×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Андон Бакалов, кандидат за кмет на ПП МОРЕ: Равда ще бъде още по-обединена като щастливо семейство


Андон Бакалов, кандидат за кмет на ПП МОРЕ: Равда ще бъде още по-обединена като щастливо семейство
Бакалов (вляво) представи основните акценти в програмата си за мандат 2023-2027, а на събитието присъства и водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев (вдясно)
24 Октомври 2023, Вторник, 16:00 ч.
Автор: Пресцентър ПП МОРЕ

Кандидат за общински съветник на ПП МОРЕ от Равда е стоматологът д-р Петьо Пеев

Амбициозна и пълна с идеи програма за мандат 2023-2027, която изцяло стъпва на нуждите, желанията и предложенията на жителите на Равда, представи в препълнена зала снощи кандидатът за кмет на ПП МОРЕ за  Равда Андон Бакалов. Той е един от най-успешните кметове на ПП МОРЕ, избиран винаги на първи тур.

„Не случайно винаги съм казвал, че Равда е едно сплотено семейство. Ние винаги сме работили в екип. Енергията, идеите и предложенията ги получаваме от вас - жителите на Равда. Без вас нямаше как да успеем. Вярвам, че всеки един е оценил това, което е направено в нашето населено място. Винаги съм казвал, че ние - жителите на Равда сме амбициозни хора. Така ще бъде и занапред - защото успехът се постига само, когато се подкрепяме и когато сме заедно“, каза кандидатът на ПП МОРЕ за кмет на  Равда Андон Бакалов.

В Концертната зала на кметството той направи подробен  отчет за изминалия мандат и представи програмата за развитие на Равда през следващите 4 години. За да чуят четиригодишния отчет на Андон Бакалов и да подкрепят ПП МОРЕ, снощи се събраха множество жители на Равда и симпатизанти на партията, които препълниха Концертната зала. Пред събралото се множество от симпатизанти и приятели, Бакалов даде категорична заявка, че и през следващите 4 години ще работи с грижа за хората.

ПП МОРЕ ще настоява за равнопоставеност на населените места и честно разпределение на средства oт бъдeщитe бюджeти нa общината, каквото сега липсва“, каза Пейчо Колев (вдясно)

На представянето на амбициозната програма присъстваха водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев и кандидатите за общински съветници от листата на партията.

Андон Бакалов представи основните акценти в програмата си за мандат 2023-2027: проект и преустройство  на полифункционална обществена сграда с клубно предназначение (бивша БТК) – ново остойностяване на ремонта;  проект и план за брегоукрепване  на крайбрежната ивица от нос „Боруна“ до х-л „Аурелия“; проект за лодкостоянки, пристанищни съоръжения и крайморски фар; проектиране и изграждане на Амфитеатър; проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение в Крайморския парк; проект за изграждане на нова база на БКС; проектиране и изграждане  на нова транспортна схема с паркоместа, закупуване на общински терен за паркинг; проект за изграждане на нови улици и ново улично осветление към тях и много други.

„Част от тези предложения бяха давани и в предходни мандати, но е факт , че не всичко може да се направи. Вярвам, че с труда, постоянството и упоритостта на всички нас – жителите на Равда ще успеем заедно“, заяви Бакалов, който бе бурно аплодиран от присъстващите.

МОРЕ ще участва с пълна листа от 21 кандидати – представители на всички населени места в община Несебър

Основен акцент в следващия мандат на Бакалов ще бъдат също здравеопазването – разкриването на лекарски кабинети - педиатричен и стоматологичен, лаборатория за медицински изследвания,  проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение в крайморски парк, постоянно присъствие на полицейски патрул и др.

„Заедно с екипа имаме идея да обогатим нашата културна програма и спортни мероприятия, за да удължим сезона и да популяризираме Равда. Друга идея е да имаме традиционен фолклорен фестивал, в който да участват нашите самодейни състави от училище и читалище, както от общината и от страната, така и от побратимените ни градове от град Дунакеси, Република Унгария и град Куфаля, Гърция“, посочи канидатът за кмет и продължи да изброява предложения на жителите на Равда. Така Бакалов очерта голяма част от приоритетите в амбициозната му управленска програма за мандат 2023-2027.

По време на предизборната среща Андон Бакалов благодари на жителите на Равда за дългогодишната им подкрепа и пожела: Равда да бъде още по-обединена.

Водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев представи всеки един от кандидатите за общински съветници от листата на партията. МОРЕ ще участва с пълна листа от 21 кандидати – представители на всички населени места в общината  - Равда, Несебър, Оризаре,  Обзор, Свети Влас, Гюльовца, Тънково. В листата са имената на млади хора, професионалсти в най-различни области, хора, решили да допринасят със своите знания и експертиза за развитието на община Несебър. Кандидат за общински съветник на ПП МОРЕ от Равда е стоматологът д-р Петьо Пеев.

В Концертната зала на кметството кандидатът за кмет Андон Бакалов направи подробен  отчет за изминалия мандат и представи програмата за развитие на Равда през следващите 4 години

„ПП МОРЕ ще настоява за равнопоставеност на населените места и честно разпределение на средства oт бъдeщитe бюджeти нa общината, каквото сега липсва“, каза Пейчо Колев. Той посочи, че Община Несебър няма концепция за развитието на туризма и поясни, че ПП МОРЕ  е единствената партия настоявала многократно през годините в Общинския съвет в Несебър за отпускането на повече средства за туристическа реклама, но не е срещала подкрепа от съветниците на останалите партии, гласували против на комисия по това предложение на МОРЕ.  

ПП МОРЕ ще работи по програма, която включва няколко основни направления: Подобряване на инфраструктурата и пътната безопасност в цялата община, изграждане на нови паркоместа, решаване на проблемите във ВиК сферата, ефективно оздравеопазване и по-добро образование, изграждане на нови деттски и спортни площадки, озеленяване на населените места, по-справедлива социална политика , модернизиране на междуградския транспорт, усвояване на средства от оперативните програми на Европейския съюз, осигуряване на условия за привличане на туристи, по – е фективно сметосъбиране по-голям бюджет за култура, художествена самодейност и др.

ПП МОРЕ СЕ ЯВЯВА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 40




България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори