, докато някои правят кариера на полицай, развиват бизнес и после се включват в политиката, други заливат Царево с наркотици, трети като Костя, издирвани от Интерпол са най-големите инвеститори в Царево, четвърти като Брендо или пък Аферата Корал застрояват бреговете, изкупени за съмнителни суми и цени.

И като казваш, че си полицай от кариерата си дай сметка, че и по твое време Царево затъна в общинска корупция и нарко пари.

Златна Перла, Корал, Оазис, Пречиствателната, ул. Крадливка и т.н.

Градев какво знаеш за Митра Нешева и Крум Иванов ? За Бойчев и обществените поръчки ? За стотиците актове срещу кумира ти Арнаудов.

Гласуваш за Градев и Арнаудов, получаваш Мосинов или Стриптизъор
11.
zapoznat
11.08.2015 17:54:42
8
6
До номер 10, пич нищо не цепи. Бъди сигурен, че това е схема. Наясно са, че ще играят поотделно. Мосинов е играч и го е оставил, защото знае, че Арнаудов е със слаби шансове, но пък и Арнаудов и Градев може да са съветници и да са под контрол.

Схемата е видима от Русе още.
10.
IME
11.08.2015 17:52:47
7
8
Като човек от Царево, който от много години живее и се труди в родния си град, искам да ти кажа едно Дико - тръгваш прекалено арогантно и самонадеяно. Нямаш програма, рачиташ на ТВ СКАТ, пускаш популистки обещания и заплахи за прокурор, смешно е.

Хората очакват друго. Алтернативата не се изчерпва и не се свежда до агресивна кампания още преди кампанията.

С какво си по-добър от тях?

С какво се различаваш ? Има само една разлика - че не си от тяхния кръг.

Но пък всички те свързват с кръга на Арнаудов и Мосинов.

Ти с тях обсъди ли кандидатурата си ?

Цепиш БСП пич!!!

Арнаудов, хак да ти е, всички те предават, един след друг. Храниш, после те хапят.
9.
211f3
11.08.2015 17:48:27
8
10
Градев, ти си символ на прехода - полицай бизнесмен и патриот.

Сега с мераци за кмет.

С Арнаудов не танцувахте ли заедно ?

Сега опоненти а, или стратегия на коалиция на омразата - всички срещу Лапчев.

Прозрачни сте.
8.
ДС
11.08.2015 17:43:59
8
6
Давай, само с обещания за намаляване на данъците не бяха ходили на избори.

А после от какво ще градиш Царево, като нямаш и представа от еврофондове ?

Дико, Дико, поредния Петко си ти.
7.
filip
11.08.2015 17:36:34
7
4
А какво стана с Филип Прокопов, ония смел гайдар от СКАТ, няма ли да е кандидат за кмет или за съветник ???
6.
pro
11.08.2015 17:32:11
11
10
Полицай от бизнеса или бизнесмен от полицията..това е то.

Поредният приближен до Петко Арнаудов ще иска да е кмет.

Какво точно ще даде на града г-н Градев !? И той не знае. Вижда се от постното му интервю.
5.
д-р Сотир Марчев
11.08.2015 17:12:58
2
4
Предстои нещо страшно ! Като знам как ни върви.За да ни е гадно! Просто много неща у нас нямат логика.Аз освен картел и дуене на печалби, друга причина не виждам...
4.
Академик
11.08.2015 16:14:05
9
13
Градев като завършил право, следва да знаеш, че като кажеш, че една община е ООД или го намекнеш и не го докажеш или не разплетеш до край историята, си един съучастник, защото прикриваш информация, ако имаш такава. Ако нямаш - също е зле, защото си се хванал на въдицата на евтиния популизъм.
Не само че няма да биеш Лапчев на първи тур, ами и на втори няма да идеш.

Най-лошото е, че разбиваш БСП и пречиш на Арнаудов. Същия този Арнаудов, до който се числеше доскоро.
3.
Ангел Божидаров
11.08.2015 15:17:44
6
11
Чакам да видя оня от далаверата на кмпинг Корал дали ще се кандидатира че като дойда в Царево да има какво да разказвам-а вече и документи да покажем.
2.
Ангел Божидаров
11.08.2015 15:06:39
7
13
Браво Ваньо браво Колев.Този път позна.Господин Градев ще е новият кмет на Царево.Щото Лапачев една сдмица твърдеше че на дюните няма бетон та се наложи личната секретарка на Б.Борисов(да се свети името му)Лилито Павлова да му обяснява че се е объркал.В Царево втори път за шапшал-НЕ.
1.
Аз
11.08.2015 15:06:13
9
8
Аз що не го знам този милиционер, пък от друга страна се чудя как са го харесали НФСБ-ТО. Те по принцип не харесват милиционери
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори