×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок: Огромно дърво премаза 26-годишен мъж в центъра на Бургас


Шок: Огромно дърво премаза 26-годишен мъж в центъра на Бургас
26-годишният Пейо Янчев е пресичал улицата на пешеходна пътека, когато тежкото дърво се е стоварило върху него, шокирани минувачи са го закарали с такси до болницата
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Септември 2012, Понеделник, 12:07 ч.
Автор: Бесове.бг, снимки Янчо ИВАНОВ

Пейо Янчев пресичал пешеходна пътека на ул. "Гурко"

Огромно дърво премаза 26-годишен мъж в центъра на Бургас днес сутринта, когато валя дъжд и имаше силен вятър. Трагедията стана на улица „Гурко” около 10,30 ч, където Пейо Янчев е пресичал пешеходната пътека.

Там по същото време преминаваха и много деца и ученици, тъй като току-що бяха приключили тържествените церемонии в учебните заведения по повод първия учебен ден.


Пешеходната пътека, която е пресичал Пейо, в средата на улица Гурко, където е пълно с хора

Очевидец разказа как огромното дърво се стоварило като отсечено върху младежа. Шокирани минувачи се обадили на 112, но не дочакали да пристигне линейка за тежко ранения Пейо, а извикали такси.

Мъжът е откаран в МБАЛ Бургас в безсъзнание и с тежка черепно мозъчна травма. Въпреки опитите на екипа да възстанови дишането му и да помогне, Пейо Янчев починал.

В категории: Бургас


8
Коментара по темата
8.
някой, на който му пука
25.09.2012 12:17:37
1
0
Е, браво, сега и политиката ви виновна за всички проблеми. Не вярвам, че политиците, от която и да е партия ходят със спринцовките в джоба и наркотиците, или пък с бутилките алкохол. Всеки е отговорен за себе си и може да повлияе на околните покрай него, но да се обвинява някой друг си е типична черта на българите. Герб може да са виновни за много неща, но не и за това, кой е изпил повече алкохол и се е решил да се самоубие качвайки се в кола и убива други наред. Не подканя младите да се гърмят или да се бият. Ние, като родители сме длъжни да наставляваме децата си и да ги учим на кое е правилно и кое не, това, че те са изтървани не е проблем на политиката, а си е семеен проблем.
Корупция е имало и винаги ще има, нали на всеки ми е удобно да плати някой лев отгоре, че да мине я по-бързо я да се уреди по-лесно. А за безработните млади, помага и факта, че са и мързеливи и искат да не правят нищо и да им плащат по 1000 лв. Така, че дайте да си оправим семействата и да видим какво ще стане с политиката.
Не забравяйте, че следващите ще са по-лови, защото всичко върви на зле.
7.
СМЪРТ и тяГАРАНТИРАНА от ГЕРБ
17.09.2012 20:03:47
6
2
ВСИЧКО КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА ДО СЕГА И ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ ЗАНАПРЕД .... НИ Е ГАРАНТИРАНО от Б.Б. и УПРАВЛЕНИЕТО ОБЩИНСКО на ГЕРБ.
БУРГАС, НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ !!! БОМБА СМЕ и СЛЕД ВЗРИВА в САРАФОВО, С НАЙ-МНОГО НАМУШКАНИ С НОЖОВЕ И ЗАТРИТИ МЛАДИ ХОРА, С НАЙ-МНОГО БЛЪСНАТИ И УБИТИ ДЕЦА НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ, С НАЙ ДРОГИРАНИТЕ МЛАДИ ХОРА, С НАЙ МНОГО БЕЗРАБОТНИ МЛАДИ ХОРА и ТАКИВА В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ, С НАЙ-МНОГО ПОЧИНАЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ, С НАЙ КОРУМПИРАНА ФИНАНСОВА ЧАСТ АДМИНИСТРАЦИЯ , С НАЙ..... КОЕ ЛИ НИ ПРЕДСТОЙ ДО КРАЯ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ?
6.
специалист по овошки
17.09.2012 19:45:11
2
4
Към Светла Танева: Светле, вземи си погледни приписките там, пуснал съм ти два пъти една и съща докладна за едно особено опасно дърво на ул. "Гладстон". Моля те, не чакай да се случи поредният инцидент, за да задействаш нещата, виждаш как всякакви мекерета чакат да стане нещо такова, за да плюят срещу общината! Никой от нас не желае нито плювните,нито инцидентите!
5.
СЪД за ГЕРБЕРАСИТЕ УПРАВНИЦИ
17.09.2012 19:30:53
7
3
ПРЕЖДЕКОМЕНТИРАЩИЯТ !!!
ТИ ИЛИ СИ ЛУД ИЛИ СИ ПЕРМАНЕНТНО ИЗКРЕЙЗИЛ !???

ТОВА ДЪРВО СИ Е В РАМКИТЕ НА БИВШАТА ТРЕТА ПОЛИКЛИНИКА И БЕ ЗАД ПРЕМАХНАТАТА СТАРА ОГРАДА НА БОЛНИЦАТА. СПОРА МЕЖДУ ЕКОЛОЗИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, СЕ ВОДЕШЕ ЗА ДЪРВЕТАТА НА ОТСРЕШНИЯТ ТРОТОАР .
ТО БИВА ДА СИ ТЪП ГЕРБЕРАС, АМА ТИ НАПРАВО КЪНТИШ БЕ НЕРЕС. А КАТО ОТВАРЯШ ДУМА ЗА ОСТАВКИ И СЪД, АМИ ДА ТЕ СА НАЛОЖИТЕЛНИ И НЕЗАБАВНИ, КАТО ПОЧНЕМ от СВЕТЛАНА ТАНЕВА (КАДЪР на БУРГАСЦВЕТ-ТАНЕВ) и ДИРЕКТОР на ДИРЕКЦИЯ"ЕКОЛОГИЯ" НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ, А СЛЕД НЕЯ И ШЕФОВЕТЕ В КОНКУРСНАТА КОМИСИЯ ИЗБРАЛА ЕДНА ВАРНЕНСКА ФИРМА, ДА ПОДДЪРЖА ЗЕЛЕНАТА СИСТЕМА В СЦГЧ.

ПЪРВО ОСТАВКИТЕ, ПОСЛЕ И НА СЪДР ТАКА Е В ЕВРОПЙСКИЯТ СЪЮЗ . НИЕ ДАЛИ СМЕ ТАМ, ГЕРБЕРАСИНО ??
4.
Do komentar 2
17.09.2012 13:21:03
2
25
Az lichno rabotih na obekta kogato se raz4istvashe starata bolnica i iskam da kaja 4e komentar1 si e v pravoto.

Mnogo pove4e durveta triabvashe da se izsekat ot tam.

Prosto si licheshe 4e ne sa bezopasni- nakloneni izgnili i tnt.

Pristigaha niakakvi diatki da snimat durvetata i vikaha che bilo po-dobre da sme rejeli tiah ot kolkoto durvetata.

Ne sum partiino pristrasten i ne smiatam che burgas triabva da niama edno durvo v centura na grada, no tezi durveta triabva da budat premahnati i trqbva da se zasadiat novi koito otgovariat na usloviata za gradsko zalesiavane.

Prosto nqkoi opozicionni partii trqbva da sprat da nasajdat niakakvi mnenia v glavite na svoite podrujnici na vsqka cena za blagoto na partiqta i da pomisliat za grada i horata v nego. Tazi smurt triabva da teji na tiahnata suvest.
3.
Гост
17.09.2012 13:10:16
1
16
Имам чувството ,че Бургас е омагьосан ..Сами беди ,нещастия ,убийства ........Ужас .......Жалко за младежа .Толкова нелепо .......:(
2.
уеа
17.09.2012 12:51:58
20
12
Скапаното герберче не пропусна да се прояви като Матросов......
А иначе нелепа смърт, жалко за човека.
Съдба.....
1.
gb
17.09.2012 12:24:44
9
55
Айде сега всички псевдо еколози, които скочиха срещу Димитър Николов и сеченето на старите и изгнили пънове по Републиканска и Гурко да дадат становище по темата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Днес следобед ЦИК ще се произнесе по тези заявления
Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори