×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Административният директор на БСУ доц. Радостин Долчинков е дясната ръка на Кунева в Бургас


Административният директор на БСУ доц. Радостин Долчинков е дясната ръка на Кунева в Бургас
Доц. Радостин Долчинков, Владимир Стоянов и Радослав Петков (отляво надясно) са хората, които ще градят местната структура на сдружението "България на гражданите"
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Март 2012, Събота, 13:50 ч.
Автор: Бесове.Бг

Доцентът е кадър на НДСВ, бивш кандидат за депутат и за областен лидер на партията

Административният директор на БСУ доц. Радостин Долчинков е координаторът за Бургас на сдружението на бившия еврокомисар Меглена Кунева „България на гражданите”. Долчинков беше член на местната структура на НДСВ, а преди 2 години се кандидатира за областен лидер, но загуби вътрешнопартийната битка от младия  юрист от Карнобат Стефан Кенов. През 2009 година доцентът беше и на 12 място в листата с кандидат-депутати от НДСВ.

Кунева дойде днес в Бургас да се срещне със свои привърженици в зала 208 в сградата на БСУ. Беше посрещната по традиция с букетче кокиченца от учителката Таня от Поморие, която също беше симпатизант на царската партия.

В местното ръководно на сдружението, за което все още не е ясно дали ще прерастне в партия, влизат още Венета Маевска ръководител на отдел в университет „Проф.д-р Асен Златаров”, Владимир Стоянов изпълнителен директор на „Черноморски риболов”, Радослав Петков служител в „Мерцедес” за Бургас и адвокатката Ирина Камбурова.


Кунева беше посрещната с букетче кокиченца от симпатизантка на НДСВ

„Повечето от тези хора не са били в политиката, но за сметка на това винаги са били граждански активни. Идеята беше да определим едни интелигентни и свестни хора, за да можем да дадем знак, че всички такива, че са добре дошли при нас", каза журналистът с бургаски корени Тома Биков на пресконференция днес в морския град. 


Бившият еврокомисар беше придружавана от ексминистъра на образованието Даниел Вълчев (вляво), който е израснал в Бургас

Визитата на Кунева е част от обиколката на сдружение "България на гражданите", което е под нейно председателство. Тя пристигна, придружавана от бившия министър на търговията и транспорта от правителството на Иван Костов Валентин Василев, на сочения за успешен екс министър на образованието от кабинета на Симеон Сакскобургготски Даниел Вълчев, който е бургазлия и добре познава местната политическа обстановка, както и Калин Томов и Тома Биков. Обявената им цел беше да се срещнат с хората от Бургас, които са подали заявления за включване в сдружението. По време на срещата в препълнената зала имаше млади хора и представители на малкия и среден бизнес, там беше и бившият зам.-кмет на Бургас Венелин Тодоров, както и екс зам. областния управител от времето на тройната коалиция Румяна Денева и други лица от НДСВ.

Сред публиката беше и бившият депутат от НДСВ, който години наред беше двигател на местната структура, а по късно и главен секретар на партията - Илчо Дуганов. Той обаче отрече, че ще бъде част от новото сдружение. "Излязох от активната политика, но продължавам да се интересувам от процесите, затова дойдох от чисто любопитство да чуя идеите на формацията, но не се ангажирам", каза Дуганов.

След срещата в Бургас Кунева и екипът й заминаха за Айтос.


В категории: Опозиция , Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
16
Коментара по темата
16.
1
26.03.2012 15:31:19
0
0
1
15.
Христо Павлов
26.03.2012 14:35:59
1
2
ДОЛЧИНКОВ ЩЕ СЕ СПРАВИ ДОБРЕ. ТОЙ Е ПРРОФЕСИОНАЛИСТ. ПОВЯРВАЛ Е ВЪВ ВИЗИЯТА НА КУНЕВА.
А И СЛЕД КАТО ЗАТВОРЯТ УНИВЕРСИТЕТА ПОНЕ НЯМА ДА Е БЕЗ РАБОТА.
ДАНО ОПРАВИ ПОЛОЙЕНИЕТО, ТАКА КАКТО ОПРАВИ И МЕН ....
14.
Свободния Чобан
26.03.2012 09:50:43
3
3
Ицка, ти ли си ве батка? Откога вече се подвизаваш с женски никнеймове в интернета. Изглежда си във вътрешен катарзис и изживяваш някаква душевна травестия. Надявам се, това само да не е явно, че тогава яко си закъсал. А щом си решил да станеш Снежанка, няма лошо, ти и без това ти отива.
PS: Не само съм влюбен в Ицака, но сме си и правили джиджибиджи...., сещаш се нали...
13.
Снежанка
23.03.2012 17:50:35
2
2
Всеки, който има някаква бегла комуникация и познания относно личността ''Христо Павлов'' знае,че той не би написал подобни глупости по този начин. Хубав мъж, защо да няма фенки? Дай Боже всекиму, но надали .. с цялата тая помия, която ръсите тук.. Никой не обича злобни и прости неграмотници.Абе нещо за анонимността не те разбрах, приятелю? Ако кажеш, мога и лично да ти се обосновя, макар че честно казано не си заслужаваш :) Но от мен да мине - компромис ще направя. Интересно ми е каква е твоята роля в т.н. "кендзеф'' или както там му викаш? :) Нямаш нали? Жалко..Колко хубаво щеше да е, всеки да свърши нещо полезно, но пък много по-лесно е само да злобарстваш. Кой те знае? Може и пари да получаваш за тази работа. Жив/а и здрав/а да си ;) Всяка жаба да си знае гьола , викам аз.. пък накрая ще видим чия уста е омазана с лютеница, бяло сладко или каквото се сетиш, приятелю! Само не разбрах, кое ти е свободното? Може би и ти тайно си влюбен в Христо Павлов, но понеже ти липсват качества и си се скрил/а зад параванчето и пръскаш зараза?:) Недей така, за всеки влак си има пътници. Ариведерчи! Много мозъци, малко продуктивност.
12.
*********
23.03.2012 14:34:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Христо Павлов
23.03.2012 14:31:39
2
3
Пожелавам успех , на Куневa, ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ИМА МЯСТО И ЗА МЕН във властта, аз сам блестящ юрист и те първа навлизъм в науката . Имам много идеи . Готов съм на ВСИЧКО ,ЗА ДА СЕ ИЗДИГНА. Много съм амбициран......завиждате ми знам.
10.
*********
23.03.2012 11:59:13
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Отново Свободния от Свободния Обор
23.03.2012 08:57:37
3
3
Ой, майкоооо... големи фенки са се събрали тука на споменатото създание. Вероятно, милички, сте доста сексуално незадоволени, за да му хвърлете поглед. Но няма да ви огрее, той е на друга вълна.
А относно анонимността, хаха, па и вие не си падате по- малко анонимни и има защо. Именно заради такива като вас лизачомазачи, милата ни родина се превърна в кендзеф с лайненца. Но щом ваши идоли са мадам Йес, скритата КУНева от комуняшкия род Пръмови и Иценцето, може би за вас ще е най добре да си отворите широко филиите, па барем ви ги намажат с бело сладко, да опитате малко от сладостите на живота.
Ай наздраве, моми ненагледни гиздави!
8.
Gabriela
22.03.2012 08:33:12
2
6
Ne sam ot tiq deto otivat da glasuvat, no ako horata na Meglena Kuneva imat pone malka 4ast ot ka4estvata na "Itzkata" Pavlov - bih glasuvala za tqh.
7.
Снежанка
21.03.2012 19:28:15
2
5
Ей, джуджета!
Интересно ми е защо мискините нямат страх да присъстват, а големците само се крият зад виртуалния си параван? Кой какво лиже е въпрос на възможности, стига вече сте си избивали комплексите в интернет пространството. Всеки има право да бъде където пожелае и да прави каквото сметне за добре. По-добре да видиш с очите си нещо и да прецениш за какво става въпрос, отколкото да лаеш от далече и изобщо да не си наясно с нещата. Типично по български предпочитате да лаече, ами давайте! Докато вие лаете, някои хора живеят и се развиват. Присъствието на някакво събитие не те прави някакъв. Подобни коментари като вашите - долни, те ви правят жалки и само показват липсата на елементарно възпитание, да не говорим за мозък. А относно Меглена Кунева и сдружението - не разбирам с какво са по-различни днешните управляващи, освен че са по-тъпи и прости от предишните, че сте тръгнали да коментирате един проект в зародиш? Поне се ограмотете малко. Вие кого очаквате да видите? Някое извънземно ли? България е прекалено малка, надали ще се появят тук скоро. Всеки в някакъв момент е бил някакъв по стечение на обстоятелствата дори, важното е да изплуваш от калта и да се опиташ да направиш нещо НОВО. Като сте толкова отворени - действайте. Дават ви поле за изява, но вие дори не знаете, защото е по-лесно с компютъра насаме.. Смешковци.
6.
Някъв свободен от Свободния
21.03.2012 08:50:57
5
5
Ицака Павлов какво прави там, тоя мискинин. Пак ли дупенца ще ближи лижи... иска и той да гризне от големия хуй, да го и мазняра....
5.
хм
20.03.2012 14:57:17
1
2
тези на първия ред нещо не ми вдъхват доверие,имат излъчване на надъхани натегачи,а не на стойностни и човечни,както би трябвало.Ако това са лицата в Бургас,ние бяхме до тук
4.
beho
19.03.2012 20:06:21
1
3
Pirvo proucete za coveka i posle pishete porickovite si gluposti Dolcinkov e nay sivestniyat covek kogoto sim sreshtal i shte go podkrepya do kray
3.
отново червените стягат редици
18.03.2012 19:56:03
1
3
Отново познати червени другари запрятат ръкави, за да ни брулят! Не им ли писна да се "преобличат" вече 22 години?! Ами сега кой ще е по-напред на червената софра?!
2.
osvedomen
18.03.2012 04:59:50
1
3
Ama mnogo chengeta v taz nova formazia be...
1.
лявата ръка
17.03.2012 16:05:42
5
17
Хей Долчинков,хей,дясна ръко,нали знаеш к.во прай дясната ръка най- добре?Бааавно и започвай!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори