×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокурор Димо Маджаров: Валя беше разложена, нямаше бели дробове, чакам важна експертиза дали е убита


Прокурор Димо Маджаров: Валя беше разложена, нямаше бели дробове, чакам важна експертиза дали е убита
Валя Иванова изчезна на 15 април тази година. На същата дата за последно е била забелязана в района на Морската градина в Бургас около 23,30 ч. Смъртта й потресе цяла България и месеци продължава да предизвиква коментари
19 Август 2014, Вторник, 13:13 ч.

Няма защо да обвиняваме гаджето й Валентин, не ни е пречил на разследването, категоричен е обвинителят



"Назначена е една много специфична експертиза за смъртта на Валя, която не може да бъде изготвена в Бургас. До дни ще имам резултатите от нея. Вярно е, че ако тя не докаже, че момичето е убито, смятаме да приключим разследването". Така прокурор Димо Маджаров потвърди новината, че разследването на медицинската сестра е пред приключване.

"Тялото, което намерихме беше в абсолютно разложено! Нямаше каквито и да е точни доказателства, които да ни насочат за причините за смъртта на Валя. Експертизата се казва "Диатомейд", която може да се направи само във Варна. Тя ще каже дали причината е удавяне или има убийство. Нямаше бели дробове, заради това никой не можеше да твърди, че младата жена е удавена", каза пред сайта ПИК прокурор Маджаров.

На въпрос дали приятелят на Валя - Валентин е пречил на разследването, разпитвайки сам таксиметровият шофьор, обвинителят отговори: "По никакъв начин не е попречил на разследването, нямаме и данни да е осуетил нещо. Няма защо да го обвиняваме, това че се интересува от разследването е различно и аз като човек го разбирам, защото е претърпял емоционална болка. Не е направил нещо конкретно, с което да е пречил на разследването. Няма за какво да бъде упрекван", завърши Димо Маджаров.

Тялото бе открито на 19 май  т.г. в силна фаза на разложение след сигнал от гражданин, че в района на вълнолома от страната на морската гара, във водата край тетраподите е забелязал човешки труп.

Беше извършено разпознаване от близки на Валя по снимки на дрехите, с които е била облечена и тогава бе потвърдено, че тялото е нейно.

Валя Иванова изчезна на 15 април тази година. На същата дата за последно е била забелязана в района на Морската градина в Бургас около 23,30 ч.

Смъртта й потресе цяла България и месеци продължава да предизвиква коментари.

В категории: Темида


12
Коментара по темата
12.
Djoli
22.08.2014 18:29:15
0
3
а къде спаха всички до сега,че не се направи тази експертиза та най накрая да разберете,че Валя не се самоуби ! а някой го е направил ! и този някой ,ако четеш това в момента,дано един ден съжаляваш ! защо сега се сетихте да правите тези неща ,че Варна е много далеко ли >? Браво Господин Бакалов ! Дано успеете в това което сте започнали ! ако всичко зависеше от Вас..
11.
KOI, KOI, KOI, SHTE GI RAZKARA tezi debili ?
21.08.2014 15:17:42
0
3
Tcacarov, da PONIJI v redovi doznatel sledstvieto kym BOP, liceto Dimo MadjarOFF.

KORUMPETA v ODMVR , BRP i BOP, S FANDROMA DA GI RINESH. UBITACI.
10.
аз
20.08.2014 13:40:38
1
3
на Димо Маджаров съвсем са му разложили мозъка престъпните бургаски ченгета1
9.
Галя
20.08.2014 08:12:11
0
8
От всичко изписано до тук, а и от самото начало се знаеше че момичето е подмамено и убито,след това залято с нещо за да няма следи и като видяха дебелия край я подхвърлиха на камъните!
По добре пак разпитайте най близките КРЪВНИ роднини!!!!!!
8.
Груйчо
19.08.2014 20:49:24
5
1
до 7

https://www.facebook.com/georgi.bakalov.35

спри се бе малоумник !!!
7.
Георги Бакалов
19.08.2014 18:37:20
2
13
Димо МАДЖАРОВ ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО!!!Първо:Иска да докаже чрез експертиза, дали Валя е удавена или не.Според него - ако Валя е удавена не е убита, ИЗМИВА СИ РЪЦЕТЕ и ПРЕКРАТЯВА „РАЗСЛЕДВАНЕТО”!!!Второ:Предубедено (по-точният израз е УМИШЛЕНО ПОДВЕЖДАЩО!) твърди, че Валентин не е повлиял на разследването?!Не е смешно, а Е ПОЗОРНО!!!Не всички са глупаци, Димо!Има свидетели на това, че Валентин се е намесвал в разследването на районните ченгета и е повлиял на тяхното разследването!Колкото до това, дали един човек не е убит, ако е удавен, ще се намери поне един апелативен прокурор, който ДА ТИ СЕ ИЗСМЕЕ НА ТАЗИ ТЪПА ХИПОТЕЗА, защото има десетки начини на убийство чрез удавяне!!!Димо Маджаров е типичен пример за това как ПРОКУРАТУРАТА МОЖЕ ДА ПРИКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КАТО ИЗВЪРШИ „УЖ” РАЗСЛЕДВАНЕ!!!До болка ми е познато и ми се повдига от бургаски окръжни прокурори!?!!
6.
ай сиктир ве
19.08.2014 18:19:55
3
10
Стига с тоя Валю веее,аре спрете са вече.Ко искате от момчето.Той е полицаи нали съ сещате?
5.
До №3
19.08.2014 17:11:23
2
8
Вальо, понеже цяла България разбра колко си неграмотен, и понеже коментарът под №3 отговаря точно на твоята неграмотност, искам да те попитам, като жалееш и страдаш толкоз много, що направи всички онлайн изцепки твръде скоро след смъртта на Валя, без да ти мигне окото как може да нараниш близките на това момиче
4.
?
19.08.2014 16:30:41
4
7
Moже ли някой да даде обяснение защо трупът нямал бял дроб,и възможно ли е това?
3.
Кога ще излезна истината за Смъртта на Валя
19.08.2014 15:32:33
2
18
Еми тогава защо през цялото време се изписаха стотици версий за това момиче?Защо непрекъснато се напрапваше версията за самоубийство,и пак защо като до този момент не сте категорично сигурни за причината за смъртта и,продължават тези тъпи спекулации????То не беше генетично обремененна....След това имала паралелна връзка с работодателя си,имала психическо разстроество и ползвала услуги на различни психолизи?Защо очернихте момичето по-толкова гаден начин и то пресмъртно?Ебахти и правосъдието и чудото?!Нямам думи!А за ДНК анализа нищо не споменахте,Да не се окаже след това,че даже трупа не е на Валентина?
2.
t
19.08.2014 15:25:21
1
10
Към №2 - отиди на Гугъл - пишеш "прокурор Димо Маджаров" и после на табчето Images (Снимки) - и гледаш снимки...
1.
f
19.08.2014 14:26:52
4
6
iskame snimka na ivo madjarov
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори