×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гонзо е новият президент на БФС


Гонзо е новият президент на БФС
Новият президент на БФС твърди, че не е с 8-ми клас, а даже имал висше
15 Март 2024, Петък, 17:47 ч.
Автор: Флагман.бг

Печели още на първи тур

Георги Иванов-Гонзо е новият президент на Българския футболен съюз (БФС), научи Флагман.бг от източник в хотел "Маринела", където се провежда Конгресът на футболната централа.

След няколко минути ще бъдат съобщени окончателните резултати от преброяването, но до този момент всички данни сочат, че Гонзо ще спечели още на първи тур - с над 250 гласа.

Бившият нападател на "Левски", който от две години се подвизава като шеф на националния отбор по футбол, изглежда е овладял идеално апаратните игри и делегатите чинно и бързо го избират, без да оставят възможност за каквато и да е изненада.

Че Гонзо ще спечели вота стана ясно още при гласуването за процедурните правила, когато бе прокарана идеята за "тъмна стаичка". Според опозицията в българския футбол по този начин ще се даде възможност на делегатите да снимат бюлетината си, което говори за контролиран вот. Не е ясно каква ще е фенската реакция, защото само идеята, че Георги Иванов ще оглави българския футбол взривяваше феновете. Неслучайно днес Конгресът се охранява от няколко стотин полицаи и водно оръдие.

След това гласуване предстои избор и на Изпълком на БФС. 


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
58
Коментара по темата
58.
Заключение
18.03.2024 16:42:38
0
1
Гонзо спечелил срещу Бербатов, Банкя срещу Манчестър Юнайтед, срещу Харвард, срещу Европа. Робите искат да са си роби, не им пука за футбола, важното е те да са начело и да получават пари от държавата. Това обеща и Гонзо - пари от държавата. Демек от Борисов.
Като не искат освобождение как да ги освободиш? Стилиян и Мартин си тръгват. Бербатов също. А сега си представете какво му е било на Левски, да кара народа да иска да бъде освободен, а те да си искат робството?!
То е ясно, че български футбол няма да има. Всички тези, които избраха недоразумението Гонзо, правят така ,че български футбол да няма и български отбор да не може да се класира, защото им е по-важно материалното лично облагодетелстване през черно тото, нагласени мачове, пране на пари и прочие отличителни черти на бизнеса във футбола.
Но и емиграцията не е решение. Особено тази перманентната.
Пиша не защото не мога без футбол, особено български. Но се съгласете, че все по-малко хора гледат бг футбол - просто не е интересен. Като пуснеш канала на Ливерпул - Ман Сити и се чудиш тези една и съща игра и играят. А защото ситуацията в БФС се повтаря в цялата държава.
Но колко съвременниците могат да повторят саможертвата на Апостола и да направят Промяната? Да говорят просто и да оставят след себе си просветени и жадуващи свобода и промяна хора?
Написах сутрешния си пост с прогноза, че Бербатов ще загуби, най-вероятно срещу Гонзо, защото познавам тези хора. Те търсят и намират роби, които искат своите окови
57.
Осмокласник начело
18.03.2024 09:47:36
0
3
С Перуката беше дъно,сега какво е ?
56.
Мафията победи футбола
18.03.2024 09:43:08
1
2
Това е положението
55.
292
17.03.2024 17:52:16
1
2
Че какво му е на гонзо!? Бил неграмотен и не ставал за нищо! 90% от политиците ни са бетер него, ние сме тръгнали да му търсим кусур.
54.
Томи Чинчири
17.03.2024 10:52:05
1
3
"Гласове":
КРАЯТ НА БЕРБАТОВ - ФАЛШИВИЯТ ГЕРОЙ
КЛУБОВЕТЕ: ПО-ДОБРЕ ВРАБЧЕ В РЪКАТА, ОТКОЛКОТО ФАЛШИВ СОКОЛ В НЕБЕТО
Бербатов е пример за глупавата и нарцистична умнокрасива психология.
Хвърли се да променя блатото с чувство за превъзходство, единствено праведния, без никаква реална представа за реалността и с празни, хубави приказки, които биха впечатлили само някой пристрастен наивник, но не и истински футболен човек.
Бербатов беше елегантен, но демонстративно ленив футболист без хъс и със самомнение на неповторима звезда, без да е такава.
Сър Алекс Фъргюсън не го пусна в най-важния мач на живота му срещу Барселона на финала за Шампионската лига, но дори и тогава не му светна червената лампа и остана в траен плен на самомнението си.
Хвърли се да бори "мафията", видя, че не става, но не потърси вината в себе си, а в другите. А имаше до себе си Стилиян Петров...
Разбира се, че БФС с Михайлов, Лечков, Костадинов от "Четвъртите на света" е разпаднала се простотия и трябва да си много зле и неадекватен, за да не можеш да я събориш. При това с всичкия арсенал от саботажи - съдебни дела, улични войни, насъскване на невнятните фенове, тръшкане и тн и тн.
По парадокс Бербатов се оказа спойката.
Той успя да обедини срещу себе си футболната общност с такава съпротива, която да го изхвърли зад борда без никаква милост - още на първия тур..
Би трябвало Бербатов много да се замисли за хората, които подведе в своята нарцистична борба за справедливост и крайно нефелния си резултат, предвид дългогодишната кампания, която води.
Той е класически лузър и Алекс Фъргюсън го видя в онзи финал.
След сто неуспешни опита за атака на статуквото можеше да се сети, че пречката не е в системата, а в неговия комплекс за мнима пълноценност и да изкара Стилиян Петров за кандидат-президент, а той да мине на заден план и да спре да се показва като аристократ на духа от Благоевград, да се представя лъжливо за такъв какъвто не е и никога няма да бъде..
Мисля, че Стилиян Петров щеше да събере далеч по-голяма подкрепа, защото Бербатов е студенокръвен нарцис, който отблъсква и няма нищо общо с отборната игра.
То е някаква патология с тия нарциси в тази страна и то на различни нива.
Бербатов изгуби съвсем закономерно от простосмъртен човек с качества и недостатъци, изявен футболист-мъжкар, който си държи на думата, който не дрънка празни приказки и не обещава всичко на всички, защото Бербатов си мислеше, че неговото превъзходство е очевидно.
А то няма никакво, ама никакво покритие.
Това е причината за края на фалшивия герой.
Искаш да управляваш хора, които презираш и мразиш и си толкова нагъл, че искаш и да те изберат по демократичен път за тази амбиция - това е умно-красивата психология, която все още няма шанс в България.
Което е добра новина"...

P.S
През 2000-а в решителния мач между сини и червени Бербатов съвсем лежерно пропусна от чиста позиция и не вкара при 0 - 0...
В последвалата ПОСЛЕДНА АТАКА роденият за победител Георги-Иванов-Гонзо вкара разкървавен като ранен гладиатор гол в 90-та минута и направи отбора си Шампион...

P.S.S.
"Нов спорт":
"Димитър Бербатов претърпя знакова загуба още на първи тур от Георги Иванов – Гонзо на Конгреса на БФС и президентският пост в българския футбол отново остана само мираж. Очакванията са, че едва ли бившият нападател на Манчестър Юнайтед някога ще успее в тази своя амбиция. Още повече, че групата му със Стилиян Петров и Мартин Петров „Трите коня“ се разпадна с гръм и трясък минути след обявяването на Гонзо за легитимно избран президент на БФС.
Представителите на родните футболни клубове не пожелаха да дадат подкрепата си на Бербатов и затова има много причини. Едната от тях е, че бившият нападател няма и един ден трудов стаж след края на кариерата си. Той не е изпълнявал никакви функции във футбола, а желанието му бе директно да стане президент на БФС. Това е все едно някой да иска да стане директор на болница, без преди това да е ръководил дори и една медицинска сестра.
Някои сравняват бляскавата кариера на Бербатов с тази на Георги Иванов – Гонзо, който не успя да пробие в голям европейски клуб. Но това, че си бил голяма звезда не означава, че можеш да станеш и ръководител. И не ти дава основание само по себе си да претендираш за най-високия пост в българския футбол.
Как водещите президенти на клубове като Домусчиев, Ганчев, Сираков, собствениците на Черно море, Славия, Ботев (Пд), Локо (Пд) и останалите да поверят футболния си бизнес в ръцете на абсолютен аматьор като участие в управлението на най-популярната игра, какъвто де факто е Димитър Бербатов. Който за разлика от тях не е дал и стотинка за футбола. Бербатов така и не можа да разбере, че доверие се печели, а не се дава.
Ако искат да се докажат и да покажат, че могат да управляват футболни процеси, то нека Бербатов и компания да поемат закъсалия Берое. В момента славният някога клуб се управлява от откровен измамник в лицето на аржентинеца Банато. Нека "Трите коня" поканят любимия си треньорски екип в лицето на Александър Томаш и Косьо Мирчев и да спасят любимия на Петър Величков тим - да намерят финансиране, да спасят лиценза, да изградят силен отбор със стабилна издръжка. Тоест да покажат, че умеят да управляват и тогава могат да бъдат сигурни, че хората които издържат българския футбол може да ги приемат за първи сред равни и да им гласуват доверие да управляват българския футбол.
Освен това Бербатов подразни футболната общественост с опита си да узурпира властта в БФС с помощта на държавата. Той не излизаше от кабинета на Руди Гела докато последният бе спортен министър с молби да бъде инсталиран начело на футболния съюз. Бербатов разчиташе да запише „служебна победа“, но това в крайна сметка не се случи.
За се види, че решението на клубовете да не подкрепят Бербатов е правилно сочи и още един факт. При загубата си от Георги Иванов – Гонзо той постъпи по същия начин, както и през 2010-а година, когато в пика на кариерата си се отказа от националния отбор по футбол. Недоволен от загубата в конгресната зала, бившият играч на Манчестър Юнайтед се фръцна и си тръгна. Нещо, което направиха и аверите му Стилиян и Мартин Петров. Всъщност последните двама си правеха тънките сметки да продължат да живеят съответно в Англия и Испания и оттам да „управляват“ българския футбол дистанционно. А тук да коли и беси Петър Величков….
Футболните хора бяха отблъснати и от факта, че в разстояние на три години Бербатов и неговият екип постоянно оплюваха всеки един потенциален конкурент за поста президент на БФС. Особено много негативи му донесе поведението на неадвоката Георги Градев, който в предизборната борба за този конгрес играеше „ляво крило“ на бившия нападател на Манчестър Юнайтед. Перхидроленият „специалист по спортно право“ без юридическа диплома постоянно и истерично атакуваше всеки един човек, който бе спряган в публичното пространство като кандидат за президент. И ако Стилиян Петров, чието най-голямо достойнство е че е добро момче, все пак донесе някакви допълнителни гласове на Димитър Бербатов, то толкова му отне Градев с поведението си…И не на последно място Бербатов постоянно насъскваше феновете, призоваваше ги към протести и безредици. Всички помнят как невръстни деца бяха закарани да хвърлят домати и яйца по оградата на Националната футболна база в Бояна…За да се стигне до кървавите погроми в центъра на София преди мача с Унгария, които окончателно отблъснаха нормалните футболни хора от Бербатов. Защото се оказа, че човек от екипа му е официални организатор на протеста, превърнал столицата в бойно поле…Е за всичко това някой ден идва сметката…И тя на 15 март 2024 година в крайна сметка беше платена от Димитър Бербатов и компания…"
53.
1158
16.03.2024 14:29:54
4
7
Предателите си показаха истинските лица с една дума ,Бербатовски номера .
Нали се борим за промяна и ето кои напускат кораба ,мишоците .
Сега като не са те не ги интересува българския футбол , е питам къде ви останаха големите думи за промяната ?
Поканени бяха и от екипа на Бербатов хора които са се харесали на Гонзо но те са отказали сега щели да гледат сеир , е на това какво му се казва -ПРОМЯНА !
Не съм против Бербатов не съм и против Гонзо ,силата е ако се обединят и резултатите ще са налице .
52.
М.Петров
16.03.2024 14:24:31
2
13
Боже, накъде отива България. Бандити и безродници в управлението на страната, а неграмотници във футбола.
51.
Тони
16.03.2024 13:22:30
0
6
футбол в фалирала держава,битки на джуджета.
50.
Наф
16.03.2024 12:19:21
11
8
Мачкай Гонзооо! Мачччкааааай!
49.
Фен
16.03.2024 10:57:06
2
13
Значи да разбираме старата песен на нов глас. Продължаваме в същия дух и футбол на клубно и национално ниво,,00,, тоалетна. Всички знаем че Гонзо е К....ТА на перуката.
48.
Ха ха ха
16.03.2024 09:55:02
2
24
Най- подходящ е ! Прост, неграмотен, безинтересен...какъвто ни е и "футбола".
47.
ЧАСТНИТЕ КЛУБОВЕ
16.03.2024 09:53:02
1
6
НЕ СА МАСОВ СПОРТ! ЗНАЧИ НЕ СА И ГРИЖА, КАКВАТО И ДА Е НА ДЪРЖАВАТА! СОБСТВЕНИЦИТЕ ДА СИ СТРОЯТ СТАДИОНИ, ДЕТСКИ ШКОЛИ....
46.
Няма
16.03.2024 08:59:27
3
13
И как да се оправи футбола,ето ви още 10-12 години от същото.
45.
Истината
16.03.2024 08:39:20
4
16
Левски гласували за Гонзо ами да - с лиценза всичко ще е точно завинаги , В.Търново за Гонзо - ами да обещание за оставане в елита .Разград за Гонзо е как иначе вечно 1 ви . Варна за Гонзо ами как нали сложи Илиян Илиев в националния и обеща на Черно море светло бъдеще . не ми се говори ще повърна .
44.
Истината
16.03.2024 08:35:14
2
14
Кой незнае кой е ШИШИ , ТИКВАТА ,ПЕРУКАТА - МАФИЯТА и какво от това кух Български народ - хак ви е
43.
Дай Преслава!
16.03.2024 07:37:32
1
13
Всичко е ясно. Заради двама -трима собственици на клубове и заради тотото всичко отива по дяволите.
Гонзо, в един склад за метли да почнеш, първото нещо е ревизия. Какво ти е оставил предния и за какво ще отговаряш... НАП и проверяващи ще влязат в БФС, когато вържат налъмите.
42.
Курдо Коленков
16.03.2024 06:44:51
3
25
Минута мълчание, за българския футбол. АМИН
41.
Томи Чинчири
16.03.2024 00:33:57
3
5
Кога на Гонзо паднете, паднетеее...
40.
кога кучето задължително напада и хапе
16.03.2024 00:10:49
2
22
Ами, когато му вземеш кокала. Та да си дойдем на думата - мафията нема да пусне кокала и си тури кукла на конци.Всичко в тази държава се движи ден след ден, бавно но сигурно към разпад проядена от едни мравки дет им викат- термити , нема спасение.
39.
Гонзо
16.03.2024 00:04:53
11
12
Стилян е виновен. Гонзо не става ама оная сръдлива принцеса Берба и тя не не е за там. А онзи пишман е..ч Мартин дето му взе парите курва.а той пък въобще. Стенли трябваше да е кандидата. И не на последно място като знаем кой е човека на Берба в Бургас няма как да стане бате.
38.
Мочко
15.03.2024 23:50:04
4
5
Пак си остана с мерака чичо Денчо....,язък за барута и голямата врява.Време е да си свие байрака.....и у шубрака.
37.
sto
15.03.2024 23:20:28
2
6
гуведуту като мумурандум
36.
Същата мафия
15.03.2024 23:14:58
1
6
На боко най вече бобита Венци после
35.
???
15.03.2024 23:10:51
2
26
Пичът е с 8-ми клас. Какво да очакваш?!
34.
мен
15.03.2024 22:53:47
11
6
само гунзууууу
33.
Сърцето ми е Локо
15.03.2024 21:26:50
4
46
Гонзо е малоумен. Само гледайте какво шоу ще става ....
Мафията победи, футбола умря.
32.
Пю
15.03.2024 21:25:26
22
11
Що бе,Марто тъпото и Митко нежния да не са по убави.Стилян беше човека,ама се подведе по тоя палячо Бербатов.
31.
Гражданин
15.03.2024 20:43:25
4
43
Удариха дъното...няма надеждаа...
30.
Трагедия
15.03.2024 20:38:50
1
34
Такъв батак е в спорта, че няма накъде повече. Ама тя и държавата ни е такава. Да благодарим на Боко и на Шиши
29.
Прост народ, слаба държава
15.03.2024 20:31:19
6
37
От трън та на глог ... Ей сега вече ще цъфне и върже футбола!!!
28.
Колин
15.03.2024 20:22:16
27
16
Нахака ли ви го в шортите Гонзо...
Аре духайте супата, мишоци такива!
Щаба му в Бургас мълчи нещо...
Марш на село, селяндури прости!
27.
Македонеца
15.03.2024 20:21:55
3
46
О леле майко ни акъл ни образование бос цървулан! Тежко и горко на БГ Футбола ! Изгонихме хиената натъкнахме се на мечката! Няма оправия!
26.
Б
15.03.2024 20:05:06
2
8
23-я простак,говорим за прогрес в българския футбол.Не за летци цека.А ти дроге не ги разбираш тия работи.Далеч са от ръбещата ти тиква.
25.
Гонзо
15.03.2024 20:04:23
3
37
Нямаме управия калпав народ сме ,продажен.....
24.
Дрън дрън ярина
15.03.2024 20:00:09
8
17
Само бат Бойко трябва да е начело на Футбола
23.
Ко не
15.03.2024 19:56:57
22
20
Вкара с пукната глава на Чорбата в последната минута и си свали гащите

ГОЛЯМ ГОЛ
БРАВО ГОНЗО
22.
Б
15.03.2024 19:56:08
6
38
Простаци избраха простак.Чакайте след 1994 години да сме отново четвърти в света! Говнзо: егати и държавата щом аз неграмотника ша управлявам футбола.Що да не,след време и дръжавата!
21.
Bulgaria
15.03.2024 19:51:35
6
59
Вчера умря патриарха , днес Българския футбол
20.
Гонзо
15.03.2024 19:49:26
5
35
Какъвто и президента такъв и футбола
КАРИКАТУРА
19.
Анти-фен
15.03.2024 19:38:49
5
44
Още през 2000 г. спрях да гледам националният ни отбор. Боли мe "дедовия" кой е президент и кой хигиенист на БФС....все ми е тая! Футбол у нас след 1994 г. не е имало и няма да има с това мафиотско и селско мислене. Закривай!
18.
Капитана
15.03.2024 19:22:37
6
78
Селянията в Бг отново победи над желанието за промяна.Дъртите схемаджии се обедениха да изберат Гонзо,който е кукла на конци на старото управление, за да си останат същите схеми и да няма никаква прояна.Гонзо е глупаво, елементарно момче без образование и с 20 думи в речника.Лека му пръст на българския футбол!Каквото беше, беше!
17.
Жалко
15.03.2024 19:12:28
4
14
Аз пък си мислех,че милионерът-кукловод и фен на 20 отбора Божо Акулата ще уреди нещата в полза на Бербатов.
16.
Хахахах
15.03.2024 18:57:07
56
15
Преебаното камилче бербат, докато чакало с неродения си брат за хляб през омразния соц, пак му го нахулиха ХАХАХАХАХАХ
15.
ХХЛ
15.03.2024 18:54:01
54
23
Що бе, другите да не са по хубави от Годзил ? Барбутов дет отказа да играе за националния, той ли ?
14.
Berbatov
15.03.2024 18:46:21
4
71
Същата песен на нов глас….мафияяяяя
13.
големец
15.03.2024 18:40:37
3
71
Е, няма такъв срам!!!
12.
Някой
15.03.2024 18:35:28
3
81
Още веднъж погребаха българския футбол.
11.
Gost
15.03.2024 18:34:55
2
80
Гонзо тъпото . Закривай цирка БФС и да се приключва с мъката наречена български футбол.
10.
Ха ха
15.03.2024 18:34:14
5
42
Ууууууу!
Лятото ще викам за Хърватия!
9.
ритнитопковец
15.03.2024 18:21:44
2
50
За съжаление гонзо печели...
8.
Flegman
15.03.2024 18:21:07
15
6
“Най-вероятно” не значи, че е, тъпи флегмани. В момента се броят гласовете и са ясни резултатите само от София, Пловдив, Варна и Търново.
7.
Боцмана
15.03.2024 18:15:54
1
85
Отдавна футболът в България е пералня за мръсни кинти, черно тото и корпоративни интереси!!
Толкова кадърни деца биват директно хвърлени на боклука. 100 килограмови кюфтета ритат, защото бащите им плащат!!
Няма бази, няма пряко финансиране, почти няма читави школи!
От четвърти в света станахме едни спънати джудженца....
6.
Фончо
15.03.2024 18:12:33
3
58
Само да знаете, той нее сииганин.
5.
bai kosta
15.03.2024 18:03:41
1
73
Има ли средно образУвание?
4.
Чичо Сам от Тексас
15.03.2024 18:02:09
3
74
Почти толкова глупав като Михайлов, а може би и малко по тъп. Но така ще е докато в устава по 1 глас имат Левски и цска, както и Манчестър от село Незнайно
3.
0989776
15.03.2024 17:58:52
5
95
То беше ясно. Само той беше допустим кандидат. За този пост трябва да си прост, крадлив и предвидим.
2.
А дали го избраха или само си пишете?
15.03.2024 17:54:39
6
34
1. Гонзо е новият президент на БФС
2. Георги Иванов-Гонзо почти сигурно ще спечели изборите за президент на Българския футболен съюз.
3. Най-вероятно това ще стане още на първи тур, сочат предварителните нагласи.

"Почти сигурно" и "Най-вероятно" не са изрази, с които се твърди че е избран. Това са по-скоро предположения. А избран ли е или решихте да се направите на интересни? Дори и да се знае, че задкулисието ще избере точно него, не бива да се твърди преди да е станало факт
1.
Old school
15.03.2024 17:50:10
8
143
Мале жалка работа, няма таква държава
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори