×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя е победител в "Гласът на България", но малцина знаят тази тайна за нея


26 Декември 2023, Вторник, 20:12 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Откритие е на Маги Халваджиян

18-годишната Надежда Ковачева, която спечели „Гласът на България” миналата седмица, е била открита за телевизията първо от Маги Халваджиян, научи „Уикенд”. Момичето е участвало в предаването на Нова тв „Звездите в нас”, продуцирано от арменеца, и се разминало на косъм от финала в него. В Би Ти Ви обаче Надя грабна голямата награда, макар че много зрители смятат победата й за незаслужена.

Само преди година ученичката от българо-марокански произход, родена и израснала в Панагюрище, изгрява в национален ефир, само че не в Би Ти Ви, а в Нова тв. Тя се явява на кастинг за „Звездите в нас” – разновидност на шоуто „Като две капки вода”, в което обикновени хора имитират любимите си изпълнители. Гласовитата Надежда решава да влезе в образа на Уитни Хюстън. Не само, че е одобрена за участие в предаването, но и отборът й стига доста напред в състезанието. В него Надя пее заедно с още две дама с по-голям опит от нейния. Отпада точно преди финала – за последния кръг е класирана една от другите певици в отбора й.

Въпреки това в Панагюрище се гордеят със своето момиче. Местните медии дори пишат за него, като не пропускат да споменат, че ученичката е носителка на награди от много състезания за млади изпълнители, а откривателка на таланта й е местната вокална педагожка Нона Немигенчева. Тя работи с Надя до днес, като вече й дели грижите за гласа й с колежката си Пепа Филина. Когато младата певица печели „Гласът”, хората в града масово поздравяват и нея, и нейните учителки, които пътуват навсякъде с нея, за да й дават кураж. Те са в залата и по време на финалите на музикалното състезание. Там са и родителите на момичето.

В шоуто на Би Ти Ви наричат Надя „българо-мароканската Бионсе”. Баща й е българин, майка й – мароканка, а Бионсе е една от любимите й изпълнителки. Именно нейна песен момичето избира за финала на шоуто. Изпълнява я в дует с Маги Джанаварова. Следват парчета на Стинг и Селин Дион, с които тийнейджърката впечатлява аудиторията на предаването и печели голямата награда. 

Когато влиза в „Гласът”, Надя е само на 17 години. Тя споделя, че няма почти никакви спомени от кастингите на тъмно – била притеснена и всичко за нея минало като на сън. Затова пък на финала била изключително спокойна, така че почни добре цялата вечер – от първото до последното си изпълнение, както и победата. Не знаела какво ще прави с наградата от 50 хиляди лева. „Не съм мислила за парите, защото не очаквах да спечеля. Въобще не съм мислила за класиране и награда”, признава момичето. Нейният треньор в предаването – Миро, я съветва да вложи сумата в образованието си. Младата певица обаче се подготвя и за абитуриентски бал напролет. Все още няма рокля, защото не й е останало време да мисли за тоалети. Има си обаче кавалер. Името му е Стойко – най-добрият й приятел от 10 години, който е и неин сценичен партньор. Момчето я нарича „сестричке”. То също е било в залата на финалния концерт на „Гласът на България”.

Пътят до тази паметна вечер никак не бил лесен за Надя. На два пъти младата певица се разболяла. Точно преди вокалните нокаути била с ангина. Цял месец нямала глас, наложило се да пие антибиотици и едва успяла да се събере, за да стъпи на сцената. Ден след полуфинала пък нещо станало със стомаха й. Тийнейджърката започнала да повръща, а трябвало да се готви за финала, който е само седмица по-късно. Майката на един от другите участници в предаването намерила лекарство, за да я вдигне на крака.

Сред конкурентите за наградата в шоуто царяла приятелска атмосфера. Най-вероятно Надя е била силно изненадана от коментарите след финала на предаването, че не е заслужила своята победа. Както често става в България, и сега избухна скандал, след като беше обявено името на победителя. Много зрители надигнаха глас в социалните мрежи, че истинската победителка е била класираната на второ място Димитрина Германова от Добрич. Преди 7 години тя участва в „Шоуто на Слави” като претендентка за партньорка на „господин Андреев”. Това е същата рубрика, в която изгря звездата на малката по онова време Крисия. Днес Димитрина вече пее във Варненската опера. Хората я харесват, но явно любовта им не е била достатъчна, за да й докара повече зрителски гласове от тези за Надя – победителят се определя с гласуване на зрителите. Димитрина не показа разочарование от резултатите на финала. Тя изрази топли чувства към Надежда, обяви, че е я обича, благодари за подкрепата на публиката, екипа на шоу и на своята треньорка Мария Илиева.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал 13/05/2024, Понеделник 10:37 3
Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 1
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
1
Коментара по темата
1.
мхм
26.12.2023 21:00:21
0
11
бъдещите вип ескорти заедно с Крисия :))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Рейндж Ровърът, който се превърна в ковчег за двама млади пловдивчани, се е движел с близо 200 км/час Чудовищно:  Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Чудовищно: Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Те са обявени като леки и телефонните им номера са разпространени сред десетки хиляди души Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Специалистката ще преглежда на 19 май, неделя, в ДКЦ „Бургасмед” Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал Оказва се, че разходите за момичетата са почти два пъти по-големи от тези за момчетата 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията Иззети са списъци с имена, като жителите на квартала са принуждавани да гласуват за определен кандидат и определена партия, каза прокурор Маркова Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Една от схемите е за опрощаване на дългове срещу гласуване за определена политическа сила или кандидат Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Майката на Атанас Градев съкрушена от мъка, настоява за доживотна присъда за убиеца Омар Не е знаел какво идва срещу тях, каза бащата на доблестният полицай, който с колега си Йордан Илиев от Бургас, загина, пометен от автобус, пълен с мигранти Скъпа кола осъмна без гуми и джанти Скъпа кола осъмна без гуми и джанти Щетите са за над 20 000 лева Арестуваха собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля друго дете Арестуваха собственика на оръжието, с което синът на Явор Божанков простреля друго дете  Разследващите работят се по всички възможни версии за нелепия инцидент По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си
Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори