×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветелина Бориславова купува бизнеса на бургаския предприемач Петко Русинов


Цветелина Бориславова купува  бизнеса на бургаския предприемач Петко Русинов
Петко Русинов е дългогодишен генерален директор и основен акционер в двете дружества, които Цветелина Бориславова смята да закупи - "Фиш порт" и "Булджак"
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Юли 2013, Неделя, 18:56 ч.
Автор: capital.bg

Фондът CSIF преговаря за бившия порт на "Океански риболов" и хладилната му база в Бургас
Инвестиционното дружество на Цветелина Бориславова CSIF (СИЕСАЙЕФ) планира да купи пристанище в Бургас и хладилна база с мощности за преработка на риба в града. Това става ясно от съобщение на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) за поискана от CSIF концентрация. Двете дружества, за чиято покупка Бориславова преговаря, са "Фиш порт" и "Булджак". Сделката все още не е финализирана, не е ясна и цената.

"Фиш порт" управлява пристанище за обществен транспорт – "Фиш порт Бургас", разположено в североизточната част на Бургаския залив. "Булджак" пък е собственик на хладилна база и рибопреработвателно предприятие в района на Рибното пристанище в Бургас. Това е посочено на интернет страниците на двете дружества.

Според данните в Търговския регистър компаниите са свързани помежду си. Тъй като се очаква покупката им да окаже въздействие върху пазарите в България на пристанищни услуги от морски портове и на хладилно съхранение, купувачът иска от КЗК да извърши оценка на концентрацията, каквато е стандартната процедура. Пред "Капитал Daily" самата Бориславова посочи, че покупката на тези активи не е ново направление за бизнес дейностите, където нейният фонд CSIF инвестира.

"Сделката за "Фиш порт" и "Булджак" е свързана с дейността на "Деспред" (спедиторска компания от портфолйото на CSIF), като целта е купувайки този бизнес, да го развивам, каквато обикновено е целта, когато се купува нов бизнес", каза още Бориславова. Представители на продавачите не бяха открити за коментар.

Малко печалба, малко загуба

От отчета на "Фиш порт" за 2012 г. в Търговския регистър се вижда, че компанията е на печалба – 237 хил. лв. (след данъци). Спрямо предходната година, когато е била 363 хил. лв., тя намалява с 34.7%. Дружеството отчита спад и при нетните приходи от продажби за миналата година спрямо 2011 г. с 5.8%. За 2012 г. размерът им е бил 2.210 млн. лв. В годишния му отчет за миналата година пише, че "общото събрание определя състоянието на дружеството като стабилно". Там е посочено още, че компанията има дългосрочни задължения 488 хил. лв. "по договор за кредит от свързано дружество, който се обслужва редовно и не застрашава финансовата независимост на предприятието". В отчета се посочва и че "няма предстоящи сделки, които да са от съществено значение за структурата на собствеността ... на дружеството". Според поръчана от акционерите и разработена от мениджърите дългосрочна прогноза за развитието на компанията до 2015 г. очакванията са 10% годишен ръст на приходите.

Другата компания - "Булджак", има публикуван финансов отчет в Търговския регистър за 2011 г. От него става ясно, че дружеството е на загуба – 200 хил. лв., като се посочва, че това е "относително по-добър резултат от предходната година". Според същия документ общите задължения на дружеството са около 1.8 пъти по-големи от съществуващите му текущи активи.

Продавачът

От публикуваните документи в Търговския регистър става ясно, че общи акционери в двете дружества са физическите лица Петко Иванов Русинов и Станимир Кънчев Стоянов. Един от акционерите във "Фиш порт" - Косьо Станиславов Костов, е представител и в съвета на директорите на "Булджак". Още един от акционерите в собственика на пристанището - Стоян Иванов Момчев, е в директорския борд и на двете компании и е представител на "Фиш порт".

"Фиш порт" е собственост на шест физически лица, като от имената им – бащино и фамилно, може да се направи извод за роднинска връзка. В "Булджак" има и една компания акционер, регистрирана в Панама - "Даруол трейдинг корп", както и лице от Швеция – Клаес Боберг. И двете дружества са регистрирани на един адрес на управление в Бургас – ул. "Индустриална" 3.

Старата слава и новият бизнес

"Фиш порт" всъщност е бившето пристанище на "Океански риболов", а самият Петко Русинов - дългогодишен генерален директор на фирмата от времето, когато тя беше държавна. Впоследствие Русинов участва в приватизацията на риболовната компания и купи част от активите й, между които и тези на въпросния порт близо до Бургас-запад и хладилните складове там.

В момента пристанището е с доста добра инфраструктура, има три корабни места, четири пристанищни крана с товароподемност от 6 и 12 тона, собствена жп мрежа, открити и закрити площадки на кея с обща площ 12 дка. Лицензирано е от Агенция "Митници" за транзитни товари. Според страницата на дружеството в интернет портът обработва годишно 200 хил. тона товари, основно цитрусови плодове, цветни метали, стомана, течни товари (без нефтени), насипни товари и др.

В сайта на "Булджак" пък пише, че хладилните складове, с които разполага, са предназначени да обслужват и вътрешния, и международния пазар. Инфраструктурата включва кейова стена и кранове до хладилника с директно товарене и разтоварване, плавателен съд хладилник, рампи за товарене и разтоварване на автомобили и жп вагони, електрокари, товарни асансьори, пътни и жп връзки. Общият капацитет на 14-те хладилни зали е 48 000 куб. м. Рибопреработвателното му предприятие служи за замразяване на черноморска риба. Базата е одобрена от митническите органи за временно съхраняване на вносни стоки и поставянето им под режим "митническо складиране". Дружеството има собствена микробиологична лаборатория, която е получила сертификат за акредитация в началото на годината.

Място в общия портфейл

Едно от направленията в дейността на купувача CSIF е реализиране на възможни синергии между компании в портфейла на фонда. Такъв явно ще бъде и случаят с двете дружества от Бургас и "Деспред", която извършва спедиторски, митнически, складови, транспортни и съпътстващи ги услуги за Европа, Азия, бившите съветски републики и България.

В портфейла на фонда има още инвестиции във възобновяеми източници – вятърни паркове и водноелектрически централи, туризъм – инфраструктурата в Пампорово и няколко големи хотела, машиностроене - "Монек Юг", земеделие – повече от 2 хил. хектара земеделска земя. Цветелина Бориславова е мажоритарен собственик и на Българо-американската кредитна банка.

В категории: Бизнес


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
моряк
22.07.2013 16:52:25
2
10
колко моряшка кръв изпиха колко моряци останаха без работа докато докарат Ок риболов до фалит за да го вземат на безценица мръсните комунисти и ДС начело с другаря Русинов.сега ще продава това което откраднаха от държавата заедно с обкръжението от ДС. къде беше тогава другаря момчев от ДС нали отговаряше за Ок.риболов,затваряше си очите защото сега е съсобственик. Бургас не е Лондон всичко се знае.
2.
xah
22.07.2013 11:13:04
2
5
shte izgniete edin den
1.
ЧЕРВЕН БОКЛУК
22.07.2013 10:01:32
5
4
Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!! ~~~~~~~Червената измет ще ЯДЕ ДЪРВОТО!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Несебър връчи отличия на учители и дейци на културата  на 24-ти май Кметът на Несебър връчи отличия на учители и дейци на културата  на 24-ти май 24 май е празник, благодарение на който българите придобиват самочувствието и увереността на народ с писменост и културна идентичност, каза градоначалникът Бизнесмен от най-стария морски курорт в България хвърли голяма бомба за ол инклузива! Бизнесмен от най-стария морски курорт в България хвърли голяма бомба за ол инклузива! По думите му въпреки предизвикателствата ръководството на комплекса посреща сезона с позитивно настроение Созопол отбеляза 24 май 2024 г. с голямо празнично шествие Созопол отбеляза 24 май 2024 г. с голямо празнично шествие Манифестацията на децата премина от училището „Св.св. Кирил и Методий“ по созополските улици до площада пред храма Защо Азис изрева на умряло Защо Азис изрева на умряло Спряха му тока  Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Несебър е сред общините с най-големи собствени приходи Вижте грандиозното бургаско шествие за 24 май, което победи всички рекорди Вижте грандиозното бургаско шествие за 24 май, което победи всички рекорди Демонстрацията бе впечатляваща, със сигурност имаше повече от 11 хил. участници  Шофьор мина по пътя на Кирил Петков край Аскаково, шокира с ВИДЕО Шофьор мина по пътя на Кирил Петков край Аскаково, шокира с ВИДЕО Ясно се вижда на една от табелите, че ограничението е 60 км/ч, а не 90 км/ч Какво пожелаха политиците на 24 май Какво пожелаха политиците на 24 май Азбуката, словото, книжнината и културата са ни съхранили през вековете и ще ни обединяват и водят напред като народ, написа Корнелия Нинова Изложи ли се Мис България в Черешката на тортата Изложи ли се Мис България в Черешката на тортата Скромна, мила, но леко флегматична миската изненада гостите с калорийна бомба Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Над 11 хил. се включиха в инициативата
Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори