×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стая №1, ет.9 в Бургаската онкология: Там живее Ади. Вижте разтърсващото видео


Стая №1, ет.9 в Бургаската онкология: Там живее Ади. Вижте разтърсващото видео
Ади преди да бъде покосена от тежката болест, не успя да отиде на абитуриентския си бал и да се яви на матурите. Сега е в стерилна стая и достъпът до нея е невъзможен
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Юли 2012, Неделя, 17:45 ч.
Автор: Бесове.Бг

Трогателната история на това красиво момиче не бива да ни остави безучастни
Лъчезарната 19-годишна Аделина Коджабашева от Бургас е само на 19 години, но страда от рядко срещано заболяване на костта, което представлява злокачествен тумор.

Семейството вече е изчерпало своите финансови възможности, за да помогне на ученичката да се бори с болестта.

Затова е решено на всичко да се бори за последен шанс за своята дъщеря (вижте видеото).

Бащата Делян Коджабашев е направил видеото с Ади, чрез което се надяват заедно да трогнат тези, които могат да помогнат. Красивото момиче се нуждае спешно от средства за извършването на операция в Израел. Тя ще струва 91 660 лв.

Зрелостничката не успяла да се яви на матурите, нито да празнува на бала си със своите съученици. Сега нейната единствена надежда е да…живее. Днес Бесове.бг разговаря по телефона с Делян Коджабашев - историята е истинска. Очаквайте неговият разказ. Видеото е заснето от нашия колега Константин

Бъчваров.


 


В категории: Лична драма


Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 1
12
Коментара по темата
12.
До 11
17.07.2012 18:31:05
0
2
Ти наясно ли си, колко е здравната вноска на месец и колко пари се събират за 20 години например?
Ако не можеш да смяташ, да ти кажа -около 3000 лв. Какво пишеш глупости?!?! Най ме е яд като хора, които нямат хал хабер коментират наляво-надясно! Че има злоупотреби е ясно, но не може аз да си гледам моите вноски, а ти твоите! Защото когато аз съм здрав с моите вноски се лекува някой болен и обратно! Пфуууу кафа от лаици!
11.
някоя си
17.07.2012 16:50:09
1
4
трябва да се помогне на момичето...и...на всички в стаята и в страната...България нарушава правата на хората и правото им да се лекуват, заложено в конституцията и става така, че ако имаш пари- ще се лекуваш-ако не-,, миришеш на пръст,,--звучи брутално,.. но трябва да съ съди тая държава в Страстбург !!! по новините дадоха, че някакъв си измислен кмет на малко градче си купил служебна кола за точно такава сума, каквато трябва на момичето, за да се лекува ! внассяме здравно осигурителни и всякакви други вноски и пак- нищо.АЗ ИСКАМ ДА СЕ НАТРУПВАТ ВНОСКИТЕ МИ /да имам достъп да проверявам сумата си/ както във Франция и на мога да си ползвам или преотстъпван на близък или на когото преценя.Мисля, че на Ади родителите, дето цял живот са внасяли- ако бяхме цивилизована страна, щяха да могат да си преотстъпят осигурителните вноски и да не се молят и притесняват за лечението.
10.
Юлия
17.07.2012 14:56:18
0
3
stan, това не е вярно! При правилна диагностика и при навременно и точно лечение с подходяща медицинска апартура, ракът може да бъде преборен. Излекуван може би не, но доведен до ремисия - да. А ремисията е състояние, което може да трае и десетки години. Освен това 91-92 000 лв., каквото е офертата на въпросната израелска клиника, е поносима цена в сравнение с други случаи, при които се искат стотици хиляди евро, така че ми се струва, че в случая лекарите в тази болница не гонят само и единствено интерес.
9.
nqkoi
16.07.2012 15:03:57
2
3
Neka bude jiva i zdrava mn kusmet i 6tastie i skoro6no ozdravqvane, nqmam sredstvata s koito razpolagam za pomo6ta no vqrvam 4e e silna i 6te se nameri n a4in da se prebori ;( :) a kolkoto do tva vijdate kakvo stava za edno ne6to mn zlostorno i obrazovanieto ne si e poly4ila sigurno, gadno pleme... neka bude jiva i zdrava :) i da se prebori sus vsi4ko v jivota si :)
8.
винаги има надежда
16.07.2012 12:59:56
0
8
Пожелавам на семейството да успее в трудната борба и да спаси момичето!
А Бесове обръщайте внимание на текстовете, които взаимствате - почти същата статия прочетох по-рано в друг сайт, а после се пръкна тук при вас леко пипната...Кофти, нали? Поне да бяхте посочили от кой се вдъхновихте и пренаписахте!
7.
EM
16.07.2012 12:38:14
0
8
Колкото и вярно да е твърдението на stan, не мисля, че точно тук е мястото за тези откровени истини. Ади има нужда от морална подкрепа, от вярата на хората (не само на тези, които са й близки), че шанс за лечение има и че чудеса се случват всеки ден. Бъдете позитивни и не й отнемайте надеждата за живот като пишете неща, с които дори не сте наясно - не знаете дали утре няма да сте на нейното място в стая 1 на Бургаската онкология!
Ади, миличка, аз вярвам, че надежда винаги има! Бъди силна и вярвай, че ще оздравееш!
6.
еми
16.07.2012 12:29:47
0
2
ще бъда там, за да помогна с каквото мога!
5.
vn
16.07.2012 10:52:05
0
4
Ако желаете може да се отзовете ДНЕС от 20.30 на паметник Альоша. Носете сума, която имате възможност да дарите, а ако нямате никаква финансова възможност направете плакати, които да призовават останалите хора. НЕ подминавайте това събитие, защото най-малкият жест може да е от най-голямо значение.
4.
еми
16.07.2012 10:36:23
0
9
надежда винаги има и ще има! Ние ако не вярвяме в това и не подкрепяме това красиво, лъчезарно момиче, то тя как да вярва. А най-важното е тя да вярва, за да попеди тази борба. Нелепа и жестока е съдбата, особено когато става въпрос за млад човек, на когото живота тепърва започва. Аз вярвам, че Ади може да оздравее и силно се надявам това да стане възможно най-скоро! Не губете надежда - в тази държава само тя ни остава!
3.
do 1 i 2
16.07.2012 09:51:22
2
19
Молете се на Господ за душите си. Молете се тази съдба никога да не ви сполети. Молете се съдбата да не ви отнеме единствената рожба, а вие да нямате силите да направите нищо за да я спасите.
Ако имахте и грам малко човещина в себе си нямаше да пишете такива глупости. Погледнете се в огледалото и вижте дали ще познаете чудовището, в които сте се превърнали....
2.
сс
16.07.2012 07:27:41
8
8
Напълно съм съгласна с stan ....за съжаление винаги е трудно да приемем реалността, и надали от НАС зависи кога ще свърши нечии живот. Всички НИЕ сме загубили някого ,но това не означава че не сме го обичали и сме решили просто да го пуснем...На въпроса -какво ще правиш днес ,ако знаеш че няма да има утре....- ще се смея и ще обичам хората около себе си ....
1.
stan
15.07.2012 19:23:41
38
12
Много тъжна история, но има и няколко "неприятни" но все пак реални факта.
1. Злокачествен рак НЕ СЕ ЛЕКУВА, особено когато е в напреднала фаза.
2. Винаги се намира някоя алчна клиника - я в Израел, я в Русия, която да даде надежди, да прибере колосална сума и да изпрати пациента да си умре в родината потънал в заеми. За справки фондация Спаси Дарина и малката Дарина (лека и пръст) която събраните суми не успяха да отърват. Случаи други такива много.
3. Каквото и да направим, колкото пари да съберем - не можем да спасим никой от съдбата му.
4. 3-тото е много гадно и тъжно, но живота също е гаден и свиреп.
5. Дано не се мъчи много хубавото момиче и много жалко за нея. Гадни случаи като нейния - бол.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища 
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори