×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мара Отварачката зарязала Миро Дзвера, защото свършил парите


03 Декември 2023, Неделя, 17:16 ч.

Фолкаджийката с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко

Мария се е разделила още преди месец с третия си съпруг Мирослав Соколов, по-известен със страховитото си прозвище Миро Дзвера, след като се оказа, че той е свършил парите и е потънал в тежки борчове, пише  „Уикенд”. Певицата си е тръгнала от жилището, което двамата обитават, след жесток скандал, който този път, слава Богу, е завършил без бой.

Проблемите в двойката дошли, след като върху Соколов се стоварили сериозни бизнес несгоди, за които „Уикенд” вече писа. Миро Дзвера имал да връща над 1 милион лева, а за капак сметките му са блокирани и НАП го е подпукала за данъчни измами и невнесено ДДС. Свикнала да живее луксозно, Мара Отварачката останала много разочарована, че занапред няма как да поддържа луксозния стандарт на живот, на който е свикнала, и напуснала „любовта на живота си”.

Променливото положение при фолк певицата Мария не е само по отношение на последния й съпруг, а явно с почти всички хора в живота й, особено с мъжете. „Уикенд“ научи, че миньончето се е изпокарало не само с Дзвера, но и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото беше в добри отношения последните години.

Фолкаджийката с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко, като в последното си интервю заяви, че би искала дъщеря й Марая да прекарва повече време с баща си. Тя не издаде повече, но наш репортер научи, че преди малко повече от година тя се е изпокарала с благоевградския бизнесмена и втората му съпруга Никол. Не е ясна причината за раздора в отношенията им, но наша проверка показа, че Мария и Марая вече не се следват в социалните мрежи с Митко и Никол, чиито снимки преди харесваха и коментираха със сърца и целувки.

Първородната щерка не беше поканена и на рождените дни на Ивайло и Кая, които са й брат и сестра от страна на татко й. Първият мъж на Мария - Димитър Андонов, е известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград. Милионерът предложи брак на любимата си през 2006 г., а години по-късно тя го дари с дъщеричка - Марая. Навръх една Нова година миньончето най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си и той е не кой да е, а Християн Гущеров - наследникът на Добромир Гущеров. Мария се изпокара с Митко и по интервюта тръбеше, че не се интересува и грижи за Марая, която приемаше Гущеров като свой баща. Идилията й с Християн не продължи дълго и двамата се разведоха. Тогава заралийката затопли отношения с Димитър Андонов, който развърза кесията си и плати няколко училищни такси на дъщеря си, които са в размер на 50 бона годишно.

Марая, която вече е истинска красавица, не общува с баща си и е на страната на майка си. Най-вероятно родителите й са се сдърпали за пари.


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
16
Коментара по темата
16.
До 15 дъртия
04.12.2023 15:02:17
2
5
Ей лайно не ме дразни!!!
15.
do 14
04.12.2023 12:01:43
5
1
давил си..ама насън....да та ева в мекишара....аре бегай у лево,педал недоклатен
14.
До 8 дъртия
04.12.2023 10:42:50
1
6
Жена ти като я давех със смока ми и викаше за още друсане друга песен пееше голям и твърд го вадя за Мария и дъщеричката
13.
Марчето
04.12.2023 09:48:22
1
6
Рязко ми минава влюбчивостта когато им свършат парите. Преди това им викам Мечо, а след това - мойта свиня
12.
ДО 11
04.12.2023 08:32:24
6
1
Разбирасе,че ще ги приютя,пък,че са к**** изобщо не ме вълнува и не ми пука,кефа цена няма....така и така,свястни жени почти не останаха....нъл тъй....
11.
До 9
04.12.2023 08:17:42
2
8
Другата година щерка й става на 18г., парите от издръжката спират и тя сега я праща обратно при родител 1, който е семеен. Уникална гнида. Като е много готина, що не ги приютиш ти?
10.
Али
04.12.2023 07:41:34
0
6
Ашколсун къзъм Знаеш си интереса.Сега пак на лов за будале.Нйслука.
9.
do 4
04.12.2023 06:18:20
11
2
то па ти си Ален Делон....??? да та ева в цървула смачкан.....много си е готина Мара,ама ти вониш от 2 километра,вземи се изкъпи,па тогава се прави на отворен....помияр....!!!
8.
ДО ,,големия,, СМОК
04.12.2023 05:28:25
8
4
ГолЕм го вадиш,ама ...МЕК....кавал......
Мара ,такива вмирисани цървули като теб,изобщо не ги отразява......лъскай бастуна...ама и това не можеш,щото самолета не се дига.....
Аре у лево....скъсаняк....
7.
До 6 наежената хлебарка
03.12.2023 22:11:31
4
11
Като събираш от земята стотинките и чакаш бакшиша от мама и тати за седмицата такива илюзии ще си правиш.Истина е,че повечето женички сте бедни въшки,но парите не променят нищо реално.
6.
до 1
03.12.2023 22:01:15
8
7
Майките от какво да ги пазят бедните български момчета? Да не им вземат 2-та лева от джоба ли?. Те вече момичетата имат повече пари от момчетата :))))
5.
До 3 и 4 от Онгомбо големия смок
03.12.2023 21:40:25
3
8
АЗ Я ИСКАМ!! 40 сантовия ми смок не прощава!!! Ще я направим тук в Африка най-известната бастуно-лъскачка
4.
Da
03.12.2023 20:48:16
4
20
Че кой иска да в чука тази баба вмирисана
3.
Даааа
03.12.2023 20:36:41
1
20
Неначесана златотърсачка
2.
Онгомбо големия смок
03.12.2023 19:13:05
4
10
Ела тука ми седни в скута малко Марче,ще те друсам като плюшена играчка,цуни ми смокчето
1.
...---...
03.12.2023 17:30:00
5
24
Майки пазете момчетата си, пускаме щерките...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори