×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рускиня открадна сърцето на победителя в "Хелс китчън" Реджеп Бадев


08 Януари 2024, Понеделник, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Сватба може и да има, но нямало да бъде скоро, разкри Бадев

Реджеп Бадев е готвач и победител в третия сезон на кулинарното предаване "Хелс китчън". Той е роден във Велинград на 25 септември 1989 година. До 2-годишен живее в Сърница, а след това заминава при родителите си в Сицилия. Там Реджеп пораства и учи хотелиерство, а след това завършва за професионален "Мишлен" готвач в най-известното кулинарно училище в Северна Италия "Алма", позиционирано в Херцогски дворец на Колорно, град Парма.

- Г-н Бадев, как станахте готвач?

- От 12-годишен започнах да работя сезонно в ресторанта на един от преподавателите си в училище. Там се запалих по готвенето, а вероятно съм взел и от гените на майка ми, защото и тя е готвачка. Не бях принуден да работя, но покрай мама много се бях запалил. Първоначално започнах като мияч, след това преминах през студена и топла кухня.

- От колко малък се интересувате от кулинария?

- Откакто съм проходил. Помня, че на около 5 години ходих при майка ми и съм израснал с тенджерите. Никога не съм мечтаел да стана полицай или пожарникар като другите деца. Моята страст винаги е било готвенето, защото аз смятам, че готвачите в днешно време са като артистите. Готвенето ми позволява да пътувам и да изразявам себе си чрез специалитетите си, а публиката ми е целият свят.

- Как създавате специалитетите си?

- За да се получи добър кулинарен резултат, се започва с качествени продукти. Аз работя само с първокласни италиански продукти, които лично внасям всяка седмица с бус от Италия. Съветвам хората да купуват продуктите си от малките квартални магазинчета, защото често там съставките са по-добри.

- Какво готвите вкъщи?

- Всеки ден ядем паста, поне веднъж или два пъти. С жена ми правим стартер, паста и основно ястие с гарнитура. Задължително за обяд и вечеря имаме тристепенно меню.

- Кога заминахте за Италия?

- Заминах за Италия, когато бях на 2 години. Там се развих като личност и изучих. Научих български съвсем скоро. Добре говоря езика от около 3 години, но не мога да пиша и да чета.

- Помните ли родното си място?

- Аз съм бил много малък, когато се преместихме, и нямам кой знае какъв спомен като дете, но Сърница е най-прекрасното място в Родопите. Там е супер за почивка и когато ми е много натоварено, го посещавам, за да си взема глътка въздух. Контактът с природата и планината ми влияят много добре. Имаме къща там и дори мислим да отворим изискан ресторант близо до язовир "Доспат". Това е семейна мечта от много години, която скоро ще се осъществи. Направихме една вила, в която хората ще могат да вечерят и да преспиват там.

- Защо се върнахте в България

- Върнах се заради риалитито и след това реших да остана тук. Никога не бях живял в България, въпреки че почти всяко лято, когато бях малък, сме идвали при дядо и баба, но това идване по 10-15 дни не ми беше достатъчно да се насладя на красотата на страната ми.

- Вярвахте ли, че ще победите в "Хелс китчън"?

- Категорично да! Дойдох за победата. Цял живот съм работил в чужбина и имах много голям опит и знаех, че съм много добър и заслужавам победата.

- С какви трудности се сблъскахте в предаването?

- Езикът беше най-голямата трудност за мен. Втората ми трудност беше, че имаше много добри участници и голяма конкуренция. Изолацията повлия на психиката ми, но се справих, защото от самото начало знаех, че за да спечеля, ми трябват много силна воля и умение да отстоявам себе си.

- С какво се занимавате, след като загубихте ресторантите си?

- След COVID продадох ресторантите си и сега се занимавам с улична кухня. Имам мобилна кухня, а жена ми и брат ми ми помагат. Развиваме се в това направление, защото след пандемията е най-сигурно. Следващата ни цел е да отворим магазини с качествени италиански продукти.

- Как се запознахте с приятелката си?

- Ние сме заедно от 3 години и въпреки че нямаме брак, имаме дете на година и половина. Жена ми Заина е рускиня и е сладкарка. Тя буквално открадна сърцето ми с уникалните си торти. Запознахме се в Пловдив, докато тя работеше в една сладкарница, от която пазарувах. За 30-ия ми рожден ден си поръчах торта и тя ми направи торта с визия на пица. Толкова беше вкусна и красива тази торта, че моментално се влюбих в Заина.

- Планирате ли сватба?

- Сватба ще има, но по-нататък. Искаме, когато попорасне детето, за да може и то да присъства и да има съзнателни спомени от бракосъчетанието ни.


В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
4
Коментара по темата
4.
Деси
09.01.2024 23:24:55
0
0
Заира , а не Заина. И те женени вече, има грешка.
3.
Прилича
09.01.2024 03:47:47
2
2
На Реджеп Иведик
2.
5789
08.01.2024 22:09:50
4
7
Преди време обядвахме на съседни маси и децата ни пожелаха да си снимат с него! Останахме очаровани колко мили бяха и двамата! А приятелката му е наистина много красива - и излъчване, и външен вид! Живи и здрави да са! Много положителни и усмихнати!
1.
Az
08.01.2024 20:15:00
3
14
Ами каква друга? Рускини и украинки са в състояние да съблазнят и камък.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори