×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не очаквах да поискат оставката ми, защото местният парламент работи добре, въпреки сътресенията и претенциите


Не очаквах да поискат оставката ми, защото местният парламент работи добре, въпреки сътресенията и претенциите
Беше ненадейно това, което се случи в Общинския съвет, ще разгледам още веднъж внимателно мотивите, с които ми поискаха оставката ми, за да преценя дали са реални, каза шефката на Общинския съвет в Средец Надежда Палова
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Февруари 2014, Понеделник, 16:43 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

В ГЕРБ не сме обсъждали предложението за прекратяването на правомощията ми

- Г-жо Палова, по време на последната сесия на Общинския съвет в Средец беше поискано предсрочното прекратяване на правомощията ви. Изненада ли беше това за вас, още повече, че искането беше от страна на ваши съпартийци от ГЕРБ - Георги Вълчев, Димитър Калайджиев и Петър Ангелов (виж тук)? 
- Предложението беше внесено, когато разглеждахме дневния ред на последната сесия. Постъпи искане точка две от него да е за снемане правомощията на председателя на Общинския съвет.  От моя гледна точка не подлежат на коментар мотивите им.
- Сред тях е начина, по който водите сесиите. Смятате ли, че атаката към Вас е умишлено търсена или има реални пропуски в работата на Общинския съвет?
- Теза неща ще бъдат качени на сайта на Общинския съвет и всеки може да се запознае с тях и да прецени. Няма да коментирам причините. Ще разгледам мотивите основно, ще преценя. Дейността ми като шеф на Общинския съвет и работата на местния парламент като цяло подлежи на контрол, на проверка от страна на областния управител, от прокуратура.
- Вие сте и лидер на ГЕРБ в Средец. Ще има ли оттук нататък спокойствие в групата на ГЕРБ?
- Никога няма неразрешими проблеми. Винаги сме търсили начин да се постигне консенсус на базата на конструктивен диалог. :оже да се решат въпросите и да се продължи позитивно напред.
- Но може ли да се стигне до разцепление. Останалите съветниците от групата на ГЕРБ – плътно до вас ли са?
- Беше неочаквано за мен това, което се случи. Не е обсъждано и не се наемам да коментирам.
- Преди тази сесия някой от тримата вносители на предложението имал ли е разговор с вас?
- Нормално е понякога в разговори да се стига до претенции, неудовлетворености, но никога не е стоял въпросът толкова остро.
- Как оценяте обстановката в Общинския съвет в момента?
- Аз смятам, че работата в Общинския съвет е на ниво и работата върви добре- няма върнати решения, нямаме оспорвани протоколи, свиквали сме извънредни сесии, когато общинската администрация има необходимост. Може да има сътресения, но местният парламент работи добре.

В категории: Средец


74
Коментара по темата
74.
станишев
26.02.2014 08:45:55
6
4
26.02.-ден,в който човешката наглост в лицето на Надежда Палова трябва да получи своята развръзка.Не може една безнравствена личност да разиграва толкова време цялата общественост на Средец,показвайки недвусмислено само едно-липса на морал.Отвращението от председателя на ОС расте в аритметична прогресия,благодарение на малоумното и напълно неразбираемо за обикновения гражданин желание от нейна страна за запазване на превилегиите,гарантирани от сегашният статус на госпожата.Ако гореспоменатата влагаше такава енергия и плам в полза на обществото,както се бори за своето оцеляване-нямаше да има цена.Но уви,явно житейската философия и ценности на Палова са далеч от разбирането на нормалния човек за морал.ЖАЛКО!
73.
станишев
26.02.2014 08:45:55
4
3
26.02.-ден,в който човешката наглост в лицето на Надежда Палова трябва да получи своята развръзка.Не може една безнравствена личност да разиграва толкова време цялата общественост на Средец,показвайки недвусмислено само едно-липса на морал.Отвращението от председателя на ОС расте в аритметична прогресия,благодарение на малоумното и напълно неразбираемо за обикновения гражданин желание от нейна страна за запазване на превилегиите,гарантирани от сегашният статус на госпожата.Ако гореспоменатата влагаше такава енергия и плам в полза на обществото,както се бори за своето оцеляване-нямаше да има цена.Но уви,явно житейската философия и ценности на Палова са далеч от разбирането на нормалния човек за морал.ЖАЛКО!
72.
Do zamkata
23.02.2014 17:05:17
0
4
Како Николинке,болна съм,
от баня ида,топла съм./2
Кило сапун съм изтрила,
бели си ненки измила.
Стани ми стани Тодоре,
стани ги цуни, пак легни!
71.
!-!-!-!-!-!
23.02.2014 10:50:14
1
4
Тайни за теб, нямало в мен.
Знаел си ме до последната моя частица.
Я напълни чашата ми и запознай се
С твоята МАЛКА МРЪСНИЦА.

А дано да нямаш тук познати,
Ще им стане от жена ти
Толкова горещо, че накрая
Някой ще гори!
А дано да нямаш тук роднини,
Ако имаш, отведи ги,
Иначе за мене ще говорят
Лоши работи!
70.
NIKOLINKA
23.02.2014 10:11:39
0
2
http://tekstove.info/browse.php?id=8290
69.
БЛАГОДАРЯ ВИ !
22.02.2014 18:24:08
0
6
Благодаря на всички които ми помогнаха да се ориентирам ! Разбрах ,че интригата в общината е на ниво ! Капацитета на администрацията под ниво ! Главата на общината се върти от вратът ( жена му )!
68.
Доли
22.02.2014 16:06:55
0
5
Тъжна работа,Чък!Тъга и срам.
Прав си:нека е живот и здраве!За всички.
До там стигнахме,че да се уповаваме на Видов ден.
67.
Чък Норис
21.02.2014 20:26:25
0
4
Доли(66), отново ги разби! Аз отдавна се отказах да им отварям очите! Вече и интересни не ми са. Сами ще се изядат! Много им здраве!
66.
до трола "без име"...и не само...
21.02.2014 18:58:46
1
7
Как пък разбра ти какво се прави и как се прави,като си полу грамотен?Скъсявай изреченията.Използвай запетаи и точки.И запомни,че в мн.число се пише "които",не "който".Един грамотен застъпник не се намери на този работещ кмет!
Прав си,№65-не ни трябват величия,а честни и компетентни хора,но...
"???" много добре знае,че няма никаква нужда от тумбата чамещи "дами",нито от вмирисаната(в прекия смисъл)общинска охрана.Те са изкуствен щат-подарък за поддръжници и лакеи.Хубаво би било да ги пратят по забравените от Бога села-да си заслужат възнагражденията.
На "криминолога"№62 ще кажа,че едва ли има къща в града,която да не е обирана.И ако статистиката не го показва,това е,защото отдавна сме спрели да се жалваме в полицията(още по-малко-в общинската).
65.
....
21.02.2014 15:01:51
1
6
Не е необходимо да има ВЕЛИЧИЯ, но поне да избираме компетентни хора, които знаят за какво става въпрос. А за крадене не се иска много акъл, а наглост и безочие. Все пак не си ли съгласен/а, че от година на година става по-зле?
64.
До 63
21.02.2014 12:15:37
3
2
Извинявай ама кои са ни политическите ВЕЛИЧИЯ ? И кога ни беше най добре ?Още един път се извинявам за въпроса но съм много малък и не се сещам !Аз съм на 18 години от Средец и ще гласувам! Ама за КОЙ ? БЛАГОДАРЯ !
63.
До "без име"
21.02.2014 11:32:12
0
9
Много се изхвърли! Чак пък за първи път??!! Не ни е толкова къса паметта и помним кой какво направи и то с по-малко пари. Помним и кога общината беше най-добре и не се говореше толкова от местните "политически величия". Лошото е че това вече едва ли ще се върне. А вашият РАБОТЕЩ Кмет още не е разбрал за какво е там, а мандата му свършва.
62.
без име
21.02.2014 10:18:35
9
1
Искам да кажа на ??? ,че откакто се направи общинската охрана в града стана по безопасно и сигурно има дневна и нощна охрана, града имаше нужда от нея . Стига сте злобеели всичко което се прави е само за добро за града. Ако нищо не се прави по добре ли ще е ? За първи път Средец има РАБОТЕЩ Кмет, който мисли за съгражданите си. Вие май сте свикнали нищо да не се прави и така ви е по добре, но затова заслужавате - нищо да не се прави . Погледнете и от другата страна колко неща направи Кмета за една година кой друг кмет го е направил ,нима Пройков който по цял ден мислеше къде да отиде да се напие, кабинетът му беше като винарна . Престанете да се гаврате с Кмета , дерзайте но той ще е още поте 3 мандата Кмет за всички който завиждат и не го искат ( простаци и селяндури ) който не знаят какво искат.
61.
PAMELA
20.02.2014 17:52:06
0
5
Кога и къде ще е конкурсът за млади бахурки?тази мазната не става! ТОЙ заслужава най-доброто!лично изпращам поне пет по-добри кандидатки и то не местни.
60.
???
20.02.2014 13:52:02
0
8
Жабов: Ще има камери, но на определени места !?
Туй с камерите - добре. Ама от тая общинска охрана каква е ползата за данъкоплатците? Какво пази тя и за какво и се плаща? Да осигурява пропускателен режим в сградата и да помпа самочувствието на на кмета?!? Много скъпо ни излиза този кеф!!! Да вземе кмета да разкара тези свои "охранителки", че да назначи яки мъжаги, че да вземат да тръгнат вечер из града и по селата, че да погнат крадците...От това се нуждаем ний, а не от пропускарки - да ни дават пропуски кат влизаме в общината да си плащаме данаците!!! Това е грудовското кметство, не е кметството на Париж! Пропуски, айде де! А нас ни обират ката вечер...
59.
Б. от З.
19.02.2014 19:51:27
0
0
Аз не съм първеню! ( Не см сигорен с а или ъ се пише)
58.
do poeta
19.02.2014 19:50:54
0
0
Жалко за таланта ти , ако тук го пилееш , словокаламбурничиш и каканижеш ... и подхода ти не е сантиментален ...
57.
МОЕ МНЕНИЕ! НО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ!
19.02.2014 19:28:27
1
3
Неслучайно простащината и парвенющината не могат една без друга. За да бъдеш парвеню, първо трябва да си достатъчно ограничен и лишен от сетива и знания, за да си повярваш, че положението, до което си долазил, ти дава всички необходими основания да прилагаш задължителните подлости, измами и интриги за удържането му. Респективно, да се изживяваш като “ездач, впиващ шпори в хълбоците на будалите” , които честно и почтенно си изкарват хляба и изразяват несъгласието си със свинщините на парвенютата наоколо.

Смятам че това се отнася за доста хор а от Община Средец!!!!!!!!Който иска може да ги изброи поименно !!!!
56.
какво е Средец
19.02.2014 18:55:27
4
3
ТОВА:

селяни и техните животни в провинциална обстановка. Това представлява хармоничният съюз между човек, животно и околна среда, което пречи на картината да е просто пейзаж или рисунка на животни, или портрет. Природата е представена по реалистичен начин.
Обектите на тези картини са селяни в техните нецивилизовани условия, представящи наивността им и щастливия живот, който водят въпреки или може би заради нея. Подходът към изобразяването не е хумористичен, а емоционален, понякога дори сантиментален.

ИДИЛИЯ ГРУДОВСКА ХАХА
55.
До някои от 1 до 54
19.02.2014 18:45:15
0
3
Верно, ли бе?бахура се обзавел с млада,неформална бахурка.Казвайте ги все пак с време тия работи,да сме ориентирани,а не да стоим в неведение!Ама той кьорав ли е?трудно тая тъмна мазнотия ще мине за млада,още повече "специалиска".Но щом се...,да се...!кви сме ,че да държим сметка.А това Едилия,казва всичко,жалки първенюта!
54.
До 52 и 53
19.02.2014 18:03:32
1
3
Оставете Божко на мира! Погледнете кой върви до вас !А тази руса красавица може само да блажи на Божура при Патриков! Той ще я подкрепи ще разпореди на Гошето и БСП е зад нея !!!
А ние от ГЕРБ трябва да се борим нашия човек Жабов да не залитне защото както е тръгнал по акъла на някакви млади специалисти няма да стигне до никъде ! Дано не разбере жена му ,че не го чака нищо хубаво!И друго ми е мъка как може да говорят всички, жена му управлява нашата организация и кметството!Това е някаква долна лъжа ,която следва да ни заблуди и раздели! Ние от обкръжението му няма да се учудим ако утре се каже че Петя Пеева командва и го върти нашия кмет! Но това са лъжи не вярвайте на злите езици които искат да развалят нашата едилия!!!!!!!!
53.
До 52
19.02.2014 16:12:29
0
4
51 е "господинът от Лондон", пардон, господинът от Загорци!
52.
do 51
19.02.2014 12:42:44
2
5
Мислех че се правиш на неграмотен , но явно толкова ти е багажчето...И не скверни името Господне !
А г-жа Н.Палова е единствения компетентен и знаеш човек сред т.нар. политици в Средец !И единствения , на когото народа вярва - защото не лъже , не краде , не злостови !
51.
без име
19.02.2014 09:33:38
4
0
Ако ще и с господ да се снима перхидролината вещица заминава си - премерете се тя е пътник . А що се отнася за Бареков и там ще е толкова колкото в Герб. Надка за нищо не става даже и кавали не може да прави хихихихихих АДИОС НАДКЕ .Стига с тия цилкове хората ти подадоха ръка , а ти им налапа ръкава.
50.
Управителя
17.02.2014 13:46:06
3
6
Ти пак ли цъфна? Бая зор си видял да изръсиш поредната тъпня! И тоя път не ти се получи, ама хич! И как точно ще я махнете? Щото аз нея виждам до Борисов, Цачева и Фандъкова. А кавали и скатчета не виждам на снимките, още повече бахури и подобни дебелаци-тюфлеци.Вземи си светни един по тиквата! По-лошо няма да стане, но имаш шанс, макар и нищожен, да ти се подредят двете мозъчни клетки и да ти помогнат освен да пазиш равновесие, да ти увре и кратуната да не се мешаш с атовете,магаре. Че и проценти използва. И отново - ай сиктир, кавали и плитки ще ми стават председатели. Може, ама в шестък. Айде, мий си мазните чинии, където ти е мястото!
49.
сервитьора
17.02.2014 09:42:57
4
5
Прочетох статията за поредната фотосесия на Снежната кралица Надка,на която се е снимала с бат Бойко и други лица от ГЕРБ.Всичко до тук навява тъга в мен,защото фалша в поведение на общинският председател на ГЕРБ,няма граници.На цялата общественост е пределно ясно,че предстои битка за поста,заеман от Надка и тази битка ще бъде за нея на живот и смърт.Политическият непокизъм лъха от всяко действие,постъпка и снимка,активността посредством многобройни фотосесии демонстрира слабост и страх,чувство на обреченост от неизбежното сгромолясване в близко време.Враговете на госпожа председателката се множат,защото построената от нея пирамида за лично благоденствие премаза цялата организация по вертикала.Последният жалък опит за показна активност при събирането на подписи за референдум,ще покаже до каква степен се е срутил рейтинга на тази,която презират 70% от редовите членове на партията.Нека ви светна какво предстои за политическото бъдеще на Палова-ще загуби поста си катастрофално и заедно със своите привърженици ще се появи скоро като регионален лидер на Бареков.Тя няма лесно да се откаже от политическа кариера,затова гледайте и дерзайте-Надка е вечната"Амбър"!
48.
Кой
12.02.2014 20:53:28
2
4
Кой е кичарата зад Яшката от снимката във фесебука? Той ли е ? Ако е , много е хубав!
47.
?
12.02.2014 20:15:05
1
3
Ненчо какво общо има с ГЕРБ?
46.
Подпрянов
12.02.2014 18:14:17
0
7
Запрянка, нищо не разбрах! Оправи си изказа, бе човек! Без майтап, обясни да стане ясно какво искаш да кажеш!
45.
запрянов
12.02.2014 15:05:46
3
4
Абе четинести черни прасета грудовски.....
Кой стоеше до Ненчо и гласува против него? Кой му е братовчедка и го предаде? Това ли ви е ГЕРБ - Надежда Палова ?!?! Заради нейната персона - спорна, ли е врявата? Че и ще гоните от ГЕРБ ??!!
Най-много Младен да е изгонен.... отново, ама не от ГЕРБ, А в ГЕРБ да останат само членове с фамилия Палови.... и до тук сме...
Айде сега за който Палова нещо е сторила, и не се именува Палов, да вдигне ръка.
44.
родител,,
12.02.2014 13:42:10
1
3
Кралева я уважаваха заради парите на Кела!!Кьде е тя сега?????
43.
без име
12.02.2014 09:44:40
5
2
Изшутайте я тази перхидролена вещица Палова вън от партията и от ОС. Долна курва, неблагодарница такава.
42.
???
11.02.2014 07:19:11
3
4
Голяма загриженост Ками за училището! Питам се само къде бяхте всички загрижени ,когато начело на училището беше едно природно недоразумение като Севда Кралева.Или в този град на почит и уважение са само такива като нея?!
41.
???
11.02.2014 07:19:10
4
6
Голяма загриженост Ками за училището! Питам се само къде бяхте всички загрижени ,когато начело на училището беше едно природно недоразумение като Севда Кралева.Или в този град на почит и уважение са само такива като нея?!
40.
Камелия
10.02.2014 09:26:40
5
10
Партията на комунистите скоро няма да я има щом такива я управляват като Георги Георгиев пияния пингвин . Вече прекара на миналите избори Пройков сега цялата партия. Жалко за училището
39.
Сунгурларе
09.02.2014 12:38:21
1
3
Тая кака мамата си трака:\/
38.
Сливен
07.02.2014 15:04:51
1
6
Ние си избрахме Данчо Лечков и сме доволни. Вие като не сте си избрали Фара ще страдате!
37.
Ямбол
07.02.2014 10:38:03
3
7
Анонимни селяндури си чешат езиците на стари статии. Неосъществени амбиции. Злобари и завистници. Какви очаквате да са ви и ръководителите? Същите като вас.
36.
Кака Николинка
07.02.2014 09:33:23
2
3
http://vbox7.com/play:m4d8516593
35.
KKP
07.02.2014 00:28:17
3
5
http://vbox7.com/play:0543a1ea
34.
СПП
06.02.2014 22:10:08
2
2
http://www.youtube.com/watch?v=EcgFJ8Ffr4M
oligofrena
33.
до портиера
06.02.2014 16:48:11
5
8
Човекът на когото не знаеш името се казва Динко Цъцаров и е сигурно единственият нормален в този общински съвет.
32.
Джаро
06.02.2014 16:39:12
6
6
Еба'ти нивото, щом Ненчо му е критерия! Тя пък Палова се е размечтала за "резултатите на Ненчо"- беше кмет, но не успя да повтори! Няма що, голям резултат. Нивото му е до там, да събере брачедите и най-много съветник, дето никой не го базара за слива! Ейм мноо си т.п, Саше! Пак си се напънал да ръсиш анализи, а то несвързани тъпотии! Продължавай, много ме разсмиваш!
31.
сервитьора
06.02.2014 14:03:54
4
5
Нека се пренесем в близкото бъдеще,когато НАДЕЖДА Е СПЕЧЕЛИЛА ИЛИ ЗАГУБИЛА ПОСТОВЕ СИ.Какво би се случило с нея:вариант 1 побеждава,остава председател на ГЕРБ за четири години,има лостовете за кандидатиране за кметски мандат.Дори да се яви в тази си роля,ане се съмнявайте в това,то резултата ще бъде катастрофален за партията.На сън Надка не може да си мечтае за резултатите на Ненчо-далече е от неговото ниво в политиката.При вариант 2 си мисля,че единственият верен последовател ще остане нейната секретарка-Чайката.Като всяко чудо точно за три-четири дни ще потъне в забравата на времето.Затова не се учудвайте,че Палова ще се сражава с всички свои противници до краен предел,до последен патрон,до сетен дъх!Трябва да се признае-смелостта да се бори до край е цяло чудо.
30.
сервитьора
06.02.2014 14:03:54
3
4
Нека се пренесем в близкото бъдеще,когато НАДЕЖДА Е СПЕЧЕЛИЛА ИЛИ ЗАГУБИЛА ПОСТОВЕ СИ.Какво би се случило с нея:вариант 1 побеждава,остава председател на ГЕРБ за четири години,има лостовете за кандидатиране за кметски мандат.Дори да се яви в тази си роля,ане се съмнявайте в това,то резултата ще бъде катастрофален за партията.На сън Надка не може да си мечтае за резултатите на Ненчо-далече е от неговото ниво в политиката.При вариант 2 си мисля,че единственият верен последовател ще остане нейната секретарка-Чайката.Като всяко чудо точно за три-четири дни ще потъне в забравата на времето.Затова не се учудвайте,че Палова ще се сражава с всички свои противници до краен предел,до последен патрон,до сетен дъх!Трябва да се признае-смелостта да се бори до край е цяло чудо.
29.
портиер
05.02.2014 23:41:07
3
8
А,Надка не знаела нищо,пък цяло Грудово знаеше!
Наде,ти не видя ли цялата свита как се развяваше из центъра ден-два преди сесията,бе душа?!Нейчев,Ангелов,Ската,Божко,Камалиев,Янков и съпартиеца му(не му знам името),че и Барсалата довтаса...Еее,що така не си била информирана за заверата?Абе,тя щеше да стане,ама БСП не влязаха в заговора.Сега разбрах защо-къв им е интереса Калайджиев да е шеф.Ми,той е по-зян и от теб.
28.
шок
05.02.2014 18:50:52
1
11
Брееей,какви амбиции,какво чудо!
Пази,Боже,от мухльовци!
Тя,не че Нада е кой знае какво,ама барем на стари години се пообразова!
Калайджиев,Скат-първо вземете по едно висше,пък тогава-амбиции.
То,ромско включване,ромско включване,ама много надигнаха въшки!Те не се интегрираха,ами ни превзеха,бее!Аман от манцали и цигански съпрузи!Хората не ги искат в селото,те питат за поповата къща!
Калайджиев,ти много бързо забрави кражбите в Нефтозавода-едва отърва панделата и всичките ти крадени пари ти купиха свободата!Скат,ти не помниш ли циганските оргии във фургона на БКС-то?!Абе,нито образование имате,нито-морал,пък водачи искате да ставате!!!Пази,Боже,от хора без срам и правилна самооценка!!!
27.
Кажи бе
05.02.2014 11:55:41
1
8
И все пак защо Палова не става, а точно кавала става! Че си смотан комплексар го оставяме без коментар!
26.
сервитьора
05.02.2014 11:06:15
6
3
Коментара ти относно грамотността ми е излишен,защото ти явно не проверяваш своя-думата повече и пусне.Провери!Явно яростта,която пораждат моите коментари в твоето блудкаво съзнание,издава твоята пристрастност към Палова!ТОЧКА!
25.
До долния
05.02.2014 10:42:26
2
7
Първо не съм ти приятел! С екземпяри, като теб не общувам от хигиенна гледна точка! Вероятно си един от тримата несапунисвани! Ако спокойно пак прочетеш какво съм написал, цапни се с мокрия парцал по нещото между ушите си и може да вникнеш,че всичко е точно така! Някои си оправят и внуците за напред(ти не си от тях), а други като теб си остават голтаци и в живота и в акъла! Със сигурност знам по-вече за Жана д'Арк, селяндур! И с "Надето" ще се обръщаш към комшийката ти в махалата, може и да те огрее да ти пусни някоя вмирисана слива. Благодарение на Палова все още имате някаква подръжка, но сте на изчезване! И пак - ай сиктир!Неграмотник , като кавала го гласите за председател.Скоро не бях се смял така!
24.
сервитьора
05.02.2014 09:34:52
2
4
До №18-приятелю,цинизма в твоя коментар малко ме натъжава,защото издава твоето неразбиране на случващото се около мнимата "Орлеанската Дева"-знаеш ли поне коя е тя?На нея са били необходими пет века,за да придобие статут на светец,ти искаш Надето за две години престой в политиката да бъде канонизирана.Сажелей боку приятелю,наистина гореспоменатата създаде много ядове и безумие чрез действията си,но както се казва на ловен език-има официално разрешение за отстрел на вредният дивеч.Не лейте крокодилски сълзи за тази,която сама избра пътя на собствената си политическа смърт,политиката не търпи личности,които живеят на принципа"АЗ СЪМ ГОСПОД-ДРУГИТЕ СА НИЩО"!
23.
сервитьора
05.02.2014 09:34:49
3
5
До №18-приятелю,цинизма в твоя коментар малко ме натъжава,защото издава твоето неразбиране на случващото се около мнимата "Орлеанската Дева"-знаеш ли поне коя е тя?На нея са били необходими пет века,за да придобие статут на светец,ти искаш Надето за две години престой в политиката да бъде канонизирана.Сажелей боку приятелю,наистина гореспоменатата създаде много ядове и безумие чрез действията си,но както се казва на ловен език-има официално разрешение за отстрел на вредният дивеч.Не лейте крокодилски сълзи за тази,която сама избра пътя на собствената си политическа смърт,политиката не търпи личности,които живеят на принципа"АЗ СЪМ ГОСПОД-ДРУГИТЕ СА НИЩО"!
22.
zzzzz
05.02.2014 08:59:41
3
3
palova ti se nekompetentna otivai si malko vreme ti ostana
21.
СЪВЕТ
05.02.2014 01:13:49
0
6
алоооо, до тримата съветници на герб.абе тъпанари вие не сте общински съветници а тримата глупаци.като ходите по сесии ами изкъпете се , облечете се прилично ,хората не са длъжни да ви миришат вмирисаните задници.първо вижте себе си долни корумпирани копелета а след това искайте .на надежда палова не можете да се мерите и на малкия и пръст.тя е образец, винаги добре облечена ,с прическа , с образование ,добре ухаеща ,истинска жена.
20.
ГЕРБЕР
05.02.2014 01:07:54
2
9
НАДЕ , НИЕ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ СРЕДЕЦ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ .ЖАБАТА И ГЕОРГИ СА ПРЕДАТЕЛИ .ИНТРИГИТЕ ГИ СЪЗДАВА ЖАБАТА КАТО СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК.ОЩЕ МАЛКО МУ ОСТАНА.ПОСЛЕ НАКЪДЕ.КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ СА ОТ ГЕРБ, ТЕ СА ИЗМЕННИЦИ И ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ.БОЙЧЕВ КАКВО СМЯТА , ДА ГИ ИЗКЛЮЧИ ЗА НАЗИДАНИЕ.ВЪН НА МРЪСНАТА ИЗМЕННИЧЕСКА СГАН.ТЕ СА ПОЗОР ЗА ГЕРБ.
19.
до всички грудовски миндили
05.02.2014 01:01:07
2
8
Драги ми грудовци ,Надя Палова трябва да си остани председател и на ГЕРБ и на общинския съвет.Колкото и да се пъни Жабата да я отстрани няма да може.А тези тримата вмирисани и некъпани, нечистоплътни ,необразовани предатели трябва да ги изгонят от ГЕРБ.Нека ГЕРБ Бургас махне тия миндили и всички ще кротнат.А Жабата да си стяга багажа.За него друг мандат няма да има.Доста парички завлече ама това ще му е .Дръж се Наде,горе главата.Трябва да устоиш срещу дребните душици.
18.
До келнера
04.02.2014 17:11:48
1
9
гарсон,нещо почваме да изпускаме нервите?идва края,каква я мислехме а тя каква става.И от всичко да сега само жабока не е вътре.Всички гейберчета запищяхте, като ..... Той само ви гледа сеира!Като си тръгне до година с петте милиончета,вие пак ще сте си същите мухльовци ! Сервитьорче,мий си чашите и не се напъвай да правиш политически коментари и анализи,щото и за това нямаш,ама грам акъл! И пак-ай сиктир,събрали се трима некъпани мазньовци да ми правят кавала председател!
17.
!!!
04.02.2014 15:54:28
0
10
Как не разбрахте,че тук не става въпрос за Палова,а за хората ,които отново се натискат за власт и постове-Г.Вълчев,Петър и Калайджиев.От тези хора трябва да се очисти герб,защото те са като ветропоказатели.ГЕРБ ще оцелее без тези тримата,пък ако ще и председателя да бъде сменен.Омръзнаха ни тези тъпунгери да се натискат за постове,без да имат нито образование,нито възможности.А,сега елате от Бургас и се намесете,но в никакъв случай не подкрепяйте тези зловредни същества.Те са причината да се отдръпнат много хора от ГЕРБ,не Палова.Не съм и защитник ,но Герб, трябва да оцелее!!!!!!!!!!
16.
!!!
04.02.2014 15:54:28
0
8
Как не разбрахте,че тук не става въпрос за Палова,а за хората ,които отново се натискат за власт и постове-Г.Вълчев,Петър и Калайджиев.От тези хора трябва да се очисти герб,защото те са като ветропоказатели.ГЕРБ ще оцелее без тези тримата,пък ако ще и председателя да бъде сменен.Омръзнаха ни тези тъпунгери да се натискат за постове,без да имат нито образование,нито възможности.А,сега елате от Бургас и се намесете,но в никакъв случай не подкрепяйте тези зловредни същества.Те са причината да се отдръпнат много хора от ГЕРБ,не Палова.Не съм и защитник ,но Герб, трябва да оцелее!!!!!!!!!!
15.
сервитьора
04.02.2014 15:43:08
5
1
Уважаеми читатели,прекалено се занимавате с персоната на Палова.До месец време всичко,което е свързано с нейното политическо бъдеще,ще стане.Загуба на председателското място в ГЕРБ и председател на общинският съвет,пълна политическа забрава и връщане в дупката,от която допълзя.Политически мъченик от Надето не става,защото не е дорасла за такъв.Неистовите усилия да запази постовете с помощта на цялата си рода,нямат ефект-цифром и словом има около 40 привърженици в партията,от които 10-15 ще я предадат при избора на ново ръководство.По отношение на нейното "учудване" за поисканата оставка на двата поста ви съобщавам следния факт-на Надка се предложи да освободи поста на общински партиен лидер в замяна на запазването на поста председател на ОС.Да не се прави на ударена с тухла-четворка в топираната си глава,защото дори присъствието на Димитър Бойчев не успя да я върне на земята.Ако беше умен политик,можеше да се размине с изпиването на "горчивата чаша".По отношение на ГЕРБ Средец-не се притеснявайте,ще станем по-силни,мъдри и неудържими в предстоящите политически битки,защото сме млада партия,с много знаещи и можещи членове.Не може заради един самовлюбен председател да ни отписвате-няма как!
14.
До новия
04.02.2014 14:02:34
0
7
Щото на Камалиев му утъня гъзъ,след като бахура го отряза още в началото(а той така се беше наточил да гушка) и сега иска да сложи тоя голтак гошко ската,на когото стига едно кокълче да му подхвърлиш, и да наваксва,че краят се вижда и тогава далаверки с четвъртокласна пътна мрежа и подобни през вързан макарон.
13.
нов
04.02.2014 13:53:19
0
7
Всъщност, не разбрах защо искате да я махнете?
12.
4erven
04.02.2014 12:12:36
6
3
По-нагъл лъжец от Надежда Палова не съм виждал. Как може Председател на партия да лъже така безогледно с цел - да си запази мястото. Явно наистина хората са прави че, и душата си би продала за власт тази жена! Ужас!
Ако партия ГЕРБ има поне малко морал............този лъжец Палова...... Махайте я веднага! Защото повече не искаме да бъдем лъгани! Това интервю оплюва ГЕРБ и обслужва нашата партия майка, затова не се е поместено в този сайт ;)
11.
kamaliev
04.02.2014 11:53:10
3
3
Боже, какъв лъжец е д-р Палова. Не очаквала да и поискат оставката!!!!
През декември месец ръководството на ПП ГЕРБ Средец имаше 2 събрания на които и беше поискана точно оставката и нищо друго. Проведено беше гласуване, и то може да се види в протоколите - 80% от ръководството на ПП ГЕРБ Средец и гласува недоверие. На второто събрание присъствана и Областните координатор и съкретар на ГЕРБ, пред тях също беше поискана оставка и след като тя небе дадена ръководството си подаде оставките, само дебелия Сашо не си я даде.
По национална медия като Флагман да лъжеш така нагло Наде ......... ЖАЛКА СИ!! Господа поискайте протоколите от заседанията през декември месец!
10.
Fara
03.02.2014 22:44:00
1
4
Надя и Жабов са заедно. Не се заблуждавайте! На някой много му се иска да се скарат, но тази вечер пак се видя колко са малко тези против нея в организацията. Бойчев е получил уверения и от двамата. Сменяме тактиката.
9.
@@@
03.02.2014 21:19:02
2
5
Един умен човек никога няма да стигне до нивото на тримата господа,затова коментарии от страна на Палова много правилно,че не са направени.Написаните простотии срещу нея са от 2-3 човека,което издава ограничеността и некомпетентността им.Какво ли им е обещал великият им водж Жабов?
8.
@@@
03.02.2014 21:19:02
3
8
Един умен човек никога няма да стигне до нивото на тримата господа,затова коментарии от страна на Палова много правилно,че не са направени.Написаните простотии срещу нея са от 2-3 човека,което издава ограничеността и некомпетентността им.Какво ли им е обещал великият им водж Жабов?
7.
Сашо Роман
03.02.2014 21:15:26
4
2
Ленко..!! Остави ги да лъжат, кой им вярва? Тя сега е председател от комунягите. Утре да не кажат че само ГЕРБ участва в властта. Да си носят отговорността и едните и другите и като дойде времето да се махат всички.
6.
Ленко
03.02.2014 21:07:45
5
4
Палова , единствената ти надежда да останеш на поста са БСП. Каква е сделката ??? Целият град знаеше само Вие се "изненадахте"
5.
Anatoli
03.02.2014 21:04:04
4
2
Palova ti v tozi grad li jiveesh ............ cial Sredec znae ,4e ti iskat ostavkata samo ti NE
4.
Желязка
03.02.2014 20:26:25
4
2
Всички нейни действия и постъпки са достойни за презрение.оставка
3.
Иво
03.02.2014 20:25:10
4
1
Дори няма достойнството да подаде оставка Палова е политически труп
2.
гербоклатач
03.02.2014 19:43:19
0
4
Айде ма "Жилязке", да не те отнесе вятъря,че не си се изцвъкала още!
1.
еее
03.02.2014 17:57:48
4
0
Нямате невърнати решения, а невърнати имате ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори