×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Драмата е неописуема: Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в жк "Меден рудник"


Драмата е неописуема: Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в жк "Меден рудник"
78-годишната жена е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope-Бургас
02 Октомври 2023, Понеделник, 13:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя имаше огромно сърце, в което побираше всички невинни същества, ридаят близките й

Бургазлийката Таня на 78 г. е загиналата при пожара в блок 308 в жк "Меден рудник". Тя е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope, научи Флагман.бг. 

Тя имаше огромно сърце, в което имаше място за всички бездомничета, спасила е хиляди невинни животинчета, ридаят близките й.

Пожар избухна в апартамент в жк. "Меден рудник", възрастна жена е загинала

„Джеси – тя ще остане у дома докато разберем как ще продължи живота й. Днес тя загуби своята стопанка в пожар. Джеси в рамките на една година оцелява във втори пожар. Но Таня не оцеля. Днес при нелеп и ужасен инцидент си отиде един уникален и невероятен човек. Човек раздаващ се за хора и животни. В продължение на 8 месеца Таня всеки божи ден идваше в базата при животните, всеки божи ден им готвеше, всеки ден ми помагаше в грижите за тях по няколко часа. Тя бе горда че е доброволец и нейната работа е да помага в базата. Днес всички в базата я чакаха, но тя не дойде и никога повече няма да дойде, никога повече няма да я видим нито те, нито Джеси, нито аз. Загубих един невероятен приятел. Танче, почивай в мир мила моя, нито Джеси ще изоставя, нито Жожо и Кари нито другите мъници. Ще се грижа за тях винаги. Сега си при Барчи и Бобче – там горе. Нека е светъл пътят ти към звездите, а той ще е такъв защото ти бе невероятен човек обичащ и хората, и животните. Почивай в мир!“, написа Зорница Атанасова от Animal Hope-Бургас.

78-годишна баба е загинала при пожара в блок 308 в жк. „Меден рудник“


В категории: Меден Рудник


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
15
Коментара по темата
15.
Ако не е ясно.
10.04.2024 00:31:45
0
1
Жената беше добра. Тя даваше всичко което има на хората. Смачкана от живота и "добри хора", които я нападаха със зли думи и омраза. Беше беззащитна и се опитваше да се защитава отвръщайки на простаците на техния език. Прегърбена и слаба нейната фигура описваше прехода на една прогнила епоха. В очите и се виждаше колко много е дала на хората и как е разочарована от тях. Живееше самостоятелно и не искаше помощ от никой. Работила цял живот и накрая изоставена и захвърлена от цялата обществена система. С мизерна учителска пенсия. Справяше се сама защото тя така беше решила да живее. Имаше си погребение и некролог, щом това е много важно за някой си по долу писал. Това беше само за най приближените хора, които знаеха за нейния проблем. Да, хората се включиха всички застанаха заедно и ремонтираха всичко изгоряло. Де да имаше повече такива... Апартамента беше закупен специално за нея и не е оставена на улицата. Да, някои са щастливи, че нея я няма но не и най близките и. Да почива в мир!
14.
Станка
14.10.2023 11:38:24
0
3
Жената беше сама и живееше в мизерия. Синовете й не я поглеждаха. Имаше нова кухня, която нямаше кой да сглоби. След пожара нямаше некролог, нямаше погребение. Много от нас виждаха Таня всеки ден и я познаваха добре. Елате да видите какви ремонтни работи се вършат сега. Всеки ден е пълно с хора. Личи си че не тъжат и са чакали с нетърпение да се отърват от нея. Мизерни долни същества.
13.
паткан
03.10.2023 22:29:45
0
3
Това , което животът ми е показал , е че човек който не помага на животни няма никакъв шанс да помогне и на хора.
Ако все пак го направи това обикновено е с някакъв друг личен интерес.
Това трудно ще бъде разбрано от приматът обявил се за хуманоид.
"Хората" отдавна загубиха представа за свят , планета и тяхната връзка, и са враждебни към всичко що не им носи лична изгода. Но всичко е свързано.
Обикновено човекът - примат, не може да си обясни защо някой друг би помогнал на друго същество, което дори не става за яхния. За жалост градът ни се напълни с подобни примати които само донякъде, и по външен вид приличат на хора та дори се мислят за хора , но когато си отворят устата или напишат нещо веднага го разбираш какъв е.
Да , дразнят се че не разбират как може някой да се занимава с нещо което не носи изгода. Приматите наричат тези хора луди. Изумително невежество.

Разбирам я . Много по приятно е да направиш едно изстрадало същество щастливо, и с коричка хляб, отколкото да угаждаш на някой алчен двукрак ненаситен търбух , чийто уникален почерк може да бъде забелязан единствено по тоалетната хартия.

Достоен човек. Нека да почива в мир
12.
Апокалипсис сега
03.10.2023 10:21:42
1
0
Отдавна е дошло времето, в което живота на уличните котки и кучета е по ценен от човешкия. Не беше ли и готвача от ДНА-то котколюбец? И той хранел котките в квартала. В Меден рудник един нисък тантурест с голяма раница на гърба ходи и храни уличните котки. В почти всеки вход има някоя, която мрази хората, но се лигави на котките.
11.
Кара Кольо
03.10.2023 09:08:55
4
1
Тази беше ненормалница! Изпокара се с живущите в 82бл с половината вход. Опита се да прави интриги между 4 семейства във входа! Отделно комшия се оплакваше че постоянно лаят кучетата и без да упражнява контрол върху тях го заключваше по цял ден в апартамент които не беше нейна собственост. Направи входа зоологическата градина с няколко помияра, лайна и миризми навсвкъде. Късно е прибра Бог.
Мир на праха и!
10.
друг комшия до 2
03.10.2023 08:32:47
1
2
събираше гoвната само на нейното си куче, това че хранеше всички останали не я прави отговорна. да почива в мир!
9.
Онзи
03.10.2023 06:59:19
2
4
За тези,които хулят загинал човек. Сега ясно ли ви е,защо е обичала животните повече??? Мир на праха и!
8.
Зина
02.10.2023 21:52:16
1
8
Поклон! Добър човек е била!
7.
Валци
02.10.2023 17:12:29
2
21
Мир на праха й един добър и стойностен човек с голямо сърце ! Почивай в мир !
6.
puertoriko
02.10.2023 16:00:51
25
14
имам усещането че някой хора хранят и се грижат за животните за да изкупят някакви грехове или да спечелят милосърдието на Господ както и да спечелят точки пред обществото като високо морални хора, но както се вижда никога човек не е застрахован от страшна смърт като тази да изгориш , една позната която също хранеше котките , точно в процеса на изсипване на храна зимно време се подхлъзна и си счупи бедрото и тъй като беше възрастна жена почина скоротечно по тази причина.
Да почиват в мир!
5.
Мм333
02.10.2023 15:49:27
26
32
Все повече се уверявам ,че тези "защитници на животните"имат голям проблем в главата.Спасява животни ,себе си не може,живеят в мизерия близка до тази по принцип, в която живеят "любимците"им.По правилно би било като са толкова милосърдни да отнесат милосърдието си към хората ,които имат нужда от него ,не те по принцип "обичат"кучетата и котките ,но не и хората.
4.
До комшията
02.10.2023 15:10:35
9
23
Според мен е редно да отидете на погребието да го кажете. Хората трябва да знаят.
Ей затова подобни теми трябва да са заключени за коментари, ама вие заключвате само платените публикации.
3.
Ние
02.10.2023 15:10:19
3
26
Да ти е леко Небето, мила Танче!
2.
комшия
02.10.2023 14:57:40
28
25
Страшно невъзпитана жена. Кучетата и постоянно серат на улицата и при забележка да им събере изпражненията , започваше да ругае.
1.
Мир
02.10.2023 14:48:58
3
33
И покой на душата й.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори