×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джигитът с аудито от Свети Влас, убил дете на пътя, влиза в затвора. Почернената майка: Има възмездие!


Джигитът с аудито от Свети Влас, убил дете на пътя, влиза в затвора. Почернената майка: Има възмездие!
Зверската катастрофа стана преди повече от две години, през това време Атанас Пешев продължаваше да кара колата си необезпокояван. На 13 септември 2012 г. той уби малкия Алекс и осакати майка му заради забранена маневра
07 Януари 2015, Сряда, 03:11 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Зверската катастрофа стана преди повече от две години, през това време Атанас Пешев продължаваше да кара колата си необезпокояван



Шофьорът-джигит Атанас Пешев от Свети Влас, отнел живота на малко момченце и осакатил майка му заради забранена маневра на опасната отсечка по околовръстния път на Слънчев бряг, влиза в затвора за 2.8 години. Решението е на Върховния касационен съд и е окончателно.
Първоначално Пешев ще бъде в затворническо общежитие. ВКС потвърди присъдата на Апелативния съд в Бургас. Припомняме обаче, че БОС осъди условно Пешев. Почернените родители не искаха кръвнина от от убиеца на детето им. По време на целия процес те се надяваха на справедлива присъда.

„Знаем, че не можем да върнем детето си, но за нас решението на ВКС е възмездие”, каза пред Флагман.БГ майката Мария Мамарова.



Родителите Мария Тодорова и Валентин Петров не поискаха кръвнина
от шофьора, настояваха само за затвор за убиеца на малкия им Алекс



Флагман.бг припомня, че на 13 септември 2012 г.  25-годишният студент от университета „Проф. д-р Асен Златаров зареждал с гориво своето „Ауди А4” на бензиностанция ОМВ край Слънчев бряг. На изхода се престроил за завой наляво, въпреки знака и непрекъснатата линия между двете платна. Движението било крайно натоварено, колони коли се извивали от двете страни. Това не разубедило едрия млад мъж, той издебнал момент и рязко завил наляво. Колата му се врязала в задната лява врата на БМВ-то на Мария Тодорова. Тя пътувала заедно с малкия си син Александър на 1 година и 4 месеца. Детенцето било поставено на столче, имало и обезопасителен колан. При удара БМВ-то се завъртяло, влязло в лентата за насрещно движение и се ударило челно с т.а „Фолксваген Транспортер”. Столчето на Алекс се отделило от седалката. Мария излязла от колата, отворила вратата на момченцето си, то стояло безжизнено. Не разбрала даже кой я блъснал изначално. И други коли спрели, непознати се втурнали да й помагат.  Бебенцето издъхна в болницата. Името на шофьорът, причинил й най-голямото зло за една майка, Мария Тодорова научила в последствие от медиите. През цялото това време студентът не вдигнал нито веднъж телефона, за да изкаже съболезнования и да се разкая за стореното. Мария била със счупен крак на две места, въпреки болката сама извадила безжизненото телце на детето си от колата. В последствие са й имплантирали два пирона в тялото, за да може да ходи.

По време на заседанията в Бургаския окръжен съд стана ясно, че Пешев ремонтирал аудито след катастрофата и го карал необезпокояван, тъй като нямало влязла в сила присъда срещу него.

В категории: Темида


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
12
Коментара по темата
12.
gb
16.01.2015 00:51:23
0
0
Според мен да му иска кръвнина - идеята е освен морално да пострада и финансово изрода ...... да бъде разорен, съсипан ... съдия-изпълнителите да ходят по петите му.

Ей заради такива охлюви стават инцидентите на пътя ... прави нарушение без въобще да се огледа или да прецени обстановката ...

За столчето - и аз мисля че не е било закрепено добре. Ама като се обърне каруцата .. съвети много може да дава всеки.
Съболезнования на родителите - много жалко за хубавото детенце.
11.
111
13.01.2015 16:07:58
0
0
хахо то покрай пътищата дървета почти не останаха,ма да са отанали поне няколко,че с тези 10 ГРУБИ нарушения да целнеш някое!
10.
Xaxo
07.01.2015 23:59:59
3
4
Не ми е близък, не го познавам, но ви казвам, че всеки може да е на негово място. Секунда, невнимание, лошо стечение на обстоятелствата и здрасти мазни мангали в бургаския затвор. Това е
9.
ab
07.01.2015 22:08:10
0
0
ei tova e izrod deto mu triabva dojivotna prisada ,a ne v ob6tejitie neobezpokoiavan.... za jalost v BG ubiicite si se razhojdat na svoboda a zatvorite sa za mangalite,za da sa na toplo i nahraneni kato na palen pansion..... neka vseki koito e otsadil takava sme6na prisada zagubi deteto si po tozi na4in da vidi kakvo e!
8.
Ивана
07.01.2015 19:20:18
1
3
Хахо,недей много да разсъждаваш, кой колко бил виновен, за родители идиоти, не можеш да знаеш как е сложено столчето и как е обезопасено, тази версия за столчето е много удобна за убиеца на Алекс, но и съда не и обърна внимание, защо ли, не знам какво толкова го мислиш този Убиец,прави катастрофа и без да му трепне нещо си стои и дори не помага на жена и бебе, за какво говорим, какви са тези глупости, които пишеш, може би ти е близък?
7.
Xaxo
07.01.2015 16:55:32
6
2
Да кажем, че днес съм направил поне 10 груби нарушения на закона и нямам намерение да лежа 10+ години за тях.
6.
Шофер
07.01.2015 15:18:42
2
4
Хахо.... Ти си супер просто изчадие... Той е направил 2 груби нарушения и го защитаваш... Наистина си много прост... Просто замълчи... Евала, че поне са му дали ефективна присъда, а не условна, каквато е практиката на Темида...
5.
Xaxo
07.01.2015 12:54:35
23
8
Имам чувството, че до смъртта на детето се е стигнало след неправилно поставено детско столче. Изчетох десетина статии, от различни медии по случая, пишеше, че столчето се е отделило от седалката. Само някой, който никога не е виждал детско столче може да повярва.
Да не говорим, че над 2,5 години ефективна присъда за ПТП е много. Не забравяйте, че всеки може да се разсее и да предизвика ПТП. А ако в потърпевшата кола има родител идиот, чието дете не е обезопасено става страшно. Такива родители всеки ден виждаме - деца без столчета, деца без колани подскачат между седалките на колите. Да не говорим за онзи кретен, който го има в youtube или vbox как дава на сина си да "върти кормилото" докато е в скута му.
А от този Атанас повече човек не става. Не го познавам, ама изглежда чат пат интелигентен младеж. За 2,8 години в затвора ще му се разкаже играта и после ще е чао - нито работа ще се намери, нито нормално семейство може да има.
Карайте разумно, защото утре всеки може да се окаже в панделата заради леко ПТП и това, че някой родител идиот е решил да си спести 2-3 минути и да не сложи детето правилно на столчето.
4.
мунчо
07.01.2015 12:36:25
0
8
Гнусен кебап,дано го пречукат в пангото
3.
.
07.01.2015 11:57:49
0
6
Доживотна....
2.
1111
07.01.2015 10:16:36
3
8
2 veka i 8 godini
1.
???
07.01.2015 10:09:43
4
5
2,8 години или 2 години и 8 месеца, защото има разлика!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори