×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лайнер на Costa с 16 палуби и 4000 пасажери и екипаж акостира на Морска гара Бургас


29 Май 2014, Четвъртък, 17:47 ч.
Автор: Флагман, снимка Жечо Планински

На борда има алея за джогинг, водна пързалка, огромен театър, разположен на три палуби, 11 бара, 4 D кино и много екстри
Eдин от най-големите лайнери на круизната компания Costa акостира днес на Морската гара в Бургас. 5-звездният “Costa Delizios“ е построен през 2010 година, има 16 палуби, а капацитетът му е 2826 пътници и 1100 души екипаж и тежи 92 600 бруто регистър тона. На борда има алея за джогинг, водна пързалка, огромен театър, разположен на три палуби, 11 бара, 4 D кино и много екстри.
Това е второто му посещение в Бургас, а очакваните приходи от престоя на лайнера са между 200 и 400 хил. евро на ден. Вижте снимката на фотографа Жечо Планински, който сътрудничи на Флагман.

В категории: Бургас


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
11
Коментара по темата
11.
до диков
30.05.2014 00:45:26
1
1
СТОЙ ТАМ ОТ КЪДЕ СИ НЕМЪРДАЙ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ, ЧЕ ВЕЧЕ МЕДЕН РУДНИК Е ПРЕНАСЕЛЕН, В БЕРЛИН И ФРАНКФУРТ НА МАЙНАТА ВСЕ ОЩЕ ИМА МЯСТО МЕЖДУ ГАДЖАЛИ, ПОМАЦИ И РУМЪНСКИ ЦИГАНИ
10.
dikov
29.05.2014 22:04:02
1
3
като ви чета тъпотията се убеждавам че ВСЕ По голяма грешка ще направя като се върна
9.
до рут гулит
29.05.2014 20:36:54
4
4
МОЙТО МОМЧЕ , АЗ НЕ СЪМ , ПОМАКИНЯ РАБОТЕЩА, В ЦЕНТЪРА В МАГАЗИН ЗА ГАЩИ И СУТИЕНИ, НЕ СЪМ И АМУДЖА ОТ АЙТОСКИЯ БАЛКАН ДЕТО ИДВА В БУРГАС ДА РАБОТИ ЗА ТРИСТА ЛВ, И НЕ СЪМ МАНГУСТА ДА ПРОТЯГАМ МРЪСНИ РЪЧИЧКИ НА ГЛАВНАТА, КОРЕНЯК БУРГАЗЛИЯ СЪМ , А ТЕЗИ 500 ЛВ ДЕТО МИ ГИ СПОМЕНАВАШ МОЖЕ И ДА СА БЛЯН ЗА ТЕБЕ ЗА МОЙТИ ГИ УМНОЖИ ПО 6 ПЪТИ , ЗАТВОРИ ОЧИЧКИ И СИ ГИ ПРЕДСТАВИ КАК ТИ ШУМЯТ В ДЖОБЧЕТО , БЕЗ ДА СИ ГИ КРАЛ КАТО ЕВРЕЙЧЕ ГЕРБАДЖИЙЧЕ НА ПАРТИЙНА ЯСЛА , БЕЗ ОТ ТЕБЕ ДА ЗАВИСЯТ ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ , ПРОСТО СА СИ ТВОИ И СИ ХАПВАШ И ПИЙВАШ СЪС КЕФ , И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ПОРЕДНИЯ ШУТ РЕШИЛ ДА СЕ ПРАВИ НА ГОСПОДАР СПРЯМО МЕН , МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИШ , ЧЕ ПРОСТО ИМА И НЕЗАВИСИМИ И ГОРДИ ХОРА КАТО МЕН КОИТО ПЛЮЯТ НА СТАТУКВОТО .
8.
Рут Гулит
29.05.2014 20:23:13
1
3
До левчо - Може да са баби, дядовци - ама си изкарват добре на парахода, и пенсиите им са по 4 000 - 5 000 Е , а ти бачкаш за едни 500лв. и се чудиш как да вържеш двата края.
7.
До 4
29.05.2014 18:46:19
2
4
ПРИЯТЕЛЮ АЗ КОГАТО СЪМ ОБИКАЛЯЛ ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ ЕДИНИЯ ПОЛЯС ДО ДРУГИЯ , ТИ СИ ПРАВИЛ ЧИКИИ В ПЪРВИ КЛАС , А ЗА ПРАВОПИСА МИ НЕ СЕ ГРЕЖИ 100 ПЪТИ СЪМ ПО ГРАМОТЕН ОТ ПРИСАДЕН СЕЛЯНДУР КАТО ТЕБЕ НЯКЪДЕ ОТ НЯКОЕ ДИВО СЕЛО В РУЕНСКИЯ БАЛКАН, А ЗА БАБИТЕ ЩЕ ТИ КАЖА САМО ЧЕ И ЕДНА БАНИЧКА НЯМА ДА СИ КУПЯТ А ЩЕ СЕ ПРЕБЕРЪТ НА МИНУТАТА КАТО ВИДЯТ РАЗКОПАНИЯ ОТ КМЕТА МОРМОН БУРГАС С КИЛНАТАТА ЦЪРКВА И СМАНГАЛИТЕ НА ГЛАВНАТА КОИТО ЩЕ ПРОТЯГАТ МРЪСНИ РЪЧИЧКИ ЗА ПРОСИЯ И ДА ГЛЕДАТ МАГАЗИНИ С ТУРСКИ ГАЩИ, И ДАНО НЕ ГИ УДАРИ И НЯКОЙ ЗАСИЛЕН ДРИСЛЬО С КОЛЕЛО НА БУЛЕВАРДА, ТАКА ЧЕ ДЕРЗАЙ И ЧАКАЙ ТУКА ДА СЛЯЗАТ СИНИЛНИТЕ БАБИ И ДА ТИ ОСТАВЯТ 20000000000000000 ЕВРО.
6.
agent 007
29.05.2014 17:48:12
3
1
Кейн, ще минат фейсконтрола през срутения кенеф. Е, може и гъзконтрол да им направят, че нещо много се на акват напоследък.
5.
до 4
29.05.2014 17:38:18
0
8
Левчо ли си, стотинчо ли си не знам, но добре разбрах, че си неграмотен, граматиката и българският език са ти слабо място. Освен това разбрах, че никога не си се качвал на круизен кораб, не си пътувал с него и не ти е ясна схемата, жалко!
Слизайки хората на пристанищата разглеждат градовете, пазаруват сувенири и други стоки, посещават туристически атракции и места наоколо, сядат за по кафе или питие по заведенията и т.н. Туристическата такса за кораба пък се плаща на порта, т.е. на държавата /споменатите 100000-200000 евро/.
При всички случаи са много по-добър вариант от пиянските турове на дрогирани тийнейджъри в Слънчев бряг!
4.
левчо
29.05.2014 15:30:52
7
7
ТЕЯ СИНИЛНИ БАБИШКЕЛИ АКО ОСТАВЯТ ВСИЧКИТЕ ВКУПОМ 100 ЕВРО , ЕЛА МИ СА ОБОДИ В 5 ЧАСА НА ВЪРТЕЛЕЖКАТА, БАБИТЕ СА СИ ПЛАТИЛИ НА ЗАПАД ГОЛЯМАТА ПАРА ОЛИНКЛУЗИВ И ТУКА ВЕЧЕ ЧАКАТ САМО ДА ГИ НОСЯТ НА РЪЦЕ, Е ....... МОГАТ И ДА СИ КУПЯТ НЕКОЯ БАНИЧКА ........ АМА ТО ЩЕ ДА Е ИНЦИДЕНТНО, ЗА ЗАПАДА НИЕ СМЕ БАНТУСТАН , ВСЕ ЕДНО БАБА ЗАПАДНЯЧКА ГЛЕДА ОТ 11 ПАЛУБА НАДОЛУ И ВИЖДА САМО РОБИ ПРИСЛУГИ , САМО ЧЕ АЗ НЕ СЪМ, ВИЕ НЕ ЗНАМ , АМА МЕН ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ПОСРАНИТЕ ЗАПАДНИ ДИРНИЦИ!!!!!!
3.
Гражданинът Кейн
29.05.2014 15:27:18
3
5
Откъде ще мине този народ за да влезе в Бургас? И на връщане дали ще им искат документите за самоличност?
2.
съгласен
29.05.2014 15:10:48
1
4
Само леко правописа да си изгладят госпожичките от Флагман, защото за джокинг не сме чували.
1.
nap
29.05.2014 15:06:24
0
9
най-накрая нещо хубаво да прочете човек, че то сме заобиколени само от мизерия, убийства, простотия, просташка политика и т.н.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори