×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поликлиниката в Приморско в шах: РЗИ поряза ентусиазма на патоанатома д-р Главашки, не го иска за управител


Поликлиниката в Приморско  в шах: РЗИ поряза ентусиазма на патоанатома д-р Главашки, не го иска за управител
Общинският съвет направи няколко опита да избере управител на поликилниката в Приморско, те се оказаха неуспешни, кметът Германов вероятно ще посочи временен шеф, за да продължи да функционира
01 Февруари 2014, Събота, 10:42 ч.
Автор: Флагман.бг

Общинският съвет спешно се събира на сесия, тръгва от нулева позиция да търси шеф

Изборът на управител на Медицинския център в Приморско зацикли напълно, след като се провали и изборът на патоанатома д-р Ангел Главашки да влезе в шефския кабинет. Общинският съвет взе решение в края на ноември младият и амбициозен лекар да оглави поликлиниката, но процедурата беше върната в начална позиция, след като РЗИ отказа да го впише като управител, съобщиха съветници. Причината била, че д-р Главашки нямал нужния стаж, който се изисква нормативно. „Казаха ни да си го поканим пак след две години”, коментираха от местния парламент. От там са разочаровани, тъй като лекарят показал ентусизъм, дори вече осигурил в събота и неделя в морския град да идват лекари от „Токуда”, където той е работил досега.
Преди поредния неуспешен опит поликлиниката да има управител, Общинският съвет два пъти удря на камък при избора си.  Първия път местният парламент възлагаше надежди на бургаския невролог д-р Вангелов, който предпочете частната си практика в Бургас, вместо да си създава главоболия в морския град. Същият път избра и дерматологът д-р Недялко Драголов, който има частен кабинет в Бургас по естетична хирургия.
Общинският съвет се събира спешно на сесия в понеделник, когато ще бъде гласувано предложение на шефката на здравната комисия Захарина Неделчева за промяна на предходното решение, според което е избран д-р Главашки. Очаква се да бъдат дадени правомощия на кмета Димитър Германов да посочи временен шеф, за да може поликлиниката да продължи да функционира.

В категории: Приморско


91
Коментара
91
Коментара по темата
91.
Васко Минета
29.04.2014 20:18:35
0
0
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
90.
*********
06.02.2014 20:31:11
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
89.
Налбанта
06.02.2014 19:42:27
0
0
Пращайте ги болните при мен, аз много лесно ги лекувам в дирекцията.
88.
Налбантов до 666
05.02.2014 14:22:13
0
0
Голяма работа станала... Нямаш ли малко чувство за хумор бе човек, кажи и ти някой майтап са посмейм.
87.
*********
05.02.2014 08:33:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
86.
*********
04.02.2014 11:21:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
85.
666
04.02.2014 11:01:16
0
0
леле колко сте смешни, не е истина направо
84.
U4ENIK
03.02.2014 22:47:46
0
0
kakav preverzen direktor imame samoo ....GOTINO
83.
Петкова
03.02.2014 22:43:11
0
0
Ами той си призна .
82.
до 81
03.02.2014 22:27:35
0
0
Абе брато ,що ти трябва да се занимаваш с тая измет.Виждаш досега какви кметове е имало и искаш народа да е умен.Единият кандидат обра банката ,другият обра хората , третия искаше ама от страх нищо не направи , матриалът бе брато , матриалът е лош.
81.
хаха
03.02.2014 22:22:47
1
1
Моля се следващия кмет вместо ветеринар, да е психиатър. Само силни транквиланти, до някаква степен биха оправили зомбираното население в приморско. А бре шушумиги да няма находища на уран под главната, пък да не знаете..
80.
Налбантов
03.02.2014 21:40:05
2
1
Нашето училище е на световно ниво и малко градове могат да се похвалят с такива придобивки! И всичко това е постигнато благодарение на кмета и управлението на ГЕРБ!
79.
u4enik
03.02.2014 21:04:43
0
0
gospojo petkova q kajete kak go vidqhte toq 4ekedjiq nalbantov li be6e ili nqkoi drug?
78.
Петкова
03.02.2014 20:43:22
0
0
Тъпанар , няма да ти проговоря вече, тъка да се излагаш.
77.
Налбантов
03.02.2014 20:38:25
0
0
bastuna go laskah edno vreme , veche ne mi stva , sega samo se praskam s negara .
76.
Общинарка
03.02.2014 20:15:25
0
4
И аз съм така , срам ме е да си взема заплатата , нищо не върша пък получавам пари в тази криза , навън има много гладни които нямат моя шанс -да работя на топличко ,уважавана и пременена .Сега ще я карам така , пък след избори като сменят кмета ще я мисля.
75.
u4inik
03.02.2014 20:11:38
0
1
vqrnolieee 4e nalbantov e laskal bastuna vav kiten sre6to avtogarata i upla6il na6ata gospoja
74.
Димитър Гихоров Димитров - кмета
03.02.2014 20:09:28
0
1
Налбантов, не го очаквах това от теб! Как можа?!
73.
общинар
03.02.2014 19:24:42
1
1
Абе и аз работя в общината ,ама трябва да съм луд да си пиша името,цял ден имитираме че нещо правим.зимата такава скука и тишина че се притеснявам да не хвана някоя болест .
72.
общинар
03.02.2014 19:24:42
1
0
Абе и аз работя в общината ,ама трябва да съм луд да си пиша името,цял ден имитираме че нещо правим.зимата такава скука и тишина че се притеснявам да не хвана някоя болест .
71.
Иван
03.02.2014 18:31:13
1
1
Пишем анонимно тук защото -не можем по събранията да кажем нищо което ни интересува какво става в града , лоши са хората и управата , ще ни изгонят от работа .Много неща не ми харесват но не мога да ги кажа с името си .
70.
Налбантов
03.02.2014 16:04:33
1
0
Петкова , аз бях този който лъскаше бастуна в гората -признавам си......................Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновнi..
69.
до флагманите
03.02.2014 14:00:11
0
3
Ама кажете честно, има ли други будали да ви четат вестника освен хората в Приморско. Промихте им мозъците с вашите статии и сега те само вас бълнуват. Сутрин с Флагман стават, вечер с Флагман заспиват, по цял ден все за вашия вестник говорят... Не бъдете неблагодарни! Дайте им там някаква първа награда, че да се радват хората!
68.
Статистик
03.02.2014 13:39:41
1
1
Апък тия от Приморско само Флагман четат! Кво стаа бе? ами то в Бургас няма такава активност и интерес към Флагман както тука в Приморско! На какво се дължи това?
67.
до 66
03.02.2014 13:33:41
0
1
Живее се, живее се! Запушваш си ушите да не им слушаш глупостите и си трайш.
66.
до 64 и 65
03.02.2014 13:18:01
0
0
Трудно брате се живее сред глупци неразбрани...........
65.
до 63
03.02.2014 13:07:26
0
0
Ами какво искаш да четеш бе, умни приказки ли? Много искаш! Откъде в Приморско толкоз акъл?... Отиди в училището! Там би трябвало да са най-учените хора.
64.
местен
03.02.2014 00:01:06
1
1
ТИЯ ОБЩИНАРИ ПАК СЕ ОСРАХА
63.
психо
02.02.2014 23:54:24
0
0
В Приморско има определено нужда от психиатър. Хора, толкова ли нямате нормален сексуален живот, че се извратихте толкова, че вече почнахте и раздвоение на личността да получавате и да се подписвате под чужди имена. Просто думи нямам що луди ходят сред нас като чета коментарите. Лекарите в психиатрията определено имат доста работа. Сраааааааааааааам. Абе, идиоти, поне си психясвайте кротко, не е нужно да ви четем глупостите.
62.
dqdo koleda
02.02.2014 23:13:43
0
0
pozdrawv za vsi4ki

Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
61.
Милю Б
02.02.2014 22:50:46
0
0
Айде недей лъга , удари я ти ами , що лъжеш .Тя тогава беше млада.
60.
*********
02.02.2014 21:47:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
59.
Налбантов
02.02.2014 21:20:38
0
0
teb 6te osemenim gospodin kmete
58.
*********
02.02.2014 21:17:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
57.
Налбантов
02.02.2014 21:16:37
0
0
teq putki vav kmestvoto az sam gi u4il naPISMO I 4ETMO TAKA 4E MI PUSNI NE6TO ...ISKAM NAGRADA ZA OSEBENI ZASLUGI KAM PRIMORSKO ?
56.
Налбантов
02.02.2014 21:11:34
0
0
ISKAM ORDEN
55.
*********
02.02.2014 21:11:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
Налбантов
02.02.2014 21:08:18
0
0
koga 6te polu4a nqkakva nagrada ot tova kmestvo za zaslugi kam PRIMORSKO
53.
*********
02.02.2014 21:02:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
52.
*********
02.02.2014 20:48:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
Налбантов
02.02.2014 20:43:24
0
0
az 6te stana kmet togava ti si dai ostavkata
50.
666
02.02.2014 20:32:34
0
0
Ами да те опъне и теб ,затова си станал .
49.
*********
02.02.2014 20:19:23
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
48.
666
02.02.2014 20:04:38
0
0
е едно не мога да разбера, тук се пише по различни теми за ежедневието във вашия макар и не много читав градец, ама вие само Налбантов това, Налбантов онова, започвам да си мисля че май повечето от ви е...л, този човек и ви е харесало и сега все за него пишете ли пишете, леле колко сте прости не е истина
47.
до 46
02.02.2014 19:33:57
0
0
Налбантов, не го очаквах това от теб! Как можа?!
46.
Налбантов
02.02.2014 19:09:58
0
0
Петкова , аз бях този който лъскаше бастуна в гората -признавам си.
45.
Пеева
02.02.2014 19:06:48
0
0
Журналистите ,моля ви -напишете една тема за Налбантов , така и така все за него пишем .
44.
до 43
02.02.2014 18:59:28
0
0
как няма да пишат учениците като четат глупавите коментари на техните родители а сигурно ги слушат и в къщи.възпитанието се дава първо в къщи после в училище.
43.
До педагозите
02.02.2014 16:15:12
0
0
Докъде стигнахме, нашите деца да пишат всичките тези глупости?! и се чудя откъде ги знаят тези подробности за директора и учителките, кой им ги казва. Няма ли кой да ги спре! Учителите вместо да си гледате работата през пръсти и само да си вземате заплатата направете едно мероприятие в часа на класа, разяснете на децата, че не може така да пишат по форумите... То бива бива ама всичко си има мярка!
42.
До педагозите
02.02.2014 16:15:11
0
0
Докъде стигнахме, нашите деца да пишат всичките тези глупости?! и се чудя откъде ги знаят тези подробности за директора и учителките, кой им ги казва. Няма ли кой да ги спре! Учителите вместо да си гледате работата през пръсти и само да си вземате заплатата направете едно мероприятие в часа на класа, разяснете на децата, че не може така да пишат по форумите... То бива бива ама всичко си има мярка!
41.
Красимира Петкова - учител по англ. език
02.02.2014 14:42:56
0
0
Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!
40.
*********
02.02.2014 13:19:46
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
*********
02.02.2014 13:02:57
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
*********
02.02.2014 12:54:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
Сърдечен хирург
02.02.2014 12:48:28
0
0
Защо не открият хирургическо отделение в това МЦ и да правят там операции. Каква болница е без хирургия?
36.
общ.съветниЧКА
02.02.2014 11:56:17
0
0
Ако нещо някой се разболее,да пали колата и в Бургас,и там ще плати но ще му свършат работа,--да не си губите времето .
35.
Четете книгите на Налбантов
02.02.2014 10:04:56
0
0
Книгите на Налбантов са любимото четиво в катедрата по психиатрия. Професорите преподават от тях, а студентите по време на изпит се позовават на тях и цитират ценните мисли на Налбантов.
34.
fen na nalbantov
02.02.2014 09:48:01
0
0
si4kite mu knigi sam mu iz4el 4ekedjiqqqqqqqqqq
33.
роси
02.02.2014 01:06:13
0
4
аййй, в Приморско явно всичко друго ги вълнува, но не и същинските им драми. Да уточня, че съм от Хасково. Лятото бях в Приморско и ще запомня как приятелката ми буквално изтръпна, че няма кой да обърне внимание на детето й за повръщане и температура, тичаха до Бургас. Вземете си оправете лекарите като сте курорт, че спокойствието не е само сергии, те са само печалбарство
32.
до 31
02.02.2014 00:06:51
0
1
Абе братчед ти не знайш ли че кумунист е мръсна дума.Ръгай го на майка им в човката и това е както им го нахака Първанката.Бесилото им е малко.
31.
до 29 и 30
01.02.2014 23:55:45
0
0
Не съм със слабо сърце и нямам нерви за лекуване.Иди на лечение ти .Казвам само че тези народни предатели комунистите от край време са искали да продадът България.Боклуци ама точно червени боклуци.
30.
До антикомуниста - 26
01.02.2014 23:35:06
0
0
Потресен бил, слабо сърце имал, кръв не можел да гледа... Ходи си лекувай нервите тогава!
29.
Смърт на фашизма, свобода та народа!
01.02.2014 23:29:59
0
0
До 26:
Ами ти кво искаш от комунистите бе, с перце ли да те галят!
28.
ДО ТЪПИЯ КОЧ
01.02.2014 23:25:58
0
0
ХА ХА ХА НЕ МЕ РАЗСМИВАЙ .СТУДЕНО ,СТУДЕНО ,ХАЙДЕ ПАК.
27.
местен селянин
01.02.2014 23:23:42
0
0
Ебасси, Васил Минета с неговата кебапчийница го изкарахте бизнесмен! Тогава аз трябва да съм олигарх или финансов магнат...
26.
потресен
01.02.2014 23:19:34
0
0
В момента гледам филма на БТВ за жертвите на комунизма.Потресен съм.Тия комунисти са за разстрел.Колко мъка са причинили на хората.Потресен съм.
25.
До 22
01.02.2014 23:10:04
0
0
Кажи колко книги на Налбантов си прочела ма, че толкова го защитаваш!
24.
Тъпа овца
01.02.2014 23:05:58
0
0
Това с големите букви го е писала Зара. Лиляна и Гихора й ибаха майката на последната сесия и тя сега газ пикай.
23.
Зъбчо
01.02.2014 23:05:23
0
0
Предлагам на общинарите да дадат правомощия на Лиляна Димова която четири години води Приморско към прогрес.Да върни Баев че има още какво да се открадне от МЦ.И без това го забатачиха поне да го довършат да спре агонията му.
22.
ДО ПСИХОПАТА
01.02.2014 22:56:07
1
0
СТИГА С ТОЗИ НАЛБАНТОВ БЕ ПЕДЕРАСТ ТАКЪВ.ХИЧ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ПИШЕШ.ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВА.ТЪП НЕКАДЪРНИК.
21.
Налбантов ли ги пише тези глупости?
01.02.2014 22:41:37
0
1
Ама тоя идиот сериозно ли си прави реклама на книгите. Не можа ли да разбере, че никой не иска да му ги чете. После, защо пише на латиница, нали е уж учител, а тук се държи като тийнейджър... Между другото, някой виждал ли е Налбантов да работи с компютри, има ли чак толкоз акъл в главата си?
20.
до НАЛБАНТОВ
01.02.2014 20:28:41
0
0
Налбанте,тоя Атанасов е кадър на СДС от ММЦ ,да се оттърват от него му обещаха директор да стане и ти го изпратиха.
19.
*********
01.02.2014 20:14:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Налбантов
01.02.2014 20:04:29
0
0
dovar6vam novata si kniga iz zapiskite na edin direktor si4ko sam opisal tam prepora4vame
17.
Налбантов
01.02.2014 19:54:36
0
0
6te vi prestavq nqkoi ot knigite si parva kniga
Училищният директор за образованието и възпитанието
vtora kniga Image
Понтийски послания от Приморско treta kniga.....Image
Петият сезон....4etvarta kniga......Image
Агиологични пророчества.....peta kniga.......Стихове за Приморско...6esta kniga......Image
Стихове от Приморско
i dr....... knigi taka 4e.........da go.....d.........te
16.
*********
01.02.2014 19:39:47
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Лекара
01.02.2014 18:57:53
0
0
Без значение е кой ще е шефа на нашата поликлиника , само трябва да е послушен и да разпределя правилно паричните потоци , съвети има кой да му дава , схемата си върви , трябва да се източва .Станчето Дуцова да сложите все тая.
14.
Нека
01.02.2014 18:51:30
0
4
За директор на училището в Приморско предлагам Димо Бозев , поне ще ги научи на занаят , без туй учениците няма да получат нищо сега при завършване .Как ви звучи паралелка по -дестилация и ферментация .По добре от секс в дирекцията .
13.
Клюкарка 5
01.02.2014 18:31:21
0
0
Абе този Налбантов от кое село му е рода , да не е от село Кирово Грудовско .
12.
Читател на Налбантов
01.02.2014 17:19:43
0
0
Поликлиниката не работи ли? Яснооооооо... значи затова тоз луд Налбантов още не е излекуван и са го оставили на свобода да си публикува записките "Стихове на един луд за Приморско", "Агиологични послания на лудия от Приморско"....
Страхотна реклама на Приморско и хората които живеят там!
11.
Свъртян
01.02.2014 17:08:45
0
3
Кадърен лекар ли искате?!... Ама я си гледайте там насрания гъз, да ва иба в селяндурите!!!
10.
Че и с претенции!
01.02.2014 15:55:55
0
2
Не стига, че искате управител, ами и да е кадърен на всичкото отгоре... Еееее, ама вие много искате!!! Я си натискайте парцалите там!
9.
до Весела
01.02.2014 15:44:24
0
1
патоанатом не знам дали е нужен, обаче психиатър задължително. Сериозно обаче - нужен е управител и то кадърен
8.
Весела
01.02.2014 12:50:28
0
4
Назначаването на патоанатом е особено важно за жителите на Приморско.
Ако за заместник намерят и някой специалист по сексуални отклонения- още по добре.
7.
Kozev
01.02.2014 12:27:52
1
3
Aaa kirov e onq slabi4kiq , setih sa na hristov tam
6.
Налбантов
01.02.2014 12:10:38
0
2
Стихове за Приморско tovae drugata moq kniga 2lv
5.
Налбантов
01.02.2014 12:08:16
0
0
Книжен пазар Агиологични .....послания от Южното бългЦена: 10.00 лв.
арско Черноморие tovamie novata kniga koito se interesuva moje da sie kupi
4.
Манда
01.02.2014 12:07:43
1
2
Това показва колко некомпетентен е общинския съвет на община Приморско.
3.
Primorskoman
01.02.2014 12:03:15
2
3
Общински съветник, а двамата са си аверчета.
2.
До Primorskoman
01.02.2014 11:53:22
0
2
koi beshe toq Kirov?
1.
Primorskoman
01.02.2014 11:46:40
2
3
Личното ходатайстване за Главашки от Борко Киров не даде резултат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори