×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс в хеписоца: Липсата на вибратор стимулира аграрната любов


Секс в хеписоца: Липсата на вибратор стимулира аграрната любов
Хем целият ни живот беше порно, хем бдяхме да не ни за­подозре някой в порнография. Тя и държавата зорко ни пазеше като майка, за­гри­жена да не я изложим
18 Ноември 2014, Вторник, 11:17 ч.
Автор: Ава ГАЕЛ
Източник: socbg.com

Защо по онова време нямаше сексшопове, недоумявам. Дали не бяха нарочно скрити!?



Няма какво да си кривим душите. Хем целият ни живот беше порно, хем бдяхме да не ни за­подозре някой в порнография. Тя и държавата зорко ни пазеше като майка, за­гри­жена да не я изложим. Няма да се питам пред кого и доколко, понеже чак толкова не ми се рови. Защо обаче по това време нямаше сексшопове, недоумявам. Дали не бяха нарочно скрити, та вместо употребата на вибратор да бъде стимулирана аграрната любов, например, към крас­та­ви­ците, тиквичките, царевицата и останалия ергономичен зарзават. Все пак бяхме аграрна държава не току-така, тоест, как да отива родната продукция зян. Бананите обаче като далеч по-мекушав уред на удоволствието бяха на щат към Дядо Мраз. И те като него самия ни спо­ле­тяваха единствено по Нова година (не по Коледа, защото тогава и Коледата, и сексът бяха много ТАЙНИ работи и уж ги нямаше). Веднъж годишно направо да се чуди човек коя радост по-напред с бананите - храната или (пред)играта... Вярно, колко му беше да се изнамери някой познат, дето щъка по света, да смени на черно три лева за долар (при държавен курс 98 стотинки за долар) и да купи нещо твърдо и качествено от корекома, ама пак казвам, кое по-напред. Децата реват за тоблерони, гърлото за истинско уиски, айде, решението е жената да мине само с китка от Женския пазар, за да не се разглези от много кореком.



Типичното сексуално съзряване по социалистическо време не беше по-различно от моето. Бях в трети клас, когато между размяната на картинки от бибип-дъвки, индианци и мачбокс-ко­лич­ки, момчетата от класа ТАЙНО гледаха карти с голи жени. Чист секс в зародиш, ама кой да ни каже, че е това. Докато някой не изнамери отнякъде истински карти с истински секс. Това го издигна за герой в нашите очи и всички момичета до една вече мечтаехме да ни е гадже. Две-три години по-късно училището ни често се тресеше от девичи писъци, понеже бъдещите мъже намираха за много забавно да стискат едва напъпилите гърди на по-развитите съу­че­нички. Те, от своя страна, или бягаха, или не успяваха съвсем да избягат, или се прегърбваха, за да скрият малките си гърдички, или носеха тесни тениски пак с цел прикритие на бъдещата си сила величава. Женското раннопубертетно човечество, уви, все още не беше съвсем в час какви страховити оръжия никнат на педя от брадата, и това на тоз етап си беше изцяло в негов ущърб. Не знам дали момчешките майки не проклинаха съдбата си да перат под­мок­рените от нощите полюции на синовете си чаршафи, но така нареченото цомбене беше своего рода задължителен етап от сексуалното развитие на социалистическата младеж и всички се ангажираха в него. С две думи, още една смела сексуална крачка напред.


Държавата зорко пазеше устоите на социалистическото семейство


Когато след седми клас всички се разбягахме по елитни гимназии, на секса вече се гледаше с други очи, по-умно някак. По онова време в кино „Дружба“ на Попа въртяха „Портокал с часовников механизъм“ на Кубрик и въпреки ужасната монотонност на четеца (филмите в това кино бяха без субтитри), успях да се усетя мокра, другояче мокра. Това направо си ме обърка, да не кажа, вцепени. Издайническата болка в слабините ми ми даде знак, че е дошло време да обърна повечко внимание на съучениците си, при това не само като колеги по комсомолска работа, бягане от час и контролни по математика. После се появи видеото, а с него излезе и видният „Девет седмици и половина“, където мокренето се повтори, но вече по-обилно. Ставах все по-наясно как функционират нещата в живота и дори нетърпелива да изпробвам всичко. Държавата продължаваше да играе ролята си на подстрекател, но и опора в голите ни начинания и със сигурност си мислеше, че ни бута да ставаме хора. Сякаш специално за стимулиране на междуполовия обмен беше изнамерила задължителните бригади, военното обучение, производствените практики, комсомолските лагери, художествената самодейност, училищните екскурзии, обмяната на опит с побратимени училища в други държави и, разбира се, абитуриентските балове с цялата им малоумна извратеност ... Трябваше да си тъпак, бавноразвиващ се или минимум смотаняк по душа, за да не се възползваш, и на поне едно от тези мероприятия да не вземеш нещата в свои ръце, да проявиш инициатива или просто да се оставиш на хормоните да те лашкат към оргазъм. Веднъж простил(а) се с девствеността си, пееш от кеф, защото колелото ти се върти вече къде-къде по-мазно и безшумно, а ти само шлайфаш. Вече си станал(а) гъвкав(а) и мегаизобретателен(а), дори живееш с единствената мисъл как да заобиколиш евентуалните перипетии, които същата тази държава ще ти сервира в следващите етапи от сексуалния ти цъфтеж.


Сексуалните искри по бригадите, няма как да не ги помним

И на Партията, и на Комсомола, и на всяка жена, която е имала мензис, и на всеки мъж, който е имал брада през социализма, че дори и на стрина Гюргя от Мусачево и бай Стамат от Исперих беше ясно, че по това време не можеше двама влюбени (или просто болезнено надървени) да идат току-така в избран хотел, за да охлабят жила. Ако бяха женени, добре, никакъв проблем, ама ако не, си беше направо абсурд да наемат обща стая. Да не говорим, че в зелените паспорти си пишеше всичко – не само цвят на очите, особени белези и адрес, а чак имената на съпруга или съпругата, че и на децата. Иди и се регистрирай в хотелска стая с колежката си, ако сте решили да кръшнете през работно време, и ако ви стиска. Абсурд! Държавата зорко пазеше устоите на социалистическото семейство и поне на пръв поглед не трябваше никой и с нищо да му уронва престижа. Всички бяха целомъдрени, а морал се пишеше с главна буква. Поне по вестниците. Постоянно обаче никнеха панаири, конференции и партийни конгреси, където денят все не достигаше и все оставаше нещо за „дообсъждане“ в свободното от заседания време, по време или след коктейла, в специални работни групи или просто на път за вкъщи. Все някой закъсняваше за семейната вечеря и все някой биваше изненадван в нечий чужд дом или легло. В краен случай за сърцата, що се любят, и природата предлагаше своята чиста постеля, пък и знаеше добре да мълчи, казват запознати.


Всички бяха целомъдрени, а морал се пишеше с главна буква.
Поне по вестниците


Мисля си обаче, че не за друго, а специално за кръшкачите беше измислена държавната работа. Къде другаде, ако не там, все оставаше някоя и друга минута за някой и друг креватен екшън през работно време по следната схема. На вратата бива окачена писана набързо с разкривен почерк бележка „До склада съм“, после се врътва ключът, свалят се гащите, чува се някое и друго охкане, така, де, кипи усърден социалистически труд в склада, после оттеква едно доволно ахване, гащите се вдигат, отключва се вратата, сваля се бележката „До склада съм“ и, здравей, социалистическо съревнование, майната ти, петилетен план, ето го Героя на труда, ей ме, на, в цялото ми величие и, което е най-важното, задоволен по социалистически!



Тук му е мястото да изясним как стоят нещата днес и дали нещо все пак се е изменило към по-добро. Видно е, че ергенския данък го няма, софийското жителство също, в хотелите никой не пита омъжена ли си за този, дето след минути ще е в тебе, навъдиха се сексшопове, а публичните домове дори и баба ми ги знае къде са и защо са. Ако пък на връщане от чужбина в куфара ти се подвизава вибратор, не се плаши, никой няма да ти го конфискува и да го показва на пионерчетата в Музея на революционната бдителност. Не защото вече няма пионерчета или музей, а защото вече всеки е свободен да задоволява нагона си, както му харесва. Дори да си обратен, вече не е чак толкова срамно, камо ли обидно, и в гей-парад дори може да участваш, ако ти напира, та да види светът колко си егати специалния и егати различния. Ученичките от горните класове вече не са като едно време със сплетени на плитки коси и облечени като партизан за бой се стяга, къде-къде по-разбрани и сговорчиви са от някогашните ученички (а навярно и партизанки). Вече няма никаква нужда от военни обучения, бригади, комсомолски лагери и прочее шитни, за да се престраши човек да връхлети връз съученика си. То пък и кой днес се интересува от съученици, де, всички са на лов за големи риби, в нета или пред огледалото и никой не си играе на стражари и апаши. Чичо Доктор обаче си е направо легализирана стратегическа игра с тенденция да влезе като задължителна в програмите на гимназиите, нищо чудно и като изпитна дисциплина.

Да не каже обаче някой сега, че едно време преди Десети ни беше лошо. Глупости, минали са само някакви си двайсетина години и ако ни беше чак толкова лошо, щяхме ли да НЕ променяме толкова много неща... Вярно, жичкаджията, водопроводчикът, телефонният техник са заменени от компютърния специалист – идва, оправя каквото там има за оправяне в къщата и си тръгва доволен и задоволен, ама в общи линии схемата е както някога. Или пък автоинструкторът, който ала Стефан Данаилов в „Дами канят“ цени не само прекрасните очи на курсистката, коляннната й извивка и саможертвената й готовност да стане шофьор. В речника му просто я няма думата „не“, с добра душа е и не обича да отказва – ни пари, ни секс, ни двете. Като казах пари, няма как да си изкривя душата и да не натъртя, че и сега, както и тогава си ползваме точно ДВЕ валути, и това за никого не е тайна. Левът може и да ни е официалната, обаче кой ще отрече, че което не се купува с пари, се купува с много пари, а което не се купува с много пари, се купува с много секс. Тоест, „за да получиш, трябва да дадеш“, както мерзко кривеше лицето си Васил Михайлов във филма „Маргарит и Маргарита“, докато зверски опъваше героинята на Ирини Жамбона, си е направо легитимна ситуация. А ние и тогава, и сега сме наясно, че докато има кой да яде баницата, ще има и кой да сее брашно. И обратното.



1
Коментара по темата
1.
кънчо булдозириста
18.11.2014 19:43:48
1
10
то си беше кърско ебане,бе ,ква аграрна любов
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори