×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неправилно поет ангажимент пред ЕК води до проблемите с ТЕЦ-овете, смята Жечо Станков


Неправилно поет ангажимент пред ЕК води до проблемите с ТЕЦ-овете, смята Жечо Станков
"Трябва да се обединим, да седнем с Еврокомисията и да разрешим този проблем за неправилно поетия ангажимент"
04 Октомври 2023, Сряда, 19:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Изведнъж се появиха едни минус 40% от емисиите спрямо 2019 г. при правителства, в които и крайното дясно, и крайното ляво участваше, обяви депутатът

„Много е тъжно, когато в един такъв момент, важен за българската енергетика, аз лично виждам на трибуната на Народното събрание да се качват хора и да се упражняват на тема енергетика, а самите те не могат да направят разлика между мегават и мегаватчас.“ Това обяви бургаският депутат от ГЕРБ-СДС Жечо Станков по време на днешните пленарни дебати, свързани със споразумението с протестиращите работници от ТЕЦ-ове и въглищни мини.

„Не е смешно, направо си е плачевно“, добави Станков след реакции на народни представители в залата. Той отговори на критики към правителствата на Бойко Борисов от страна на депутата от БСП Христо Проданов, който бе министър на туризма в кабинета на Кирил Петков.

Бургаският народен представител, който е бивш зам.-министър на енергетиката, обясни, че може да направи само дълбок поклон на синдикатите, с които заедно се борили през всичките тези години.

„И когато и г-н Проданов се упражнява в риторика спрямо един от най-добрите премиери в България – Борисов, с едни от най-успешните правителства, а именно поради факта... само ще ви посоча, че към края на 2014 г. енергетиката, колеги, я оставихте в колапс. Тогава задлъжнялостта, която беше между ТЕЦ-ове, мини – ето тука, г-н Дяков от КНСБ може да ви го каже, Огнян Атанасов може да ви го каже, на браншови съвети сме ги гледали детайлно... Беше така завързан възелът в българската енергетика за вътрешна задлъжнялост, че нещата не можеше да продължат въобще в никаква посока. Коефициентът за стартиране на свлачища в мините и връщане в далечните 70-те години на миналия век щяха да доведат до това да загубим човешки животи, ако не беше развързан този възел, за да започнат инвестициите и в мините, и в ТЕЦ-овете. Така че точно вие няма да ми говорите какво е било тогава. На думите, които цитирате от 2020 г. изцяло некомпетентно, когато говорим за 55% намаляване на емисиите от газове, се има предвид конкретно от всички сектори. България спрямо 1990 г., която е референтната година, до 2020 г. е съкратила емисиите с 48%“, посочи бургаският депутат.

Той обясни и че по време на управленията на Борисов не е поставяно на масата затваряне на каквато и да мощност не само в Маришкия басейн, а в цялата страна.

„Водили сме разговори десетки часове с Европейската комисия по Плана за възстановяване и устойчивост. Никога не е било в дневния ред и вицепремиерът Дончев, който отговаряше за това... с всички публикувани планове доказваме, че няма поет никакъв ангажимент. Изведнъж обаче се появиха едни минус 40% от емисиите спрямо 2019 г. в правителства, в които и крайното дясно, и крайното ляво участваше. Ама това не го споменавате. И проблемът в момента не са толкова плановете и колегите от синдикатите го знаят. Проблемът е поетият ангажимент в Плана за възстановяване и устойчивост. Колеги, тук всички трябва да се обединим, защото съединението прави силата – неслучайно го пише на герба. Трябва да се обединим, да седнем с Еврокомисията и да разрешим този проблем за неправилно поетия ангажимент.

И трябва да видим оттук нататък всички стъпки, които да се предприемат, за да не се застраши енергийната сигурност на страната, работните места на тези десетки хиляди хора, които пряко, косвено, индуктивно са в тези региони и с които заедно сме оценили риска през годините. Защото докато ГЕРБ отговаряше за плановете за преход, имаше ежеседмични срещи с тези хора и всичките им предпочитания, желания бяха включени в тези планове.

Интегрираният план „Климат-енергетика“, който посочва посоката на развитие на българската енергетика до 2030-а с хоризонт до 2050-а, изцяло отчете техните желания и до 2038 г. ТЕЦ-овете и мините спрямо този план трябва да работят. Към него трябва да се придържаме, защото той в момента трябва да бъде обновен. Той трябваше да бъде обновен към 1 юли т.г.

Призовавам ви към смиреност! Всички политически сили, които сме тука, да работим, както се работи в енергийна комисия – задружно; да намерим начин да постигнем целите, така че хората да са спокойни за своите работни места, българската енергетика да не е застрашена и да не си говорим за години на затваряне или за алтернативни мощности като парогазови централи, каквито, между другото, са посочени в Плана за декарбонизация, който днес се опита да бъде прокаран на енергийна комисия, а да видим по какъв начин България да запази мястото си като нетен износител на енергия и гарант за сигурността на Балканите за доставка на енергия“, заключи Жечо Станков.

 


В категории: Бизнес , Политика


39
Коментара по темата
39.
65839
05.10.2023 20:34:19
0
0
Ами 40% от вредните емисии през силната 2019 са много повече от 40% на кризисната за целия свят 2009 г.
38.
Тодор
05.10.2023 15:45:43
0
1
За това ли счетоводителката на Маджо ,беше енергиен министър?
37.
*********
05.10.2023 11:51:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
36.
Бургазлия
05.10.2023 11:22:37
1
2
Точно пък Жечо ли ще слушаме за енергетика. Той като заместник министър се хвалеше с прекарано улично осветление в Малко Търново... Та толкова разбира от енергетика... А тея гербаджиите уж европейска партия ама все към Руското, към съветското, към кражбичките, към Ковачки, ДПС, Доган...
35.
ХХ
05.10.2023 10:20:05
3
1
До 31

"Според мен, Асен Василев е глупак." - а спорид мен - гласуващите за него са глупаци.
34.
С последните думи
05.10.2023 09:40:34
3
2
от статийката, Жечо може би без да иска е "хванал бика за рогата" !
В Европа има определени кръгове, които никак не им харесва България да е нетен износител на ел.енергия !
Още по-малко пък да е някакъв "гарант" на сигурността на Балканите !
Повечето приказки са дим, пушек и прах в очите , касаещи хипотетичното подобряване живота на хората !
Основното са политическото и икономическо влияние на едни малки групички от хора , понякога съставени от една-две объркани женици, заобиколени от други такива, които са се взели за кралици!
Че и на нас ни натресоха една такава, която когато поеме властта ще стане стой та гледай!
33.
Ако не вземем парите от ЕС, ще спечелим повече
05.10.2023 09:04:37
3
6
Колкото и да дават ЕС или САЩ, за каквото и да е, то със сигурност не покрива и 1/10 от необходимите средства. Големият напън на политиците е за комисионните и артъка, който ще си заделят. Народът - кучета го яли...
32.
Според мен
05.10.2023 09:01:28
0
8
Тоз чиляк не знае къде се намира и плещи глупости, за да се прави на важен. Когато летиш високо и не сваляш розовите очила, губиш връзка с реалността. А когато татето ти е подложил някой лев и започнеш да се имаш за успешен и да гледаш с насмешка, тези които са по-бедни от теб, то тогава вече си вярваш, че владееш силата
31.
MiB
05.10.2023 08:00:53
5
4
Според мен, Асен Василев е глупак. Това е кон за кокошка и няма да спечелим нищо. Нетните загуби от разходите - обезщетения, консервация, поддържане на студен резерв през лятото, рекултивация на земята и търговската загуба от нереализирани приходи от продажбата на енергия ще са в пъти по-големи от стотинките, които ще вземем, ако ги вземем, по ПВР.
30.
Винкело
05.10.2023 07:23:42
4
7
Безумие е да си затворим мините . Да си копаят и да продават навън.
Норвегия и Румъния що не си затварят нефтените кладенци и не си нарежат сондите за скраб? Бърже да стават еко!
29.
Paзбирач
05.10.2023 07:01:49
3
7
Когато политик излезе от трибуната да ви страхува, че ще умирате от глад,студ та и от жажда ...значи няма да умрем
28.
До 10
05.10.2023 04:17:34
4
7
Германците ги отвориха и понеже не могат да набавят веднага толкова въглища изкупиха полските. Зимата поляците излязоха на улицата,че тока, газта отидоха в небето и мръзнат, та се наложи държавата да внася кюмюр за печките с кораби от Далечния изток ли беше, от майна си райна ли беше....никога няма да кандисат на криматичния рекет и да затварят мините и ТЕЦ овете. Умният човек няма да падне в една и съща дупка 2 пъти, а наште горе нямат акъл за 5 ст.
27.
Ами
05.10.2023 01:55:46
5
6
Спрат ли тецовете тока ще стане 50 цента киловата както е навън или 1 лев. Дефакто към три пъти по скъп. За несец зимата ще трябват към 250 евро само за ток или 500 лева. В Европа е всичко на газ и се ползва мн малко ток и нее проблем. Но в бг всичко е наобратно и с климатици и идва мн скъпо. Спрат ли ги ще фалират държавата
26.
Орак
05.10.2023 01:03:55
1
9
Този Станков първо да помисли и изпълни своите ангажименти и тогава да говори празни приказки.
25.
Изгревлия
05.10.2023 01:03:00
0
16
Жечо, чакаме парите за санирането.
А, и между другото - от 1090 до 2020 са намалели вредните емисии, щото предприятията ги приватизираха, нарязаха и продадоха. Сега са само ресторантьори, дюнерджииници и магазини за 1 лв. Като се прибереш в Бургас - мини през индустриалната зона и комлука, Ходи да видиш корабостроителницата, пристанището, на което нищо не пристига, освен псевдо хайлайф да хапне на док 5. А там преди имаше кранове, които работеха. Ма все тая де. Оправдавай се с някакви неща от 2014 година
24.
До 18
05.10.2023 00:52:31
3
8
ПАВЕЦ "Чаира" го счупи твоя идол-Простия. Ма нищо де, вие с него сте си лика-прилика, простено ти е.
23.
Над ХХ
05.10.2023 00:24:03
4
5
няма ли някой да се смили и да му даде да смуче кренвирша ? Откакто млад.лейтенанта от ДС не му дава да смуче този чиляк е в някакво нервно разстройство, обижда хората на простаци - притесняваме се за него мили хора. Пак апелираме - брусли,салото - сайт му да смуче че да се кротне !
22.
ХХ
05.10.2023 00:04:04
4
4
До 17

"Германия пести газ, защото все още няма изградени достатъчно терминали, а и си затвори всички ядрени централи. " - Ц. германия пести газ, защото газта е скъпа. Но де про'с'так да може да вдене и елементарните неща.
21.
До 20
04.10.2023 23:36:50
2
4
Лека поправка. За другите държави референтната година е 2009.
Информацията е достъпна и лесно се намира.
20.
До манипулаторите
04.10.2023 23:12:01
3
6
Защо базата е 2019 г. Ами защото това е помощ за възстановяване на държавите на ЕС от пандемията от Ковид. Пандемията започна през 2020 година, затова и последната здрава година се взема за база, а това е 2019 г. Така е за всички страни от ЕС и тука да не си прокарват неверните внушения. Тука се смесват ангажиментите по зелената сделка, въглеродните емисии и всичко което правителствата на тиквуна проспаха, защото тях ги беше старх от парите на ЕС ( там взеха да бият през ръцета) и цялото крадене се насочи към стройтелството на пътища със средства от бюджета( там си имаха каскет който да не ги закача) Та затова тиквите реват и се късат.
19.
До 18
04.10.2023 22:27:58
3
12
Герберче, Чаира я счупи фирмата, избрана от Бойко - вместо Тошиба, те избраха руска фирма с регистрация в Чехия. Но споко - в Тенево, Ямболско, изграждат и 500 мегаватчасова батерия към соларния и ветропарка. В бъдеще ще е така, след 90% поевтиняване на панелите, наред са батериите LFP и още по-евтини. Почакай няколко години, а междувременно не се форсирай толкова, не е здравословно ,;)
18.
До 17 знаещия
04.10.2023 21:55:40
7
22
А бре маргинал жълтопаветен, соларите по 25 часа ли ще работят в денонощието, щото без базови мощности и безветрие са капо?
Твоят идол Киро Тъпото за това ли счупи ПАВЕЦ "Чаира" за да мине далаверата с батериите?
Колко взе за тази диверсия на Българската енергетика?
А Асен Тръбата за колко промени драстично Плана за Възстановяване и какво общо имаше с компенсациите от К19???
17.
До 10
04.10.2023 21:35:37
19
8
Явно четеш избирателно, Германия пести газ, защото все още няма изградени достатъчно терминали, а и си затвори всички ядрени централи. Тецовете им - 4-5 блока ще работят до март. Може да видиш с какво темпо вкарват солари, перки, термопомпи. И парните локомотиви не са изчезнали за година-две. Всички съседи инвестират в нови мощности и няма кой да купува в бъдеще токът ни.
16.
XX
04.10.2023 21:34:51
18
6
Няма нищо неправилно! 85% гласуваха за ЕС да ги командва и го получиха.
Камо неграмотни про'с'таци могат да реват като получот това за коета са гласували.
15.
Тоз пък
04.10.2023 21:30:09
15
16
Тоз пък, част от тези които отлагаха и лъгаха 15г, къде се изказва. Глей си бензиностанцията където лъжат в количеството и се съсредоточи към таз енергия.
14.
ХХ
04.10.2023 21:30:08
2
8
До 9

"Нашите талибани лъжат и мажат, да се харесат на раздутия щат в мините и държавните тецове..." - а не е ли на ВЕЧНО облагодетелстваните американски ТЕЦ-ове?
13.
ХХ
04.10.2023 21:27:24
4
14
До 10

Русия не е ограничавала доставките на газ да германия.
Това е факт и всичко друго са лъжи.
12.
.......
04.10.2023 21:11:42
3
26
Днес по Прокопи ТВ, Сандов обиколи две, три телевизионни предавания да обяснява за преимуществата на зелената енергия . Ей на такива келешчета от зелената мафия трябва да им се търси отговорност , а не да им се дава публичност да защитава спонсорите си . Защото има интерес от ПВУ да гушне и крадне някой друг милион комисионни.
Асен Дудука е променил текстове които имат користни цели и подбуди за лично облагодетелстване ,заедно със задкулисието от промяната.
11.
България е пред Германия
04.10.2023 20:49:49
3
27
Германия прие и редица мерки в областта на климата, които трябва да помогнат на страната да се доближи до целта си за намаляване на емисиите с 65% до края на десетилетието в сравнение с нивата от 1990 г.
Но Правителството на ПП-ДБ-БСП-ИТН сложиха още по-големи рестрикции, т.к. при Борисов-3 бяхме изпълнили условията спряма 1990г. за намаление на емисиите, но пък менторите на Киро и Асен искат още 3-4млрда за перки и панели, как да откажеш на шеф Прокопи!?!?
10.
До 9 каква газ? "Блумбърг":
04.10.2023 20:42:11
7
31
Германия отваря спрените въглищни централи, за да гарантира осветлението!
Миналогодишната енергийна криза принуди страната да използва повече въглища за производството на електроенергия, след като Русия ограничи доставките на газ по тръбопроводите за страната.
9.
Герберче
04.10.2023 20:36:36
28
11
Гърците си затвориха лигнитните мини, взеха пари от ЕС и си строят газови централи. Нашите талибани лъжат и мажат, да се харесат на раздутия щат в мините и държавните тецове, които ни тровят.
8.
Р. Р.
04.10.2023 20:36:12
4
38
Кунева затвори 2-3 блока на АЕЦ Козлодуй, после получи синекурна длъжност с тлъста заплата във френска компания. Сега шарлатаните на Сорос, ще затворят Матриците и цените на тока ще се повишат до небесата. На никой от тези предатели на България не им се потърси отговорност за разрухата на индустрията.
7.
ПП-ДБ са продажни копИлИта
04.10.2023 20:15:50
3
45
Правителството на Кирил Петков при провеждането на преговорите за Плана за справедлив преход се е съгласило да се намалят въглеродните емисии с 40%, на база 2019 г.
Асен Василев е бил там еднолично и без да има позиция на държавата, се е съгласил да се включи този текст. Всичките ни проблеми идват от две изречения на 113-а страница. Само с две изречения може да се съсипе българската енергетика. В момента се случва точно това. Пише да се намалят въглеродните емисии с 40% в сравнение с 2019 г., а това е година, когато ТЕЦ-овете са работили малко. Да намалиш емисиите на половина, означава тези ТЕЦ-ове да работят 3 месеца в годината.
6.
И
04.10.2023 20:04:11
1
11
Някой от тия "политици" направи ли въобще анализ, какво се печели и какво губи. Или просто като раболетно българско племе целуват ръка.
5.
123
04.10.2023 19:59:41
5
41
Не го харесвам, но е прав. Неправилно поет ангажимент. Когато пращаха тия планове за някакви пари, не си дадоха сметка, че трябва да ги изпълнят. Проблем е, че всеки гледа за мандат година напред, за да се накраде. Никой не се интересува, какво ще стане после. За това и не гласувам. Не вярвам, че който и да е от тия хора му пука за държавата. Само като им видите лицемерните физиономии, шатри по центъра и прочее и е ясно, че тия хора се впускат в политиката, за да крадат. Никой не се интересува от хората. В конкретния случай, тоя план е изпратен точно от правителство наПП. И то не това, а предното. Няма смисъл от обяснения....Жалко е.
4.
Прав е Жечо!Киро и Асен са в дъното
04.10.2023 19:55:11
9
55
ПП-ДБ презира българския народ. Искат да унищожат българската енергетика, след като техните проекти в миналото унищожиха българското земеделие, българската отбрана, българското образование. Сега е ред на енергетиката!
Правителството се готви без търг и конкурс да похарчи 3,5 млрд. лева за фотоволтаици и батерии, които не разкриват работни места!В списъка, който изтече тази седмица, са крайно съмнителни фирми, регистрирани в Люксембург и къде ли не още, на които никой не знае кои са собствениците.
3.
Теменужко Нужков Теменужков
04.10.2023 19:53:40
35
9
Някои се правят на...
2.
И тоз малчуган се изказва като важен
04.10.2023 19:51:50
28
29
Много ми е смешно, когато някой малчуган от партията на Бойко се появи да ни обяснява политиката. А те Герб, миличките нямат никаква вина за положението в енергетиката?
1.
*********
04.10.2023 19:47:37
11
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сръбската легенда Цеца трепне, съобщи грандиозна новина Сръбската легенда Цеца трепне, съобщи грандиозна новина Това е специален ден в живота ми, обяви певицата Не е евтино, но детето го заслужава, абитуриенти с обувки от 2 бона Не е евтино, но детето го заслужава, абитуриенти с обувки от 2 бона Абитуриентката е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен Абитуриенти оставиха свинщина около "Александър Невски", кой го почисти Абитуриенти оставиха свинщина около "Александър Невски", кой го почисти Столичният инспекторат с извънредно почистване заради празненствата на зрелостниците Поощриха прокурор Манол Манолов от Окръжна прокуратура-Бургас с почетен знак първа степен Поощриха прокурор Манол Манолов от Окръжна прокуратура-Бургас с почетен знак първа степен Призът е от Прокурорската колегия на ВСС  Стана ясно какво има в трите бронирани куфара, които пристигнаха в Бургас от Дубай Стана ясно какво има в трите бронирани куфара, които пристигнаха в Бургас от Дубай На 18 май най-нетърпеливите ще видят с очите си най-прочутото българско съкровище Тази фолкаджийка се изложи брутално, спукаха я от подигравки Тази фолкаджийка се изложи брутално, спукаха я от подигравки Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ не можа да изпълни нито нота без помощта на електричеството Що за глупост правят тези деца Що за глупост правят тези деца Младежите използват единственото място, обособено за преминаване на пешеходците над линията, за да се забавляват 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар 29 000 медицински сестри липсват, системата ще се срине, алармира известен лекар Мутафчийски открои и друг проблем, а именно, че на година около 170 лекари напускат системата Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Готова ли е България за еврозоната - очерта се основен проблем Инфлацията се оказва основната пречка, политическата криза също ни спъва
Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори