×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг: Куршум с дължина 2 см под колата на прокурор Георгиев (обновена)


Първо във Флагман.бг: Куршум с дължина 2 см под колата на прокурор Георгиев (обновена)
Нашият репортер Евгения Джамбазова видя, че полицаят зад предната дясна врата вади поразяващия елемент от огнестрелно оръжие
19 Юни 2014, Четвъртък, 17:25 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА, снимка авторът

Наш репортер видя как полицаите анализират поразяващия елемент от огнестрелно оръжие

Категорично по автомобила на прокурор Ангел Георгиев е стреляно, видя нашият репортер Евгения Джамбазова, която се намира на ул. „Абоба” 8 а. Там продължава полицейският оглед след медийната бомба, хвърлена от прокурор Георгиев в съдебната зала.

„Видях, че единият полицай държи куршума, който е  с дължина около 2 см, отказват да уточнят от какво оръжие е поразяващият елемент”, заяви Джамбазова.

От пресценътра на МВР току-що разпространиха съобщение, че стрелба по автомобила не е имало - нито от въздушна пушка, нито от огнестрелно оръжие - пистолет или пушка. Автомобилът след малко ще бъде откаран пред Областната дирекция на МВР, за да си го вземе прокурор Георгиев.
Полицаят, който е държал в ръка куршума, е уточнил пред нашия репортер, че го е намерил под автомобила. След анализа му е установено, че счупването на дясното стъкло няма връзка с него и най-вероятно е бил край колата случайно.
Мистерията става още по-заплетена, защото срещу паркирания автомобил има квартално кафене. Ние установихме, че негов наемател е Димо Рачев, същият, който е държал капана "Рибката" на големия паркинг на Северния плаж. Именно за там нашият източник твърди, че колата е била видяна сутринта и е била оглеждана, преди да я откарат в неизвестна посока.
Заведението на ул."Абоба"има една видеокамера, която обаче жената вътре, служителка на Рачев, заяви, че не знае дали работи. Друг човек от екипа ни видя днес как няколко души търсеха въпросния Рачев в стария му капан на Северния плаж, но той бе неоткриваем.
Жената от кафенето на ул."АБоба" също твърди, че не знае той къде е. Полицаите й дадоха телефонен номер - да се обади веднага, след като го открие.
Засега, се оказва, че човекът, който има най-много информация за Форда на прокурора, е бизнесменът Рачев, който продължава да е неоткриваем, и за полицията.



18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
VYN OT SYDEBNATA SISTEMA LYGEC !
20.06.2014 18:55:28
0
1
TOZ DEBIL VCERA OBJASNJAVASHE V SADA, CE IMAL - FORD FIESTA ???? ALOOO, GERBERAST TYP, DAGE NE ZNAESH KAKVA KOLA KARASH, NA SNIMKITE e FORD FOKUS - KOLA SREDEN KLAS, A NE MALOLITRAGKA FIESTA !!! DA VI E JASNO NA VSICKI, KOI E KUPIL TAZI KOLA I ZA KAKVA PORYCKA, SLED KATO ARESTUVANIJAT 2013g PROKUROR "KARAL SOBSTVEN" FORD "FIESTA" ???
17.
жоро
20.06.2014 11:02:33
0
3
Този куршум пробива дупка в бетон, а са го намерили под колата ?
16.
TAZ KOLA NE E NEGOVA
19.06.2014 21:55:37
0
4
Grupicka korumpeta - Angel Georgiev,Angel Angelov,Capkynova-Kucukova, Em Hristoff, Dimc Todoroff, Dim Georgiev, Kam Guspadina, Krem Stefanova, Kozareva, Pydareva, Blizacev, Rogacev i Typkacev .... haide dopylnete s drugi grupickata VIDNI PROKURORI, DOZNATELI i CENGETA !
15.
гражданин
19.06.2014 21:38:03
1
5
от къде е разбрал че е стреляно по колата след като не я виждал.
този куршум с дължина 2 см.сигурно е стреляно с АК.или с ПК 46.
ОСВЕН ТОВА АВТОМОБИЛА КОЙ и кога е преместен от мястото за което се е стреляло.не си струва да отклоняват вниманието на полицията от много по важни проблеми.
14.
111111
19.06.2014 21:33:26
1
7
Той незнае колко е пил?Къде е оставил колата си,жена си?Чул от някой,ама не разбрал!?Ай,марш бе,свиня лъжлива мизерна.Господи,моля те слез и си събери вересийте че много станаха!!!!
13.
Add ON
19.06.2014 21:16:08
0
11
....това с КУРшумите ,според полицията е изпаднало от ауспуха на фадромата ,автор на клоаките , които всички тук четем :) !
12.
Sable for KURSable
19.06.2014 21:06:17
0
10
Като източник , но не на К..сабова ,ще Ви кажа ,че всичко това са Е..ти на глупостите, сътворени от болните мозъци на писарушките и , и с Нейното знание(Жълтороклята гювдя). Всичко това е еманация на бургаската кална ,долна ,мръсна,подла , алчна ,псевдоновинарщина в лицето на сайта.Поздравления за фадромата с лайната, но рано или късно вие ще ги ближете! Толкова народ сте изкаляли за няма нищо ,че най-малко , което мога Ви пожелая е спокоен сън.Почивайте в МИР!Мършояди!
11.
lelemal
19.06.2014 19:48:20
3
26
Болният мозък на корумпето Ангел Георгиев си сътворява подобни сценарии,за да се прави на жертва! Този долен боклук иска доживотни присъди на хора,за които знае,че са невинни и прикрива убийците в комбина с бившия окръжен прокурор Ангел Ангелов,бившия апелативен Емил Христов,окръжната прокурорка,която преди беше заместничка на Ангелов,сега беше и кандидат за Апелативен прокурор/*слава богу,това не се случи!/и бившия шеф на ОД МВР Миленчо Димитров-баш бандит и мръсник, ! А той-Анцелчето Георгево,света вода ненапита,дето го задържах БОП-аджиите от София с подкуп в джоба,и го спасиха от съд Герберските връзки и Валентин Златев,да си е на свобода,все едно нищо не е станало,така ли/? Да,ама е!!! Всички тук в Бургас го знаят, той да н мисли,че пасем трева? Ха=ха! Мястото му е в затвора доживот! А тези изстрадали от него и дружината му хора да водят борбата докрай,даже и с Страсбург! Пиандето Захариев му е поръчано да ги осъди,защото инач щ го уволнчт от работа заради пиянства на рабтното ясто и отсъствие заради пиянства Това всеки го знае Бургаска област!
10.
Милена ван Лиер
19.06.2014 19:39:09
2
8
Какви са тези интриги бе, срамота за всичките ви лъжи, които сте писали. ЛЪЖЛИВИ ИНТРИГАНТИ. Кой ви плаща, за да лъжите, копирах всички ваши писания и ще дам на Димчо Рачев всичко това, за да ви съди. А, да видим кой къде е бил, кой какво е пил, кой е бил неоткриваем... Смешни сте, лъжци.
9.
Ax
19.06.2014 19:37:29
0
6
Аз дали е имало куршум или нещо друго не знам, може и да е имало... Стотици статии съм чел обаче за първи път виждам авторът, да цитира сам себе си. Как така авторът пише материала и после в цитат заявява... явно сам пред себе си. Уважавах ви обаче явно журналистите ви ги гони раздвоение на личността, след като пишат материал в който сами цитират себе си!
8.
смях
19.06.2014 18:50:28
0
4
Що не е прекръстите на "Стършел 2" или на "Хумуреска"
7.
смях
19.06.2014 18:49:02
0
2
Майтап бе Уйли
6.
mhm
19.06.2014 17:31:07
0
5
никой не го е мерил, прокурора е текствал на касабова новината, след като си е изпочупил прозорците предната вечер
5.
Рулетка
19.06.2014 17:18:51
0
10
С рулетка ли го измерихте г-це Джамбазова, колко е диаметъра на шепата на полицая :))
4.
omega
19.06.2014 16:57:28
0
7
куршум 2см ....мухаххахахахахахах , олигофренииии , прочетете малко що е то куршум , патрон и гилза !!!!!!!
3.
и аз бях там
19.06.2014 16:52:43
0
7
беше камък за ваше сведение - само ви се ще да е куршум
2.
и аз бях там
19.06.2014 16:52:43
0
7
беше камък за ваше сведение - само ви се ще да е куршум
1.
hahahah
19.06.2014 16:51:49
4
26
не го е срам този корумпиран прокурор. Негов авер му начупил прозорците доката свинята е била на запой в морската градина и си е подхвърлил 2 патрона под колата , семейнате му приятелка касабова да го пише жертва.
никой няма да ви се върже на схемите.
Ангел Георгиев е поръчков прокурор, който отдавна трябваше да е в затвора.
жалки опити да продължава да продава обвинения.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори