×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотите оттеглят подкрепата си за правителството, нямало кураж да се справи с ромската престъпност


Патриотите оттеглят подкрепата си за правителството, нямало кураж да се справи с ромската престъпност
Освен битовата престъпност кабинетът "Борисов 2" не желае да направи промени в Изборния кодекс и наложи мораториум върху вдигането на цената на тока, бесен е Симеонов
27 Май 2015, Сряда, 12:27 ч.

Валери Симеонов постави седем условия на ГЕРБ
Патриотичният фронт обмисля да оттегли подкрепата си за кабинета след 1 юли. Това стана ясно от словото на лидера на НФСБ Валери Симеонов от парламентартната трибуна.

"Подкрепата и търпението на Патриотичния фронт са на изчерпване. Подкрепата ни е пряко свързана с приоритетите, записани в управленската програма", заяви Симеонов.

Той изреди няколко записани в програмата приоритети - активни действия срещу битовата престпност, промени в Изборния кодекс и въвеждане на активна регистрация, увеличаване на санкциите за купуване на гласове, започване на строежа на оградата по границата с Турция, недопускане на вдигането на цената на тока, решаването на проблемите, свързани с българските общности зад граница и т.н.

"1 юли е реалистичен срок за изпълнение на тези условия", смята Симеонов. Той допълни, че изпълнението на тези условия не е свързано с допълнителни бюджетни разходи.

Основен повод за словото на Симеонов бе етническото напрежение в Гърмен. Сред условията, които той постави е и премахване на всички незаконни постройки в Гърмен.

"Призракът на Катуница отново заплашва и крехката стабилност на нашата родина. Главна заслуга за проблемите има местният дерибей Ахмед Башев, който целенасочено е привличал цигански семейства, за да си осигури техните гласове. Явна е дългосрочната стратегия за противопоставяне на българското общество", заяви Симеонов.

Лидерът на ДПС Лютви Местан не пропусна да отговори на Симеонов по повод обвиненията срещу ДПС.

"Напрежението в Гърмен извежда на преден план един системен, хроничени проблем на българското общество. ДПС застъпва разбирането, че първопричината за напрежението в ромските квартали е в социалното изключване на ромската общност в България. Преодоляването ще стане чрез интеграция. Казусът Гърмен, преди това казусът Катуница показва, че това е проблем на обща политическа отговорност. Проблемът не е оцветен партийно. Няма нищо по-безотговорно от упоритите внушения на популистичното направление в политиката, представлявано от Патриотичния фронт и Реформаторския блок, че проблемите са генерирани, защото Гърмен се управлява от ДПС. В Катуница кметът не е от ДПС", каза Местан.

"Защо говорите за проблеми, които са създадени от вас? Защо отричате, че в България се води гражданска война?". Това каза пък лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Драги мои сладки, медени, политически неопитни, да ви кажа само, че в тези общини знаете ли как гласуват тези роми? 2013 г. в Гърмен - 4 към 1 в полза на ГЕРБ спрямо ДПС. 2014 г. - 3 към 1 в полза на ГЕРБ. Защо ромите гласуват за ГЕРБ? Те обичат ГЕРБ повече от ДПС". С тези думи Сидеров се обърна към патриотите.

Лидерът на "Атака" коментира и условията, поставени от Фронта за подкрепа на правителството.

"Не вярвам в напомпаните мускули на ПФ, те са напомпани с астероиди. Как ще им разрушат постройките, те са в симбиоза? Въпросът може да се реши държавнически, не нацистки, не гестаповски.  А сте съборили няколко незаконни постройки, а е дошъл чичо Сорос и ви се е скарал. Единственият начин е излизане от евроатлантическия колониализъм. Валери Симеонов говори за лагери, аз говоря за държавност", изтъкна Сидеров.

"Велик е Путин и перхидроленият пудел е неговият пророк". Това отговори на Сидеров Валентин Касабов (ПФ). Шефът на парламента Цецка Цачева го отстрани от залата заради това изказване.

ИЗТОЧНИК: CLUBZ.BG



6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Lili
27.05.2015 21:47:19
0
3
Днес в Парламента АТАКА предложи да се извика вътрешната "министърка" Бъчварова.Не се прие.ГЕРБ,РБ не го приеха,а долните "патриоти"от ПФ се въздържаха?За това ли сме ви пратили в Парламента,мишки от НФСБ??????
5.
БГ
27.05.2015 21:39:11
0
5
Браво на Сидеров!Но докато има такива като пияния Касабов,жална ни майка.И моля ви се,говори с подигравка за Путин!Негодник е Касабов!!!!!!!!
4.
Наблюдател
27.05.2015 18:31:01
0
8
ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?!
Толкова ПРИКАЗКИ, ПРИКАЗКИ и ПЛЮЕНЕ - ОРЪЖИЕТО ЗА СПАСЕНИЕ НА България!
3.
дед
27.05.2015 18:29:37
0
7
щом си се надупил един път нема как да се откажеш докато не ти го извадят ,чак когато са доволни . приказките са бош лаф през това време , за утеха един вид и за заблуда
2.
флегмена
27.05.2015 13:53:54
0
14
Валери! Тумбак ненаеден!
1.
MDAAA
27.05.2015 13:26:19
3
6
TOIA PAT TOCHNO SI GO KAZAL VALIO.
AMA NESHTO ZA FIRMATA ELPIDA-3 DA ZNAESH?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори