×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зверско убийство по Великден: Заклаха 22-годишен дистрибутор в Бургас и хвърлиха трупа му в нива


Зверско убийство по Великден: Заклаха 22-годишен дистрибутор в Бургас и хвърлиха трупа му в нива
22-годишният дистрибутор Николай Христов бе заклан брутално с четири смъртоносни удара в тялото. Той ще бъде погребан утре
Тема в развитие
виж още
скрий
20 Април 2014, Неделя, 20:36 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка Женя ГАЙТАНДЖИЕВА

Убиецът е заловен, той заклал Николай Христов заради парите от оборта и скрил трупа чак в Карнобатско


22-годишният дистрибутор  Николай Христов бе заклан брутално с четири смъртоносни удара в тялото. Той е изчезнал в четвъртък вечерта. Полицията и близките му са го търсили многократно на мобилният му телефон, който след това е замлъкнал. Николай е бил  служител във фирма за дистрибуция на бързооборотни стоки. Той е бил обран, като се  предполага, че е носел със себе си около 5000 лева.

Днес служебният му автомобил е намерен в малка уличка на квартал „Ветрен“. Тялото на младия мъж пък е отрито, захвърлено на нива край Карнобат. Според първоначалния оглед, той е бил намушкан с дълъг нож, като острието е проникнало и в областта на сърцето.

За по-малко от денонощие служители от отдел „Криминална полиция”, Базовата научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление „Полиция” – Бургас разкрили убийството .

По случая своевременно е сформиран екип от служители на ОДМВР – Бургас, които констатирали, че Николай се придвижвал с автомобил «Форд Транзит», с великотърновска регистрация. Извършен е оглед, като са открити следи, които показват, че момчето е убито в колата.

Задържан е криминално проявения и осъждан / за кражби и притежаване на наркотици/ Тодор Атанасов, 21 годишен от Бургас. Извършено е претърсване и изземване в дома му, като са иззети веществени доказателства, сочещи за съпричастност към извършеното убийство.

Тодор е привлечен в качеството на обвиняем, като му е наложена мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа».

Днес ковчега на Николай беше пред неговото жилище в блок 20 на бургаския комплекс“Славейков“. Това е третият по ред стряскащ криминален случай в региона за последните десет дни. Първо беше зверското убийство на малката Алекс, след това изчезването на медицинската сестра Валентина, а сега е варварското убийство на Николай Христов.

В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Смъртно наказание!
21.04.2014 19:08:42
0
6
Наистина трябва да се върне смъртното наказание.В България хората не са узрели за да няма смъртно наказание.
Жестокост ,злоба и завист се наблюдава сред населението. Няма морал ,ценностна система. Човек стана по жесток от животните ! Как за пари ще вземеш нож и ще заколиш човек с който живеете в един блок и сте играли заедно ,като деца или как майка на две деца и леля, с две ръце ще души дете ?!!
Стигнали сме дъното !
11.
valentina
21.04.2014 09:19:33
1
13
Da se varne smartnoto nakazanie smart za takiva
10.
Бургас
21.04.2014 06:40:39
0
18
За такива изроди само смъртна присъда,долен боклук,приятели от деца,живеят в един вход,Ужас!
Смърт!!! От нашите данъци да живее и яде тази гадина в никакъв случай!!! Такива гниди не трябва да дишат,по бързата процедура и да го няма нищожество долно!!!
9.
смърт
21.04.2014 03:36:36
0
12
Значи според мен само 2-3 смъртни наказания излъчени късно в национален ефир биха решили проблема! А за доживотен затвор при такова убийство за 5000 лв....е няма да го храним тоя години наред...
8.
abv
20.04.2014 22:21:10
7
29
не съм фен на герб но при тях битовата престъпност беше паднала и хулиганите имаха страх,сега при бсп все едно нямаме полиция и всички мафиоти бяха оправдани доста странно е
7.
Диана
20.04.2014 21:58:17
1
16
Моралните ни ценности паднаха на дъното. Дори в джунглата животните убиват само да се нахранят. Озверяхме!
6.
23
20.04.2014 21:26:29
19
17
Цветанов да се връща и да оправи нещата
5.
OMG
20.04.2014 21:23:25
1
8
Eto za tova za UMISHLENO ubiistvo trqbva da se dava DOJIVOTEN ZATVOR (pri polojenie che nqmame smartno nakazanie) i togava da vidim dali nqma da namaleqt tezi ubiistva....sega toz kelesh shte leji 10 godini i na 30 veche shte e van :@
4.
фаталист49669
20.04.2014 21:19:43
4
21
Един град, на който му пада най-големия храм не мисля, че хубаво го очаква. Да накаже Бог всички крадци окрали народа и довели го до мизерия, а не невинните хора!
3.
urodi
20.04.2014 21:13:18
1
14
daitw go ve daite da go vidim toz todor atanasov 21 godishen bokluk sigurno e bil nadrusan pokajete go!! ei obicham! Burgas tuk sym se rodil I tuk shte umra ama nqma da se nauchat s teq nojove da se sprat golemite myje batki I napileni hapove nali ste silni e shto vse s noj?? na 27 godini sym I takava prostotiq nikoga ne e bilo vseki da skacha s noj kvo trqbva da stavame kato diviqt zapad vseki s pistolet I da se gyrmime li?? mama vi urodi cql jivot sq toz kelesh da go ebat mangalite v zatvora I da mu vryt mishki v anala bokluk unishtoji dve semeistva!!!! SMYRTNO NAKAZANIE VEDNAGA shtoto shte si plati na nqkoi debel chichko deto typche kompleksiranite pro-mutresi shte leji nqkolko godinki I shte izleze oshte po golqm bokluk vse edno nishto ne se e sluchilo!!!
2.
кбн
20.04.2014 20:58:44
1
38
Кво става тука беее всичко живо се коли и беси деца се удушават, направо не знам в какъв свят живеем. България не беше такава. Спомням си родителите ми как казваха че като студенти са се разхождали из Борисовата градина в София цяла вечер и са били спокойни и щастливи. Аз съм 100 кила и докато стигна до някой капан в морската градина вечер, се оглеждам нон стоп. пфф
1.
OMG
20.04.2014 20:57:23
1
12
Kade jiveeem veche :X naprao sam potresen kolko prosti hora ima...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г.
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори