×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращо предсказание на сръбската Ванга, пророкувала потъването на част от Европа


Шокиращо предсказание на сръбската Ванга, пророкувала потъването на част от Европа
Сръбската Ванга - Верица Обренович прогнозира и война за Северен Кипър
04 Ноември 2023, Събота, 15:18 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: Новые известия

Ясновидката, която съседите  и руснаците тачат почти толкова, които ние пророчицата от Петрич, говорила и за ракетна война между САЩ и Северна Корея

Много скоро народи в Европа ще усетят на гърба и ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света. Потопът, за който пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които ще престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия. Това е пророкувала сръбската Ванга - Верица Обренович, както я наричат в Русия, пише „Новые известия“. 

Руското електронно издание уточнява, че жената, на която властите във вече бивша Югославия назначили дори ТВ оператор, за да записва едва ли не всяко нейно дихание, е говорила и за война за Северен Кипър. Според прогнозите й Русия щяла да го вземе от Турция и да го даде на Гърция. Това Верица го казала преди десетина години, а „Новые известия“ разкрива едва вчера.

Електронното издание пише и как Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Това Обренович казала още през 2015 година. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Балтийските страни пък съвсем доброволно щели да станат част от Руската федерация. Това днес изглежда невероятно. 

Информацията за Верица Обренович обаче е оскъдна, а уж е работила за най-висшето политическо ръководство на Югославия. Била е дори член на тайната група 69 на Генералния щаб на югославската армия. Информацията за нея е била строго класифицирана. Малцина са имали достъп до Обренович и за да не се пропусне нищо от нейните пророчества, специално й е бил назначен за оператор Александър Митрович.

Едва през 2010 г. името й става известно на широката публика. Верица Обренович починала обаче на 22 юли 2019 г., а причината за смъртта остава неизвестна. Погребана е в Белград на гробището Орловац.

Любопитно е, че гледачката направи своя постоянен оператор Митрович ученик и приемник заради дългогодишната безупречна служба. Сега той е щастлив да сподели нейните „тайни“ с обществеността. През лятото на 2023 г. той участва в токшоуто „Предаване на живо“ на телевизионния канал „Россия-1“, като сподели някои факти от живота на своя ментор, както и част от нейните прогнози.

Сръбската пророчица казала, че Иран ще атакува Израел в защита на палестинците, но нямало да има победители в конфронтацията. Русия и групата БРИКС обаче щели да заменят САЩ на световната сцена, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия. Франция пък ще бъде разтресена от бунтове и терористични атаки.

САЩ ще изтеглят войските на НАТО от Южна Корея, но въпреки това ще последва сблъсък със Северна Корея. Войната ще се води с ракети в небето, казала ясновидката. 

В Италия вулканът Етна ще се събуди, ще има земетресение и хората ще напуснат домовете си в паника, пише още „Новые известия“. 
 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
35
Коментара по темата
35.
XX
06.11.2023 01:10:04
1
0
Упс, Капитан Морган не бил от село, а бил Данчо от Видин... без адрес, щот нямал пари за квартира, та спял по пейките. Лошо няма - даже обяснява про'с'тащината.
34.
XX
06.11.2023 01:05:03
1
1
До 33

Бла бла бла... словоблудствата на както вече казах "неизлизал от еело неграмотен про'стак". И като всеки про'с'так - и нагъл. Дерзай.

ПП. Всяка дума която съм написвл е доказуем факт.
33.
Капитан Морган
05.11.2023 15:43:23
1
1
Другарю ХХ, когато си много просто - а ти очевидно си такъв - не си способен да разбираш дори консистентно поднесена медийна информация. Към това като се прибави и тоталната липса на допълнителна, макар и основна образованост по конкретния въпрос, става ясно защо драскаш поредните не логични тъпизми. Съжалявам, дебиле, какъвто и да е разговор по темата с теб е тотална загуба на време. Все пак, благодаря, от сърце се смях за най-големите банки в света. :) Добре, че сте вие, червените ДНК грешки, че да чуем вица за "Световния финансов център Китай". :) Дерзай или по-добре сложи точка на безполезния си живот, простьо!
32.
Сръбската Ванга
05.11.2023 12:18:01
0
4
За по-кратко
Сранга
31.
ХХ
05.11.2023 10:09:07
3
2
Отделно, Холандия е единствената която прави тези машини и всички останали фирми и държави зависят от този износ/внос.
ПП. След въведената забрана за износ на тези машини към Китай, Китай (както писах по-долу) дърпа в разработката на чипове със старите машини.
30.
XX
05.11.2023 10:06:03
3
5
До 24

"Една миниатюрна Холандия внася в Китай чипове и Китай зависи от този внос" - Холандия изнася основно машини за чипове. Чиповете ги правят Япония, Тайван, САЩ и Китай (по бройки). Технологично лидерите са са Тайван и Корея. Китай тази година даже забрани внос на чипове от (някои фирми от) САЩ.
Това са фактите, а не словоблудствата на неизлизал от село дървен философ.
29.
Глиган Митрофан до ХХ
05.11.2023 09:52:08
5
2
Браво маладец 100 рубли бакшиш и екскурзия в махачкала. Който лапа на Китай е най грамотен като Вова Путин
28.
ХХ
05.11.2023 09:48:53
0
4
Гледам по-долу 5 неграмотни про'с'така не са съгласни, че Китай в по-напред (понякога в пъти) спрямо Европа по отношение на "науката, технологиите и парите. ".
За миналата година в абсолютни цифри Европа (не само ЕС) е похарчила около 493 милиарда за наука. Китай (с по-ниски уж заплати) е похарчил 553 милиарда за наука.
"“Using our measurement, China now has a slight lead over the U.S. in terms of scientific impact.”

Wagner conducted the study with Lin Zhang of Wuhan University in China and Loet Leydesdorff of the University of Amsterdam in The Netherlands."

Относно технологиите, Европа има едно нещо пред Китай и това е холандската АSML произвеждаща машини за чипове. Трябва да се отбележи, че въпреки това Европа изостава между 5-7 години от света, как тези машини да се използват. Китай наваксва в тази област като разработва чипове със стари машини с изоставане в момента 6-7 години.
Няма друга област в технологиите, в която Китай да е зад Европа.

Относно парите - ще оставим настрана, че най-големите банки в света са китайски,но есента на 2021 година показа накъде пътуват газовозите с дефицитната газ и кой може да плати високите цени (и кой стои с празни складове).

Но е нормално неграмотният про'с'так, неизлизал от село, да твърди, че от Искъро по-дълбоко нема ..
27.
Зверица руслямович
05.11.2023 07:38:27
4
5
Вервайте тъпи бугари вервайте русия ке завземе слънчевата система и путин ша оди да си пали пръдните върху слънцето.
26.
Тая ванга и тя като
05.11.2023 06:46:11
6
6
Нашта гущерица русофилка коги фане някой за юя познава че е мъж.
На кафе гледа на кур познава
25.
Капитан Морган
05.11.2023 01:10:56
5
9
До Ийон Тихи, коментар 15

Конкретно Малайзия има брутен вътрешен продукт за 2023 г., сиреч - произведени стоки и услуги на номинална стойност от четиристотин и тридесет милиарда и осемстотин деветдесет и пет милиона долара, като тези стоки и услуги са произведени от тридесет и три милиона и двеста хиляди души. На всеки малайзиец се пада 13,034 долара БВП за 2023 г. по номинал /на всеки българин се падат 16,086 долара за 2023 г. по номинал/.
Австралия, която има 25 милиона население, е произвела стоки и услуги /БВП/ за 2023 г. на стойност от един трилион шестстотин осемдесет и осем милиарда долара. На всеки австралиец се падат 63,487 долара.
Между другото, Малайзия какви автомобили произвежда? нИКАКВИ, НАЛИ? Та, колко технологично развита е Малайзия? Точно толкова, колкото Американските хай-тек корпорации са инвестирали в тази страна от третия свят! Европа била джудже в сравнение с Малайзия хо-хо-хо. Вие, червените плоскоземци, съвсем изплискахте легена.
24.
Капитан Морган
05.11.2023 00:44:12
6
8
До 22
Другарю, Китай може да бие Европа в технологичен и финансов аспект само в паралелната вселена на плоските земи, иначе в реалния свят нещата стоят по друг начин: Световните финансови центрове Лондон и Франкфурт са в Европа; Лондон е най-големият финансов център в света (Ню Йорк и Франкфурт са след него); след това е Токио.30 % от световните разплащания са в ЕВРО. С юани се разплащат не повече от 3 % от световната търговия. Китай биел Европа хо-хо-хо! Една миниатюрна Холандия внася в Китай чипове и Китай зависи от този внос. Толкова за "технологичното превъзходство на Китай" хо-хо-хо. Чети долу, дал съм цитати и линкове по темата. Аман от червени празноглавци.
Апропо, Китай е в много сериозна криза и юана го дъвчи сериозна инфлация. Да видим как ще се развие кризата в Китай!


Китай трябва цялостно да разреши проблемите в ключови технологични сектори, за да се справи с нарастващия предимно американски контрол върху износа на напреднали технологии. За това настоя президентът на страната Си Дзинпин, цитиран от "Ройтерс".
"За да се справим с международната конкуренция в сферата на науките и технологиите, да постигнем високо ниво на независимост и самоусъвършенстване, ние спешно трябва да засилим фундаменталните изследвания и да разрешим цялостно ключови технологични проблеми", подчерта Си.
Призивът му идва в момент, когато Китай се опитва да се справи с последния кръг от ограничителни мерки върху износа на технологии, въведен от Съединените щати, които този месец постигнаха споразумение с Япония и Нидерландия за ограничаване на доставките на част от модерно оборудване за производство на чипове в Китай.


По време на заседание на 24-членното Политбюро той заяви, че Китай трябва да засили фундаменталните изследвания в областта на науката и технологиите, ако иска да постигне самостоятелност и да се превърне в световна технологична сила.

https://news.bg/int-economics/si-dzinpin-povezhda-kitay-kam-tehnologichna-nezavisimost.html

Нидерландия спира износа на технологии за чипове към Китай

https://profit.bg/niderlandiya-spira-iznosa-na-tehnologii-za-chipove-kam-kitay/
23.
До 22
04.11.2023 22:52:42
6
9
Товариш Ибрикчиев, често русофилибриците ставате китайци.
Не разбрахме, какво общо има Китай с Русия при положение че стокооборота на Китай и САЩ е в пъти повече, Китай с ЕС в пъти повече отколкото с кенефПросия. САЩ 25 % световно бвп, Китай 20 %, кенефПросия 1.5%
Я.питай майка ти, какво стана те Китай и Индия нали заедно с кенефпросия щеше да нападат Украйна, според такива, като на майка ти сина и?
Питай я дали знае, кой ген Горольов, защото той единствен по Россия 1 преди много време, изнесе информация че е сключена сделка между Китай и Уйрайна за дронове. Горольов се оказа прав. При посещението на Си Дзинпин в Москва, Крим бе атакуван с укро дронове,някои от които свалени, та ги показаха по руските новини и се оказаха китайски.
Още нещо товариш Ибрикчиев, понеже писледния пограничен сблъсък между Китай и Индия беще през 2021г. Колко простофилибрик трябва да е някой та да брои Китай и Индия заедно с Русия срещу Запада в Украйна. Колко простофилибрик трябва да е някой да мисли че Китай икономически гигант ще тръгне срещу най-богатите и силни с които прави ежегодно трилиони долари.
Още нещо битлирусифиле китайски!
Китай дали има окупирана територия-Тайван, който не напада заради САЩ?
Защо не нападне Тайван, исконно китайска територия, като ще напада САЩ понеже защото нали Китай е Русия. Хахаха
Ако не си падал отвисоко на главата си като малък, я влез и потърси, дали в Русия, няма цели властови лобита които открито заявяват, че не трябва да се вярва на Китай, защото Китай чака своя час?
Знаеш ли чий е бил руския дальний восток до средата на 19век?
На Китай ибрикчопишманрусофилски!
22.
XX
04.11.2023 21:33:54
7
8
До 20

" И трите неща са в ... и Европа" - пич, с какво се друсаш? Китай бие ЕС и по трите, при това вече в пъти.
Аман от полуграмотни про'с'таци!
21.
ХХ
04.11.2023 21:29:58
5
6
До 1

Абе ско'п'ец неграмотен, атлантически, ще клецаш, ама топките дето виждаш като се наведеш не са твоите...
20.
Капитан Морган
04.11.2023 21:13:23
8
6
До Ийон Тихи, 15-ти коментар,

Разбира се, че съм ходил в русия, както и в Украйна, и в беларус, и Молдова; бил съм в няколко руски града, освен в Москва. Отлично зная какво представлява руската кочина. Алабализмите за "азиатското бъдеще" на света и китайската доминация, не се нуждаят от коментар, защото най-малкото не обичам да коментирам глупости. Това, което ппределя нечие господство - при това от край време - е науката, технологиите и парите. И трите неща са в САЩ и Европа. Надявам се, че не си въобразявате, че Китай разполага със собствени технологии, хеле пък Малайзия. Колко ли зад Китай - че и цели 200 години - да са САЩ, при положение, че Китай е това, което е в момента, на базата на Цар Долар и Индустриалните и хай-тек гиганти в САЩ? :) Наздраве. САЩ и ЕС ще се сринат точно, когато рублата стане световна валута хо-хо-хо или юана :))) Наздраве!
19.
XX
04.11.2023 20:57:26
2
10
До 16

"... равниправие межу половете" - про'с'так неграмотен, човекът ти пише за технологично развитие, не за гей паради!
18.
XX
04.11.2023 20:54:29
1
5
" ... днес изглежда невероятно" - според платените неграмотни про'с'таци.
17.
До Ийон тихи
04.11.2023 20:53:49
7
8
Алоооу аналллразбити русофилистико!
Понеже не сте много прости индивиди и само като ви прочете някой двете написани изречения и му става ясно.Ами не бе аннннааалрусофилистико,тези които знаят за Русия не го знаят от западни медии,то такъв дебилизъм може да роди само русофилистична къртуна. За разлика от вас русофилистичните които бъкел не владеете руски,другите нямат тази бариера и това дава възможност да се следи цялото инфо от Русия от новини до предавания и интервюта с руснаци значими и успели в своето поприще и развитие,и документални филми от руснаци за руснаци с руснаци лично градили дневния ред и историята,и обществения живот на Русия. Ами то русофилистиците живеете в България,ама и българска история толкова сте чели та затова сте русофилистици,сърбомани,ирански про Хамаз фанати,фанати на Северна Корея,защото сте били и в Северна Корея и Иран и владете езиците им,и като сте в България следите свободното им инфо пространство. Аве майките ви знаят ли колко сте прости?
То в Русия много много хора не ходят,на оборот,уезжают,покидают
Россия,до войне петисоть тьlсячи каждой год,а после росийское вторжение в Украина,где то около четьlри-пят милионов. Много българи ходила да заработва в СССР,понеже пияните ваньки не са много по майсторлъка,а и тогава нямаше как да заминеш Запад. Та този филм ходил ли си в Русия е за майка ти и баба ти,ако не са по-умни от теб. Те 3 милиона българи се оказаха на Запад,ама да не би да са чели или да се информират ежедневно. Те и от тях много има,които чакат Запада да фалира,а пък са там от години.То като си прост само с ходене не става. Проф Божидар Димитров,Марков,Янков и др професори да не са били родени като се е създавала бълг държава или като са се водили балканските войни,първа световна,втора световна,че са чели,знаят и са станали професори. Русофилистийска логика е като хигиената при домуса(натурски свиня) или кюфтета от пържен сняг.
Ужас.Какви амеби живеят в днешно време под маскировката на хомо сапиенс!
16.
До 15
04.11.2023 20:16:34
6
15
Отдавна не бях чел подобни тъпотии, "А Европа е като технологично джудже в сравнение с Малайзия даже". Алкохолът е не прощава, продължавайте да си ги вярвате. Достатъчно е да видиш къде се намира Малайзия по БВП по главана на населението, индекс за човешко развитие и равниправие межу половете. Роди ме мамо прост, аз ще си стана русофил.
15.
Ийон Тихи
04.11.2023 19:47:52
13
14
До Капитан Морган ,

Господин капитан, разбирам бясната ви русофобия. Няма как да я споделям , защото половината ми живот мина в англосаксонския свят и им знам кътните зъби. Вие не сте ходили в Русия, особено скоро.
Иначе не бихте плещили подобни дивотии. Западния свят в момента е в страхотен упадък, особено великите сили ЕС и САЩ. На Изток нещата са във уникален възход....
Но разбира се хората няма как да го знаят , защото трябва да се гледа не само Сиенен и Бтв и Нова а и други телевизии.
Всяка година ходя в САЩ - нещата са извън контрол. И да ...доларът няма да е вечно доминиращ, тоя процес тече. Неизбежна е доминацията на Евразия или само Азия над останалия свят. Нямате представа какво става в Китай - 80 на сто са електрически коли тяхно производство по пътищата. Магистралите са стъкло. Технологично са на 200 години преди САЩ. В момента изпитват прототипи на летящи пожарни, полиция и бърза помощ!!!!
Влакове, индустрия ....ужас е .
А Европа е като технологично джудже в сравнение с Малайзия даже. Вземете вие и хора като вас да се образовате малко, има видеа в ютуба има блогъри, има екскурзии.....
Бъдещето е на изток.....наздраве на всички !
14.
Капитан Морган
04.11.2023 19:33:15
8
9
До 11 Колкото и да са много, няма страшно: ще ги ваксинираме, ще ги изпедерастим (то нали затуй внасяме сега палестинци - техни братя), ще дадем децата им на норвежците, ще им осигурим социалистически заплати по 50 долара и жените им на магистралата на лов за ирански тираджии. Така че докъм средата на века ще сме почистили родината от червените плоскоглави тъпоземци- БРИКСАДЖИИ.
13.
Еди льо Мърфи
04.11.2023 19:18:51
1
11
Сръбската Ванга? Уахахахахаха, биноъ пойчи уахахахаха
12.
Копейкин
04.11.2023 18:33:09
10
13
Що ли всички ванги са и тежки русофилски ватенки?
11.
До 6 капитан Морган
04.11.2023 17:55:27
5
9
Капитане,всичко което сте написал е 100% вярно,но упоменатата категория хора са твърдо мнозинство и са толкова много,че всеки от нас е заобиколен от такива познати и приятели,и най-лошото е че нито са бедни нито им липсва образование-дипломи,и как се стига до такава "диагноза",науката и медицината ще изследват с години. Лошото е че концентрацията на пациенти с тази диагноза у бг е най-високата в ЕС,и пак в този ЕС,бг е най-бедна членка и с най-болно и изчезващи население,факт. Дали в случайно съвпадението? Едва ли! След като,тука не стават,ама отидът ли на Запад,бързичко запрятът ръкави и са производителни и даже не им остава време да осъзнаят,че се бъхтят доброволно в същата Европа,която кълнат и чакат да загине. Никога обаче и за нищо на светът не заминават за Русия! Това,ако не е диагноза ...
10.
малко си помислете, дали да вярвате
04.11.2023 17:53:23
5
6
"САЩ ще изтеглят войските на НАТО от Южна Корея"
Какво НАТО вижда тази неграмотна женица в Корея, войските там са американски?
Колкото до топенето на ледниците, учените сега предвиждат нов "ледников период".
Затова, да се опитаме да не вярваме на гадателки или на местната циганка, дето спира всеки на илицата да му гадае бъдещето по ръката.
Все пак, има разумни предсказания тук, знаем, че от януари 2024 страните от БРИКС+ въвеждат своя световна валута и всички световни ресурси ще се плащат с тази валута. Затова залезът на англо-американската империя е неминуем, страните на БРИКС+ ще управляват този нов световен ред без англо-американско участие и постоянни войни.
9.
Асан
04.11.2023 17:30:36
0
16
Норвегия ще оцелее ли,че мисля да одя да бачкам там другата година?!
8.
Пунта Мара
04.11.2023 17:17:12
3
16
Цитат :,,Верица, както я наричат в Русия ".
Има два варианта.
Или е руска Вещица на хонорар или жената въобще не е изричала подобни думи преживе.
7.
Ако
04.11.2023 17:09:04
5
13
Финландия потъне рашия ще изчезне от картата на света, поне до Урал.
Нещата на фронта не са добре за рашистите, иначе няма да пускат тези простотии.
6.
Капитан Морган
04.11.2023 16:47:43
6
30
Шокираща е непомерната простотия на полуидиотите от флагман и част о популацията на иначе прекрасната ни родина България; чакащи чудеса, знамения и най-вече да се гътне ЕС, НАТО, САЩ и особено долара. Продължавайте да блеете тъпи говеда, то затова животът ви ще бъде по-скапан и от на циганите. След като простачката - ченге от МВР Ванга не ви помогна, сега от сръбски циганки ще чакате да ви предскаже, че русийката ще стане галактическа свръхсила. Малоумни кретени!!!
5.
Cokpaт
04.11.2023 16:20:00
1
18
Знае се,че нищо не се знае.
4.
Xaxaxaxaхахахаха
04.11.2023 16:15:02
5
21
Остави го на алкохолизирани, бедни, неуки селяни да вярват на врачки, гадателки, гледане на боб и други първични простотии.
3.
Някой
04.11.2023 16:09:11
9
30
С такива статии повдигат духа на руската сган и сволоч. Те обичат да четат как ще станат център на света, но това няма как да се случи.
2.
Срам!
04.11.2023 15:36:37
13
28
Ние бг русофилистиите протестираме!
10 години преди тази шарлатанка ние предсказахме гибелта на ЕС и познахме. Той фалира и загина няколко пъти още при коронавируса. После путин велики им спря кранчето и пак загинаха и ние познахме. После ЕС се въвлече във война и мобилизация и ние русофилистиите пак познахме.Да сте чули в Русия да има война и мобилизация, пълни гробища и инвалиди? Няма такова нещо, и пак само ние го предсказахме. Само ние оцеляхме, другите 20 % небгРусофилистиии, замръзнаха без руски газ, после ги мобилизираха и пак загинаха. Оцеляхме само ние 80% русофилдибилинктън.
Най-отговорно заявяваме че не сме нито природно потомствено прости, нито ментално увредени!
1.
Хахахха
04.11.2023 15:26:53
17
48
Да ви еба в простите ватенки малоумни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори