×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! Десетки съдебни искове на дискотечните босове ще смажат бургаския кмет?


Първо във Флагман! Десетки съдебни искове на дискотечните босове ще смажат бургаския кмет?
23.10.2011 г. - най-голямата победа за Димитър Николов, сега му готвят масовото отмъщение, стягат и нова партия за ОбС
27 Февруари 2015, Петък, 20:30 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимка архив Флагман

Колективната жалба срещу невижданите мерки за сигурност в нощните барове не била достатъчна, всеки ще го съди персонално


Прекомерно строгите мерки за сигурност в нощните клубове, които Общинският съвет на Бургас вкара в Наредбата за обществения ред, летят към кмета Димитър Николов като мощен бумеранг от десетки персонални искове срещу него самия. Флагман.бг узна от мастит адвокат, че след празничните дни около бургаския градоначалник, чийто рейтинг догони 100% одобрение сред родителите с деца между 14 и 18 години, ще стане горещо, но вече е късно да даде заден ход на твърдото си поведение към бизнеса с дискотеките.
Засега над 10 собственици на нощни заведения, между които има босове и на охранителни фирми, подготвят индивидуални  искове за пропуснати ползи срещу самия Димитър Николов.
Делата ще се водят по гражданското право и

ако ищците докажат претендирания спад в оборотите

спрямо същия период за минали години, Николов може да се окаже с връчени изпълнителни листи за стотици хиляди левове, които и собствените му деца няма да успеят да покрият като негови наследници. Така се заканват от развлекателния бизнес, подчертавайки, че входираната преди седмица колективна жалба в административния съд, за която единствен Флагман.бг. писа – виж тук, е само прелюдия от отмъщението срещу Николов.
Припомняме, че след побоя и рязането с ножове пред „Час Пик“ в навечерието на Нова година, градоначалникът предприе невиждана лична атака срещу дискотеките и  започна поголовно да отнема разрешителни за работа след полунощ. Самият той излезе с обръщение към гражданите, че действа рисково, на ръба на закона, за да се предотвратят инциденти с още по-тежки последици около Нова година. През януари, по входирана от него докладна, ОбС въведе драконовските мерки за пропускане в дискотеките, които обаче докараха отлив на клиентела. Проблемът е, че

Николов даде жега и на полицията всяка нощ да връхлита

с проверки на лични карти, видеокамери, касетки за оръжие, метал-детектори и прочее изрядност на живата охрана.
Кметът стигна още по-далеч, произнасяйки от трибуната на местния парламент страшна истина, за която всички досега мълчаха:

Нека не се преструваме и си признаем: В бургаските нощни заведения се разпространяват наркотици! И единственият начин да се справим е, ако не стоим глухи, неми и слепи. Аз като кмет, макар и на ръба на закона и правомощията си съм твърдо решен да се боря с това! Сигурен съм, че и полицията, и прокуратурата ще бъдат по-настъпателни, виждайки нашето категорично решение да си помогнем в тази нелека битка.

След което общинските съветници промениха Наредбата и накараха босовете на дискотеки да се бръкнат всеки средно с по 20 хил.лв. за пълна комплектовка на охраната и монтаж на съоръженията. 
„Искам да знаете, че само аз дотук съм подал три иска в съда“, каза днес един от най-големите играчи в нощния живот на Бургас – собственикът на „Планета“ и „Вог“ - бизнесменът Веско Балев.
 
Засега Административният съд е дал ход само на колективната жалба

от името на управителите на „Таргет“, „Алайв“, Акаунт Стар“ и „Да клуб“, „Бар без име“, Планета Пайнер клуб“, „Вог“, „Бейсик“, клуб „Неро“, пиано бар „Приморец“, „Кашмир“, „Пето авеню“, „Децибел“, „Етикет“, „Бекстейдж“, „Караоке бар“, както и от охранителната фирма „Магс секюрити“ ООД. С нея се иска отпадане и засега поне спиране на действието на новите промени в Наредбата.

Представете си, че всеки клиент, който влиза в „Планета“, трябва да премине през метал-детектора, като свали колан, шнола, гривна, запалка, табакера, да извади монетите от джоба, прочее аксесоари, после отново да си ги сложи. Колко време трябва да се чака на опашка, то ще се съмне?! Един човек минава средно за 1 минута. В моята дискотека има 600 места.  Вие идвате в 23 часа и влизате в 6 сутринта. Приятно ли ще ви е?!“, пита риторично и с доста логика нощният бос Веско Балев.
Около него, въпреки страшната конкуренция за всеки клиент, са около 20 мощни заведения, засегнати от мерките.
„Всички плащаме по договори за наем, извършили сме инвестиции, които са именно с оглед работата им като нощни заведения. Имаме нает персонал по Кодекса на труда, който при преустановяване на дейността, ще сме принудени да освободим и да плащаме обезщетения. Принудителното прекратяване на дейността ни ще доведе и до ощетяване на държавния бюджет от данъци и осигуровки“ , казват управителите на изброените горе заведения.
Според протестиращите заради натрупани загуби и пропуснати ползи, Димитър Николов имал за съветници в администрацията и местния парламент хора, които ходели на заведение само на рождения си ден и нищо не разбирали от нощен живот. Самият кмет дори и на рождения си ден седял вкъщи.
Зад чисто търговския бунт обаче се зараждаща амбиция и за участие в местните избори.

Войната ще придобие политически характер,

ето и основанието за това:
„Ние ще имаме общински съветници в следващия Общински съвет в Бургас, няма да оставим нещата така. Създаваме работни места и ще защитаваме интересите си. Ще сформираме сдружение и ще участваме в изборите“, каза друг от собствениците, който вече има опит в печелене на избори, ползвайки клиентелата в своята дискотека.
При това положение едва ли някой ще помни думите на кмета:

„Нека всеки да си отговори чии интереси защитавам – частни или обществени. И кой ще гарантира, че вашето дете ще се прибере невредимо след купон в дискотека довечера? Бизнесът или децата са по-мили? С всичко друго мога да направя компромис, но не и с наглостта, която застрашава живот. Докато не се гарантира сигурността, ще действам по същия начин. Като кмет и като баща. Децата ми са по- мили“.

Този път ще се радваме, ако не сме прави.

В категории: Бургас


84
Коментара по темата
84.
хидко
03.03.2015 13:40:09
1
3
Ех, да можеше кмета да се пъчи така и за спазването на пътните закони, щеше да е чудо. На него обаче не му пука, че хората пресичат нявсякъде, че шофьорите не се съобразяват с правилата, че тротоарите са паркинги, които карат пешеходеца да ходи по улицата... няма смисъл да изброявам. За кмета това не е важно. Важно е обаче да се построят две 10 етажни сгради на пъпа на Бургас и да се отвори възможността за още такива. Важно е, да се създават предпоставки за претруване на центъра с трафик. Важно е, защото след това ще даваме стотици хиляди левове на някакви измислени небургаски фирми, да ни кажат, че трябвало да си направим улиците еднопосочни и проблема с трафика ще изчезне. Въобще... ясно е на всички, че кмета няма дял в бизнеса с питейните заведения и от там няма какво да смукне. Обаче не е така със строителните фирми. Там очевидно кмета е замесен много яко и раздава разрешения за строене наляво и надясно, срещу дялово участие, срещу процент или срещу друго... един господ знае. Че, предполагам, ако собствениците на заведения му направят добра оферта, нещата може и да се променят... Но това са само предположения!
83.
читател
01.03.2015 18:29:44
0
7
И аз мисля ,че не е кмета в пост №74,поради същите причини ,които е посочил №78,а и не вярвам по такъв начин да направи своето изложение относно ,каквото и да !
Иначе подкрепям кмета в това му начинание и дано не го огънат"честните" и раздаващи правосъдие съдии!Подкрепям и мненията на всички здравомислещи тук ,а те не са малко!
82.
читател
01.03.2015 18:21:34
0
1
Ха-ха ,някой се е написал с името на кмета ,че и голямо изказване направил от негово име:))
81.
qwor
01.03.2015 10:26:22
0
0
izlaga kmete izbiratelitesi dami wdigat pred nas kolata nomer golqam koti puka izobhto neti puka c55 do kmeta ima strana koqato ima wxodove giwu6ti a paqakaim wdiga kolite maxnigi
80.
qwor
01.03.2015 10:26:22
0
0
izlaga kmete izbiratelitesi dami wdigat pred nas kolata nomer golqam koti puka izobhto neti puka c55 do kmeta ima strana koqato ima wxodove giwu6ti a paqakaim wdiga kolite maxnigi
79.
boiko
01.03.2015 10:19:39
0
0
da e dwuposo4na i gadniqat paqk da wdiga kolite na koito swari i na giwu6tite ug htqal da maxne paqka a izlaga izbiratelitesi kmete we4e drugiqa now kmet neka spazi obe6tanieto si izlaga laga6 a zatowa nqma da glasuwam za was nikoga kaza 4e hte maxne6 paqaka a go ima
78.
boiko
01.03.2015 10:16:33
0
0
iskam ias sawetnik taq nowa partiqa deto kmeta e winowen za gladston
77.
boiko
01.03.2015 10:16:23
0
0
iskam ias sawetnik taq nowa partiqa deto kmeta e winowen za gladston
76.
gb до г-н Николов
01.03.2015 02:10:43
1
15
Браво, г-н Николов...

Подкрепям ви напълно за твърдите мерки срещу дискотеките и мисля че в случая дори и с леко превишени права дадохте много важен пример.

Ако диско-босовете и охранителите мутрофони продължат да ви се ежат спокойно можете да им пуснете институциите да ги попроверят - със сигурност не са изрядни и има за какво друго да бъдат затворени/глобени.

Относно пост 74 - Много се надявам да не е писан от вас. Не заради смисъла, а заради ниското граматическо ниво на текста.
75.
POIZANA
28.02.2015 21:11:02
0
5
Haide DANYCNITE sa na hod g-n Kmete, puskaite gi i da im lysne DVOINOTO SCETOVODSTVO na tezi mutro-calgari.
Sled tova da gi metnat i ot NOI,HEI,Pojarnata, SNP, da gi vidim kolko sa izrjadni. Izkaraite im Policeiskite registracii na vsickite MUTRO-ohraniteli, a za tova ce sa preustroili sgradite bez razreshitelni po ZTSU , direktno da se otnemat razreshitelnite za EKSPLOATACIA KOPTORITE im.

Tezi naistina sa se obyrkali, kato sa trygnali sreshtu KMETA,ama mnogo!

Javno ne si davat smetka, ce zad Kmeta shte zastanat vsicki politiceski partii , bez cvjat, zashtoto toi e predstavljava BURGAS i e dyrjavna institucia.

A ne vie, nazobeni i nasmyrkani calgari. Vie ste UTAIKATA na obshtestvoto, takiva sa i stavat "klientite" vi.
74.
Бургазлий
28.02.2015 18:47:00
0
3
Ъъъ! Кмете, сериозно, бургазлий???!
73.
Димитър Николов
28.02.2015 18:02:16
5
10
По-принцип не отговарям на клюки и нападки по сайтовете макар, че ги чета всички, не че са ми интересни, но във всяка клюка или лъжа има и истина. Нооо интересното което е тука и още на няколко места са го засягали тоя въпрос не е оръжията, наркотиците или алкохола, а работата на служители от МВР извън работно време. Даже не само в почивките им ,ами и по време на служба патрулка стои пред всяка дискотека. Този въпрос ми беше повдигнат още по времето когато почнаха да ходят на границата. Цяла вечер са по дискотеките, а след това отиват на служба на границата или в поделениятя си. Същото се отнася и за тия които работят и при една шепа бизнесмени. Вечер на служба денем ги виждам зад волана на колите им. Безочие което много ме дразни! Нооо ....
Бургазлий, родители и граждани нямам намерение да се предавам в името на това градът ни наистина да е ,,най-добрия град за живеене,,!!!
72.
Dikrtator
28.02.2015 15:21:02
0
8
Няма да им мине номера на тия собственици, изглежда не одобряват строгите и правилни мерки, защото им пречат да припечелват от др дейности вършещи се в нощние заведения ...
71.
Stiga s prostotiqta
28.02.2015 11:58:26
0
12
Izcqlo zad kmeta Sam, ne mislq che deca pod 18 trqbva da hodat na diskoteka. Bukvalno izprostqvane v tezi mesta. Mejdu 14-18 godini trqbva da se sportuva, uchi I namri a priqteli a ne da hodish po diskotekite mutreesh, da opravash magistrali v kenefa I da pravish svirki na sashtoto mqsto. Az jiveq v Angliq I kato hodq na diskoteka me proverqvat s detektor ne otnem mnogo chak pak tolkova nqma da Im navredi. Prosto znaqt che maloletnite im pravqt edno 30-40% ot oborota I zatova se pravqt na svetii otvarqli rabotni mesta. Kolko rabotni mesta 2aervitiorki 2barmani 2ohraniteli I 2lelki da chistqt q sa opravete malko e . Davai kmete neka da napravim grada po-spokoen I civilizovan to se e vodqlo che v drugi chasti na Balgariq toq proces nqma da stane. Davai s teb sme!!!!!!!!
70.
Ъъъъъ
28.02.2015 11:47:36
3
1
Ъъъъъъъ, продавам зимни гуми за опел астра
69.
tonkann
28.02.2015 11:14:04
0
6
razbira se ,4e dezata isahranqvaneto na jivota im sa nai-vajni.Samo taka kmete nie sme zad vaz.NE jelaem drogi,ubiizi za krehkite, naivni deza koito ne poznavat jivota isa lesna plq4ka za zaribqvane.
68.
v podkrepana meta
28.02.2015 10:29:29
0
6
az sy6to sym fen na diskotekite i no6tnite zavedeniq i se poznava s golqma 4ast ot klientelata i nikoj ne e v podkrepaq na biznesa a v podkrepa na kontrolnite merki podhvanati ot kmeta. V podkrepa na kmeta G-n Nikolov /jivot i zdrave na sy6tiq/ se obqvqvat dori holiganite. Dyrveta Balevci i dr. za kmen ne6tem
67.
ДО БИЗНЕСМЕНИТЕ
28.02.2015 10:24:15
0
12
ЩОМ ПАРИТЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНИТЕ СЛЕД КАТО СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ НАРОДА И ВСЕКИ ЕДИН КЛИЕНТ ЗА ВАС Е ВАЖЕН
66.
ВЪЗМУТЕН
28.02.2015 10:02:13
1
9
Материалът е видимо поръчков - поне да беше грамотно написан!!!
65.
До Кмета
28.02.2015 09:12:07
3
25
Браво,Кмете!Цял Бургас ще те подкрепи,време е вече да се вземе решение и да има някакъв контрол на сигурност в Най-добрия град за живеене!
64.
до 57
28.02.2015 09:11:42
1
5
айде първо чети внимателно, посел коментирай, смешко. Колективният иск е едно, друго са персонални. За колективния иск даже са ти сложили линк, ако си пропуснал-да го видиш и е от 24-ти. http://www.flagman.bg/article/76279
63.
до В. Балев
28.02.2015 09:04:54
1
14
НА КОЙ МУ ПУКА КАКВА ИНВЕСТИЦИЯ СИ НАПРАВИЛ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е НАЙ ВАЖЕН
62.
до В. Балев
28.02.2015 09:03:23
0
18
Като си направил инвестиция направи така че в дискотеката да нестава касапница
61.
burgazliq
28.02.2015 09:02:11
2
18
Имаме си най добрия кмет. Подкрепям го напълно! Действай безкопроисно. Искаме спокойствие за нашите деца!
60.
БМБ
28.02.2015 09:00:54
3
14
НАШАТА ЗАДАЧА Е ДА ПАЗИМ ДИЛЪРИТЕ ВЕЧЕР ПО ДИСКОТЕКИТЕ А ЗА ДРУГИТЕ НЕСИ МЪРДАМЕ ПРЪСТА
59.
фен на Николов Кмета на Бургас
28.02.2015 09:00:42
1
10
Забранил съм на децата ми да стъпват в тез бърдаци. Бойко ела да подкрепиш кмета?
58.
сун дзъ
28.02.2015 08:34:43
3
10
Госпожа Касабова и целия и колектив от псевдо журналисти, не с ели уморихте вече да публикувате малоумните си статии? Прост народ сме ние и това е, човек и да иска да направи добро ще му се качат на главата. Ами нека да продължава да си е така както беше. После само да не се чудят собствениците на заведения и подобни, ако децата им ги намерят в болница или още по по- лоши неща. Само един истински родител знае какво му е да пусне детето си в на дискотека в днешно време.
57.
гражданин
28.02.2015 08:30:34
0
25
Кмете, не съм твой фен, но за тази твоя позиция по отношение на нощните заведения, те поздравявам! Що се отнася до мнението на малоумниците-кръчмари, изобщо не им обръщай внимание. Тук трябва да си зададем въпроса- къде е полицията и какво прави? Не ли крайно време да започне да си изпълнява задълженията.
56.
Първо във Флагман - шестък, 30-и февруари
28.02.2015 08:13:11
4
9
Касабова, в Бургасинфо новината е от 26-и.

Не се мъчи да си първа, да не се насереш от много напън...


www.burgasinfo.com/news/view/5/49937/
55.
vta
28.02.2015 08:10:06
13
2
Ei primernite maiki koito komentirat vie znaite li decata vi kvi gi varshat po diskotekite xaxa DOLU GERB
54.
stch
28.02.2015 07:51:42
1
23
Колко пъти да Ви пиша. В дискотеките е пълно с полицаи, които работят час-мак. Половината БМБ. Те пазят основно шефовете, диларите и проститутките. Как искате после да няма престъпност. Полицията пази престъпниците ....
53.
Васил
28.02.2015 07:27:32
4
29
ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ИСКА ДА ВЪВЕДЕ РЕД И НОРМАЛЕН ЖИВОТ В ГРАДА И ВЕДНАГА СЕ НАМИРАТ ГЛУПАЦИ КОЙТО МОЖЕБИ НЯМАТ ЗАВЪРШЕН ОСМИ КЛАС И ПОЧВАТ ДА ГО ПЛЮЯТ
52.
емигрант
28.02.2015 07:24:29
1
23
Браво кмете . Правилно е , не бива да сизатваряме очите , всеки ден лоши новини, децата на България умират. Нямам нищо срещу бизнеса , но те са против , добре има забрана , но Вие можете ли ако я няма да гарантирате сигурност на Вашите посетители. Ако го сторите , добре няма забрана , но ако има инцидент нека да затворят обекта . Така че Вие изберете , аз ако съм на кмета ще направя споразумение с нотариална заверка и да видим резултата.
51.
Георги
28.02.2015 07:23:57
4
23
Браво Кмете с теб сме
50.
bingo za milioni
28.02.2015 07:16:30
2
20
gn kmete,obarnete vnimanie ,4e 99 procenta sa na va6a strana.uspeh.
49.
bingo za milioni
28.02.2015 07:12:01
2
20
bravo na kmeta,samo taka.
48.
Жорж Български
28.02.2015 07:07:22
2
22
Aко това беше Ердоган тук сега щеше да им одреже ръцете и главите на тези наркомани да не пипат тези отрови и да стават пияници, безотговорни тъпаци.
Не пипайте кмета, той е нашо тракийско чедо грижи се за града повече отколкото всичките дебели гъзове дето не станаха да научат Английсли ама много претендират да са Европа!!!
47.
ддд
28.02.2015 07:03:44
9
7
Никакви дискотеки ако персонала не може да говори английски перфектно. Иначе само ще ни излагат когато дойдат туристите
46.
B-s
28.02.2015 03:31:57
1
21
Podkrepqm nai-dobriq Kmet na gr.Burgas svesten i savesten podkrepete go i vie za dobroto na vsi4ki e .
45.
staroto
28.02.2015 00:57:57
2
5
to ne e 4aprazi,sarmata li ne beshe ,ne mi se govori ko zema da ve razpraviam vsi4kite tolkova ste jalki dano bog da vi pomaga hahahah maloymnitzi tapi
44.
tianata
28.02.2015 00:52:21
0
15
ei bosove na diskoteki vie ste postaveni litza na hora deto imenata im ne znaete be za tva po 2 ili 3 mesetza imenata se smeniat to ne beshe planeta 4as pik ima li smisal do izrejdame sega edin kmet malko vi sekna lapanitzata I mishletata revat 4e shte kypish detector za 5 bona nail si yj goliam patron karash kola za 100 tova e nai izmislieniat grad
43.
NIAAA DA BARATE GOTINIA KMET WE
28.02.2015 00:33:58
1
24
DOSHAL E EDIN 4OVEK DETO PRAVI NESHTO I SHEPA POMIARI MU SKA4AT....SHE VA SMA4KAME WEEEEE
42.
Пълна Забрана
28.02.2015 00:14:39
3
35
На 36 съм! Никога не съм бил на дискотека, нито ще допусна децата ми да стъпят на подобно място!
Пълна забрана и премахване на подобни места! Да ги преустроят на кафенета, ресторанти, сладкарници или ако щат на ледени пързалки!
Хич не ми пука за алкохолния туризъм и печалбата от проституция, да си търсят занимаващите се с това друга работа!
41.
Магическото секюрити
28.02.2015 00:13:23
1
32
Ае Тея МАГС секюрити каква фирма са, че ще скачат на кметчето ? Утре да не увиснат без обектчета понеже за първи път ги чувам! Излъгах ... шефчето и служителите им биели разни хора по улиците.
Кмете ние сме зад теб затвори ги всичките.
40.
БРАВО КМЕТЕ
27.02.2015 23:50:36
3
40
Искове ли? Нали знаете че ГЕРБ ще ви смачка ако пипнете кмета. А ние ще го изберем пак за да ви закрие нарко бизнеса. Забранил съм на децата ми да стъпват в тез бърдаци
39.
хейт
27.02.2015 23:39:59
2
33
тея "босове" имат късмета че сме в бг, защото в някоя нормална страна след 5-тата проверка сами ще затварят кочините си! в тея заведения : алкохол менте бол, касовите апарати прах са хванали, в кенефа можеш да си купиш всякакви "екстри" , всяка мацка е 17 год. ( девствената само в ушите), за банките с 3,50 в джоба no comments...... за трудови договори на персонала да не говорим..само за половината от тези неща глобите да станат пи сериозни ( и да се прилагат) и ще видите колко заведения ще останат читави....
38.
дани
27.02.2015 23:35:15
1
26
синът ми е на 12 дано докато стане на 18 се оправят нещата че не ми се мисли. подкрепям николов
37.
хихи
27.02.2015 23:23:18
1
31
ХАХАХХА,тези пък партия щели да правят. Те не могат ред в заведенията си да оправят - партия...хаха. На батките, дрогата и фалшвия алкохол. Кмета е пич
36.
E. Костадинова
27.02.2015 23:00:01
1
56
добър вечер, майка съм на син, който миналата година навърши 18 години.Напълно подкрепям кмета Николов. Аз смятам, че съм модерна мада жена, самата аз доскоро ходех на дискотеки и не искам да спирам и сина ми. В нощта на боя в Час пик и моят син беше там с компания, Слава Богу за малко и нищо не са видели. Обаче бях уплашена. И всяка вечер съм уплашена като знам, че излиза по заведения, а не мога и не е редно да го спирам, когато са празници, защото за тях това е признак на модерност. Само че искам да знам, че той е на сигурно място и много се радвам, че кметът разбира това. Наистина не е лесно, но не би трябвало за нормалните младежи примера да са тези с боксовете, нито пък е нормално да ги държим затворени вкъщи. Затова просто трябва собствениците да решат какво искат - или да правят бардаци, или да имат нормални заведения с условия за сигурност. С две ръце нашето семейство подкрепяме кмета
35.
родители
27.02.2015 22:54:37
5
44
На 100% подкрепяме Кмета!
Не се предавай ,Кмете,вие трябва да сте отново КМЕТА на Бургас!
Само така ще сме за пример ,в това отношение ,защото във всички градове това е голям проблем!
34.
a
27.02.2015 22:50:54
3
29
ние сме с кмета и ще спрдм да ходим на дискотеки до отегляне на итковете .
33.
ФАФЛАТА
27.02.2015 22:48:34
32
11
Дай на наглия некадърник власт и му гледай изпълненията!
Защо няма нормално осветление в "най-добрия град за живеене"?
Селски тарикати-катъри се правят на кметове вече над 20 тодини и рушат църкви!
32.
a
27.02.2015 22:46:45
6
13
Моля да спрете да пишете "й" в множествено число на всички думи завършващи на "ии". Научете го този език най-накрая.
31.
?
27.02.2015 22:32:29
4
7
A 4as pik kade sa
30.
ебал съм ти руснаците кухи
27.02.2015 22:29:41
3
8
Ето това стана щото бизнеса не подържа артистичните барчета дето има истински музиканти и театър хората тръгват по златистото и светлините по наркотиците и циците, няма култура града щото всеки пуснал един комютър и вече слуша някакъв запис на някакъв мухлю които въобще не е в заведението
29.
XAXAXAXAX
27.02.2015 22:18:54
1
16
Нещо не виждам Дачев да се включил ? Липсва нещо Астория и Азаро? хмм
28.
do 16
27.02.2015 21:42:32
0
30
ти като си много отворен нали се сещаш че бизнесати зависи от народа който плюеш в момента и помни че с тълпата наглава неможеш да излезеш неможе банда наркомани да тормози заведенията
27.
selianina X
27.02.2015 21:42:16
0
26
puk tochno noshnite zavedenia sa v nai sivia sector,ko sa praiat?!? Oaiguriavat gi na minimalnoto, ohranite ne sa nikvi ohrani po zakon ami eni prosti pazachi, alkohola na 99 e palen jumel..и мн. други...da ne govorim, che ako naistina sme chesni i istinski...mi te nemogat da pokriat polovinata kriterii za noahten klub, da ne govorim che na mesta s takiva masovki, triaa zadaljitellno da ima po dva izhoda..ai da ne prodaljavam. S kmeta sam na protest ako triabva!!!
26.
г-н Ганьо Чорбаджийски
27.02.2015 21:32:38
1
42
нарко бизнеса умира без нощните заведения .на доста хора няма да им хареса това и е нормално да има съпротива....... все пак 40% от населението на България се издържа от наркотици
25.
tianata bs
27.02.2015 21:31:56
0
23
bravo kmete neka kompleksarite da otivat na selo sas izmislenite nojove deto neznaiat dali im se pishka ili ebe ama tragnali sas ma4eta tzelia grad iska 4iska
24.
До номер 16
27.02.2015 21:28:44
0
24
Смотаняк е на баща ти СИНА му ако ме разбираш "гражданино" с НАПУКАНИ ПЕТИ. До гуша от такива "Бизнесмени" сменили цървулите с (Гучи или Армани). И Палячо май много разбираш от ТКЗС защо не ни споделиш????
23.
До номер 16
27.02.2015 21:28:44
0
26
Смотаняк е на баща ти СИНА му ако ме разбираш "гражданино" с НАПУКАНИ ПЕТИ. До гуша от такива "Бизнесмени" сменили цървулите с (Гучи или Армани). И Палячо май много разбираш от ТКЗС защо не ни споделиш????
22.
kojcho
27.02.2015 21:28:05
1
47
Дъра бъра сто чадъра. Клубовете, ако бяха изрядни, да имат претенции. Обаче ако ги погнат сериозно за обороти, фалшив алкохол, децибели, тоалетни, пушене и т.н. и ще включат на задна скорост; следва омекване:)
21.
СДС
27.02.2015 21:15:50
29
8
Бургас- европейски Банкок !! Само това е концепцията за спасение на туризма!! Айде който му е шумно да се връща в Странджа от ,където изпълзя !!
20.
XXX
27.02.2015 21:11:26
18
8
Чалгарите ще свалят съдебно забраната а кмета ще го играе жертва за пред изборите.
Селтаците ще съчувстват на кмета докато си изпиват последните пари в долнопробните заведения. Накрая всички доволни и всичко постарому.
19.
miooo
27.02.2015 21:07:09
30
7
Изказванията на кмета не са лоши, но наистина той не разбира от нощен живот. Стават и убийства и се търгува с дрога, затова си има компетентни органи, които за съжаление ги ... няма. Една наредбичка се обжалва и може да падне в съда понеже не е спазен закона и не отговаря на обществените потребности и нтереса на хората. Голяма грешка е да прави изказване, че Бургас ще стане топ туристическа дестинация и едновременно с това да се слага бариера на нощните заведения. Ми наредбата да забрани проституцията, да забрани алкохола, хомосексуалните, изневерите (заради тях стават убийства) и ... ще станем като халифат или ... комунизъм ???
18.
Bs
27.02.2015 21:06:35
2
43
Брaво кмете!Прaвилнa позиция.
17.
211
27.02.2015 21:06:28
4
45
Не можете да разберете, че не в дискотеките , а в хората проблемът , Бургас е един красив град населен ,, прости,, хора....
16.
DYD
27.02.2015 21:03:20
42
9
Затворете дискотеките и баровете и да се знае че Бургас е най добрия град за Сране.
15.
Boss
27.02.2015 20:58:33
50
8
Смотаняци ,като инвестирате някой лев ,тогава коментирайте !! Палячовци за вас само ТКЗС !!
14.
zapoznat
27.02.2015 20:54:28
2
24
kmete s teb sme shte izlezem i shte zastanem pred diskotekite,shte te podkrepim,i shte vidim dali onezi patrioti ot ОЗБГ deto polovinata sa ohrana po tezi zavedeniq shte izlqzat.
13.
13
27.02.2015 20:46:04
3
42
дискотека- наркосварталище
12.
ТОШО
27.02.2015 20:41:27
3
51
ЗНАЧИ КЪВ Е ИЗВОДА ОСНОВНИТЕ КЛИЕНТИ ПО ДИСКОТЕКИТЕ СА БОКЛУЦИТЕ НА БУРГАС С НОЖКИТЕ И ЛОШОТО Е ЧЕ КЛУБОВЕТЕ ГИ ИСКАТ ЗА СВОЙ ВИП КЛИЕНТИ АМИ ТОГАВА ПРИЗОВАВАМ БУРГАЗЛИЙ ДА НЕПОСЕЩАВАТ ДИСКОТЕКИТЕ И ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЩОМ ТИЯ МАЛОУМНИЦИ ШЕФОВЕТЕ НА ДИСКОТЕКИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ И ВОЛЯТА НА БУРГАЗЛИЙ
11.
Жорж Български
27.02.2015 20:38:21
9
43
Долу ръцете от кмета жалки пропити Нехристиани мръсни пропити мутри и алкохолици, недостойни за Бурги!!!! Велика Тракия иска велик лидер!!! Това е нашия кмет!!!!
10.
Реалист
27.02.2015 20:37:47
66
14
Кмета Николов е един страхлив крадец!! Готов е да съсипе всеки бизнес само да има висок рейтинг!! Наркотици винаги ще се продават , а тези с ножовете пак ще си влизат в дискотеките защото охраните са много смешни и няма как да ги спрат!!! Кмета просто залъгва обществото!!
9.
от МЕДЕН РУДНИК
27.02.2015 20:37:12
4
60
живота и здравето на децата ни няма ЦЕНА...
8.
brawo
27.02.2015 20:36:38
1
67
кмете бургазлии са с теб- 5 човека босове да го духат
7.
mathur
27.02.2015 20:36:17
4
28
Въздухари ще се борят с Властта.......Боко нали е зад него...
6.
дикси пикси
27.02.2015 20:36:09
2
52
Сварталища на наркомани, курви, простаци и безделници
5.
Стойч
27.02.2015 20:35:39
5
17
Чета от време на време този сайт и мога да кажа , че всеки път се изумявам на глупостите , който пишете.Toчно когато си мисля , че няма с какво да ме изумите и ме опровергавате.Ново право написахте за пореден път.
4.
Човека
27.02.2015 20:34:20
2
34
Колкото и да НЕ-симпатизирам на Кмета ,тука мога с две ръце да го подкрепя. Тия НАГЛИ бизнесменчета да не се канят много защото те може да са десетки но родителите в града сме хиляди.И те също имат деца така че да не приказват глупости ами да спазят мерките за сигурност. Кое е по важно "Драги" ми чалгари ,здравето и живота или оцапаните ви пари.
3.
Човека
27.02.2015 20:34:20
3
47
Колкото и да НЕ-симпатизирам на Кмета ,тука мога с две ръце да го подкрепя. Тия НАГЛИ бизнесменчета да не се канят много защото те може да са десетки но родителите в града сме хиляди.И те също имат деца така че да не приказват глупости ами да спазят мерките за сигурност. Кое е по важно "Драги" ми чалгари ,здравето и живота или оцапаните ви пари.
2.
"Дискотечен бос"
27.02.2015 20:32:23
10
62
На майка им путката на "Дискотечните босове" ! Горките те!Сноби ненаядени. Големи загуби претърпяха. И охранителите и те. Безмозъчни гибони. Навремето казваха който не става за нищо става полицай,а сега който и за полицай не става става охранител.Ни диплома му трябва ни нищо. А туй крадливо Хари Потърче (кмета) на всички тея кражби и безумни проекти дето направи в града взе едно правилно решение и ако сега не се държи до край никой няма да гласува за него повече!
1.
ферг
27.02.2015 20:25:50
4
84
браво на кмета Николов
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори