×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пътници в Бургас: Автобус 211 ни стоварва на пътя сред прелитащи коли, опасно е!


Пътници в Бургас: Автобус 211 ни стоварва на пътя сред прелитащи коли, опасно е!
Шофьорите в комплекса профучават покрай автобуса с бясна скорост и не отчитат вероятността някой от пътниците да изскочи внезапно на пътя
22 Ноември 2014, Събота, 14:44 ч.
Автор: Флагман.бг снимки: Илия Кожухаров

Управителят на "Бургасбус" инж. Петко Драгнев призова за малко търпение, предстои реконструкция на паркинга


Пътници на автобус 211 в Бургас алармираха, че на последната спирка в ж.к. Изгрев са принудени да слизат директно на улицата, където постоянно преминават автомобили. "Опасно е, постоянно има предпоставки за инциденти, шофьорите в района не са свикнали да изскачат изненадващо там пешеходци", смятат притеснени хората, редовно пътуващи по линията. Промяната била отскоро, като преди крайната точка на автобуса е била на паркинг в комплекса.

„Трябва да се направи промяна, за да слизаме пак на паркинга”, пише читател на Флагман.бг.

Инж. Петко Драгнев, управител на общинско предприятие „Бургасбус”, каза, че е запознат с проблема и обясни, че се работи по въпроса, той да бъде разрешен.

„Нека хората проявят малко търпение. Предстои реконструкция на целия паркинг, като една част от него ще бъде преработена така, че да има място за спирка. Вече започнаха ремонтите на Автогара Юг, на тази в ж.к. „Меден рудник”, започна изграждането на Централната спирка, съвсем скоро и в „Изгрев” ще се оправят нещата”, обясни инж. Драгнев.


В категории: Бургас


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
ПТП
23.11.2014 09:32:25
0
5
211 си спира там от как се помня и не е от вчера или от 2-3 години.Проблема е в културата на самите хора,които се возят в рейса.Когато автобуса спре те не изчакват той да отмине,а бързат да пресичат отпред или отзад и излизат директно на пътя на автомобилите.С една дума камикадзета!Прост народ сме!
6.
спец
22.11.2014 17:51:49
1
8
Мястото на спирката си е точно там!!! По долу е обяснено защо!
5.
Димитрова
22.11.2014 15:37:27
0
11
Сегашното място на спирката е по-добро отколкото преди на паркинга,
тъй като не трябва да се минава между спрелите автобуси.На сегашната спирка се слиза на тротоара и след изчакване на автобуса да отиде на паркинга следва да се пресича естествено след оглеждане да не идват автомобили от двете посоки.
4.
местен
22.11.2014 15:35:15
0
10
От край време последната спирка на 211 е била на това място, където спира сега автобуса. Това, че беше за кратко преместена на паркинга, беше една огромна грешка. Някой ако го мързи да ходи малко повечко до МОЛ-а, да ползва кола. Спирката трябва да си остане където си е.
3.
Free markets
22.11.2014 13:17:12
6
5
Che pochnete da karate kolela be tupaci! Vse niakoi vi prechi!!! Vse niakoi vi svalia.
Vie ste slab narod kato Rusnacite, ne moge edni velosipedi ili koli da si kupite. Vse se voZite na evtino, vse niakoi vi ebe, vie samo zaslugavate edin Putin da vi slogim i da vi izkarame ot Evropa.
Kude vi e chastnata iniciativa?!'nn
2.
Двесте и осъзнайте се
22.11.2014 13:14:10
0
23
Мили изгревски баби,
каква е разликата дали автобуса ще ви остави на паркинга или на сегашната спирка? - И в двата случая ще ви се наложи да пресечете улицата. Това, че бързате да пресечете докато автобуса е там си е ВАШ проблем.

П.С.: Света няма да свърши ако изтървете 5 минути от сериалите си.
1.
бургазлия
22.11.2014 12:51:06
3
7
Флагмани, отразете това че се копае за полагане на кабел току щоремонтирания площад 3-ката!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори