×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Гайков ще поеме Община Приморско със силен екип от доказани професионалисти


Кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Гайков ще поеме Община Приморско със силен екип от доказани професионалисти
Листата на партията се състои от отговорни хора, доказани професионалисти и уважавани общественици, които имат волята да работят за развитието на общината
13 Октомври 2023, Петък, 16:04 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Номер 7 в бюлетината е точната формула за просперираща европейска община, с добра инфраструктура, медицинско обслужване и активна общност с богат социален живот

Кандидатът за кмет на община Приморско от ПП ГЕРБ Иван Гайков представи пред Флагман.бг силния екип, на който ще разчита в местния парламент да състави работещо мнозинство. Листата на партията за общински съветници се състои от хора, които са отговорни, доказани професионалисти и уважавани общественици с капацитет,възможности и воля да работят за бъдещето на общината.

Те трябва да формират най-голямата група в местния парламент, а на тях кандидатът за кмет Иван Гайков ще разчита като екип да вземат важните и точни решения за развитието на община Приморско. 

„Приморско е кауза за всеки един от тях, а общата им цел е връщането на него и Китен на картата на водещите европейски дестинации за морски туризъм“, категоричен е Гайков. Водач на отбора на ГЕРБ е именно той.

Кандидатът за кмет Иван Гайков е и водач на силния и можещ екип от кандидати за общински съветници 

Ето ги и останалите кандидати

Янчо Янков е от Китен. Завършва Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов “Свети Никола” в гр. Бургас, със специалност “корабни машини и механизми”.
По професия е механик, с професионална квалификация “двигатели с вътрешно горене”.
Занимава се с предприемачество от 20 години и развива собствен бизнес в сферата на хотелиерството и търговията.
Председател на Рибарско сдружение - Китен.
Обича природата и прекарва свободното си време на ловни излети в гората, както и в морето край Приморско и Китен. 
Негови приоритети в работата му в ОбС-Приморско ще бъдат подобряване на инфраструктурата в общината, както и създаване на качествен туристически продукт.

Тодор Костов е от Приморско. Завършва СУ „Никола Й. Вапцаров” в града. В момента следва в Нов български университет, специалност “Управление на бизнеса”.
Има богат опит като предприемач и мениджър. Развива собствен бизнес в сферата на строителството, търговията и ресторантьорството. 
Общински председател на МГЕРБ - Приморско.
Тодор е активен общественик, който подкрепя и инициира редица обществено значими каузи за развитието на община Приморско. Той е един от основните инициатори на кампанията за изграждане на параклис на територията на Гробищен парк - Приморско.
Работи и за популяризирането на водните спортове на територията на Приморско, чрез организацията на редица състезания по джет ски в района. 
Член е на Българска федерация по водомоторен спорт.
Негов приоритет в работата му в ОбС-Приморско ще бъде развитието на туризма в общината чрез правилно рекламиране на туристическия продукт и удължаване на летния сезон.

Георги Димов е от Приморско. Завършва средно образование в Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов “Свети Никола” в гр. Бургас. 
По професия е капитан на кораб. 
Занимава се с ресторантьорство. 
Обича високите скорости, а хобитата му са свързани с екстремни спортове.
Активен участник в кампанията “Да изчистим България заедно” . 
Негови приоритети в ОбС - Приморско ще бъдат подобряване на бизнес средата в общината, както и осигуряване на качествени и достъпни социални услуги.

Иван Иванов е от Приморско. Има средно специално образование. 
Предприемач и мениджър със солиден опит в сферата на хотелиерство, ресторантьорство и търговия с горива.
Активен участник в редица обществено значими спортни инициативи и обществени каузи. 
В ОбС-Приморско ще работи за популяризиране на спорта на територията на общината, както и развитие на туризма и подобряване на облика. 

Иван Ламбов е от с. Ново Паничарево. Завършва Професионална гимназия по механизация на селското стопанство “Н.Й.Вапцаров” в гр. Средец.
Развива успешно бизнес в сферата на дървообработването и е един от сериозните работодатели в района.
Активен участник и организатор в редица инициативи, свързани с подпомагане, облагородяване и инфраструктурни подобрения в родното му село. 
Негови приоритети в ОбС-Приморско ще бъдат развитието на по-малките населени места в община. Ще работи усилено за довършване и надграждане на инвестициите във ВиК, пътна инфраструктура, качествено образование, както и лесен достъп до здравна и медицинска помощ.

Жулияна Иванова е от Приморско, Завършва средно образование в ИТ "Начо Иванов" - гр. Бургас. Висше образование завършва в УИ "Христо Ботев " - гр. Бургас, със специалност “педагогика”.
Работи като старши учител в ДГ "Русалка" - гр. Приморско от 31 години.
Член е на УС на фондация "Иванка Дячева",  чиято дейност е свързана с подкрепа за хора в неравностойно положение, православни църкви и храмове. 
Участник в изграждането на параклис над с. Момчиловци и на храм "Всички български светии" във ВТУ "Тодор Каблешков" - София.
Активен спомоществовател на учебни заведения в община Приморско с цел подобряване качеството на преподаване и живот на студентите. 
Нейна кауза е опазването и облагородяването на природата, и ще работи за една чиста и зелена община Поморие с приветлива околна среда - както за местните хора, така и за туристите.
Неин приоритет в работата й в ОбС-Приморско ще бъде качествено и достъпно образование за всички деца и младежи в община Приморско.
Ще работи за повишена социална ангажираност сред младежите и получаване на по- качествено начално образование, с повишена функционална грамотност сред подрастващите.

Захарина Неделчева е от с. Веселие. Завършва средно образование в ПГ ,, Г. С. Раковски” в гр. Бургас. Висше образование завършва в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг в гр. София, със специалност “Икономика”. 
Има бизнес в сферата на застраховането. Дълги години е работила в общинската администрация на гр. Приморско и притежава богат административен и управленски опит.
Председател на училищното настоятелство на ПГМЕЕ - Бургас. 
Член на областен съвет по култура към Областна администрация - Бургас. 
Активен общественик и организатор на редица инициативи в сферата на образованието, културата и социалните дейности. 
Нейни приоритети в ОбС-Приморско ще бъдат развитие на културните дейности в общината и качествено образование. 

Златина Тюлиева е от Приморско. Има висше икономическо образование.  Финансист с богат административен и управленски опит. Работила е 10 години в Общинска администрация - Приморско на различни позиции - главен счетоводител, директор на дирекция, главен секретар и заместник-кмет. 
Директор на банков клон в гр. Приморско от 15 години. 
4 мандата общински съветник в Общински съвет - Приморско. Председател на ОбС-Приморско в мандат 2015-2019 г. и 2019-2023 г. 
Неин приоритет в новия мандат на ОбС-Приморско ще бъде запазването и развитието на единодействието на двата изборни органа - общински съвет и кмет, в името на общата кауза за ефективно развитие на общината и повишаване качеството на живот на гражданите във всички населени места от община Приморско. 

Павел Павлов е от Приморско. Има завършено средно образование, със специалност “строителна механизация”. 
Предприемач и сериозен  и уважаван работодател в общината със солиден опит в сферата на ресторантьорство, търговия и строителство. 
Председател на общинската структура на Предприемачи ГЕРБ.
Негов приоритет в работата му в ОбС- Приморско ще бъде развитието и благоустройството на всички населени места в община Приморско. Ще работи за това градът да се превърне в модерна, чиста и предпочитана дестинация за туризъм и живот. 

Георги Димитров е от Приморско. Има средно специално образование, със специалност “мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството”. 
Опитен предприемач с дейности в сферата на хотелиерство и ресторантьорство, търговия и строителство.
Активен общественик и благодетел, който подкрепя редица спортни и социални мероприятия и инициативи на територията на община Приморско.
Негов приоритет в ОбС-Приморско ще бъде развитието на туризма в общината, като основната му цел е морското градче да се превърне в най-предпочитаната туристическа дестинация по Черноморието. 

Костадин Милев е от Китен. Завършва средно образование в ПГСАГ “Кольо Фичето” в гр. Бургас, със специалност “геодезия”. Висше образование завършва в УНСС - бакалавърска степен със специалност “предприемачество”. Магистърска степен придобива в НБУ, със специалност “ Бизнес администрация”. 
Предприемач с богат опит в сферата на хотелиерство, ресторантьорство и търговия. 
Активен общественик и благодетел. Един от първите хотелиери, които се включват в инициативата за помощ на бежанците от войната в Украйна. За периода на войната е приютил над 1000 украинци в своите хотелски бази. 
Негови приоритети в ОбС- Приморско ще бъдат прозрачна и ефективна администрация, развит туризъм, качествено образование и здравеопазване, както и активна общност с богат социален и културен живот.

Борислав Киров е от Приморско. Завършва средното си образование в Професионалната гимназия по механоелектроника и електротехника в Бургас. Продължава образованието си в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София, специалност „Стопанско управление“. Магистърската му степен е по специалност „Маркетинг“.
През 2022 година защитава докторска програма „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“ в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ в Свищов. Придобива квалификация Доктор по икономика. 
Предприемач с опит в строителството на туристически обекти и предлагането на туристически услуги, инвестиции, недвижими имоти, саниране и укрепване на сгради, строително-ремонтни дейности на топлопроводи и газопроводи, инженеринг и проектиране. 
Развива се в сферата на инвестициите в соларни системи, паркове, управление и строителство. 
Негов приоритет в ОбС-Приморско ще бъде развитието на благоприятна бизнес среда чрез реализиране на иновативни проекти и инициативи, сред които са изграждане на споделени офис пространства в Приморско и Китен. 

Гласувайте с №7 за просперираща европейска община. С добра инфраструктура, медицинско обслужване и активна общност с богат социален живот.

Листата на ПП ГЕРБ-Приморско. Това са хора, за които община Приморско е кауза и знаят точната формула да я превърнат в райското кътче на Южното Черноморие


 




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори