×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Георгиев от ГЕРБ: Карнобат има нужда от нова посока


Христо Георгиев от ГЕРБ: Карнобат има нужда от нова посока
Христо Георгиев винаги е влизал в Общинския съвет с преференциален вот, което му дава  самочувствието да отстоява позицията си, защото е избран с волята на гражданите
24 Октомври 2023, Вторник, 15:00 ч.
Автор: Флагман

Христо Георгиев е категоричен - общинските съветници трябва да служат на интересите на всички жители в общината

"Карнобат има нужда от нова посока. Като родител и учител съм мотивиран да работя за жителите на общината. Искам по-добра среда за нашите деца и повече възможности за тяхната реализация. С гласуваното ми доверие ще продължа да подкрепям всяка добра идея за Карнобат и малките населени места.“, заяви Христо Георгиев, кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ

Христо Георгиев е роден и израснал в Карнобат. Той е учител с безупречна професионална биография. Познат е като честен и открит човек, на когото може да се има доверие. Ангажиментите в кампанията, които той поема към своите съграждани, са реално изпълними.

Заедно с кандидата за кмет на община Карнобат от ПП ГЕРБ Антоанета Пенева имат пълната подкрепа на народните представители от ПП ГЕРБ област Бургас – Жечо Станков, Галя Желязкова и Андрей Рунчев, които неколкократно са показали съдействието си за провеждането на общинската политика.

Христо Георгиев разкри пред Флагман.бг своята визия за община Карнобат, в която се наблюдава последователен подход при реализиране на стратегическите за местните жители политики.

Приоритет в работата на кандидата за общински съветник от ПП ГЕРБ е въвеждането на данъчни облекчения за семействата, на които децата спортуват или са в школи в Карнобат. Подобна добра практика има в редица други общини, по примера на Община Пазарджик.

Засилен контрол от общинска охрана, подобрена спортна база с адекватно управление, оптимизиране на сметосъбирането и почистването на града, спазване на обществения ред в Карнобат и повече прозрачност при разходването на публични средства. За това ще настоява още Георгиев, който е с преференция 104 в листа №7.

Кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ заостри вниманието и върху друг проблем – има изградени спортни съоръжения в Карнобат, но те не са достатъчни. Новоизградената спортна площадка до хотела е заключена в събота и неделя, а би могла през тези почивни дни да се ползва от учениците и децата. През изминалите мандати не се направи нищо за това едно от големите училища да има собствен салон за спорт.

 „Продължава да няма контрол в общинското предприятие БКРД, което разполага със значителни средства и финансов ресурс, но на практика хората от общината не са доволни от дейността му. Назначен е управител без конкурс, който прекарва голяма част от „ненормирания работен ден“ с дейности и действия, извън преките му задължения. Един от сериозните проблеми в града и селата са мръсните улици, занемарените площадки  и липсата на зеленина. Във всяко село контейнерите за отпадъци са недостатъчни. Селата в общината са забравени, а те имат своите проблеми. В продължение на години тези проблеми не се решават, а се замитат от досегашното ръководство на Община Карнобат.   След всеки ремонт продължава да изсичат уличните дървета, а на тяхно място не се засаждат нови, въпреки отчетените 200 000 лева разход за озеленяване на Карнобат, отбелязва Христо Георгиев.

Карнобат има един от най-лошите, ако не и най-лошият пазар, покрай улица  „Москва“.  Градът продължава да не разполага с пазар, който да удовлетворява клиенти и търговците, убеден е кандидатът за общински съветник.

Христо Георгиев е категоричен - общинските съветници трябва да служат на интересите на всички жители в общината. Независимо от политическите и други възгледи, представителите на местната законодателна власт трябва да защитават преди всичко интересите на гражданите и доброто на хората в Община Карнобат.

„В комисиите много често липсва дебат и общинските съветници не задават неудобни въпроси, за да не се наруши спокойствието на общинската администрация. Трябва да се разискват теми от дневния ред  и да се стига до консенсус по важни за хората проблеми. Защото Общинският съвет и общинската администрация имат едни  цели и една кауза, и трябва да водят открита политика в името на гражданите на община Карнобат“, категоричен е Христо Георгиев и оцени като много лоша практиката, наложена от Община Карнобат, децата от 4-та група в детските градини да се изписват в края на месец май, а те имат законното право да ги посещават до месец септември. Това лишава най-малките жители на общината от условията, които им се полагат и са в помощ за тяхната социализация.

Кандидат-кметът на ГЕРБ в Карнобат Антоанета Пенева и кандидатите за общински съветници с депутатите Жечо Станков, Галя Желязкова и Андрей Рунчев

Христо Георгиев винаги е влизал в Общинския съвет с преференциален вот, което му дава  самочувствието да отстоява позицията си, защото е избран с волята на гражданите.

Категоричен е, че преференцията дава възможност на избирателите да се доверят на човек, който може да носи отговорност, ще защитава техните права, ще решава проблемите им и ще могат да го намерят по всяко време. Има ясна концепция и визия за развитие на родния си град.

Подкрепете Христо Георгиев с бюлетина №7, преференция 104 в листата за Общински съветници и Антоанета Пенева бюлетина №7 за Кмет на Община Карнобат

 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори