×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Антоанета Стоянова от Карнобат дърпа килимчето на Виолета Илиева в РИО-Бургас


Антоанета Стоянова от Карнобат дърпа килимчето на Виолета Илиева в РИО-Бургас
Кандидатурата на Антоанета Стоянова за началник на Инспектората е подкрепяна от ръководни фактори в ГЕРБ, където има сериозни брожения срещу Виолета Илиева
12 Ноември 2014, Сряда, 14:24 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Но и доц.д-р Таня Борисова може да се върне на бял кон, тя е от Реформаторския блок
Карнобатският педагог Антоанета Стоянова изненадващо се очертава като основен фаворит за нов началник на Регионалния инспекторат на образованието в Бургас, научи Флагман.бг от достоверен свой източник.

От вчера на поста на Георги Даутев, който напусна в понеделник (виж нашата тема в развитие), се завърна бившият ръководител Виолета Илиева. Тя е със статут на вр.и.д. директор до провеждането на конкурс. И докато мнозина още, когато стана ясно, че Даутев си тръгва, предрекоха, че Илиева ще поеме инспектората до края на мандата на настоящото правителство, към днешна дата това не изглежда толкова сигурно.

В последните дни ръководни фактори в ГЕРБ са лансирали кандидатурата на Антоанета Стоянова, директор на Ресурсния център в Бургас. Тя е общински съветник в Карнобат, председател на комисията по образованието. Стоянова е сред най-активните съветници на ГЕРБ в Карнобат и е един от стожерите на местната организация, успяла да пробие червената крепост на последните парламентарни избори. Твърди се, че разчита на силна подкрепа в редиците на ГЕРБ, където и без това имало възражения срещу Виолета Илиева. В партията искали да поощрят структурата в Карнобат, за да засилят позициите им преди местните избори догодина. Опонентите на Антоанета Стоянова обаче смятат, че кандидатурата й не е подходяща. Тя е завършила специална педагогика, работила е изцяло с ресурсни учители и няма цялостен поглед върху системата на образованието, смятат те.

Виолета Илиева може да се задоволи с директорско място в някоя от елитните гимназии в Бургас
Настроенията срещу Виолета Илиева са в двете крайности. Илиева е безрезервно подкрепяна от част от педагозите, но ненавиждана от други, които в последните дни правят всичко възможно, за да предотвратят повторно й назначение.

За да не настройва учителската общност, не е изключено ГЕРБ да я посъветват да оттегли кандидатурата си, като я компенсират с директорското място в някоя от елитните бургаски гимназии.

Ако ГЕРБ не успеят да се обединят около едно име, не е изключено на поста да се върне доц. д-р Таня Борисова, управлявала инспектората от 2005 до 2010 година.

Таня Борисова е член на „Движение България на гражданите“. Министър на образованието пък е проф.Тодор Танев, член на Гражданския съвет на Реформаторския блок.

В категории: Политика


39
Коментара
Флагман.БГ Лоша поличба ви дебне, ако сторите това Лоша поличба ви дебне, ако сторите това 30/04/2024, Вторник 19:40 0
39
Коментара по темата
39.
яна
14.01.2015 00:54:27
0
12
Началник на РИО-химик-инженер! Още по-голям ужас! Че и тъпа, проста, неграмотна интригантка като Илиева...Питайте я с какви пари си купи новата кола крадлата му долна, Като е с психически отклонения, какво търси това недоразумение пак в РИО?!
38.
Сашо
11.12.2014 17:47:24
0
7
Безумие!Началник РИО-логопед.
37.
Сашо
11.12.2014 17:47:24
0
5
Безумие!Началник РИО-логопед.
36.
Мими
11.12.2014 17:09:46
0
7
И шопарето стоянова началник-рио.Боже господи ?
35.
kuxnia
03.12.2014 12:34:03
0
10
Какви са тези директори-приятели на виолетка Илиева които постоянно са в разход-командировки в чужбина,това е въпросната Гагаузова от ТОХ,това чудовище в момента е в ИТАЛИЯ ,въобще не и пука за училището а само за далавери ДОКОГА ще продължава това безобразие?
34.
кашата
29.11.2014 16:58:47
0
11
Спасението на ТОХ е дъртата Гагаузооова по -най бързия начин да изчезва...Вила-Кукувила да не се връща,защото не я искаме...и още някой безграбначни от училище и всичко ще си дойде на мястото.Трябва някой външен да дойде,защото нов бърдак със стари курви не върви!!!!!
33.
мисис
20.11.2014 10:05:59
1
16
чета тука за с.недева. с.сашева, д.димов. ами те са рода!!! д. димов и с.недева са първи братовчеди. баща му преди време назначи с.недева за директор в карнобат и сега с.сашева се отблагодари ,като даде отлична оценка на конкурса за директори на д.димов и естествено той го "спечели". и тъй като кръвта вода не става и двамата са алчни за власт и лъжат, крадат и децата си ще продадат за пари.такива като тях винаги се уреждат с партийни връзки, с торби или пачки с пари




Рейтинг:
7
В
32.
sos
17.11.2014 20:54:37
0
16
Всички колеги ще бъдем по 3дни на къщичката за продан на скара,поредното унижение от двете ненормални Узоова и Вила-Кууукувила,това са подли гадини и утаики...но всичко се връща тъпкано !!!!
31.
Некадърен инженер
17.11.2014 08:59:11
0
24
Виолета Илиева напълни училищата в областта с НЕКАДЪРНИ ИНЖЕНЕРИ , които са се хванали за нея като удавник за сламка , защото няма къде другаде да отидат , също като нея -- тя не е учител , а беше изгонена от министъра само преди година ---това ли ви е моралаНЕНОРМАЛНИЦИ, ТАКА ЛИ ЩЕ ВЪЗПИТАВАТЕ у учениците морал и достойнство , РЕНЕГАТИ И ИЗРОДИ ? Само след броени месеци ще се върнат ВАШИТЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ и ИСТОРИЯТА ЩЕ СЕ ПОВТОРИ , ДОКОГА , КАКВА Е ТАЗИ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ , ИДИОТИ-РЕВАНШИСТИ ? Виолета , стига си се водила по акъла на оня ИЗРОД - Таньо Чакъров , прояви мъдрост и се оттегли с достойнство , имаш последен шанс да покажеш че е останало нещо човешко в теб , бъди сигурна че това ще е ПОСЛЕДНАТА ТИ АВАНТЮРА .
30.
Инспектор
16.11.2014 21:33:17
8
3
ДО ДАСКАЛА 22!!!!ТИ СИ ПЪЛЕН ПРОСТАК,А СЕ ПРАВИШ НА ДАСКАЛ.ТИ СИ ПРИСЛУЖНИКА ОТ ИНСПЕКТОРАТА-ПРИДВОРНИЯ НА ДАУТЕВ И СЕГА ТЕ Е ЯД,ЧЕ ИЗГОНИХА ТВОЯ БЛАГОДЕТЕЛ И НЯМА ВЕЧЕ ДА ДОНОСНИЧЕШ,КОЙ ВЛИЗА И ИЗЛИЗА ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ И КАКВИ РУШВЕТИ ОСТАВЯТ ТЕЗИ ,КОИТО ИСКАТ НАЗНАЧЕНИЯ ПО СЕЛАТА!
29.
do 22 daskala
16.11.2014 21:22:33
4
4
Дакале!!!!Грешна ти е информацията,Илиева е разведена,има син и дъщеря.Последната информация е ,че и предстои нов пост след Нова година,става зам.министър на образованието!
28.
ким чен ун
16.11.2014 13:19:27
0
13
Такова животно като РИО няма никъде по света...само в Северна Корея и НАРОДНА Република България! Инспекторатите са злокачествени партийни структури, създадени по времето на ранния соц, за да крепят диктатурата на пролетариата, и - усъвършенствани през нашия безкраен преход. Уютен пристън за "наши люде", на които ще разчитаме по време на избори... Той е тих обаче само до следващия вот...после отново фалшиви болнични, уволнения, обезщетения... Ами...ще плащаме, като ни е толкова акълът...
27.
daskal
15.11.2014 18:14:06
0
12
това е със знанието на бившата зам .директорка,която настояще е шеф на РИО.Същата кукувица като узооова и двете са лика прилика!!!
26.
6663
15.11.2014 18:05:11
1
10
„ най-добрият град за живеене ” учители ще продават скара и вино, вместо да преподават

Учителите от Професионалната гимназия по туризъм в Бургас са сюрпризирани , че в продължение на близо два месеца ще трябва да продават по строг график скара и вино на базара в центъра на града. Ръководството е обяснило , че по внушение на високопоставени общински служители , е било принудено да се съгласи да наеме един от павильоните на площад „ Тройката „ , зада развива търговска дейност и да плаща наем в полза на Общината . Така без да му е работа , училището ще върне част от издръжката си за образование под формата на наем на своя работодател . По разпореждане на Директорката вече във средата на Учителската стая вече е направен точен разчет кой , кога , и колко време ще се занимава със необичайната за професията дейност .
Това не е първия случей , в който директорката се поставя в услуга на управляващите и силните на деня и не се притеснява , че нейните еднолични , нелогични решения снижават престижа и авторитета и на учебното заведение , и на учителите в него , а и карат самите ученици и техните родители да берат срам . няма да бъде и последното . Доказва го това , че само преди два дена е издадена заповед за промяна на учебната програма , която е приета само преди месец от регулиращите органи . На определени класове е преработено седмичното разписание така , че да нямат двата последни часа . като причина е изтъкнато , че по този начин учениците ще могат спокойно да си хващат автобусите и да се прибират по селата . Това е хуманно и заслужава поздравления , но ако се отнася за всички . Само , че в случея става въпрос не за всички , а само за онези паралелки , във които има значителен брой деца със турско и ромско етническо сасосъзнание , а това може да е плод на натиск от определена политическа сила или от страна на управляващ образователен фактор , който е близък до тази сила .
20.
рио
25.
Петрова
13.11.2014 11:55:59
0
19
Много лош избор на Герб е Виолета Илиева.Защо все такива злобни и некачествени кадри заемат ключовите позиции?
24.
Карнобатман
13.11.2014 09:46:47
4
7
Антоанета изобщо няма такива мераци и амбиции, а и с Виолета са в много добри отношения. Никой не дърпа на никой нищо, всички сценарии са в главата на Флагман
23.
Елена
13.11.2014 09:45:21
15
4
Каквото и да си дрънкате тук, Виолета Илиева е най-подходяща за длъжността, Вече е била в инспектората и показала, че се справя. Тази Таня да не ми я хвалите изобщо, че всички я знаем що за стока е
22.
Даскала
12.11.2014 23:51:00
2
19
Ако тези от ГЕРБ нямат акъл, да я върнат Виолетка.Ще видят зя какъв реваншизъм става въпрос.Тази само докато я погледнеш физиономията виждаш за каква злоба става въпрос. Тази същата я даваха по СКАТ как се подписва два пъти за да взима пари от борсата като безработна пък получава по 1000лв. като съветник.Представяте ли си за какъв човек става дума.... ами то какво да каже човек по-лошо от СТАРА МОМА няма!!! Да ни е честита , колеги - наслука!
21.
Щерьо
12.11.2014 23:06:42
5
13
Ако Антоанета набере кураж, невероятно много хора ще застанат зад нея.
20.
УВОЛНЕН ОТ ДАУТЕВ УЧИТЕЛ
12.11.2014 22:18:01
20
5
ОМРЪЗНА НИ ВЕЧЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ-ПОМАЦИ,ИСЕКИЙЦИ И КАРНОБАТЛИЙ.ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР Е ВИОЛЕТА ИЛИЕВА,ЗЛОБНА Е ЗАЩОТО РАБОТИ С НЕКАДЪРНИ УЧИТЕЛИ И НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИ-НАГАЖДАЧИ И РУШВЕТЧИЙ С НИСЪК МОРАЛ.ТАКА,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИТЕ И ДА СИ ЗАТВОРИТЕ УСТИТЕ.
19.
ЗА ТАНЯ БОРИСОВА
12.11.2014 22:16:36
8
8
Професор ТАНЯ БОРИСОВА е изключителен професионалист и човек с главно "Ч". Ако ГЕРБ наистина искат постът да се заеме от човек, който ще си върши перфектно работата и образованието ще потръгне изборът е единствено и само проф. Борисова отново начело на РИО - Бургас
18.
ААААА
12.11.2014 21:48:42
4
18
За проф.Таня Борисова мога да кажа,че първо е Човек с главно ;Ч;,и голям професионалист.
А за тази Виолета Илиева какво да кажа,като тя изобщо не е за ръководен пост-нито за директор на училище,нито за началник на РИО.Няма нужните качества.Като цяло е злобна.За началник на РИО трябва да е човек,който познава поне малко проблемите на училищата и децата.Ако нямаш собствени деца,то няма как да си запознат с тези проблеми.Изобщо ръководните длъжности по училищата трябва да се заемат от стойностни хора,т.е има много такива ;лидери; за смяна.Министерството добре да се замисли какви хора назначава за директори и началници на РИО.
17.
марко
12.11.2014 20:44:43
2
20
от една седмица си мислех, че герб поне малко са се променили към добро. но с връщането на ВИОЛЕТКАявно дълбоко съм се излъгал
16.
съветник 2
12.11.2014 20:21:40
4
11
Ако ГЕРБ държи на професионалистите да назначи Т Борисова иначе доказва , че е реваншистка партия с методите на държавна сигурност и много ще се изложи и с давете спрягани до тук дами , които са само руси и почти красиви
15.
Съветник
12.11.2014 20:00:00
2
13
Виолетке, не си разхвърляй багажа из кабинета , че трябва скоро да го стягаш за път, Стоянова е на път за поста.
14.
ЛЪЖЕЦ
12.11.2014 19:57:20
3
17
Ало 8-ми как ще е лъжа ,че тя и сега заема поста си по партийна линия не по заслуги и професионализъм. Срааааааам!
13.
УЧИТЕЛ
12.11.2014 19:54:12
6
10
АНТОАНЕТА Е ДОБЪР ДИРЕКТОР, КОРЕКТНА, ВЕЖЛИВА , ДАВА, НИ ДОБРА МЕТОДИЧНА ПОМОЩ
ДАВАМЕ Я ЦЯЛОТО ОБРАЗОВАНИЕ ДА Я ПОЛЗВА КАТО СПЕЦИАЛИСТ В БУРГАСКА ОБЛАСТ.
12.
Тракийски университет
12.11.2014 18:24:42
5
12
Алоооооооооооо, Флагман, Таня Борисова вече е професор. Вашия драскач да го провери поне това в Тракийския университет
11.
Алцхаймер
12.11.2014 18:22:05
4
12
А бе то в Бургаска област няма да останат бели коне бееееееееееееееееееееееее.
10.
айтос
12.11.2014 18:13:28
1
13
Дайте властта на Танко Чакъров и гледайте как образованието ще просперира!!!!!
9.
серия
12.11.2014 17:40:06
4
11
В тази статия всичко е пълна лъжа-някой е платил,за да раздухва вражди и сплетни!
Няма една дума вярна и основаваща се на фактология.Ако Антоанета Стоянова наистина искаше да е шеф на Инспектората,щеше да го направи още преди 4 години,но тя "хал хабер" си няма за тези мераци...
Сетете се,кой е написал тази простотия и защо ?
8.
серия
12.11.2014 17:40:06
5
8
В тази статия всичко е пълна лъжа-някой е платил,за да раздухва вражди и сплетни!
Няма една дума вярна и основаваща се на фактология.Ако Антоанета Стоянова наистина искаше да е шеф на Инспектората,щеше да го направи още преди 4 години,но тя "хал хабер" си няма за тези мераци...
Сетете се,кой е написал тази простотия и защо ?
7.
до 5
12.11.2014 17:15:19
8
12
Антоанетке,знаем ти стила на писане.Поскрий се и потрай още малко.
6.
Дон Вичо Корлеоне
12.11.2014 17:07:53
14
6
Уау........с.Соколово-Община Карнобат ще участва с отбора: Антоанета Стоянова и Таня Борисова.
Първото селско дерби в областния град. Право на соколовци. Да не забравяме,че май ДПС има пръст – старото име на Соколово е Дуванджа /идва от Доган/. Ашколсун мач като Галата Сарай-Бешикташ от с. Соколово
5.
Христова
12.11.2014 16:23:46
2
29
Тази Виолета е толкова злобен човек дори като директор няма място в Бургас . Стига връзкари и подлизурковци . Да назначат млади кадърни хора
4.
герб
12.11.2014 16:16:12
2
16
Я дайте стола на П.Жечков ,тогава "образованието наистина ще цъфни и вържи".
3.
MOSKVA
12.11.2014 16:13:17
3
21
До 1.
Близо половината качествени лекари , адвокати и инженери в града са от Карнобат , за разлика от странджанските милиционери и бракониери.
2.
пак същите рефрени
12.11.2014 16:00:21
3
15
едни и същи реефрени пеем от години - я дайте някое ново лице с опит - има хиляди кадърни учители-професионалисти
1.
burgas
12.11.2014 15:48:08
14
19
Щом от Карнобат ни управляват кво да говорим
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Жалбите на Средна европейска класа и кандидат-съветника Бисер Русимов са отхвърлени Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон Сгащиха посред бял бургазлия зад волана с пико и метадон 41-годишният шофьор е дал положителна проба за наркотични вещества Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Приеха отчета и бюджета на Асоциацията по ВиК-Бургас Променя се начинът на изработване на годишните инвестиционни програми на ВиК дружеството по общини Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Само няколко съставки и е готова най-вкусната вечеря с картофи Направете тези картофи по селски с бекон, за да впечатлите всички 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса 5 начина, по които изкуството помага за облекчаване на стреса Ето как да използвате различните форми на изкуството, за да се отървете от стреса и напрежението Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Ясновидката на Берлускони потъна в скръб, загуби много близък човек Починала е сестрата на Теодороа Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Интегрирането на малцинствата е спасението на туризма, този модел успя в САЩ Търсим неквалифицирани кадри от Южна Азия, за да спасим сезона, а 5 месеца им оправяме документите Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Бургас изпраща рекорден брой абитуриенти през тази година Днес бяха обсъдени мерките за безопасност Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин...
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори