×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Деловодителка обра Окръжна прокуратура-Бургас, задигна злато и пари


Деловодителка обра Окръжна прокуратура-Бургас, задигна злато и пари
Деловодителката Зорница Атанасова е откраднала веществени доказателства по няколко дела. Сред тях 9691 лева, 2200 евро и 1045 щатски долара
04 Ноември 2014, Вторник, 13:51 ч.

Кражбата е извършена в периода 2011-2012 година
Пари, злато и дори бинокъл марка „Галилео" изчезнали от окръжната прокуратура в Бургас. Те били веществени доказателства по 18 дела, съобщава „Преса".

Липсват общо 9691 лева, 2200 евро, 1045 щатски долара, 15 паунда, пет златни гривни и пръстени. Те са откраднати в периода 18 март 2009 - 19 март 2012 г. Това се сочи в обвинителен акт, изготвен от Камен Господинов от Бургаската районна прокуратура. Пред съда ще бъде изправена 43-годишната архиварка Зорница Атанасова. Тя работи в прокуратурата от февруари 2008 г. и по длъжностна характеристика трябва да води опис на доказателствата. На нея с прокотоли са предоставени и изчезналите пари, злато и бинокъл.

Служителката е обвинена в длъжностно присвояване по чл. 201, ал. 1 от НК. Наказанието е до 8 г. затвор и конфискация на половината имущество. Процесът започва през декември. Сред призованите свидетели са окръжната прокурорка Калина Чапкънова и обвинителят Ангел Георгиев. Той е наблюдаващ по част от разследванията, по които са изчезнали доказателства. Сред тях са досъдебно производство за измама в особено големи размери срещу монтанския бизнесмен Даниел Ангелов-Данкера, изпратено в спецсъда, както и дело срещу предприемача Мартин Марков, арестуван през 2010 г. по обвинение за участие в контрабанден канал за незаконен внос на парфюми от Турция към ЕС, прехвърлено в Ямбол по компетентност. Това дело бе прекратено. В списъка е и разследване срещу бившия вече шеф на смяна в ГКПП Лесово - Красимир Гочев.

Гочев бе посочен от МВР като заподозрян за престъпления по служба, изпиране на пари и притежаване на боеприпаси без разрешение. „Самият аз сигнализирах за кражбата, след като съдът ми отмени постановление по случая срещу Данкера, тръгнах да връщам парите, но се оказа, че тях ги няма", заяви прокурор Ангел Георгиев.

Служителката Зорница Атанасова твърди, че е невинна и е изкупителна жертва. И сочи, че през посочения период достъп до хранилището са имали не само тя, но още пет души. „Няма никакви доказателства, които да я уличават в извършено престъпление", коментира адвокатът й. Защитата настоява да се назначи графологична експертиза, която да установи чий е подписът под приемно-предавателните протоколи, както и да се изясни кръгът от лица, имащи достъп до веществените доказателства, и по чия заповед е станало това. Прокуратурата опонира, че в нарушение на правилата Атанасова не е съхранявала парите и ценностите в наетия за целта сейф в Уникредит Булбанк, а ги е държала в метален шкаф в кабинета си. Въпреки че стаята се заключвала, сигурността не била гарантирана.




19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
*********
14.01.2016 10:45:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
До колегата Чапкънова
13.01.2016 20:01:02
0
0
Уважаема г-жо Чапкънова, не се крийте зад разни псевдоними. Има хора от поверената ви прокуратура които все още уважаваме Зорница. Има хора от вашите подчинени които много повече са ходили на екскурзии от нея. Заплатата на Зорница беше 900 лв. чисто, нейните колежки взимаха много повече. Денка Александрова ходеше с 2000 лв джобни , да не говорим че ходи да се среща с любовника си през работно време, да не говорим за Елка Борисова любовницата на мъжа на Нели Ковачева, Николай Ковачев,и още и още седнали сте да обсъждате Зорница вижте вас самите. Колко от ръководството замесено в нейния казус все още е в ръководството ви и тях изхвърлихте като ненужни вещи които използвахте да си разчистите сметките с нея. Чапкънова идва ред и ти да си платиш за всичко сторено на нея и семейството и.
17.
пак същия колега да добавя
09.03.2015 23:23:43
0
0
Да добавя само, че издънкните ти лъснаха като падна делото на О.Стоянов в съда, когато съдията видя, че номерата на банкнотите са други. Ти си ги ползвала... и подменила след това .... ама не ти идва наум, че някои съдии гледат и номерата на банкнотите които са ВД дали отговарят на протокола. Тогава се предизвика проверка на целия архив... А крака ти беше счупен - просто по съвпадение с момента. Сега се оправдаваш и си измиваш ръцете с ръководството, което между впрочем е долно и нагло. Гледах клипа в интернет когато стартира делото - честно да ти кажа - колежка ми беше ама ми се повръща от долното ти поведение. Да не говорим, че лъжеше на поразия в службата - всички го знаем - както и ти. Съдията по делото трябва да разпита целия състав на ОП Бургас - и ще му стане ясна картинката що за стока синеока си ти Зорница.
16.
Колега
09.03.2015 23:10:54
1
0
Зорница, стига си пускала коментари в своя полза. Всички, като и ти знаем как вземаше заеми от всички свои колеги, връщаше ги с клизма... и изведнъж почна да ходиш по екскурзии в чужбина - няколко - С какви пари Зорницаааа.... Всички работим на едни заплати, плащаме сметки ...много добре знаеш, че заплатата на деловодител е 600-700
лева. Не се оправдавай с крака... че някой се е опитал да прави конспирации зад гърба ти. Колко пъти се опитваха да те поканят да се явиш на работа - щото болничния ти беше изтекъл и ти отказваше.... от страх...да не ти набият шортите... Те са си за набиване...просто късно прогледнахме...като връщам лентата назад......
15.
Запознат
12.11.2014 12:03:19
0
2
„Самият аз сигнализирах за кражбата, след като съдът ми отмени постановление по случая срещу Данкера, тръгнах да връщам парите, но се оказа, че тях ги няма", заяви прокурор Ангел Георгиев.".
А бе Корумпе защо не кажеш кога си сигнализирал за кражбата ааааааа, сигнализирал си шест месеца след като жената вече не е на работа и са я замествали най-малко 5 човека , едната от които е тъщата на брата на г-жа Чапкънова. Аман от такива като Вас. Много ще е интересно какво ще каже ВСС и новия министър по този случай как ще Ви лъснат задниците кой какво е правил.
14.
гражданин
06.11.2014 09:55:04
0
5
много плосък и елементарен ход на дуета Чапкънова-Георгиев да стигнат чак до жълтите медии за да влияят на хода на все още незапочналото дело срещу госпожата. Но какво да се очаква от изтъкнат правист като Чапкънова, завършила право в "елитния" Бургаски свободен университет и рязко показала качества и се издигнала в кариерата. Или пък от Георгиев, който наскоро аха да вземе за кой ли път едни парички, а те му попречиха полицайчетата.
13.
истина
05.11.2014 20:42:11
0
3
Вярно е,че всичко това е позорно дело на прехвалваната от Флагман Калина Чпкънова1Изпртете сигнала във ВСС за разследване!
12.
Запознат със случая
05.11.2014 08:48:54
1
6
Запознат съм с делото в подробности и трябва да Ви кажа, че по скалъпено дело съшито с бели конци не съм виждал. Познавам и г-жа Атанасова и знам през какъв ад и психически тормоз преминава вече 3 години. В коментарите прочетох че Окръжната прокуратура прикривала делото и мълчала, а замислихте ли се защо мълчи защото е осрана до уши и ако г-жа Атанасова проговори ще стане много интересно. Тук и сега искам да предизвикам Атанасова да излезе и с гордо вдигната глава да разкаже всичко което и се е случило през тези 3 години, за психическия тормоз наложен над нея и семейството и от г.жа Калина Чапкънова и нейните подчинени. Да разкаже за незаконното уволнение, за фалшифицираният и подпис от човек от прокуратурата, за заплахите че ако не напусне ще и бъде образувано досъдебно производство и т.н.. Зори излез и говори постави ги на мястото им, защото те се самозабравиха и си мислят, че са недосегаеми. Разкажи и за това , че на твое място е била назначена тъщата на брата на Калина Чапкънова и след това е прехвърлена в Районна прокуратура. Кой Кой кой съгласен съм напълно с теб, жалко за момичето :(
11.
кой кой кой...
05.11.2014 02:23:25
1
10
корумпираният прокурор Ангел Георгиев ще е свидетел?????

хахахахахахахаххахахаххаххахахаххахаха

БОП и ДАНС-София, като го арестуваха, не можеше да смогне да рита парите под масите.

Най-поръчковият и нагъл корумпиран прокурор в Бургас. Щом като се появява като свидетел, нищо чудно да има участие в кражбата, а служителката да е изкупителна жертва.

Това е в стила на корумпето Ангел Георгиев. жена му се скъса да ебе баскетболистите след състезанията...
10.
ПЕТЯ
04.11.2014 16:52:56
1
6
Затова нещата в България няма да вървят на добре.
Пресата получава някакво инфо и без да провери избързва и изнася неверни данни. Някой поинтересова ли се от финансовото състояние на въпросната прокурорка?Направиха ли проверка на имотното и състояние?
9.
ПЕТЯ
04.11.2014 16:45:25
0
3
Защо се гледа едностранчиво на нещата. Защо не е изнесена информация, че докато въпросната служителка е била в болнични,на нейното работно място се настанява тъщата на брата на въпросната прокурорка? И защо след като е имало липси не са установени след напускане на въпросната служителка,а чак две години след това?
8.
Светлана
04.11.2014 16:44:46
0
5
Защо никъде в статията не пише че Окръжния прокурор е поискал от г-жа Атанасова да си подаде молбата за напускане докато е била в болнични за да може да назначи тъщата на брат си на нейното място. Жената е била в болнични цяла година , решили да изперат едни пари и хайде най лесната жертва, човек без връзки в прокуратурата. Флагман да не набеждава жената ами да се разрови да види какви ги е вършила г-жа Калина Чапкънова.
7.
брадъра
04.11.2014 12:05:57
0
2
Начало У насНай-новиОбновена:Подозират секта в самозапалването на Лидия1
Главният мюфтия Мустафа Хаджи: Не можем да контролираме всички молитвени домове0
Радан Кънев:Ще бъда премиер, ако РБ ме подкрепи5
Топ новинаПодозират секта в самозапалването на ЛидияМайка й обаче отхвърля възможността секта да стои зад самозапалването
04 Ноември 2014 11:37
5
ГлобусСитуацията в УкрайнаНай-новиУкрайна ще плаща руския газ от валутния си резерв0
Москва поиска от Киев да прекрати военната офанзива2
ОБЗОРЗападът не признава изборите в Донбас11
Топ новинаПорошенко свиква Съвета за национална сигурност и отбранаТой обяви още, че обмисля отменяне на закона за самоуправление на райони от Донбас
04 Ноември 2014 09:13
11
ИнтервюНай-новиМилчо Левиев: Джазът е първият световен фолклор1
Ники Илиев:Искам хората да усещат моя почерк1
Димитър Иванов:Посланикът на САЩ Сол Полански беше изненадан от 10 ноември15
Топ новинаДжазът е първият световен фолклорИнтервю на Емил ГЕОРГИЕВ за музиката, за американския дух и за българската простащина
03 Ноември 2014 12:58
15
АнализиНай-новиСвободата, видимо отсъстваща8
Фалшивите кръстопътища на българското дясно4
Законно хулиганство?6
Топ новинаФалшивите кръстопътища на българското дясноИнтересите и на трите сили вдясно предвещават скорошни избори
03 Ноември 2014 14:09
6
КолумнистиКеворк КЕВОРКЯНБисер МаноловНай-новиСлед първия стрес-тестВ еврозоната няма да фалира нито една банка1
НО...Пребъркване0
НО...Преговори със скелети0
БизнесЮЖЕН ПОТОКНай-новиУнгария започва строителството на "Южен поток" след 6 месеца...1
Йотингер:"Южен поток" е приемлив за ЕС, но не е приоритет7
Шефът на най-голямата нефтена компания в Германия специално за „Преса“:Защо Европа се нуждае от „Южен поток“?2
Топ новинаФирми откриват нови мощности за €260 млн.В началото на 2015 г. сумата ще набъбне на 1,5 млрд. евро
03 Ноември 2014 19:26
2
ОбществоВеликите любови на ХХ векВеликите пълководциНай-новиДуайт АйзенхауерНепобедимият Айк0
Княз Кирил любил румънска принцеса, но не му я дали1
Фелдмаршал Бърнард МонтгомъриПредпазливият грубиянин1
Топ новинаНепокорният стратег на Родопската ШипкаСлед победите на няколко генерали, за които „Преса“ ви разказа в поредицата за български пълководци от Средновековието до наши дни, днес ви представяме освободителя на Родопите полковник Владимир Сера...
03 Ноември 2014 12:21
1
КРИМИНай-нови20-годишен младеж загина при катастрофа в Кърджали0
Прокуратурата повдигна обвинение за убийството пред казино в София...5
ОБНОВЕНАСлужители на казино в ареста за убит клиент0
Топ новина20-годишен младеж загина при катастрофа в КърджалиИнцидентът е станал рано тази сутрин в района на кърджалийското село Черноочене
04 Ноември 2014 11:18
0
Закон и редДОСИЕНай-новиЛихвар подарявал „костюми от гипс“ на длъжници2
От 17 август догодинаНови правила за наследствата в ЕС0
Бивш шампион сее смърт „от любов“1
Топ новинаАрестуваха 26-годишен с 12 присъди и 22 делаПолицаи стрелят по рецидивиста Звезделин Методиев, за да го спрат
03 Ноември 2014 21:00
1
КултураНай-новиПочина прочутият гримьор Димитър Коклин0
„Съдилището“ обикаля Германия0
Дора Бонева реди „Спомени“0
Топ новина„Съдилището“ обикаля ГерманияРодното заглавие всъщност е копродукция с германски компании, но никой не е очаквал толкова голям интерес от чужбина...
03 Ноември 2014 18:22
0
СпортНай-нови„Лудогорец“ търси първа българска победа в Швейцария1
Лицензът на „Левски“ виси заради 1 млн. лв.0
Журналисти играят футбол в подкрепа на болно дете0
Топ новина„Лудогорец“ търси първа българска победа в ШвейцарияПри успех в Базел излизаме от групата, убеден е Дерменджиев
04 Ноември 2014 01:20
0
СЪБОТАНай-новиСъпруга на шампион по борба е Мисис България0
Депардийо се появи на гробището в Калояново2
Теди Кацарова празнува 20 години на сценатаКатарски шейх ме дари със сива перла0
Топ новинаСъпруга на шампион по борба е Мисис БългарияСред кандидатките тази година бяха лекари, адвокати, бизнес дами
03 Ноември 2014 18:31
0
НачалоЗакон и редОткраднаха пари и злато от прокуратурата...Изчезнаха веществени доказателства в Бургас
Откраднаха пари и злато от прокуратурата
Служителка е разследвана за присвояването им

03 Ноември 2014 12:46 0

принтирай | текст
Снимки
6.
zlatka
04.11.2014 11:59:20
2
3
Трябваше в-к Преса да публикува статията, за да се сети Флагман да препечата материала, и то след като коментаторите ги порицаха за прикриване на случая от прокуратурата, порлицията в Бургас заради мъжа на тази жева, който работи в ДАНС .....
5.
zashto
04.11.2014 11:45:56
2
4
защо сдосега е бил прикриван този случай от Окръжния прокурор и от полицията? Защото мъжа на тази Зорница работи в прословутата ДАНС-Бургас, по подслушванията. Него и жена му, като вършат престъпленията ,кой ги подслушва?
Позор!
4.
zashto
04.11.2014 11:45:55
1
7
защо сдосега е бил прикриван този случай от Окръжния прокурор и от полицията? Защото мъжа на тази Зорница работи в прословутата ДАНС-Бургас, по подслушванията. Него и жена му, като вършат престъпленията ,кой ги подслушва?
Позор!
3.
ааа
04.11.2014 11:40:51
0
3
Прокуратурата се помещава в Съдебната палата в Бургас.


--------------------------------------------------------------------------------

Пари, злато и дори бинокъл марка „Галилео“ изчезнали от окръжната прокуратура в Бургас. Те били веществени доказателства по 18 дела, научи „Преса“. Липсват общо 9691 лева, 2200 евро, 1045 щатски долара, 15 паунда, пет златни гривни и пръстени. Те са откраднати в периода 18 март 2009 - 19 март 2012 г. Това се сочи в обвинителен акт, изготвен от Камен Господинов от Бургаската районна прокуратура. Пред съда ще бъде изправена 43-годишната архиварка Зорница Атанасова. Тя работи в прокуратурата от февруари 2008 г. и по длъжностна характеристика трябва да води опис на доказателствата. На нея с прокотоли са предоставени и изчезналите пари, злато и бинокъл. Служителката е обвинена в длъжностно присвояване по чл. 201, ал. 1 от НК. Наказанието е до 8 г. затвор и конфискация на половината имущество. Процесът започва през декември. Сред призованите свидетели са окръжната прокурорка Калина Чапкънова и обвинителят Ангел Георгиев. Той е наблюдаващ по част от разследванията, по които са изчезнали доказателства. Сред тях са досъдебно производство за измама в особено големи размери срещу монтанския бизнесмен Даниел Ангелов-Данкера, изпратено в спецсъда, както и дело срещу предприемача Мартин Марков, арестуван през 2010 г. по обвинение за участие в контрабанден канал за незаконен внос на парфюми от Турция към ЕС, прехвърлено в Ямбол по компетентност. Това дело бе прекратено. В списъка е и разследване срещу бившия вече шеф на смяна в ГКПП Лесово - Красимир Гочев, установи „Преса“.

Гочев бе посочен от МВР като заподозрян за престъпления по служба, изпиране на пари и притежаване на боеприпаси без разрешение. „Самият аз сигнализирах за кражбата, след като съдът ми отмени постановление по случая срещу Данкера, тръгнах да връщам парите, но се оказа, че тях ги няма“, заяви прокурор Ангел Георгиев.

Служителката Зорница Атанасова твърди, че е невинна и е изкупителна жертва. И сочи, че през посочения период достъп до хранилището са имали не само тя, но още пет души. „Няма никакви доказателства, които да я уличават в извършено престъпление“, коментира адвокатът й. Защитата настоява да се назначи графологична експертиза, която да установи чий е подписът под приемно-предавателните протоколи, както и да се изясни кръгът от лица, имащи достъп до веществените доказателства, и по чия заповед е станало това. Прокуратурата опонира, че в нарушение на правилата Атанасова не е съхранявала парите и ценностите в наетия за целта сейф в Уникредит Булбанк, а ги е държала в метален шкаф в кабинета си. Въпреки че стаята се заключвала, сигурността не била гарантирана.


--------------------------------------------------------------------------------

Аналогичен случай


--------------------------------------------------------------------------------
2.
КОРУПЦИЯ
04.11.2014 11:30:06
1
10
Като ги няма веществените доказателства, няма и присъди! Елементарно Уотсън!
Честита ви съдебна система братя Българи!
1.
Българин
04.11.2014 11:08:12
1
15
Боже, има ли в тая държава читав човек в администрация, управление, образоване и т.н. и т.н. !!!???? всичко живо краде, като че ли след тях няма да има живо същество на тая земя, като за последно, като че ли това няма да е държавата в която ще живеят децата им, не само нашите , на "простолюдието"?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори