×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скоро Путин може да изпревари Сталин


Скоро Путин може да изпревари Сталин
Вотът днес е към своя край и е почти сигурно, че Владимир Владимирович ще спечели шести мандат
Ключови думи: русия, путин, избори, сталин
17 Март 2024, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

До момента най-дълго управлявалият държавен глава в историята е Йосиф Висарьонович – 10 63 дни от 1924 до 1953 г.

Първият кръг на президентските избори в Русия приключва днес, след като за пръв път в историята на страната вотът се проведе в продължение на 3 дни – от петък до неделя. Това са осмите президентски избори в РФ, като в тях сега участват повече от 112 милиона избиратели.

Въпреки че в състезанието са четирима кандидата, Катарина Буххолц от Statista съобщава, че почти няма съмнение сред наблюдателите, че Владимир Путин ще бъде преизбран за пети мандат в първия кръг.
Единственото истинско неизвестно е делът от гласовете, които той ще получи.

По време на последните президентски избори през 2018 г., той получи доверието на около 77% от избирателите.

На власт за около четвърт век - обхващащ четири президентски мандата и два мандата като министър-председател между 1999 и 2000 г. и между 2008 и 2012 г. - Путин е изминал общо около 9 000 дни на ръководната позиция на страната. Ако бъде преизбран този уикенд, следващият мандат от шест години, приблизително 2 190 дни, вероятно ще го направи най-дългоуправляващия лидер на Русия от началото на двадесет и първи век.

Този рекорд в момента е притежание на Йосиф Сталин, който управляваше страната между 1924 и 1953 г. за общо 10 636 дни. Путин стана вторият най-дългоуправляващ лидер на Русия, изпреварвайки Леонид Брежнев през 2017 г., към края на третия си президентски мандат.

По време на президентството на Дмитрий Медведев от 2008 до 2012 г., руското законодателство беше изменено, за да се удължат президентските мандати от два мандата по четири години на два мандата по шест години.

Тази промяна беше също така предназначена да нулира служените мандати и по този начин позволи на Путин да спечели още два мандата.

Десет години по-късно, през 2021 г., Путин подписа друг закон, установяващ лимита на два президентски мандата на човек през целия му живот, отново парадоксално нулирайки вече служените мандати и по този начин освобождавайки го за втори път.

 




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
13
Коментара по темата
13.
ХХ
18.03.2024 08:15:26
9
5
Путин не е Сталин. Сталин не дава напразни съветски жертви във войната Сталин гони корумпираните партийни секретари.
Путин замени азовците за свой олигарх и търгува до последно с Украйна, изнасяйки нефтопродукти за украинските танкове.
12.
До 11
18.03.2024 02:42:22
5
11
Ти не си българин, не си и идиот, ти си пълен идиот!
11.
Българин
18.03.2024 00:45:37
15
7
Путин печели обидително европеиските педали да треперят джендарите в екересажа няма милост фашиски педали . Имало едно време Украйна Полша френски мажоретки и лондонски наркомани
10.
ДГ 0007
17.03.2024 23:56:04
0
12
Йосиф Висарионович Джугашвили-Сталин
не е Руснак,а е Грузинец!!!
9.
до 7
17.03.2024 21:36:05
2
20
Бъркаш се. Сталин е бил нерешителен и плах в напечени моменти. Когато Хитлер навлиза в Съветския съюз и потегля към Сталинград и Москва, Сталин се е покрил и е мислил да подпише капитулация. Маршал Жуков го убеждава да не се предават и съветва Сталин да излезе пред хората и да даде изявление, там Сталин изрича знаменитата фраза " Нито крачка назад".
8.
Др. Саян до3
17.03.2024 21:29:41
6
14
Димчо май пак не си пиеш хапчетата, почвай да ги пиеш със шепите, да не пратя линейката, че знаеш какво следва!
7.
Хасан
17.03.2024 21:27:16
14
17
Другаря Сталин, ако се върне от онзи сввт, само за един месец, бутоксното джудже и шайката му ще върнат всичко ограбено даже и изнесеното зад граница, а после ще ги разстреля пред стените на Кремъл, след което децата на путлеровата шайка ще бъдат изпратени в Колима.
Тази сива страхлива мишка от снимката, не може да бъде и спе.матозоид на Сталин.
6.
gretregr
17.03.2024 21:25:05
12
10
Дали ще преизберат с такова мнозинство жената президент Емануела Макрон?
5.
Ха ха ха
17.03.2024 21:20:46
6
16
По всичко личи, че ще имитира Йосиф във всичките дела........
4.
Досие 152104
17.03.2024 21:13:44
4
12
Скоро туморът ще пусне разсейките си навсякъде!
И тогава никой,ама никой вече няма да може да му помогне!
Проверено и подпечатано!
Чувай Боже и закриляй!
Да минава!
3.
Бай Димо
17.03.2024 21:05:31
35
17
Мачкай нагло-сакската чума, Владимире! Хвърляй атома, туряй в Сибирски концлагери враговете на Русия, включително родните русомрази и козяци! Западните кучета и прокситата им трябва да бъдат наритани! Нато да праща войски в Укристан, а Нагло-сакските мами е време да турят черни забрадки. Да бъде убит и затворен в оловен ковчег Клаус Щайнгасингер, дойче педерунгел, умрял по укро полетата за цветовете на дъгата. Заровен с еврогейски почести в подножието на Алпите. И на Макроня хората ги чака същото. Със нео-колониални дегенерати се разговаря само и единствено на езика на оръжието!
2.
*********
17.03.2024 21:05:30
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
Хасан
17.03.2024 21:04:57
1
21
Висарьонович- Флагман, пак сте неграмотни- пише се Висарионович...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори