×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл


DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл
Тук можете да намерите всичко необходимо за ремонт на дома или изграждане на нови жилища
01 Май 2024, Сряда, 10:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти

Една от водещите компании в сферата на търговията със строителни материали и стоки за дома DS Home отбелязва 25-годишен юбилей. Веригата строителни хипермаркети е добре позната като място, където може да се намери всичко необходимо за ремонт на дома или изграждане на нови жилища. Компанията залага на разнообразни и иновативни продукти на утвърдени производители с високо качество и на достъпни цени.

Ивайло Нейчев, управител на DS Home Бургас

Нашата основна цел е да предложим всички необходими продукти, свързани със строителството, ремонта и подобренията в дома, на едно място. От основни строителни материали до завършващи елементи, обзавеждане и стоки за дома и градината – в DS Home можете да откриете най-различни продукти и изделия, с помощта на които да създадете мечтания дом. Стремим се да предлагаме най-новите продукти на доказани марки, при това на достъпни и конкурентни цени. При нас можете да разчитате на огромно разнообразие, компетентно обслужване и изгодно пазаруване, каза по повод годишнината Ивайло Нейчев, управител на DS Home Бургас.

25% намаление на избрани стоки

По повод 25-годишния си юбилей DS Home ще предложи на клиентите си специални отстъпки - 25% намаление на избрани стоки от различни продуктови категории. Над 250 продукта ще могат да бъдат закупени на по-ниска цена, така че клиентите да усетят облекчение на бюджетите си, а в същото време да имат повече възможности за избор. Компанията организира и томбола с предметни награди, които да бъдат в помощ за ремонта, градината или създаването на уют в дома. В нея може да участва всеки клиент, направил покупка в един от шестте магазина или онлайн на адрес dshome.bg, в периода от 1 май до 31 май 2024 г. Победителите ще бъдат изтеглени в началото на юни 2024 г. Юбилеят ще бъде отбелязан и с мини коктейл почерпка за посетителите на всеки магазин на 9 май 2024 г. от 10 часа.

Подгответе се за лятото със стилни градински комплекти

Лятото е на прага, а вие си мечтаете за уютен градински кът, предлагащ възможност за релакс и почивка на открито. DS Home може да ви предложи стилно и атрактивно градинско обзавеждане, което да превърне вашето открито пространство в приказно място.

В продуктовото портфолио на компанията присъстват най-разнообразни градински комплекти, изработени от висококачествени и устойчиви материали, в това число – дърво, ратан, полиратан, бамбук, метал, PVC и др.

Вашето открито пространство може да бъде много по-привлекателно, комфортно и функционално, а възможностите за избор са наистина големи - градински трапезни комплекти, лаундж комплекти, бар комплекти, бистро комплекти, баварски комплекти, детски бистро комплекти, комплекти мека мебел и т. н.

DS Home предлага и богата колекция от градински столове, маси, чадъри, шезлонги, люлки и всичко необходимо, с което да превърнете вашата градина в истински оазис.

Заложете на качествени строителни материали

През немалкия път на своето развитие DS Home не спира да се надгражда, да следи тенденциите и новостите в строителния сектор, така че да може да предложи на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти.

Тухли и керемиди, изработени по иновативни технологии, системи за сухо строителство с многобройни приложения, хидроизолационни и топлоизолационни материали, произведени по напреднали технологии, са сред най-новите продукти в разнообразния асортимент на DS Home.

Външни и вътрешни покрития, структурни елементи, строителна химия и смеси, бои – строителните хипермаркети на компанията предлагат качествени продукти, необходими за всеки етап от изграждането на една сграда до ключ. Първокласните строителни материали подобряват структурната цялост и създават визуално впечатляващи жилищни пространства, гарантирайки дълголетие.

25 години успешно развитие

DS Home посреща клиенти в общо шест магазина в страната – в София (два обекта), Варна, Бургас, Добрич и Албена, като предлага продукти на над 100 марки. Компанията непрекъснато инвестира в персонала, наброяващ над 260 души, за да предложи най-доброто и качествено обслужване на своите партньори и клиенти. Благодарение на лоялното и дългогодишно партньорство с брандовете пък има гъвкаво ценообразуване. DS Home се стреми да бъде и социално ангажирана компания, като през годините е подпомагала редица събития и прояви, насочени към деца и такива, свързани с развитието на спорта.


В категории: Бизнес , Бургас


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори