×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Починалият след полицейска гонка в Стара Загора бил параноиден шизофреник, лекуван е в болница 11 пъти


Починалият след полицейска гонка в Стара Загора бил параноиден шизофреник, лекуван е в болница 11 пъти
В града се говори, че младежи гръмнали пиратка до кучето на починалия, той ги подгонил и оттам тръгнала историята
04 Януари 2024, Четвъртък, 14:58 ч.
Автор: Флагман, снимка: архив

Параноидната шизофрения се представя с относително устойчиви налудности, най-често придружени от халюцинации, особено слухови, описват психиатри

С поставена диагноза параноидна шизофрения е бил починалият след гонка с полицията в Стара Загора  Пламен Пенев. Той е бил лекуван в болнично заведение 11 пъти, пише "24 часа".

На 30 декември, при гонка с полицията и задържане в града, почина 58-годишният бивш борец Пламен Пенев. Оттогава прокуратурата проверява дали полицията има вина за смъртта на мъжа, като се чака експертиза, която да каже дали има задушаване след изваждането му от колата. От МВР казват, че са действали по закон, докато близките на Пенев твърдят, че полицията е виновна за случая.

Починалият Пенев е работил като вулканизатор на гумено-транспортни летни в рудник "Трояново-север" в Ковачево, който е част от мини "Марица изток".

Днес директорът на рудника Стойко Башалов разказа пред журналисти, че понякога Пенев е бил неадекватен и си е говорел сам. Не бил агресивен, но за да е под контрол работодателят му направил така, че по време на работа до него винаги да има човек, за да не остава сам. Ходел на консултации в психиатричната болница в Раднево, но от там нито потвърждават, нито отричат това с обяснението, че трябва да пазят медицинска тайна за пациентите си

Параноидната шизофрения се представя с относително устойчиви налудности, най-често придружени от халюцинации, особено слухови, описват психиатри. Сред най-честите параноидни симптоми са налудности за преследване, отношение, въздействие, знатен произход, особена мисия, телесна промяна, ревност; слуховите халюцинации най-често представляват гласове, които заплашват или заповядват на болния.

В Стара Загора се говори, че младежи гръмнали пиратка до кучето на починалия, той ги подгонил и оттам тръгнала историята. Преследването започва след сигнал от младежи, че Пенев ги е нападнал с нож, оказа се, че нож няма.

 


В категории: Стара Загора


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
34
Коментара по темата
34.
видео от убийството
07.01.2024 01:25:49
0
2
На това видео тук от очевидец не се виждат полицаи, а ДИВИ ЗВЕРОВЕ:
https://www.facebook.com/dianarussinova/videos/1363284750995885/
На видеото се виждат "хора-зверове" с големи психични проблеми, но те са извън колата.
Не са ли за ПСИХИАТРИЯ тези ДИВИ ЗВЕРОВЕ? Значи човекът бил "психично болен", а тези ДИВИ ЗВЕРОВЕ били "нормални"?
Дори служебно куче е научено да захапе и държи ръката/крака на преследвания човек, без да се опитва да го убие. Тук не виждаме полицай или служебно куче по служба, а виждаме ДИВИ ЗВЕРОВЕ как скачат върху колата и се мъчат да строшат прозорците и накрая го измъкват през отворения за проверка на документи прозорец и със страшна жестокост го пребиват с палки и убиват УМИШЛЕНО!!!
Полицеска патрулка го е блъснала, той не е блъснал никого!
При проверка за автопроизшествие, шофьорът трябва да стои вътре в колата и да си подаде документите за проверка. Точно това е направил човекът. Полицаят трябва да се представи и да каже името си и да напише протокол за автопроизшествието. Вместо да направят полицейска проверка, тук виждаме как ЗВЕРОВЕТЕ убиват човек по най-жесток начин, УМИШЛЕНО! Според близките му, черепът му е бил строшен!
Какъв е поводът за това УМИШЛЕНО УБИЙСТВО?
Проверен ли е този анонимен сигнал от малолетен, преди да тръгнат да убиват човека? НЕ!!! Сигурни ли са, че сигналът е за същия човек? НЕ!!! Това означава, че тези ДИВИ ЗВЕРОВЕ не може да имат никакви обвинения към човека, който УМИШЛЕНО убиват по най-жесток начин!
33.
до 2
05.01.2024 15:17:50
1
4
щом те гони полиция виновен не виновен спираш всичко друго е последствия от твойте действия
32.
ало
05.01.2024 10:24:18
2
2
много писане много безмислени коментари нека си припомним случая с нав .човека е бил луд пие си не пие хапчета не се знае как ще реагира вижда се от записите доста бурно бяга,съпроивлявасе при ареста ако вие трябваше да го озаптявате интересно какви методи щеше да ползвате
31.
Ю
05.01.2024 08:51:13
0
3
То в стара загора 90% от бившите военни и полицаи са с психични отклонения,още докато са бачкали. Ама то живот ли е ? На такива тежки и садистични комплексари трябва на всяка цена да им се взимат правата за гнестрелните оръжия и да не им се позволява притежание никога !!!
30.
Охрана
04.01.2024 18:03:56
5
13
Колко жалки долни убийци..Девет екипа на полиция ,можеха да хванат всеки сантиметър от тялото на мъжа който се съпротивлява и нито те а нито и дой биха пострадали. Оправдават се с асфикция задушаване уж от диагноза шизофрения.Но нека разсъждаваме реално, в психиатрията ги завързват с още по - усилени колани и помощни средства опасно болните със горно заболяване,но нито един не е умрял от асфикция. Незабавен Съд за превишаване на правомощия от закона за МВР ,касаещ незабавно прекратяване на употреба на сила срещу лица които видно са наземната и вече не са заплаха нито за полицаи,нито и за граждани
29.
Ганьовци
04.01.2024 18:00:08
1
19
Педалчета прости гърмят пиратки че после и на полицията звънят джендъри мамини. Кармата ще ви го върне пробити кучета такива.
Вместо да си изядете шамарите след като сте направили беля и да продължите с поука от случката. Звъните на полицията мишлета.
Наскоро ей така един баща изяде шамарите заради сина си.
Сина му презадоволено лигаво лайно хвърля бомбички стряска бабите едната жена щеше да получи удар разтрепери се взе да плаче.След устна забележка лайненцето взе да вика не ма е*е ко ше стане знаеш ли кой е баща ми.
Прибра един шамар баща му дойде след малко с някакво изсипано 10 годишно премиум бмв излиза с бухалка и анцунг адидас стил меден рудник мадафака и той прибра някой друг шамар след като ми се нахвърли.
Какво е това държание
И аз съм израсъл на улицата но децата ми никога не са се държали така.
Света се променя променяйте се и вие селяци прости с бмв и адидас важиш само на мегдана по селата.
Трябва да сте по умни.
28.
Дали
04.01.2024 17:41:19
3
13
Полицаите са виновни? Ми кой да е ? Те са виновни за неговата смърт . Но пък други са виновни за ниската подготовка на служителите на МВР ,които са на улицата . Лека му пръст на човека . Поздравления за този ,който му е дал работа .
27.
27
04.01.2024 17:41:09
3
6
Моя позната имаше същата диагноза,беше с инсулт и дори не си направиха труда да го открият в болницата.Убийции
Да оставиш човека да умре.
26.
до София
04.01.2024 17:37:27
7
3
Абе тъп/а си и това си е!
25.
София до 15
04.01.2024 17:29:38
5
17
Казвам ясно и на български, че ако можеше отговорно да се грижи сам за здравето си, болният нямаше да влиза периодично в психотично състояние и да го прибират в болница. И това не е единственият случай на непиещ лекарствата си пациент, който извън контрол ескалира и трябва да сме благодарни, че не е убил някого, както е в много други случаи. Близките му са наясно и затова е такава реакцията им в стил гизен-негонен. Съвременното либерално отношение, обаче, изисква от тях да следят дали си взима лекарствата редовно, за да не се налага да го гони полицията, независимо дали е въоръжен с нож, пистолет или кола.
И накрая, спори се с аргументи, а не с обиди. С последното се доказва липса на аргументи или неумение да се артикулират.
24.
Българина
04.01.2024 17:29:12
7
9
Няколко полицейски екипа гонят болен човек в техния града и го спират... като леко го подпират с един 'луноход' нема ли шишове да положат бе, джанъм? Не са толкова скъпи. И не стига това, ами после и така го вадят от колата, че взел, че умрел :) Боже, Боже!
23.
23
04.01.2024 17:26:17
1
11
Обществото и институциите нехаят за психично болните.Това е и причината да умират млади.
22.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.01.2024 17:14:32
5
8
ПРАЩАЙТЕ ВСИЧСИ ПСИХО БОЛНИ В С.ЗАГОРА ! ТУК ПОЛИЦИЯТА ПРИЛАГА УСПЕШНА ТЕРАПИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!
21.
До 19
04.01.2024 17:03:55
2
4
Заболяванията на психична основа са едно! За психолога е друго! Може би имаш предвид последното! Защото ако беше прав, държавата ни щеше целокупно да е в психиатрията! Включително и ти! Невежеството и неграмотност са също различни понятия! Например: можеш да четеш и да смяташ добре, грамотен си, но си невеж!
20.
До омбре?
04.01.2024 16:59:25
1
13
Да, интересно! Защо шофьорските права не са прекратени! Може би защото са прекратени и шофира бе книжкА! Или пък някой от психото не си е свършил работата и не е подал сигнал в полицията! И кой е виновен? Кой полицай ще си заложи кариерата, за да не издаде заповед за прекратяване на правата? Уверявам те: системата в полицията е такава, че ако има сигнал, няма как да не се реагира! Ах тези лоши полицаи!!!!
19.
Аз
04.01.2024 16:58:12
0
17
...съм на мнение, че в момента/сега/понастоящем 9 от 10 човека в България са СЪС психични отклонения ( между 5 и 95 годишна възраст), официални данни са, но звучат плащещо и точно това е причината да не Ви информират медиите... Просто, в по-голяма част от случаите, се наблюдава задоволително ниво на овладяване...
...Само зависимостите включват: алкохолна, наркотична, хазартна и т.н., много често срещани, че и в комбинация...
... истината за мен е:
1. От 20 години насам ...От 6-18 годишна възраст масово липса на възпитание, наглост и най-лошото никаква практическа наказуемост... нито от родителите, нито от учителите, нито от Държавата...
2. Как след ареста почива?! Смъртта има обстоятелства за да настъпи и съответните специалисти могат да потвърдят.

П.с.
Нагли и невъзпитани са Ви подрастващите , честно казано- бъдещи б^клуци
Да сте живи и здрави
18.
До 17 и останалите!
04.01.2024 16:54:33
4
27
Знаеш ли какво е параноидна шизофрения????? Чети! Не е тайна! И ОЩЕ ЕДИН, МНОГО ИНТЕРЕСЕН ФАКТ: ЗА ДА ПОЛУЧИШ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС, СЕ ОТИВА ДО ПСИХИАТРИЯТА! НО НЕ ЗА ПРЕГЛЕД, А ДА ПРОВЕРЯТ ДАЛИ СЕ ВОДИШ НА ОТЧЕТ! Когато някой е хоспитализиран, с диагноза в център за психично здраве, няма как да му се издаде книжка! Картотекиран е до живот! Защото много от заболяванията с психиката не се лекуват!!! И КАК ТАКА, ЕДИН ЧОВЕК, БЕЗВРЕДЕН, ПОЛУЧАВА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА АВТОМОБИЛ СЛЕД КАТО СЕ ВОДИ НА ОТЧЕТ В ПСИХОТО????! И ОЩЕ: КАК ТАКА, ТЕЗИ БЛИЗКИ- БИВША ЖЕНА, ДЪЩЕРЯ ЖИВЕЕЩА ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА, ПРОПУСКАТ ДА ОТБЕЛЕЖАТ ТАЗИ ПОДРОБНОСТ??? ВАЖНОТО Е ДА СЕ ВДИГНЕ ШУМ! ЕДНО МОГА ДА ТИ КАЖА С АВБСОЛЮТНА УВЕРЕНОСТ: ИСТината винаги излиза наяве! Сега ще се говори не за този трагичен случай, а за близките, които УМИШЛЕНО ЗАБЛУЖДАВАТ ОБществото! Публично!!!! Което може да има йо йо ефект: някой от полицаите да заведе дело срещу тях!!!!
17.
Ахаааа
04.01.2024 16:43:15
16
21
Значи като си болен ченгетата могат да те пребиват до смърт......
Б@хти и кочината дето и викаме държава.
16.
Sz
04.01.2024 16:40:01
19
24
ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ
ДА БИ МИРНО СТОЯЛО,ЧУДО НЕ БИ ВИДЯЛО
15.
До София
04.01.2024 16:28:28
4
8
И ти май имаш отклонения ,първо пишеш,че психично болните трябва да са в болници,пък после ,защо 11 пъти е влизал в болница.Потърси психиатър!
14.
Даа
04.01.2024 16:25:07
3
15
Хайде сега ,жална ни майка на всички,защото ние ще плащаме ,когато близките осъдят България.Флагман и вие може да платите ,защото оповестявате неща за здравословното състояние на човек. Само от болницата в Раднево са се държали професионално.
13.
Генерал-Адмирал
04.01.2024 16:24:03
15
15
Полицаите са башибозук и убиват безогледно!
Повечето са с турски роднини...
12.
Омбре
04.01.2024 16:20:03
4
18
Има много луди в България, които дори не са регистрирани. А защо щом има регистрация в психото шофьорските му права не са прекратени. Това, че е с шизофрения с нищо не оправдава репресията срещу него. Дайте да ги избием тогава всички тях. Тъкмо това е проблема на едно болно общество.
11.
ХХ
04.01.2024 16:15:31
8
13
Жалко че не е утрепал един-двама "младежи".
10.
Ушев
04.01.2024 16:14:11
15
32
Това не е причина милиционерите да го убият.
9.
София
04.01.2024 16:10:49
7
29
Мястото на лудите е в лудницата. Не може да разчитаме, че отговорно и разумно ще си пият лекарствата, ако бяха разумни и отговорни, нямаше да са луди. А и близките им в повечето случаи липсват или искат да живеят спокойно и безопасно. Както е и при този болен - бил душица, но жена му се развела, едната дъщеря живее удобно чак в Холандия, а другата гледа едно, но вижда друго. И ако ще всичките му роднини и близки да се изредят по форумите и студията, никой от тях не се е грижил за него, иначе нямаше да близа n-брой пъти за лечение
8.
Гражданка
04.01.2024 16:07:49
26
27
Аз ако съм на дъщерите му глава няма да надигна, а те жални за медийно внимание, пяна ще им излезе на устата да винят полицаите. Засрамете се!!!!
7.
1 % kqr
04.01.2024 15:59:28
1
5
Често е посещавал и берберница Флагман
6.
Лидка
04.01.2024 15:54:17
19
25
Противно на абсолютно оскъдната информация допреди дни, сега нещата доста се избистрят. Кой даде пиротехника на малолетни/непълнолетни, кой ги е учил да хвърлят по животинки?!? И аз да съм, ще откача ако някой се опита да стряска или нарани моето куче /което е малко и беззащитно/ с пиратка. Щото явно човекът не е бил агресивен. Не всеки с шизофрения е агресивен, а и като си пият лекарствата, се контролират добре. Защо изобщо се говори за заболяването му? Човекът си отиде по вина на комплексираните полицаи!
5.
Пю
04.01.2024 15:37:51
21
36
И защо убиха човека,комплексари.Учим бойни изкуства и можем да бием паднал човек.Страшна полиция имаме.
4.
Ggh
04.01.2024 15:33:41
14
28
Убиха нещастника!
3.
мучо
04.01.2024 15:30:35
12
26
За кое са излъгали според теб? Че го пребиха като куче ли?
2.
до 1
04.01.2024 15:25:02
22
42
И от какво е умрял според теб ?

Напълно неадекватни действия на МВР !
Девет патрулки го гонили заради пиратки и куче.
Накрая блъснаха колата му и го пребиха от бой.
И всичко това е заснето с телефон.

Но защото сме България никакви последици няма да има.
1.
ало
04.01.2024 14:56:49
12
56
и каква стана сега подалите сигнал лъжат нагло,бягащия не е съвсем у ред ,а накрая го отнасят полицаите както винаги .Следващият път като подадът фалшив сигнал дано налетят на луд и въоръжен до зъби чичко и на нищо не правещи полицаи.айде честито
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори