×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Евангелисти натрапват "лечение с молитва" в бургаската болница, пациентите потресени от наглостта им


Евангелисти натрапват "лечение с молитва" в бургаската болница, пациентите потресени от наглостта им
Християнско болнично служение - така се определят трите "лечителки". Използвайки отчаянието на болните, с благословии и молитви те набират последователи на протестантската църква в Бургас
09 Март 2014, Неделя, 13:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Протестантите извършват своето "богоугодно" дело в МБАЛ-Бургас и в часовете за свиждане агитират обърканите пациенти


Евангелисти обикалят необезпокоявани стаите на пациентите в МБАЛ – Бургас във времето за свиждане, благославят, кланят се, обещават да ги излекуват, да им „вдъхнат вяра” и ги увещават да им четат молитви, сигнализира възмутена читателка на Флагман.Бг. Три смирени жени, които се легитимират като представители на Християнско болнично служение, се възползват от часовете за свиждане в събота и обикалят бургаската болница, раздават рекламни материали и разправят на болните, че лекуват с молитва.

Две пенсионерки и жена на средна възраст извършват това „богоугодно дело” и така привличат последователи на християнска църква „Благовестие” в Бургас и пастор Живко Тончев. На пръв поглед хрисими и добродушни, облечени прилично, те влизат наред по стаите и обещават „да ви вдъхнат вяра в този толкова тежък момент”. Питат обърканите пациенти вярват ли в Бог, че той ще ги избави. Настояват да четат молитви и да се молят за болните. Така щели да се излекуват.
Само чрез молитва и смирение едната баба се била излекувала от 5 сериозни болести – тумор, захарен диабет, сърдечен проблем и още, и още. Другата пък била бивша медицинска сестра, но повярвала в чудодейната сила на молитвата и затова обикаляла да убеждава болните.


Една от "лечителките" - на 1 ред в средата с правия бретон
Редно ли е, когато си болен и си на ръба на отчаянието, непознати хора, дори с добри намерения да се възползват от това, да ти мътят главата с подобни щуротии и да се опитват да те привлекат към тяхното протестантско служение, пита възмутена читателка на Флагман.Бг, която в момента е настанена в МБАЛ-Бургас и вече е имала среща с трите "лечителки с молитва". „Дойдоха в стаята ми, докато бях в нервна криза. Започнаха да ми обясняват как ще се излекувам, ако те се молят за мен и ако имам вяра”, добавя тя. „Не знам как щях да се отърва от тях, ако в този момент съпругът ми не беше дошъл на свиждане и учтиво ги помоли да си излязат. Но въпреки това, те настояваха да ми четат някакви евангелия, благославяха и искаха да се молят за мен. Оставиха и брошури, които да съм четяла”, пише още тя. Така попитаха, че съм убедена, че ако им бяхме казали да се молят, за да оздравея, това щеше да си има своето финансово изражение, продължава писмото й.

„Възмутена съм от факта, че подобни хора се разхождат необезпокоявани и притесняват и объркват пациентите. Не знам как е възможно ръководството  на болницата и лекарите да допускат подобно нещо. Тези жени минават и покрай охрана, и покрай персонал и никой не ги спира. Използват страданието и отчаянието на хората, за да набират последователи на християнска църква „Благовестие” и пастор Живко Тончев. Моля, дайте гласност, не може по такъв начин да се манипулират хората. Представете си, ако има хора, които им вярват и се отказват от лечение, за да се „лекуват с молитва”. Не може да продължаваме така, кой ще ги спре да се възползват от човешката мъка и отчаяние, пита риторично тя. Та нали, ако аз искам да се моля и уповавам на Бога, винаги ще намеря начин, нужно ли е и от болестите ни някои хора да правят бизнес, завършва писмото на ядосаната жена.

Припомняме, че в Бургас агресивната религиозна агитация е забранена с решение на Общинския съвет в Наредбата за опазване на обществения ред.

Ето и количеството брошури със съвети за изцеление, които получава всеки болен, въпреки че е отказал да слуша проповедите на трите лечителки:


В категории: Бургас


Пожар унищожи 22 яхти
Пожар унищожи 22 яхти 15/05/2024, Сряда 16:17 1
24
Коментара по темата
24.
*********
25.05.2023 08:31:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Една жена
12.03.2021 19:58:28
2
0
И?
Кое му е " ужасното" на това дело та евангелистките?
Още повече, че в Евангелието точно така Христос заповядва да правят последоватерите Му! И в католическа Италия също има отряди католици, които без страх влизат в болниците и се молят за болните за изцеление!
Не вярвам евангелистите да са искали някой объркан и демонизиран да се присъединява към тях....Просто акт на съчувствие към болния!
22.
dimdaviniama
29.11.2018 23:59:53
5
4
viarata na zovek idva ot negovoto surze,ne mozesh da se gavrish s viarata na zovek kakto go praviat tia sekti povezeto ot koito sa temeruti i psihizno bolni ,i NAI VEZE BULGARITE SA PROSTI I OGRANIZENI SUSHTESTVA I NE VIARVAT V NISHTO,DA SE GOVORI ZA VIARA TUK E GLUPOST ,DANO S novia zakon da im otnemat pravata ,stiga s tova promivane na mozuzi
21.
APOSTOLKARAMITEV
29.11.2018 23:55:41
8
6
NE OSTAVIAT ZOVEK DA SI UMRE SPOKOINO ,DA VI KAZAT KOLKO HORA SA VKARALI V LUDNIZATA ,TIA PASTORI KATO ZIVKO TONZEV ,ILKO EVTIMOV ,ZAHARIN LAZAROV SA DIAVOLSKI ISZADIA,TE NE SA VIARVASHTI ,BG KATO ZIALO NE E HRISTIANSKA DURZAVA ,VSIZKO TUKA E PROFANIZIRANO
20.
Павлова
11.03.2017 17:45:05
7
20
Разболях се 1990г Лекарите са казали на близките ми че ще живея най много три месеца след направената операция.В болницата за първи път ми говориха за Исус именно жена от това служение.Чрез покаяние молитви и вяра в Бог като в никакъв случай не изключвам и лекарската намеса все още съм жива и здрава Моля Ви от сърце не пречете на тази група да помага на болните.Вярата в Бог покаянието и молитвите няма да им навредят а ще им помогнат в тези трудни моменти.Живея в Италия и станах свидетел на как там се отнасят с доброволните молители в болницата.Само си представете при болната синьора са дошли да се помолят за нея от църквата в този момент идва визитация от пет шест лекари и сестри аз естествено очаквах че ще ги изгонят както за съжаление е в Б я но не е за вярване отвориха вратата и като разбраха че се молят изчакаха края на молитвата в коридора.Останах без думи Само си казах Благодаря ти Господи. Ако никога не сте били толкова болни че да се чувствате на ръба на дълбока пропаст не сте почувствали нужда от Божията помощ не ви го пожелавам.Лекарите лекуват да са живи и здрави но изцелението е само и единствено от Бог. Бог за ви благослови.
19.
50
26.08.2015 12:36:55
5
36
Бог направи пълна трансформация в моя характер и поведение.Напълно промени живота ми и го направи здрав,успешен и сега просперирам във всичко.Без Него бях потънала.Благодаря Ти,Боже за любовта и за всичко,което правиш за мен и дома ми!
18.
ДО 17
05.08.2015 23:00:13
4
20
Браво. Бог да те благослови и милосърдните сестри за добрите дела!!
17.
докосната от Бог
13.05.2015 13:51:37
5
27
Благодаря на Бог,че ме издири и ме дари с любовта Си!
Да! Исус КАЗА идете... и проповядвайте благовестието по цялата Земя!
Кои сме ние,че да му противоречим!
Браво на сестрите,защото вършат волята на Бог!Достигайте до всички! Исус ни даде власт да изцеляваме,нечисти духове да прогонваме да благославяме и всичко,което Той вършеше и ние в Негово Име ще вършим!Който иска да вярва,който иска да не вярва,един ден всички ще се изправим пред Бог и всяко коляно Нему ще се поклони! Тогава мнозина ще се разкаят,но ще бъде твърде късно! Просто хората не искат да Му служат,защото им е много трудно да се разделят с комфорта,който са си създали с начина си на живот,охолството и всички земни и материални неща,трудно е да се разделиш с греха,особено когато ти харесва или не го осъзнаваш,но не осъзнаваш,че Дявола те държи в това състояние, и не иска да те пусне! Но Бог даде свободна воля на човека - сам да избира пътя си,Бог действа чрез любов!В Библията се казва,че в ония дни/При свършека т.е края/ няма да има човек,който да не е чул за Бог,т.е никой няма да може да се оправдае -"Ама Господи,аз незнаех за Теб,не съм чул,иначе бих те последвал!" - Ха ха, няма да има подобна опция! Бог изпрати до теб човек,който ти презря и отхвърли,както преди 2000г отхвърлиха Божия Син Исус Христос! Как мислиш? Дали Бог ще бъде милостив към ония които отхвърлиха Онзи Който Бог пожертва за всички нас,за да имаме Вечен живот,за да имаме прощение за нашите грехове,за да бъдем Негово наследство!!! Как мислиш ти скъпи ми читателю,че ще се спасиш с добри дела?НЕ!Спасени за вечен живот сме само чрез Исус Христос,чрез покаяние, и поради Неговата милост и любов!Всичко друго е само суета и гонене на вятър! Аз съм изключително щастлива,че има такива жени,които посещават болничните легла и са се отдали на това да известят на хората за Спасителя Исус,дори и в края на техния земен път,но спасени чрез молитва и приели в сърцето си Христос и по този начин наследили Вечен живот!Помните ли за грешника на кръста разпнат с Исус,той каза:"Господи спомни си за мен,когато идеш в царството Си" а Исус в отговор му рече: "Истина ти казвам,още днес ще бъдеш с мене в Рая"В последния момент от живата си този грешник се разкая и позна Бог. А за един каещ се - цялото небе се радва,казва Библията,какво ще кажете за всички? Представяте ли си какво се случва в Небесата когато се обръщаме към Бог! Представяте ли си радостта,която Бог изпитва и онази радост,която Той може да ти даде да изпиташ още тук на Земята. Аз я изпитах,и Благодаря на Бог за всичко! Благодаря Му,че се докосна до мен с толкова нежност и любов,и че е с мен винаги и ми помага,това е когато уповаваме на Него,защото всичко е от Него,чрез Него и за Него! На Него да бъде Слава и Величие сега и завинаги!Амин!
Дете на Бог
16.
Maya
17.03.2014 01:43:51
1
26
Sajaliavam che ne pisha na kirilica,no niamam takava.Jiveia v chujbina i tyk hristiianstvoto ne se razdelia na sekti i ne voiuvat pomejdu si.
15.
Maya
17.03.2014 01:40:28
3
21
Niama nishto losho v tova da se vdahne viara na bolnite i otchaianite.A tova vhe niakoi hotra go talkuvat greshno i si izmisliat kakvo li ne/naprimer "finansovi oblagi " si e tiahna rabota.
14.
НГ
10.03.2014 21:54:47
6
47
Не е правилно хората да се безпокоят в болниците. Това е безспорно, дори целта да е да се окуражат пациентите. Реших да напиша два реда, тъй като съм провокиран от невежеството и омразата на някои от коментиращите. Тях на първо място бих ги посъветвал да прочетат "Протестантска етика и духът на капитализма" на Макс Вебер и да си отговорят на въпроса, защо страни като Германия, Великобритания, Норвегия, Швеция, Дания, САЩ, Канада и други са много по-напред от нас. Добре е да знаете, че там християните са основно протестанти. Смешно е, когато атеисти се изказват по религиозни въпроси, смешно е и когато евангелските църкви се приравняват на секти. Знаете ли например, че според Православната църква, Католическата и Протестантските църкви са секти. Но ако отидете в Западна Европа и обявите, че католиците и протестантите са сектанти ще станете за смях... Фактите са следните: Християните са около 2.1 млрд. Почти половината от всички християни са католици, Протестантството се изповяда от 37% от християните, а Православието от 12%. Бих посъветвал журналистите от Флагман, вместо да насаждат омраза между християнските църкви да спомогнат за ограмотяване на населението. Защото ислямът идва и тогава никой няма да ни разделя на православни, католици и протестанти…. И тогава, скъпи ми Флагмани, вие ще сте от неверниците!
13.
АЛЕЛУЯ
10.03.2014 21:29:09
3
37
КОГАТО ТИ СЛОЖАТ ЯТАГАНА НА ВРАТА, НЯМА ДА ТЕ ПИТАТ: "ТИ ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВЕН ИЛИ ЗАПАДНО ПРАВОСЛАВЕН СИ? ", А "ТИ В ИИСУС ХРИСТОС ЛИ ВЯРВАШ ИЛИ В МОХАМЕД?" ЛОШО!... НЯМА ЛЮБОВ И ЕДИНСТВО МЕЖДУ ХРИСТИЯНИТЕ. КОЛКО ЖАЛКО И ТЪЖНО Е ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО В БЪЛГАРИЯ. А ЗА ИИСУС ХРИСТОС НЯМА КАТОЛИЦИ , ПРОТЕСТАНТИ И ПРАВОСЛАВНИ, А ИЗИСКВАНЕТО МУ Е ВСЕКИ ДА СПАЗВА НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ - ТОВА ОЗНАЧАВА ХРИСТИЯНИН.
12.
"лечителката"
10.03.2014 17:50:37
4
40
Не съм лечителка. Аз съм най-обикновена християнка, която поради вярата си в Господ Исус Христос е свободна от омраза и враждебност към хората. Нещо повече, поради Божията любов, имам любов и милост към тях и особено към тези, които са в нужда. В живота има толкова много трудности, болка, користолюбие, егоизъм, натрупано безверие, безнадеждност, отчаяние и често то идва от невежество, относно християнската вяра. С най-добри намерения, абсолютно БЕЗПЛАТНО посещавам тези, които имат най-голяма нужда от надежда и се моля Богу, да бъдат изцелени и благословени. Не мога да обещая изцеление, защото не съм лечителка, но вярвам в милостив Бог, за Който няма невъзможно нещо. Не се натрапвам на някой, който не се интересува или не иска да слуша. Но заради тези, които със сълзи на очи казват : "Благодаря ви, че дойдохте! Господ ви изпрати при мен.", не се срамувам от това, което правя. Бог да ви благослови и да ви пази!
11.
до 8-ми
10.03.2014 13:24:44
3
29
Един ден всеки един човек ще си отиде от тази земя бил той атеист или вярващ, православен или евангелист и тогава ще види дали е бил прав във вярванията си дали има нещо след смъртта или не, сега всеки има свободна воля да вярва в каквото си иска, да прави каквото си иска , но ще дойде моментът , в който всеки ще получи своя отговор и ще види дали е бил прав и дали ще съжалява или не за изминалия му живот .Сега да ти обяснявам ,че аз не съм ходил никога , или пак ,че паленето на свещи няма нищо общо с Библията няма смисъл от начина ти на изразяване в коментара се разбира ,че не може да се проведе смислена дискусия с човек като теб.
10.
В
10.03.2014 07:46:11
16
20
Опасно се подценява опасността от псевдо-християнски и псевдо-ислямски (ислямистки) секти...
9.
8-ми до 6-ти
09.03.2014 22:51:26
4
3
извинете, много се ядосах и погрешно написах. адресираното беше до номер 6
8.
до 8-ми псевдохриситянин
09.03.2014 22:50:26
22
9
абе тъпанар, не те знам от църква ли си или не, ама не досаждай на близките ми докато са в безпомощно състояние. Ако те ти вярват - сами ще дойдат до теб. Какъв си ти, че ще ходиш при хората бе. Измислен герой, никакъв Божи служител. Бог е в нас и ако искаме ще отидем в православна църква. Всички близки можем да си запалим свещичка или да се помолим, не е нужно да досаждаш. Разбра ли, в това няма нищо духовно, има само наглост, огромна наглост.
7.
до християнин
09.03.2014 22:03:45
29
10
Никой няма право да прави публични религиозни агитации на публични места.Никой няма право да безпокои болните.През лятото майка ми също беше в отделение по рехабилитация и е била посетена от такива доброжелателки.Взех брошурите и отидох да се разправям с охраната,но в часовете за свиждане се струпват много хора и те наистина не могат да разберат кой къде отива.Късмет имаха тези жени,че не ги сварих в стаята.
6.
Хистиянин
09.03.2014 19:30:21
19
31
Статията е нищо повече от опит да се настрои обществеността против евангелските християни ,защото намерения на тези въпросни дами са чисто Библейски/Християнски малко по надолу ще дам и цитати от Библията, с които ще видите , че това което тези дами са правили е напълно християнско да се посещават болните и не само те, хора намиращи се в трудно положение и да им се споделя за Бог , че ако и лекарите да са вдигнали ръце то за Бога няма невъзможни неща , в стараната ни стават какви ли не престъпни, аморални. брутални неща списъкът е голям ,които са във вреда на нацията ни ,че напълно е излишна статия с тази изкривена, не добре представена, пристрастна информация .Ако този човек, който е писал статията беше истински християнин било православен , но който познаваше Божието слово Библията щеше да знае че не е прав и статията щеше да е коренно различна вместо да е похвална че някой се сеща за болните и ги посещава ,говорим не глупости , не безсмислени приказки , човешки мъдрости или пак че в колко зле е положението им а напротив говорят им от живото Божие вечно слово Библията.Но проблема на нацията ни е атеизма. Без Господ положението ни няма да се оправи това е ето и цитатите помислете върху тях.Ето и един от цитатите: ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ [25:36] гол бях, и Ме облякохте; болен бях, и Ме посетихте; в тъмница бях, и Ме споходихте.
[25:37] Тогава праведниците ще Му отговорят и кажат: Господи, кога Те видяхме гладен, и нахранихме, или жаден, и напоихме?
[25:38] Кога Те видяхме странник, и прибрахме, или гол, и облякохме?
[25:39] Кога Те видяхме болен, или в тъмница, и Те споходихме?
[25:40] А Царят ще им отговори и каже: истина ви казвам: доколкото сте сторили това на едного от тия Мои най-малки братя, Мене сте го сторили.
прочетете цялата глава 25 глава.
5.
kilara
09.03.2014 18:21:12
29
11
iskat pak da gi biqt ama tos pat veche do ubivane BMPO to
4.
Един е Бог
09.03.2014 17:49:04
20
11
Бог не може да се дърпа насила от Православната църква към други- евангелсти, йеховисти и подобните им искат да ни убедят, че при тях е Вярата. Бог е един, ама ние и него разделяме. Който иска- да иде в "Благовестие", който иска- в "Иван Рилски". Какво им е по- различно около болниците от гробарите на посланичките на словото? Пренаписаха Библията, не се натълкуваха. Святата книга е една. И човек или вярва, или не вярва. Друг е въпросът: Как се издържат подобни църкви? Като политически агитатори са.
3.
KIRO
09.03.2014 17:27:07
38
11
Ami nali ima oxrana zakakvo gi puskat tezi maloumnici da vlizat vatre maikaim da eba.
2.
cc
09.03.2014 16:20:41
12
31
Ами докторите рядко лекуват и не помагат
/даже вредят обикновено/ и са адски груби и безсърдечни, нормално е да има духовен вакуум н хората.А природата не търпи празно място.Пък и бие ли ги някой по гърба да го правят,щом не искат?
То и чалгата и простотият разболяват,ама къде да избягаме от тях?
1.
Rumen Stoyanov
09.03.2014 15:52:55
3
54
А какво да кажем, че пред отделението по реанимация стоят гробари от частни агенции и агитират близките на починалите в отделението да се "погрижат за трупа срещу заплащане"!!!!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли
Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори