×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Улица “Матей Миткалото“ или „Д-р Флекс“ му отива повече на Бургас?


23 Февруари 2012, Четвъртък, 16:26 ч.
Автор: Бесове.бг, снимка: Добромир ДОСКАЧАРОВ

В Общинския съвет пак се скараха с новите имена на улиците и се ругаха един друг

Предложението на общинската администрация нова улица зад Търговската къща „Сакар“, в непосредствена близост до КАТ, да бъде кръстена „Корали“, раздразни днес на финала 7-е общински съветници от НФСБ, които преди това „опълченски“ скачаха и критикуваха от трибуната ГЕРБ и председателя на местния парламент от тяхната група Снежина Маджарова. Споровете се обостриха след 13 часа поради преумората, вероятно вече и пролетна, пък и в залата бе станало доста задушно, тъй като бе спряна климатичната инсталация. Именуването на улицата като „Корали“ можеше да мине и без намесата на националистите, които винаги настояват в такива случаи да се сложат патриотични имена, ако вече не бяха изнервени заради честите сблъсъци с Маджарова.  В интерес на истината тя достойно отбиваше часове наред атаките им без да нарушава правилника и без да разчита на помощ от многобройната си група от 28 души, между които повечето мъже, но все мълчаливи.

Какви корали в Черно море, бе Маджарова, кой ги измисли тези корали? Аз предлагам да кръстим улицата „Матей Миткалото“, заяви водачът на НФСБ Валентин Касабов.
Тъй като вече бе много изнервена на финала Маджарова не можа бързо да асимилира кой е този Матей Миткалото и импулсивно, даже троснато, му отвърна от място: „Това е в промишлена зона, не  отива на улица в тази зона да се казва „Миткало“. Тази реплика, издаваща липса на познания по история, превърна разгорещения от задухата телевизионер Касабов в изригващ вулкан, тъй като всички в СКАТ тв добре знаят, че възрожденецът и сподвижник на Левски - поп Матей Преображенски Миткалото е любимият му национален герой. Касабов буквално побесня и като нямаше какво друго да й отвърне, приемайки я за непросветена, той изтърси поредната си, но крайна обида към кротко седящия на предпоследната  редица на ГЕРБ общински съветник Антон Берданков.

„Маджарова, ами що не вземем тогава да я кръстим тая улица направо на д-р Флекс, а, какво ще кажете, най-добре „Д-р Флекс“, а?!
Касабов гледаше към бившия рапър Антон Берданков, известен в хип-хоп обществото като Д-р Флекс и настояваше за отговор. До Берданков се бе свила неговата колежка от ГЕРБ Галя Василева, с която са в УС на рапърската фирма „Генгста Генгста прадакшън“ и всеки момент очакваше лавата да отнесе и нея.
Касабов обаче след секунда-две реши, че няма смисъл да ограмотява с биографията на поп Матей Миткалото, махна с ръка и слезе от трибуната. Веднага след това мнозинството от ГЕРБ гласува безименната улица зад Търговска къща „Сакар“ да се казва „Корали“.


В категории: Бургас


5
Коментара по темата
5.
Kapitan BaVeN
24.02.2012 06:25:29
0
0
skoro bogatite 6te pla4at
4.
плачевни псевдо-патриоти
23.02.2012 23:00:47
1
2
хахаха, абе тея от НФСБ са адски безпомощни - нито една медия освен тяхната си СКАТ не им отразява селските предложения, които са тотално безсмислени и взеха да се заяждат с младите... Първо да си погледнат жалките лидери - потресаващия тъпак ВАЛЕНТИН КАСАБОВ познат като Вальо Тъпото сред гражданите на Бургас - пич, ти си 2ри мандат съветник и НИЩО не направи, освен да си купите с Валерката земята под СКАТ в Зорница... А БЕЗПОЩАДНО УНИКАЛНО БЕЗФОРМЕНИЯ им "Областен ЛИдЕР" - Божидаров, този е трагичен случай на селски кръчмар, никакви качества на лидер - защо връкна от СДС в НФСБ - защото там Вълчо и Коцето му оцениха визията на фотографче вестникарче, което им правеше кафета в пицарията. И тея безпомощни "политици" на всяка сесия си правят уникални изказвания след сесиите в статиите, ама на НИКОЙ НЕ ИМ ПУКА за глупостите им, затова ГЕРБ и СДС с БСП са партии, а това ПАРТИЯ СКАТ е регионален полит-синдикат на неуспелите извън Бургас журналистчета... По-добре да кръстят улица на Берданков, защото той е съветник на възрастта, на която Касабов и Божидаров още са брали череши в някое село.
3.
дан
23.02.2012 17:08:15
3
2
като ги тресе национализма, защо не кръстят някоя читава улица на миткалото, а това парче дълго 50м с два автосервиза на него
2.
Очевидец
23.02.2012 17:04:47
2
6
Написаното от Катя Касабова за д-р Флекс и за коралите е вярно, а вие малки дребни червейчета от ГЕРБ си го заврете отзад
1.
КАСАБОВА
23.02.2012 16:40:15
2
5
И тук успях да извъртя цялата работа , този път за да придам героичен ореол на мъжленцето ми. Той май сам се отказа от предложението, защото не беше прочел къде се намира улицата. А д-р Флекс го измисли Ангел, как му беше прякора, ама по-добре да е Валката. Ха,ха, ха !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма Бизнесът дава заплата 5000 лв. за такъв майстор, но няма В момента има обяви за стругари и фрезисти с по 4-5 хиляди лв. заплата, но такива кадри се намират трудно
70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори