×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Произведено в BG: "Лада" тегли кон край Приморско


Произведено в BG: "Лада" тегли кон край Приморско
Шофьорът със самочувствие и полека караше Ладата си, завързал коня за теглича
02 Март 2015, Понеделник, 02:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Валентин НИКОЛОВ

Странното возило изуми шофьорите на път за Ясна поляна


Странен впряг прикова вниманието на шофьорите на пътя Приморско-Ясна поляна. Мургав водач, управляващ със завидно самочувствие лека кола „Лада” – един от символите на соц автомобилостроенето, беше завързал за теглича си кон. Собственикът, видимо не беше впрегнал животното с цел да го нарани, но беше избрал странен начин да го заведе до дома си.

Той караше бавно, за да не мъчи коня, но такъв впряг е абсурден, коментираха очевидци.

 


В категории: Приморско


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
до 5
03.03.2015 10:46:10
0
3
Г-жо, прочети какво е казал директорът на училището ви и че този директор все още е ненаказан и после си прави изводите в каква държава живеем. Друг е въпросът дали е редно да поверяваме на такива хора възпитанието на децата си. Искаш да има ред в страната! Е, няма как да стане при положение, че в образователната ни система както и навсякъде другаде цари пълен хаос, липса на контрол и безхаберие. Всъщност проблемът не е само в директора на това училище - хора всякакви, да кажем, че този е ненормален и е някакво изключение. Проблемът е, че държавата е неспособна да се справи с хора като него. ДЪРЖАВА НЯМА! Това е истината! Има само чиновници, които нищо не ги интересува, освен да имитират някаква дейност и да си получават редовно заплатата. Оттам идват и всичките останали проблеми в страната - било с ромите, било с ширещата се престъпност, корупцията във властта и съдебната система, резултат именно от това ширещо се чувство за безнаказаност.
6.
Директорът на училището:
03.03.2015 10:44:16
1
1
"Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!"
5.
4563
03.03.2015 08:36:36
1
1
Тук прочетох много добри идеи! Крайно време е да се реагира, не може да оставим да ни унищожават най-малко заради нашето минало и заради тези, които са умирали заради нас. Заради убитите синове, бащи, братя, заради изнасилваните майки, съпруги, сестри, даже и дъщери. Сега се случва същото, а сме свободни. За съжаление за нас винаги е в сила "След дъжд качулка". Чакаме да се случи нещо лошо, при това, нещо лошо с най-близките ни хора, да усетим болката, за да разберем колко е силна, за да се задействаме. Направете това, което казвате, аз съм жена и доколкото имам сили, много често не ми стигат, се опитвам да се боря с несправедливостите. Не съм расистка, нямам против нищо и никой, но тази толерантност като този на фотото може би вече повече ни вреди и колкото и жестоко да звучи "трябват танкове". Колко години вече изхранваме една определена група цигани, не малка, хора, която освен по законния начин ни ограбва (баби дядовци), изнасилва (момичета), пребива (без пол и възраст), отвлича (деца). Тези, които искат да работят и живеят като повечето от нас, нека го правят - такива са сигурно 1/1000, за останалите се прилагат строги мерки и закони. Как пък за тях все няма работа или все нещо да се скатават. как все те гледат да спечелят пари по най-лесния начин - грабейки, отвличайки, лъжейки нас будалите? Да отидат да работят на полето, нивите в България пустеят, ама ги мързи, около полетата се навъртат, когато някои баба и дядо на по 70-80 години са успели да си отгледат малко зеленчуци, за да има какво да ядът, защото пенсиите не им стигат, но в същото време на тях помощи никой не им дава. И сега казвам и Благодаря на Господ, че не съм засегната, все още, по никакъв от описаните горе начини, но ме боли за тези, на които им се случва.Точно за такива и подобни случаи е добре да се възстанови статута на доброволните отряди на гражданите за съдействие на полицията.Ние искаме и тука хората (не кретените) да разберат че не може една малка етническа група да си налага решенията над друга, по силата на т.н. титулна нация.
Тези отряди ще са много по-опасни за престъпниците от полицията.Къде са сега еко защитниците на животните от парк``Странджа``.
4.
ПП
02.03.2015 14:27:42
1
1
"Не е ли по-логично, конят да тегли Ладата?" - Като прегрее жигата горе на баира, връзват коня отпред и продължават с една конска сила :)
3.
Барабан
02.03.2015 12:05:41
3
8
За пореден път се доказва приказката,че циганина си остава цианин и никога няма да влезе в пътя,вари го печи го мангал си остава.
2.
tc
02.03.2015 10:13:21
0
5
Те от Ясна поляна и Ново паничково са все капацитети, немож им казва как да си транспортират добитъка. Само за сведение, една каравана за кон е около 2 хил.лв. все пак. Така че, и това е начин.
1.
КАТ
02.03.2015 10:06:18
1
4
Не е ли по-логично, конят да тегли Ладата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори