×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Аз кандидат-кмет!? Всеки в БСП-Карнобат носи маршалски жезъл в раницата си


Аз кандидат-кмет!? Всеки в БСП-Карнобат носи маршалски жезъл в раницата си
Общинският лидер на БСП в Карнобат Тодор Байчев е сред спряганите имена за кандидат-кмет на социалистите. Други опции са Пенко Атанасов и Георги Димитров
16 Декември 2014, Вторник, 13:20 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Напълно нормално е с някои от колегите от групата да имаме различно мнение от администрацията, затова сме се събрали

Общинският лидер на БСП в Карнобат Тодор Байчев влиза в идеалната възраст за политик. Роден е 1973 година, натрупал е достатъчно опит, бъдещето е пред него. Той е един от уважаваните адвокати в региона. От няколко години е начело на карнобатската структура на социалистическата партия. Името му е сред спряганите за  кандидат-кмет на БСП в Карнобат. Макар и на последния вот левицата да изгуби изборите там, то постигнатите резултати от БСП в общината са най-добрите за Област Бургас.

- Г-н Байчев, направихте ли си вече изводите защо загубихте парламентарния вот в Карнобат? Общината винаги е била червена, но на последните избори отстъпихте на ГЕРБ!

- Истината е, че имаше едно обезверение и отчаяние при част от нашите гласоподаватели, които не излязоха да гласуват. До урните отидоха твърдите ни ядра, но т.нар. периферни не гласуваха. Казвам, че не гласуваха, защото ГЕРБ поддържа една и съща бройка гласове – около 2500 гласа. При тях няма съществен прираст. Надявам се до следващите изборите – местните, да успеем да убедим карнобатлии, че може да ни вярват.

- Още на евроизборите, когато ГЕРБ спечели в град Карнобат, бе ясно, че сте на път да загубите цялата община, не виждахте ли тази тенденция?

- Естествено, че я забелязахме, опитахме се да я предотвратим, но не успяхме. Това са комплексни мерки, които влияят върху съзнанието на хората. Но не смятам, че на местните избори през октомври 2015 година нещата ще останат по същия начин. Убеден съм, че ще се променят.

- А ще има ли промяна в ръководството на местната структура?

- За разлика от други общински организации, тази на БСП в Карнобат не влезе в цикъл на отчетно-изборни събрания, защото макар и да загубихме, то е с малко гласове - само 180 – не е фрапантна загуба, както е на други места в областта. Т.е. карнобатската организация успя да съхрани своите сили и жизненост и записа един от най-добрите резултати за БСП в региона.

- Почнахте ли подготовка за местните избори?

- Ако трябва да бъдем честни, подготовката за местните избори е започнала още от миналата година. Все пак ние си имаме постоянно действащ щаб – Изпълнителното бюро, което непрекъснато работи.

- Ще успеете ли отново да имате кмет в Карнобат, предвид това, че влязохте в коалиция с ГЕРБ, което не се приема добре от Вашия електорат?

- Мисля, че ще успеем да излъчим достоен кандидат, който да убеди хората, че може да му се има доверие и да привлече нужната подкрепа, за да спечелим изборите.

- Какъв е профилът на този кандидат, ще търсите ли ново лице?

- При нас изборите минават през конференция, след като мине, тогава ще излъчим нашия кандидат.

- Питам Ви, защото Вашето име е едно от спряганите за кандидат-кмет на БСП за Карнобат, заедно с това на г-н Пенко Атанасов и настоящия кмет Георги Димитров?

- ...Бих отговорил така: Членовете на карнобатската структура на БСП са като армията на маршал Кутузов – всеки носи в раницата си маршалския жезъл.

- Г-н Байчев, Вие като общински съветник, както и някои от най-приближените Ви в ОбС-Карнобат, понякога се държите опозиционно спрямо Вашия кмет Георги Димитров. Създава се впечатление, че БСП няма да подкрепи Георги Димитров за нов мандат.

- Не бих казал, че има такава тенденция, но нали все пак групата общински съветници на БСП  може да има право на лично мнение, което да бъде различно от това на администрацията. Ние сме хора мислещи, знаещи, можещи, затова сме се събрали.

- В правилна посока ли върви Община Карнобат през настоящия мандат?

- Община Карнобат и в предишния, и в настоящия мандат се е развивала добре, но в духа на оптимизма винаги може да се очаква повече.

- Къде виждате слабостите?

- За слабости не бих искал да говоря. Не е редно. Ако е имало такива, би следвало да си изразя мнението на трибуната на Общинския съвет, както съм го и правил. Мисля, че това е било правилната позиция. Моята лична, правилна позиция.

В категории: Карнобат


38
Коментара по темата
38.
СОУ Приморско
22.01.2015 20:28:41
0
2
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил.

Христина Налбантова до Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
37.
НЛО
13.01.2015 17:09:04
0
9
Гошо, гошо скочи лошо на една мастия
36.
Апостол
28.12.2014 15:38:17
0
5
Мисля че дошъл края на комунистическитеп кметове!Баста!



















МИСЛЯ ЧЕ ДОШЪЛ КРАЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КМЕТОВЕ!БАСТА!
35.
Коментатор
23.12.2014 23:45:12
3
15
Много бих желал Т.Байчев да спечели и ще гласувам за него, и за всички, които са с него, а на Лъган и мамен ще кажа, че "хапе" за последно.
Осра си пътеките навсякъде, и вече никой не го иска. Време е да си ходи, а с него и всички некадърници, пияници и кучки.
34.
наблюдател
20.12.2014 20:14:13
1
7
Май има борба в БСП. Някой се е уплашил за мястото си. Какво да се прави, винаги ще има кой да те бутне. Другия начин е да загубиш изборите и да се напиеш и заспиш на някоя пейка като......
33.
Церковски
20.12.2014 19:22:13
1
11
Подкрепяме Т.Байчев защото му вярваме. За разлика от другите "наши" не ни подведе и не се полакоми. Не се хабете да го плюете,пак ще му се доверим,защото се доказа за разлика от другите пияници
32.
ДРАКУЛА
20.12.2014 18:34:35
1
3
Запомни едно : САМО ДЪРТИ ВАМПИРИ МОГА ДА БЪДАТ КМЕТОВЕ.
31.
бандит от ГЕРБ
20.12.2014 18:23:54
4
4
АУУУУУ, колко много злоба!!! Усмихнах се като прочетох коментарите на лъган и мамен. Много услужливо пропуска кой е в коалиция с "бандитите от ГЕПБ". Кой ги назначи в местната администрация??? Сега гузен негонен бяга. Може би защото знае, че като се вари курбан, пяната се изхвърля. Разбирам го. Бандитите от ГЕРБ не го искаме, комунягите също. Остана му само да иде отново на СТ.Бяндов и да оповръща всичко отново. Чао Чао
30.
карнобатлия
20.12.2014 18:04:17
1
7
Не мога да повярвам. Какво ви става бе хора? Един млад човек е дал интервю в което никой не напада и оплюва и вие се нахвърлихте отгоре му вместо да се радвате, че изобщо има останали млади хора в града. После се сърдите че никой не гласува.
29.
Лъган и мамен
20.12.2014 15:44:05
6
8
С кого бе Тодоре ще печелиш избори , с Невен откачения , с Дечо будалата , с Аспарух пияния наркоман - на баи Паруш семкадгията внука, които не си плаща сметките в кафенетата и бяга без никакъв срам, боклук и пияниза . Затова , че сте в комбина с бандитите от ГЕР, това няма да стане, запомни го добре .
28.
ДРАКУЛА
20.12.2014 15:18:50
0
3
Запомни едно : САМО ДЪРТИ ВАМПИРИ МОГАН ДА БЪДАТ КМЕТОВЕ.
27.
ВК
17.12.2014 18:27:30
4
6
Тоше,защо не направихте събрание,за да питаш хората,дали са съгласни с техните пари,от техния членски внос да плащаш на Катя Касабова за да си правиш личен PR?
26.
КК
17.12.2014 18:24:13
2
5
Абе господа драскачи,тая статия за Тодор Байчев ли е,или против Георги Димитров.Май някои хора са комплексирани и си търсят поле за изява навсякъде.Но анонимно.Задължително.
25.
КК
17.12.2014 18:24:13
3
4
Абе господа драскачи,тая статия за Тодор Байчев ли е,или против Георги Димитров.Май някои хора са комплексирани и си търсят поле за изява навсякъде.Но анонимно.Задължително.
24.
обущар
17.12.2014 18:19:34
1
4
Някой го стяга чепика и се е мобилизил да черни. В този случай се ходи на обущар и му се вкарва един кальп. Какво да се прави няма вечна далавера кмете
23.
кака ти Пипи
17.12.2014 17:58:35
1
16
Тоше,ще докараш инфаркт на кмета. Помисли за Минка. Нея кой ще я гледа после. А М.Генова и Ж.Георгиев кой ще ги вземе на работа. Те трябва да си седят по местата моето момче. Не ги притеснявай че стават нервни и си го изкарват на нас обикновените служители.
22.
БСП член
17.12.2014 17:34:35
5
3
Пак оправдания др.Байчев.БСП Карнобат се срина тотално заради такива некадърници като вас.И докато продължавате да търсите вината другаде ще продължаваме да потъваме(ако има накъде повече).
21.
БСП
17.12.2014 17:28:39
2
4
И Аз съм член на БСП и не съм си плащал членския внос от години.И нямам намерение.После с моите парици др.Т.Байчев да храни циганята.
20.
очевидец
17.12.2014 14:49:38
2
1
Блогър-ка е трябвало да дойде на отчета, а не да се доверява на празни думи. Имаше отчет. Лошото е че блогър-ка и неговите заместници не са си плащали членския внос години наред и сега се гърчат като червеи. Аз лично участвах в кампанията и зная, че не се плащаше. Попитайте и другите участници.
19.
продавам глас
17.12.2014 13:53:39
0
5
Кой умник ще каже,че е купувал гласове? Вие комунистите сте се издухали нацяло.И нали уж това е забранено. Вашият кмет пропусна да плати по 30лв,а сега отново пазарувате. С такива глупаци около себе си да не се чуди че са загубили изборите.
18.
блогър-ка
17.12.2014 13:14:18
6
4
Тошко кмет? този освен че е некадърен, е и измамник. има ли сурат адвокатчето да излезе пред другарите си и да даде отчет за похарчените от него пари? хайде, не щем да е пред обществото, ама да се отчете пред нас, защото ние знаем кой колко пари му даде. това не са малки суми? И има нахалството да твърди, че бил купувал гласове в Карнобат!! Не се шегувам - това го е казал самият Байчев. Бил похарчил 9 бона за покупка на преференции в града. и къде са? къде са му гласовете? некадърник и лъжец. също като в оня виц, където главния герой освен рогоносец беше и клюкар.
17.
избирател
17.12.2014 09:00:01
4
5
Първо не ставал за кмет Г.Димитров. Второ за кмет не ставал Вл.Крумов. Сега и Т.Байчев не може. А кого предлагат хейтърите с хапливи коментари? Нещо не ги виждам в публичното пространство. Радвайте се че има и млади хора и хора с опит които искат да направят нещо за града. А ако вие които само пишете и злобеете можете, защо не излезете от сянката си и да ви видим кои сте и какво можете :)
16.
ЗАЩО??ЗАЩО???ЗАЩО????
16.12.2014 20:53:42
2
2
Дъртак, избрал си грешната партия. Всички знаеме кой обслужва тя и кой ще спечели следващите избори, а това няма да сте вие...
15.
бивш колега
16.12.2014 20:07:50
4
16
Само така Тошко. Щом предизвикваш коментари значи има интерес към теб. УСПЕХ братле и да не забравиш откъде тръгна. Пак ще те подкрепим.
14.
Анализатор
16.12.2014 19:52:31
2
6
Предизборната кампания започна прекалено рано,Г-н Байчев.
13.
приятел
16.12.2014 18:58:09
2
12
Малък набий им шута на тия баламурници. Що се занимаваш с тях. Само си губиш времето. Тия селяни разбират само от домашна ракия и кисело зеле. Жалко за теб че им отделяш от времето си. Прочети коментарите и ще видиш че статията са я прочели само полу-идиоти. Даже не са могли да станат съвършени идиоти. И ти искаш да направиш нещо добро за тях. Ама моля ти се...Остави ги да си пият ракийката и да ти се мазнят като те видят и после ще те храчат в нета.
12.
дд
16.12.2014 18:28:41
7
1
Дори Казахстан ни би --сложи един костюм бе тъпак!! Стига с тези мръсни комунистически селянии.
11.
за съжаление - карнобатлия
16.12.2014 18:27:31
1
9
До казана с карнобатлии нямало дявол. Щом някой изплувал друг отдолу го хваща за краката и го повлича надолу :)
10.
познат
16.12.2014 17:57:42
1
7
Адаш,да не ти пука. С теб сме. Тук пишат малоумници и комплексари. Само се обади и ще видят хурката.
9.
До Мнителен
16.12.2014 17:53:44
0
4
Спокойно, коментарите хич не са анонимни. Който трябва да знае, знае от кое компютърче, лаптопче или телефонче са изпратени :-)
8.
без значение
16.12.2014 17:40:48
2
5
ЕЕЕЕЕЕЕЕ,хайде сега -оплюти! Че, то останаликилограм какво да им плюят,като са затънали до уши в л....на! Пък колкото до това-дали пише кмет или адвокат- кмет не може-нямаме парите на Гого,а колкото до адвоката-те вече са на килограм в Карнобат!
7.
БСП
16.12.2014 17:29:21
5
5
В миналата статия оплюхте Г.Димитров,сега плюете Т.Байчев. Постигнете тяхното ниво и тогава да ви видя. Едва ли пише някой кмет или адвокат. Изборите са догодина и пак ще ближите рани. За сьжаление на професорите загубата е Малка и лесно преодолима :P
6.
без значение
16.12.2014 16:58:12
4
5
Тошко, хванате яко болеста на червените-мислех,че си по-различен от старите комуняги!Започна да лъжеш,да омаловажваш неоспорими факти-откъде извади ,че само 180 гласа имате разлика с ГЕРБ?!?Нали има протоколи, пък и ЦИК!
По-леко ли ти стана като излъга? Ако така ще ставаш кмет- такъв кмет вече си имахте! С лъжи не можеш да надминеш бат,Гошо-той все пак е с много ,много годинки преди теб!И,в между впрочем-още нещо-не се готви и ти да купуваш братята роми-този номер и той е изтъркан! НАПРАВИ НЕЩО НОВО ,ЧЕСТНО И ДОБРО ЗА КАРНОБАТ!
5.
мнителен
16.12.2014 16:31:35
2
2
Лошото на коментарите е че са анонимни. Така погребалните агенти си чешат егото,както го правят това с началниците
4.
Маршал Кутузов
16.12.2014 16:05:08
4
3
Ми то маршали много , редниците ги няма Байчев , Байчев -нещо си облъчен май?
3.
Кандидат кмет?
16.12.2014 16:00:28
4
2
Последния Червен кораб потъва ....Но ще потопи още хора със себе си .....Да номер 1 е прав
2.
SS
16.12.2014 15:57:50
3
10
ЕДИН ОТ МАЛКОТО СВЕСТНИ ОСТАНАЛИ В ГРАДА, НО КАКВО ПРАВИ ПРИ КОМУНИСТИТЕ. САМО СИ ГУБИ ВРЕМЕТО С ТЯХ.
1.
дсадас
16.12.2014 15:29:34
6
4
МРЕТЕ КОМУНЯГИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори