×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави: В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота


27 Януари 2024, Събота, 17:00 ч.

ПП и ДБ, и влизането им във властта е най-голямото нещастие за демокрацията

 

"Неведнъж съм казвал, че появата на ПП и ДБ и влизането им във властта, за съжаление, се оказа най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна. По-безскрупулни, лицемерни и вредни политически субекти не се бяха появявали в нашето общество от времето на Българската комунистическа партия. И понеже това наистина е така, постоянно изникват нови и нови доказателства за този факт", написа в профила си във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

По думите му поредното доказателство е дошло от преди няколко дена и то не откъде да е, а от българския съд, предава lupa.bg.

"Знаете, че кандидатът за кмет на София – Ваня Григорова заведе дело, с което оспорва изборните резултати. Какво се оказа? Представям ви само факти от официалната съдебна експертиза:

Първо. От над 1500 изборни секции, вещите лица са проверили само 313 и то само машинните протоколи. Резултатът от 313 проверени секции: в 300, забележете, в 300 има разминавания между обявения резултат и машинния протокол, и флаш паметта на машината. Тоест само в 13 от 300 има верен резултат.

Второ. От така направената проверка в 313 машинни секции, Ваня Григорова получава 200 гласа в повече спрямо Васил Терзиев. Тоест доказано от 313 секции е имало откраднати 200 гласа.

Трето. От всичките проверени 313 секции липсват 15 флашки. Пояснявам, на флашката се дублира резултатът, който излиза от машината, и двата резултата трябва да съвпадат. А след експертизата се оказва, че 15 флашки липсват, тоест в 15 секции не може да се докаже какъв въобще е крайният резултат.

Четвърто. От тези 15 липсващи флашки с резултати, 13 са от изборните секции в Слатина. Там, в Слатина, уж бие Терзиев, но при тези липсващи флашки дали това е наистина така? Или е загубил?

Пето. Огромен проблем, направо шокиращ проблем е, че огромна част от флашките с резултати НЯМАТ квалифициран подпис. Квалифицираният подпис е уникален и не може да се фалшифицира и е доказателството за верността и оригиналността на съответните резултати от съответната изборна машина. А в повечето случаи, както е установил съдът, флашките не са подписвани с квалифициран подпис, както е по закон. Следователно, тези флашки с данни може да са донесени отвсякъде и от всеки, и да са пълни с неверни данни. В тези секции няма никакви доказателства за верността на крайните резултати.

Шесто. В протокола на ОИК (Общинска Избирателна Комисия) няма отразени сигнали от страна на СИК-овете (Секционни Избирателни Секции) за проблеми в изборния ден. Обаче в СИК-овете има над 400 сигнала за проблеми с машинното гласуване – машината не пуска разписка, машината пуска скъсана или намачкана разписка и т.н., което я прави невалидна. Така има два огромни проблема – или гласът на човека може да не е отразен в машинния протокол, тоест да му се изпари, или да е отишъл за друг кандидат, а не за този, за който е гласувал. Това просто не може да се докаже, защото няма валиден хартиен отрязък.

И още нещо, чак следобед, забележете, чак следобед бе разрешено в такива случаи да се позволи човекът да гласува отново. Колко ли гласа са се изпарили или подменили от сутринта до следобед? Никой не знае освен тези, които организираха това.

Седмо. В края на деня ЦИК са спуснали решение, с което казват, че не е нужно на хартиените отрязъци от машинното гласуване да се слага печат. Защо това е ужасно? Защото печатът, който е уникален, гарантира истинността на резултата на хартиения отрязък. Без печат тази хартийка може да е отпечатана преди това някъде и просто подменена. А масова практика е било в изборния ден да не се подпечатват хартиените отрязъци. Колко неподпечатани са истински и колко са подменени? Това е ужасен въпрос без отговор.

И осмо. В резултат на това, съдът е постановил да се направи проверка на машините резултати във всички над 1500 секции в София.

Какъв е изводът? Най-вероятно е извършена масова, организирана, контролирана фалшификация на изборите. Още по-лошото е, че най-вероятно така е било и на парламентарните избори и ние всъщност не знаем реалните резултати на нито едни избори, откакто се появиха ППДБ.

Затова, на финала, ще повторя и няма да се уморя да го повтарям - ПП и ДБ са най-голямото нещастие за демокрацията в нашата страна и те никога повече не трябва да се докосват до власт", пише още Трифонов.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2024/01/27/slavi-v-sofiia-e-izvyrshena-masova-kontrolirana-falshifikaciia-na-vota.596611

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Никога не печете тези храни във фолио! Никога не печете тези храни във фолио! 16/05/2024, Четвъртък 10:40 0
11
Коментара по темата
11.
Хо хо хо
28.01.2024 10:27:24
0
2
Мис Бони и розовото пони са символ на европейската столица , София прайд всеки месец ще си правят купони .
Мястото и часа на събитието ще ви информират левите резби допълнително.
10.
To
28.01.2024 01:06:23
3
9
То това нее нещо ново.И децата го знаят.На 100% е вярно.Радев им каза.Те са шарлатани и си лъжат.Никой изобщо не ги е избирал.Сами се избраха
9.
до 8
27.01.2024 19:52:30
4
19
Не Слави а вещите лица на съда го откриха !
Това е факт, касаещо 300 от проверяваните 313 секции в Слатина, София а не твърдение !
8.
Roni
27.01.2024 18:58:53
18
10
Да напомня на Славчо, че резултатите са на база РЪЧНО броени разписки от машината. Кой ги брои ръчно - КОМИСИЯТА, в която има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представител на ИТН.Твърди ли Славчо, че неговите хора в комисиите са подправили резултатите?Кой избра председателката на ЦИК? Не са ли ИТН? Твърди ли Слави, че избраната от ИТН председателка взима решения в интерес на ПП?
7.
Данкина
27.01.2024 18:36:32
3
18
Сега тия с повече от две гънки да се замислят защо А.Петров беше убит !!! И кое посолство има пръст в това , тоест на същото на което е предоставена мобилния му телефон за да бъдат премахнати всички следи !
6.
Всички знаем, но нищо не правим
27.01.2024 17:55:43
18
29
Че Герб не биха ли със същата схема Мая Манолова на предните избори?
5.
Бойко Борисов
27.01.2024 17:55:13
18
27
Тези тъпаци от ПП-ДБ да ме помолят да им обясня как се купуват избори в София.
Данчето колко пъти я правих кмет, въпреки че никой в София не искаше и да чуе за партията ми ГЕРБ.
Аз и Пеевски знаем как се правят избори. Като не знаят, да питат, тези кокошкари!
4.
Някой си
27.01.2024 17:50:46
32
18
Славчо от учиндол се продаде на кгб през 2019 г за да подпомогне радев . Организираха му и финансираха партия за да участва в политиката.Целите бяха Да ,отклони избиратели .За да не може Герб да направи правителство самостоятелно нито в коалиция.За да може радев чрез служебни правителства да завземе еднолично властта.
Плана успя радев извърши хиляди смени угодни на русия в служби агенции учреждения държавни дружества в конституциония съд и тн.. Войната и не очакваната сглобка (отговора на сащ на руския пуч ) разбиха радев и помощниците му славчо копейкин и подобни.Те в момента са поставени на колене .В пълна безпомощност нещо да променят в полза на руското влияние.
Пс.Иначе Славчо ската от сделката много пара в ошворка я на Аруба я Сейшелите може и по близо лихтенщайн.
3.
ПП-ДБ (part of the "СГЛОБКА")
27.01.2024 17:35:21
21
23
Нищо вярно няма! Наследникът на ДС главатаря си спечели съвсем честно и прозрачно. Голяма работа, че има няколкостотин секции в които резултатите не отговарят на пуснатите бюлетини. То не може всичко да е идеално, нали?
Ние тези избори ги правихме както ГЕРБ и ДПС ги правеха десетелие преди нас- честно, прозрачно и без никакво купуване!
Честна пионерска, пардон- честна мъжка от Асен Василев!
2.
тони
27.01.2024 17:27:35
17
48
Който е гласувал за сглобката ПП_ДБ_ГЕРБ_ДПС си заслужава съдбата.
Заслужава си фалшификатите, заслужава си Посолството, заслужава си Тиквата и Шиши да го управляват и да му назначават конституционни съдии като Деса Простакеса!
Заслужава си!
Този изчезващ народ си заслужава всичко това!
1.
Не само в София, в цялата страна
27.01.2024 17:20:07
45
31
Доказа се че от 3 години Радев и пъцулите му ни лъжат, за да крадат и ограбват България?
Много хубави и чудесни били мадуровките, уж били гаранция за честност....
Генерилали само разписки, да ама не, оказа се ,че генерират машинации в полза на далавераджиите ПП-ДБ-СС.
Какво ли е в цялата страна?
Мадуровките трябва да се премахнат, ако искаме честен вот, в противен случай ще имаме ала-бала и гражданска война като в щатите!
Шмекерите на Радев, го избраха с мадуровки, той ги подкрепи по същия начин!
Свински черва и мафиотски мушенгии!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Почина светило в хирургията, спасил хиляди животи Проф. д-р Петър Ангелов Учиков, дмн е хирург . Той е сред водещите специалисти у нас, изтъкнат учен и преподавател по хирургия Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Извънредно! Пожар в сградата на Кадастъра в Бургас, евакуират служителите Един от сървърите на Агенцията е дал на късо Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в "Х фактор" преди 13 години Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в "Х фактор" преди 13 години Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана Съдебен инспектор удари две чашки и налетя на камериерки Съдебен инспектор удари две чашки и налетя на камериерки Александър Мумджиев се опитвал да накара камериерки да си легнат с него Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Разпределението на парите на университетите обаче няма да се дават на калпак, увери той Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Народните представители ще получават месечно под 6700 лв., при над 7000 за сегашните депутати Алексей Петров осъди посмъртно прокуратурата Алексей Петров осъди посмъртно прокуратурата Вдовицата и дъщерята ще получат обезщетение по делото "Октопод" Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Средностатистическият профил на неактивните у нас е жена на 56 години, със средно образование, която живее в град Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Още 184 млн. лева трябват за заплати, каза проф. Миглена Темелкова
Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори