×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът на СЕК Николай Стоилов със силна заявка: Средец заслужава повече, да го превърнем в истински европейски град! 


Кандидатът на СЕК Николай Стоилов със силна заявка: Средец заслужава повече, да го превърнем в истински европейски град! 
Партията откри предизборната си кампания пред препълнен площад и представи кандидатите си
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Октомври 2023, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Той е млад, но и достатъчно опитен и амбициозен, ще използва всичките си знания и умения, за да реши проблемите на общината

Обиколих света, за да се образовам, натрупах умения и опит, но кръвта вода не става! Реших, че е време да платя дълга към моя роден край, към моя Средец и да използвам всичките си знания, за да превърнем това хубаво място в развиващ се европейски град – такъв, какъвто заслужава да бъде! С тази силна заявка кандидатът за кмет на община Средец от ПП Средна европейска класа Николай Стоилов откри предизборната си кампания. Стоилов заедно с кандидатите за общински съветници от листата на партията представиха своите приоритети на сцената пред препълнения площад до Читалище „Пробуда“ в града снощи.

За да подкрепят кандидатите, в Средец дойде централното ръководство на партията. Председателят Константин Бачийски, който е настоящ депутат и кандидат за кмет на Бургас, отбеляза, че в листата на СЕК са хора, които не се плашат от трудностите, а напротив – те се борят за решаването им, достойни хора, които ще защитават интересите не само на град Средец, но и на всички населени места. Такъв е и кандидатът за кмет Николай Стоилов, подчерта Бачийски. 

Лидерът на партията Константин Бачийски и Изпълнителният съвет на ПП СЕК дойдоха в Средец, за да подкрепят кандидата им Николай Стоилов и листата на партията за ОбС

„Идвайки насам тази вечер си мислех за вас, хората от Средец. Вие бихте могли да си вземете багажа, да идете някъде другаде да живеете. Но сте направили трудния избор – да останете тук и да отгледате вашите семейства и деца в Средец. В ПП СЕК също сме като вас – трудностите не ни плашат, не се отказваме, не се предаваме и не се продаваме! Затова се радвам да виждам толкова много хора тук. Нашата цел е да направим така жадуваната промяна в Средец и тогава младите хора не само да останат тук, но и тези, които са заминали, да се завърнат и да работят в родния град. Или най-далечното място да е Бургас, но вечер да се приберат у дома в Средец при семействата си. Всеки един кмет и общински съветник трябва да знае проблемите на общината, но и да намери решенията. Да направи и невъзможното, ако трябва. Именно такива са нашите кандидати в ПП СЕК. Разчитаме на вашата подкрепа, а като партия и след изборите ще сме тук и да работим за вас. Аз в качеството си на народен представител съм се борил не само за Бургас, но за целия регион. Ще продължа да го правя“, изтъкна Константин Бачийски. 

Заместник-председателят на партията Стоян Царев също се обърна към множеството с думите: „На 29 октомври внимавайте за кого ще гласувате. Гласувайте за тези, които поставят обществения интерес над личния. Те са зад мен и ще ги намерите в листата на ПП СЕК с номер 3 в бюлетината. Защото се нагледахме на хора, които управляват за лична изгода“.

Кандидатът за кмет на село Дебелт Антон Велчев (вляво) и зам.-председателят на ПП СЕК Стоян Царев

Кандидатът за кмет Николай Стоилов, който има солидно образование и биография, застана пред своите съграждани и в емоционално слово каза как е взел решението да влезе в битката за кметския стол.

„Тук съм пред вас поради няколко причини. Първата и най-важната е, че аз съм един от вас! Тук са моите най-мили детски спомени с баба Радка и дядо Иван, с моите родители. Минаха години, тръгнах по непознати пътища. Натрупах знания, натрупах и опит. Завърших курса за младите политически лидери „Young European Leaders“ на фондация Робърт Шуман в Будапеща, дипломант съм от шестия Летен университет към Съвета на Европа в Страсбург (2011), завършил съм българското училището за политика „Дими Паница“ (випуск 2011). Бях за кратко в Европарламента. Натрупах и опит в разработването на проекти, сред които за интегрирания градски транспорт на Община Бургас, системата за отпадъци, бях в Министерството на икономиката, където отговарях за контрола и изпълнението на оперативна програма „Конкурентоспособност за малкия и средния бизнес“ в областта. От 5 години съм в Държавен фонд Земеделие, където отговрям за изпълнението на програмата за развитието на селските райони и всички мерки за подпомагане в земеделието. Но както се казва – кръвта вода не става. Реших, че е време да платя дълга към моя роден край и да използвам всички знания и умения, които придобих през годините, за да се опитаме да направим това хубаво място толкова красиво, колкото то заслужава да бъде. Та затова съм тук, избрах номинацията на СЕК, за което им благодаря. От създаването си през 2007 година те се борят за това, което всички ние искаме - една европейска средна класа с нормални доходи със стабилност и сигурност към развитието на малкия бизнес“, отбеляза Стоилов, като добави, че в момента стартира както новият програмен период 2023-2027, така Планът за възстановяване и трябва всяка една община да се възползва максимално с добре разработени проекти. 

Николай Стоилов е млад, но с богат професионален опит

41-годишният кандидат за кмет е достатъчно опитен, за да превърне Средец в развиващ се европейски град. 

„Сега е моментът да се захванем и всички заедно с общи усилия да променим общината към по-добро, защото Средец заслужава повече!“, каза в заключение Николай Стоилов. Думите му предизвикаха бурни аплодисменти от присъстващите.

Ето и всички кандидати от листата на ПП СЕК в Средец, сред тях и кандидатът за кмет на най-голямото населено място в общината – с. Дебелт, Антон Велчев: 

101. ТАНЯ НЕНОВА ТОДОРОВА
102. НИКОЛАЙ ТИНКОВ СТОИЛОВ
103. РАДИНА ДИМОВА МАРИНЧЕВА
104. ВЕСЕЛИН ЦВЕТАНОВ ДРАГОМАНСКИ
105. АННА МИЛЧЕВА ТОДОРОВА
106. АНТОН ТОДОРОВ ВЕЛЧЕВ
107. БОРИСЛАВ ВАЛЕНТИНОВ БОРИСОВ
108. ДИМИТЪР АНГЕЛОВ ДИМИТРОВ
109. МИЛКА КИРОВА ОВАЛОВА-ИВАНОВА
110. СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ЖЕЧЕВА
111. ГАЛИНА ИВАНОВА ПЕЙЧЕВА
112. ДИМИТРИНА СТАМАТОВА КАРПУЗОВА
113. ДИМИТЪР СТОЯНОВ ТОДОРОВ
114. ПЕТЪР НЕЙЧЕВ ПЕТРОВ 

Програмата на площада продължи с фолклорен концерт. За присъстващите пяха победителят в музикалното шоу „Гласът на България“ Петя Пенева, странджанският славей Жечка Сланинкова и Таня Стоева. А кандидатът за кмет поведе хорото - така, както ще поведе община Средец напред.

Силните и можещи кандидати на ПП СЕК и част от изпълнителния съвет на партията

 




България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори