×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! Вижте фаталния любовник Жоро от кървавата драма в Бургас


Първо във Флагман! Вижте фаталния любовник Жоро от кървавата драма в Бургас
Георги Герганов е управител на дискотека „Ориндж“ в Слънчев бряг и за него мненията са доста противоречиви
23 Октомври 2013, Сряда, 16:51 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Виктор БОРИСЛАВОВ

Освен за алкохол, са пуснати и проби за употреба на наркотик от двамата влюбени

Предупреждаваме, че този текст е под защита на Закона за авторското право и позволяваме ползването му, както и на части от него, само след позоваване и поставяне на активен линк.


Това е Георги Герганов, приятелят на хвърлилата се от третия етаж айтоска отличничка Неделена Сотирова, за която Флагман пръв съобщи. Той учел първо в бургаския университет „Проф. Асен Златаров“, но сега довършвал образованието си в Свободния университет. Кара Ауди А 6. Мненията за него за крайно противоречиви – от отворено и интелегентно момче с няколко говорими езика – до пълно леке.

Той е управителят на дискотека „Ориндж“ в Слънчев бряг, където често е участник в купоните. Собственик на заведението е Костадин Ралев, с когото не успяхме да се свържем. Момичето е работело там като хостеса.

Взети са проби за алкохол и наркотици и от двамата участници в снощната любовна драма, завършила трагично с пролятата от Неделина кръв.


В категории: Лична драма


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
sl.br.e.a.d.
24.10.2013 08:56:14
1
7
голям резил за сериозна фирма с такова присъствие в сл; бр. типично по български мизерник помислил се за велик понеже му се гласува доверие да менажира вървежен клуб да почне да кадрува със онази си работа ... ето и резултата
6.
УСМИХНАТ
24.10.2013 03:25:10
1
5
Може и да е подготвяна за "екскурзийка" в холандия или англия :) фирмата към която е ориндж е доста силна. Никой не държи с години половин слънчев брях без гръб от мутри и правителство ;) (а в чужбина 25 годишни мекерета не карат и ауди а6, както и доста малко от тях са управители) . Жалко за момичето, но там в България е така. За това аз казах чао на родината, и не съжалявам...
5.
до Нико Розберг
24.10.2013 00:15:32
0
9
Абсолютно си прав с това за ямболийките и сливналийките :) Налазиха града ни и Южното Черноморие като хлебарки, С екстеншъните и витамин В в устата нямат равни по разврат.
4.
нова версия
23.10.2013 22:28:48
0
3
има и версия че, той я заключил и не я пускал да си тръгне!
3.
Нико Розберг
23.10.2013 19:23:34
4
16
В тия среди, персоналите на големи заведения всяка иска да чука управителя. Конкуренцията е жестока! Просто не е издържало на напрежението момичето. Както си мислиш, че си го вързала идва някоя намахана сливналийка или ямболийка. Размазва та с яки курвенски схеми и ти го отнема. За съжаление такъв е животът . . . гаден!
2.
до Лекия
23.10.2013 19:05:59
6
8
Ми що не излизаш от сайта тогава, бе цървул ?
1.
лекия
23.10.2013 18:18:12
6
16
вие сте много цървулски сайт...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта
Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра  Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори