×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Виолета Илиева от ГЕРБ умишлено спъва Георги Даутев за началник на РИО-Бургас


Виолета Илиева от ГЕРБ умишлено спъва Георги Даутев за началник на РИО-Бургас
Редовият експерт по организация на средното образование Георги Даутев твърди, че няма нищо общо с ДПС и не е тяхно предложение за началник, просто в Руенско го уважавали като учител
20 Август 2013, Вторник, 07:24 ч.
Автор: Флагман.бг Снимка Фейсбук

Началничката се е изнесла от Бургас, а редовият експерт опитва да удържи положението в просветния инспекторат

С непочтени номера ГЕРБ опитва да разсипе образователната система в Бургас, за да покаже, че представителите на настоящото правителство не могат да се справят. Остават броени дни до началото на новата учебна година, а хаосът по училища е невъобразим. Началничката на РИО – общинската съветничка от ГЕРБ Виолета Илиева е излязла в дълги болнични, за да не бъде отстранена веднага след изборите и никой не знае къде се намира, както и дали след 31 август, до когато е издаден документа й за боледуване от МБАЛ „Дева Мария“, няма да излезе в полагаем годишен отпуск.

Никой не иска да поеме ръководство на РИО – дори и само временно. Всички старши експерти, които по право могат да заместват Илиева са излезли в отпуск или са заявили на новата министърка, че не могат да поемат временно задълженията й. Затова се е стигнало дотам да се сложи за началник временно Георги Даутев - редови експерт по организация на средното образование. Човекът е на работното си място, но тъй като не е титуляр – не смее да предприеме каквото и да било, въпреки силното му желание да покаже качества.

„Не зная защо ме свързвате с ДПС като кандидатура за началник, не членувам в никаква партия“, каза Даутев пред наш репортер, който днес беше в инспектората по повод писмото на учителката Иванка Добрева, изпратено в редакционната ни поща (чети писмото по-долу).

Оказва се, че 43-годишният педагог Даутев е роден в руенското село Преображенци, населявано основно от тракийски бежанци, каквито са и родителите му.

„Аз уважавам само една партия и тя е на Стефан Стамболов, познавам много кметове в Руенска община, защото съм учителствал в този район, бил съм и директор на училището в Дъскотна. Историк съм по образование. През 2007 г. се явих на конкурс в РИО и оттогава съм на работа тук“, каза г-н Даутев. Той се почувствал засегнат затова, че сме писали, че на стари години завършва право и смята да се отказва от педагогиката като я замени с адвокатска практика.

„Тази учебна година ще съм в пети курс, догодина се дипломирам – не мисля, че на 44-45 г. ще съм престарял, за да се заема с нещо ново“, казва Даутев. Експертът добави, че не знае къде се намира г-жа Илиева, нито пък каква е диагнозата й.

„Само министърът може да определи докога ще замествам и дали ще позволи на г-жа Илиева да ползва и отпуск, ако има такъв“, каза Даутев. Ето и писмото на учителката, което публикуваме с незначителни съкращения и редакция:

Месец преди началото на новата учебна година искам да насоча вниманието ви към въпроси,касаещи образованието и по-специално РИО Бургас и конкурсите за директори на училища.

Всички знаем, че тези конкурси са до голяма степен нагласени, но все пак кандидатите минават през писмен изпит, след което се явяват пред комисия и има шанс, ако наистина си добър – да успееш.

Директорът е ключовата фигура в едно училище, но какво се случва в образованието на Бургаска област към този момент едва ли някой от новите управляващи си дава ясна сметка.

В раздел „Новини“ в сайта на РИО Бургас от 30.07.2012г. пише,че след проведен конкурс са назначени директори на 12 училища, в 5 училища директорите са временно изпълняващи и предстои провеждането на нов конкурс. Предстои, но година по-късно такъв не е обявен! При условие, че някой не е издържал или изобщо не се е явил на конкурс, завареният директор се оставя да ръководи не само една, а не се знае още колко години – виж за справка http://rioburgas.org/articles/download_file/652

Вр.и.д. Директори са все от ГЕРБ, това не са хора, които са показали качества за ръководители и ако има състезание те едва ли биха могли да се класират, защото тяхната партия вече няма да стои зад гърба им. Същите хора ще започнат новата учебна година като директори. Защото началник на РИО няма, а настоящата началничка от ГЕРБ Виолета Илиева е в дълъг болничен, който си е взела от болницата на своя съратник по партия Семир Абумелих.

Ето ви един пример: Лично съм запозната със случай, свързан с назначаването на директор на училище.През октомври 2012 г. ,поради излизане на директора на ОУ„Св.Св.Кирил и Методий“ в с.Равнец в болнични, на негово място бе назначен вр.и.д. Директор. След смъртта на г-н Джунджуров през февруари 2013г. Временният директор изведнъж стана директор – без конкурс, тихо, по терлици. Г-жа Вълканова е преподавала през учебната 2011-2012 в същото училище, т.е. 9 месеца. Преди това има стаж няколко месеца в друго училище. По закон директорът на училище трябва да има най-малко 3 години педогогически стаж и да се яви на конкурс. Колко алинеи от закона са нарушени, според вас? В училището работят 14 човека. От октомври, когато е назначена, до края на учебната година 7 от работещите вече са безработни.Сградата и училищният двор са в окаяно състояние, учениците в класните стаи се броят на пръсти. Може ли да имаш 1 година педагогически стаж и да ръководиш учители с 20 и повече години стаж? Това е недопустимо и някой в РИО Бургас трябва да отговори защо има такива парадокси.

Иванка Добрева


В категории: Просвета


Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 0
51
Коментара по темата
51.
меги
26.08.2014 21:00:42
0
1
Даутев да се събира багажа и да се ходи с достоинство.Илиева се връща и мекеретата новоназначените алт в гъза..,особено Стаменка -грудовска свиня....
50.
дид
20.07.2014 16:23:30
0
1
Даутев,намери работа на баба Вила-кукувила,като зам.директор на лудата Узооова...страшен екип има ТОХ......няма що....както казва народа стари чанти но лачени.....
49.
12345
12.07.2014 19:54:15
1
2
Цялата ни държава е извън релси. Поредно доказателство:
1. Бившата шефка на РИО- Бургас Виолета Илиева вече е пом.-директор в ТОХ-а. Обезщетенята от Бюрото по труда свършиха и ГЕРБ й уредиха местенце.
2. Честито ни и нов "експерт" в РИО. От понделник любовницата на Даутев вече ще е близо до него. Селската директорка от Загорци Стамена Дякова не успя да остане директор в Средец, но търпеливо изчака конкурса, обявен специално за нея. Тъпи, но пробивни хора ще продължават да ни управляват!
48.
suzi
21.06.2014 09:17:27
0
4
За жалост не са само те ,Калина Милева буквално си проси от всички,Лиляна Иванова е същата ...коза която защитава само един гей и всички го знаем защоооо Иван Стоянов ......
47.
mecenat
20.06.2014 19:15:47
0
6
Емилия Радева, Милка Харизанова, Стелиана Сашева и Георги Даутев са мафията на Бургаска област. Те използуват служебното си положение и вземат подкупи от ученици и родители. Те не спазват законите на България и Европа.
46.
Милена
30.01.2014 11:31:31
2
1
Пропуснах да напиша, че Даут означава Давид. Това най-вероятно е потурчено произношение на името на някой от прадядовците на Георги, тъй като родът му произхожда от Турска Тракия, от където и забягват към Българските територии по време на големите кланета. Със същия успех може да бъде обвинен, че има еврейски произход, макар в християнския свят много неевреи да се наричат Давид (Дейвид, Давидос).
45.
Милена
30.01.2014 11:22:03
1
1
С голямо закъснение виждам тази статия, за това реагирам сега. Познавам Георги Даутев. Въпреки фамилията си, която може да ви звучи като изходяща от турцизъм, както много други българи с такива фамилии, е с чисто български корени. Човекът е много читав. Винаги е бил пръв по ум, интереси, интелект и постижения, както като ученик, така и като студент. Има множество публикации за тракийските българи и за исторически събития от Странджанския регион - интересуващите се от историята на България знаят това. Мръсните мекерета, подкупени от БСП и ДПС да не използват старите номера с очернянето на свестните хора и унищожаването им като конкуренция. Джоре, с тебе сме. Познаваме те и те подкрепяме. Хора като тебе - със способности и ум - заслужават да успяват. А всички писали преди мен, да се засрамят от позорните си драсканици и смешни правописни грешки!
44.
колега
02.10.2013 16:46:15
5
2
Стига празни неща -пишете,хаос в училищата няма,всички си вършат ангажиментите и толкова.Много е прост този българин!
43.
Inakomiclest
30.09.2013 21:39:19
2
11
Koгато човек изгуби пари и имот не е изгуби нисто , изгуби ли приатели , изгубил е много , като изгуби достоинство и чест - ИЗГУБИЛ Е ВСИЧКО Виолета Илиева изгуби точно това - ДОСТОИНСТВО И ЧЕСТ и е вече една ПОЛИТИЧЕСКА ПАЧАВРА , НИСТОГЕСТВО
42.
сателит
29.09.2013 20:36:12
0
11
В РИО има доста такива боклуци за "изплуване"и ЧИСТИНИ!!!!толкова са жалки и смешни?????
41.
сателит
29.09.2013 20:36:11
1
8
В РИО има доста такива боклуци за "изплуване"и ЧИСТИНИ!!!!толкова са жалки и смешни?????
40.
DP-cj
20.09.2013 09:25:15
1
7
Боклуците винаги изплуват на повърхността понеже са по-леки т.е. кухи, това е физичен закон. Кой ще тръгне срещу законите на физиката... кой..???
39.
към АЗ
20.09.2013 09:20:33
1
12
За съжаление некомпетентните душици стоят високо в йерархията, не разбират нищо от образование, защото са политически назначени-кой с брат депутат, кой подлога на ГЕРБ. Достойните хора не се крият зад дълги болнични, а се борят и доказват. Значи някой не си е на мястото!
38.
АЗ
14.09.2013 14:28:28
12
2
Този бълвоч дето блика от разни набедени журналистчета...айде стига де! Не се занимавайте с Даутев и с Илиева! Всеки си е на мястото и си върши работата! Това ги прави различни от вас, нали? Хаос в училищата няма! Всичко си е наред, хаосът се създава от некомпетентни душици....понеже срещате подкрепата на нереализирани и комплексирани хорица-това Ви наема да пишете безмислици. П
ишете в друго направление, което познавате по-добре от образователната система!!!
37.
някой си
13.09.2013 15:23:30
0
14
Ще каже човек, че инж. Илиева ви е преподавала! Недоразуменията си ги фабрикуваме ние, защото мълчим, превиваме глъбнак и се подчиняваме. На две случайни минувачки в образованието, които нищо не разбират от него. Таралова-депутатската сестра и протежето Илиева, дето не е нито инж. нито учител. Покри се последната като змия в дупката си...страхливка такава! Чака ГЕРБ да спечелят, защото тя със собствен ресурс и компетенции не може да "управлява"-просто й липсват!
36.
gytri8uop
13.09.2013 15:22:35
0
5
флагман, на това се казва цензура!
35.
до34
31.08.2013 16:33:38
7
1
Ало, какви неграмотници сте ВИЕ мишлета..................
34.
Другарката Фидосова
30.08.2013 23:35:16
2
15
Виолета Илиева има последен сханс да покаге яе веднаг моге да баде и достоен яовек Дазелува рака на МИНИСТАР КЛИСАРОВА И ДА Признае яе е ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ в ОБРАЗОВАНИЕТО СЛЕДВА ЛУКОИЛ НЕФТОХИМ Но там РУСНАЗИТЕ НЕ СИ ПОПЛУВАТ Директно СИБИР
33.
цица
29.08.2013 23:12:31
4
4
А бе Мишо , ти да не си от с. Русокастро? Ще има ли блага ракия ?
32.
Мишо
29.08.2013 17:40:12
4
7
Престанете да плюете по адрес на Даутев идиоти смотани
какво ви е направил човека,баси тъпанарите,за да го оплюят първо го правят турчин,после фес и накрая некадърен,айсиктир ,много сте компетентни
31.
КОЛЕГА
20.08.2013 22:37:13
11
15
Ами Желето от Д. ЕЗЕР и ДАУТчо ? Поне да се крият.
30.
искрен
20.08.2013 20:48:49
5
5
Какъв глупак си 28,за какво ще се сезира инспекцията по труда....какви мишоци сте само......
29.
искрен
20.08.2013 20:48:49
8
3
Какъв глупак си 28,за какво ще се сезира инспекцията по труда....какви мишоци сте само......
28.
учител
20.08.2013 13:47:54
1
19
Инспекцията по труда да се самосезира за тези назначения или вие от редакцията ги подканете да проверят случаите,щом от РИО нищо не могат да направят.
27.
РИО до всички
20.08.2013 11:22:05
12
6
Неграмотници прости, марш в първи клас да се научите на четмо и писмо, че сте мнооооооооооооооооооооооого зле, посрамвате българската писмена!
26.
КОЛЕГА
19.08.2013 22:31:36
12
3
Това не е правопис!СРАМОТА !
25.
Боко Тиквата
19.08.2013 21:17:34
0
27
Илиева варна зрелииа созиализям по модела на погарникариа Борисов Всияките и протегета са от кол и ваге сабрани Единствениат критерии е виарност на комунистигеската партиа ГЕРБ Примери много да запояваме ли СКОПЕНИА АИТОСКИ ПЕДЕРАС на селсостопанскиа техникум ТОВА епредостатаяно НАЛИ
24.
Боко Тиквата
19.08.2013 21:17:34
0
27
Илиева варна зрелииа созиализям по модела на погарникариа Борисов Всияките и протегета са от кол и ваге сабрани Единствениат критерии е виарност на комунистигеската партиа ГЕРБ Примери много да запояваме ли СКОПЕНИА АИТОСКИ ПЕДЕРАС на селсостопанскиа техникум ТОВА епредостатаяно НАЛИ
23.
реалистка
19.08.2013 13:18:16
30
4
На против,Илиева е човека който направи - РИО Бургас на първо място в страната !!!!Заслугите и са много,прагматична,отговорна,делова ,отворина за всички въпроси към всеки!
22.
реалист
19.08.2013 13:11:29
2
32
Виолета Илиева е посредствена лиземерна и не заслугава да заема тази отговорна длагност
21.
колева
18.08.2013 22:01:12
6
3
АСЕГА ДАУТЧО ИСКАМ ДА СИ ПРИЗНАЕЩ ЗАЩО НИ ИЗЛЪГА ВСИЧКИ ОТ СОУ СРЕДЕЦ КАТО ВЛАШКИ ЦИГАНИН ЧЕ СЕВДАЛИНА КРАЛЕВА Е ЗАВЪРШИЛА СУ КЛ,ОХРИДСКИ ,ИЗГЛЕЖДА БЪРКАШ БСУ С СУ.НИКАКЪВ СРАМ И СВЯН НЯМАШЕ В ДУШАТА ТИ.ГЛЕДАШЕ НИ И СЕ КЕФЕШЕ НА СВОЯТА ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ.БОЖЕ КОЛКО СИ ТЪП И ПРОС АКО БЕШЕ СИ ВИДЯЛ ЩЕШЕ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ДПС ПОДЛОГО.НЕ ИСКАМ ДАСЪМ ЦАР БОЖЕ ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ УПРАВЛЯВА РИО БУРГАС> СЕГА КАТО АЛЕКСАНДЪР МАТРОСОВ СЪС ГЪРДИТЕ СИ ОТБИВА АТАКИТЕ В РИО КАКВА НАГЛОС И БЕЗОЧИЕ.ВЪРВИСИ С МИР РЕЗАНА КАРАБИНО
20.
с.кралева
17.08.2013 14:17:33
13
5
асега да видим аз бях човек на виолета илиева ами С.ДЯКОВА като му е прала чорапките на ДАУТЧО че и гащичките абевсички се знаем в соу кирил и методи в средец.ТОИ ДАУТЕВ ЛИЧНО я докара от сЗАГОРЦИ ДАОПРАВИ СОУ. смях в залата начална учителка жената хал хабер си няма от нищо.гледани като извън земни. тя горката незнае къде се намира.даже на последният съве тказа,И АЗ СЕ ПИТАМ ПО НЯКОГА КАКВО ПРАВЯ ТУК.еееееееее
19.
мехмед от с. разбоина
17.08.2013 14:01:22
9
3
АБЕ С ГЮНЕР ДАУТЕВ СЕ ПОЗНАВАМЕ ДОСТА ОТДАВНА ТОИ БЕ ЕДИН ОТ НАИ ВЕРНИТЕ ХОРА НА ДПС.СЕГА КЪЛЧИ ДЪПЕТЕ ЕДИН ПЪТ НЕ ИСКАМ СЕГА ИСКАМ.НЕ Е ХУБАВО ТОВА КОРАНА ТИ ЗНАШ ГО ЗАБРАНЯВА ДАУТЧО.ТЯ ДЕБЕЛАТА БОРИСОВА ТЕ НАЗНАЧИ ТЯ НАЛИ БЕШЕ ОТ ДПС.СЕГА СКАЧАШ И ИЗСЕЛНИК ПИСА ЧЕ СА РОДИТЕЛИТЕ ТИ МНОГО ЛЪЖИШ АМА ТАКА Е ГОЛЕМИЯТ КОКАЛ НЕГО ЛИ ВЗЕМИШ СЕГА И АЛАХ НЕМОЖЕ ПОСЛЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ.ПЪК МОЖЕ И НЯКОИЯ КАДЪНА ДА СКЛОНИ ДЖАНЪМ.НЕМА САМО ДА ГОНИШ МИХАЛЯ,АИДЕ ПРОЧЕТИ КОРАНА ГЛАВА 9 СТРАНИСА137.ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ И ВОИЛЕТКА ЩЕ ТИ ПРОСТИ ТОЗИ МАСКАРЛЪК ДЕТО ВЪРШИШ В МОМЕНТА НЕДЕИ СИНКО И ТЯ Е МОМА. АИДЕ ХОЛАН ОДИ СИ САС ЗДРАВЕ
18.
истина
17.08.2013 12:44:43
9
3
образованието е надпартийно и хората се оценяват по качества на техния труд и професионализъм. така екипа в рио работи добре и успешно ,ако се смени това е политическа манипулация .
17.
ГЕРБЕРАСТИ
17.08.2013 12:34:02
4
21
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА НЕ Е МНОГО БОЛНА А МНОГО ДОЛНА.МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА БОЛНИЦАТА НА АБУМЕЛИТ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ФАЛШИВИ БОЛНИЧНИ НА КАЛИНКАТА НА БУРГАСКОТО РИО.В БОЛНИЦАТА СЕ ПРАВЯТ МНОЖЕСТВО НЕНУЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДА СЕ ИЗТОЧВА ЗДРАВНАТА КАСА.ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА.
МОМА ВИОЛЕТА СЪЩО Е В МОМЕНТА БЕЗ КОНКУРС НАЗНАЧЕНА. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ СЛЕД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ДОЦЕНТ БОРИСОВА ОТ СЪДА, НЕЙНОТО ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ УРЕДИЧЕСКИ ОТПАДА. МОМЕ ВИОЛЕТКЕ КЪДЕ СИ СЕ СВРЯЛА В МИША ДУПКА И ЧЕТЕШ ФЛАГМАН.НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ВСЯКА ЧЕРВИВА СЛИВА ПАДА И ТО ОТ ВИСОКА НА ЗЕМЯТА.ТРЕПЕРИ ДУШИЧКЕ МИЗЕРНА.
16.
Едно становище
17.08.2013 12:30:26
13
9
След поредната статия насочена срещу Виолета Илиева вече е съвсем ясно, че се провежда определен тип манипулация. Началникът на РИО е длъжен да провежда държавната политика в образованието и Илиева се справя успешно Освен това се оказва и способен ръководител. Ако я сменят, това ще е по политически причини и никакви други.
Много злостни коментари и към ст. експерта Даутев и са неоправдано такива. Защо никой/я не посочва, че този експерт е с голям административен капацитет. Човекът е просто перфекционист в работата си. Посочва пропуски и грешки, когато открива такива на директори и учители, но не го прави тенденциозно, още по-малко породено от злобни намерения и депесарски повели.
Освен това, определени мооменти и установения подход в статията противопоставя Илиева - Даутев, а засега този екип работи много добре.
15.
яница
17.08.2013 11:12:16
4
3
ТОЗИ ДА ОТИВА ДА СТАВА ЮРИСТ В ДПС,НЯМА РАБОТА В ОБРАЗОВАНИЕТО.
14.
добрев
17.08.2013 10:48:59
4
3
Пак ли над БАЩИНО ОГНИЩЕ ще беснее турчин.Да намерим един българин народе МОЙ.....
13.
КИРОВ
17.08.2013 10:21:13
6
4
ДАУТЕВ е приет в ВТУ от квотата на ДПС с постановление,та той е от вЕРНИТЕ ХОРА НА ДОГАН-МЕСТАНОВИТЕ зомбита,НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА ,ЧЕ ВСИЧКИ ЕНИЧАРИ СА ТАКИВА-ЗЛОБАРИ........
12.
митев
17.08.2013 10:03:18
5
4
ЕЙ " сладур" забрави ли като беше по време на изборите от ДПС -защитаваше им интересите в д.езерово,защо ЛЪЖЕШ ,подлезурко..Та ти винаги се интересуваш от тази партия,та тя те натика в РИО -като експерт"голям".Нали в предните статий коментираш ,че няма да ставаш началник ,а ще си отдадеш изцяло на ПРАВОТО което ще завършиш.А може би сега тази партия официално ТИ е предложела този пост.
11.
by the wayAAAA
17.08.2013 09:53:26
6
3
До 9 защо коментарите да са анонимни,вашия какъв е?Що се отнася до Даутев,момчето нестава за ШЕФ,апетитети му са отдавна откакто го внедриха в РИО,а за обидите които пишети и за вожда не ви прави чест ,защото до сега и ВИЕ се подмазвахте на ГЕРБ,и да се върним за Даутев който до сега беше един подмазвач и продължава да е такъв към всички над него,просто селско ,ограничено по нрави "момченце".Браво на ДПС за "избора".
10.
бай даскал
17.08.2013 03:06:25
2
15
Крайно време е директорите, да са с мандат а не да им траем диктаторските своеволия и некадарно управление а спрямо експертите ни , да обращат повече внимание на своите нещастни колеги даскали на които системата подви опашката и те треперят за всяка подхварлена коричка хляб от диктаторското тяло на унижението което трябва да изтарпяват ежедневно. А на бадещия началник който и да е той или тя да спре с назначаването на протежета тай като така сасипват не само училищата и образованието но и последната останала доблест на балгарския учител.
9.
by the wayА
17.08.2013 00:03:00
2
14
Повечето коментиращи тук са анонимни страхливци гербаджии!!!Ако Даутев е депесар по презумпция защото е от Преображенци,то какъв е прехваления ви кмет Д Николов който е от същото село?Гербави мишки крийте се по дупките и не се обаждайте защото потенциала ви е като на вожда ви който днес не можа да си сложи картата в парламента и се наложи да му изнасят поредния урок!!!
8.
ясен
16.08.2013 20:52:23
4
7
избора на Даула ще бъде като избора на Пеевски.Стига ергени за началници,жалко за образованието...
7.
стефка
16.08.2013 20:47:29
5
6
НАЧАЛНИЧКАТА ДЕБЕЛАТА ПАЧА БОРИСОВА ГО ВКАРА В РИО КАТО ЕКСПЕРТ,ЗА ДА ЗАПАЗИ ДЕБЕЛАТА СИ ТЮЛЕНСКА КОЖА И ЗАВЪРТЯ ГАЗА КЪМ ДПС.ТА ТОЙ НЕСТАВА ЗА ЕКСПЕРТ ТЕ ГО ТИКАТ ЗА НАЧАЛНИК.ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКЪВ НАЧАЛНИК?
6.
росен
16.08.2013 20:14:18
5
5
Даутев началник,стига ирония и то в образованието,човечица нестава за началник та той е с много мръсен характер,голям злобар,кимджия от класа и ЖЕНКАР на ента степен!!!!!Даутев гледай се дипломирането и стожуването като юрист, НАЛИ НЕ ИСКАШЕ ДА СТАВАШ НАЧАЛНИК????
5.
казакова
16.08.2013 20:01:27
5
4
Ей Дауу,знаем ти апетита ти за началник,не си прави на три и половина и ,че началничката ти спъва...ти си толковажалък и дребнав ,че няма по подла душа от тебе .......
4.
сателит
16.08.2013 19:56:30
5
6
Я кажи как стана експерт при дебелата Бооооорисова ,а недей да ЛЪЖЕШ как се явил на конкурс....КАЖИ ИСТИНАТА ,защото ние ще я кажем ,гадина долна си ти ....
3.
колева
16.08.2013 19:49:05
5
2
да бе този го изкараха мъченик в момента.родителите му били от одринска тракия колкото моите са бежанци от Египет.абе знаем ти мераците Даутчо колко потриваше ръцете за това место.ееееее сега Анадолците са на власт изргря и твоята месечинка.поредния ибрикчия наместан.кажиАЛЛАХ ЕКБАР хаиде лека
2.
агент роза
16.08.2013 19:37:46
5
3
АБЕ ДАУТЕВ КАКВО СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА НА СЕЛСКИ МЕГДАН ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ИЗКАРАТ ОЩЕ МАЛКО И НА ДЕСИДЕНТ.ЗНАЕМ ТИ ЬАРАКТЕРА И ДОЛНАТА ТИ ДУШИЦА КАК СЕ ГАВРИШ С УЧИТЕЛИТЕ И КОЛКО СИ ГАКАНТЕН И ЛЮБЕЗЕН С ПО ЗАСУКАНИТЕ ДИРЕКТОРКИ.ЧЕ СИ РЯЗАНА КАРАБИНА И БАБАТИ ГО ЗНАЕ. ЗАПАЗИ МАЛКО СКОМНОСТ НО ТЯ ПРИ ТЕБ НАПАЛНО ЛИПСВА ЕДНА РЕТРОГРАДНА ДУШИЦА СИ.ОЩЕ ЕДНА ГРЕШКА НО ТАКА Е ВСЯКА ВЛАСТ СИ СЛАГА ПОШЛУВКОВЦИ С ДЪЛГИ УШЛЕТА
1.
!!!
16.08.2013 18:57:01
0
10
Не е гафа само в това училище.В СОУ-Средец е даже и по-зле.Близките отношения на Илиева с кмета на Средец Жабов сложиха за Директор учителка от БСУ от едно село с училище от 40 ученика..След бунтовете на колектива се появи друга близка на РИО и по-специално на същия този господин Даутев "приятелка".Вече трети директор е временно изпълняващ... и така до края на света.За бездарие и некомпетенност да не говорим.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища 
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори