×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват


Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват
Бързият влак за Пловдив изхвърча набързо по релсите за ужас на пътниците. По уредбата на гара Карнобат съобщили само, че влакът тръгва и се наложило да чакат 4 часа за следващия
12 Май 2024, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите 

Сърдити пътници чакат с часове на гарата в Карнобат за влак. В своя сигнал до Флагман.БГ, подаден по електронната ни поща, Северин Петров разказва как заради хаоса, който цари там, майки с малки деца се наложило да си удължат пътуването с четири часа. 

„Пиша ви за поредната порция простотия, която е поднесена на пътуващите с железопътен транспорт на 11-ти май: Заминаващ влак не изчака пътниците да се качат и ги остави да стоят на жп гарата на Карнобат. Става въпрос за хора, които пътуваха от Карнобат за Пловдив с бързия влак 8632 от Варна“, разказва той. 

„Около 20 човека чакаха заминаващия в 19:12 ч за Пловдив влак. Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма нито едно електронно табло, показващо пристигащите и заминаващите влакове?“, пита мъжът. 

„Нямаше обаче никаква информация за часа и мястото /коловоза  на пристигане. Вместо това изведнъж в 19:11 часа съобщиха по говорителя, че от 4 коловоз, ще замине бързият влак 8632. Всички хора от чакалнята се втурната към подлеза, за да стигнат до перона. Обаче в този момент от кабинета си се появи ръководителя на движението и размаха палката със зелен цвят за тръгване на влака“, добавя той. 

„Така 20 души, сред които деца, жени и чужди граждани,  пътуващи за направленията Ямбол, Нова Загора, Стара Загора, Чирпан и Пловдив останаха на гарата. Опитите за намиране на решение на ситуацията бяха безуспешни. Цялата информация беше под формата на затворен прозорец на касата и забранен достъп до служебните помещения“, пише своя сигнал нашият читател. 

„Оператор от информационния център на БДЖ заяви, че нищо не може да се направи по въпроса и предложи да чакаме четири часа до следващия влак. Преди дни БДЖ обявиха за увеличение на билетите с 20% средно, и очакват повече приходи. Няма да има и събираемост на пари. Всеки нормален човек в един момент ще си каже „**** *** ** ****** на тези тъпунгери“ и няма да си купи билет. Ще изтърпи кошмара, но ще мине гратис“, коментира той.

„България стремглаво се насочва по пътя на африканските държави – да развива основно автобусен транспорт, защото дори и да обичаш да пътуваш с влак – ще те изгонят! А преди ремонта обещаха “След 2 години гаровият комплекс ще бъде изцяло обновен и ще придобие европейски облик”, добавя Северин Петров. 


 




Флагман.БГ Вдигат паметник на гларуса във Варна Вдигат паметник на гларуса във Варна 23/05/2024, Четвъртък 16:54 0
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 1
16
Коментара по темата
16.
МОЛИ
15.05.2024 17:30:23
0
0
ИДЕТЕ НА ЦГ СОФИЯ.ДНЕС СЕ УЖАСИХ.КАТО НАЧАЛО,ЕДИНСТВЕНИЯТ АСАСЬОР, С КОЙТО МОЖЕШ С БАГАЖ ДА СТИГНЕШ ДО ДВЕТЕ АВТОГАРИ,МОЛЯВИ СЕ ,ВЪТРЕ Е С ПОНИКНАЛО ДЪРВО!!!ВЪТРЕ В ГАРАТА,В ТУНЕЛИТЕ ЗА ПЕРОНИТЕ ,МЪРСОТИЯ И ВОНЯ,ДОРИ ПО СТЕНИТЕ,21 ВЕК,ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА.НИТО ЕДИН АСАНСЬОР ЗА ПЕРОНИТЕ НЕРАБОТИ.ЗА ВЛАКА С КОЙТО ПЪТУВАХ ЗА БУРГАС,ПЪРВА КЛАСА,НЕ МИ СЕ ГОВОРИ.ОПРАВИЯ НЯМА!!!
15.
Виц
15.05.2024 05:23:00
0
0
То държава няма, те джилезници търсят!
14.
Виц
15.05.2024 05:20:04
0
0
Ко бързате за ПЛОВДИВ? Нали днес ша траурят един малоумник, щото не могъл да СФЪРЧИ!
13.
Виц
15.05.2024 05:16:43
1
0
Машинистите са били от ДЕ ПРАСЕТАТА, а оня с червена та шапка, с корени от БАНКЯ
12.
Гюнай
13.05.2024 16:12:04
1
0
Тия ги държи още циановодорода дето се бяха надрусали....
11.
там е така
13.05.2024 10:59:00
2
4
На тази гара от много години е така. Преди повече от 20г. бързият влак също беше изфучал и се наложи да нощуваме цяла вечер на гарата, защото се оказа, че друг няма и трябваше да чакаме сутришния експрес от София за Бургас.
10.
RE-1
13.05.2024 10:33:37
2
2
Не случайно за тази гара се носи поговорката:
"То па една гара".
9.
Да
13.05.2024 08:38:18
1
5
Заради влака натоварен с боеприпаси за урните който трябва да мине е ....
8.
До 7
13.05.2024 05:01:01
0
8
Задаваш въпрос-отговор. И по принцип (не задължително, но в повечето случаи), тези които са начело на контролираното съсипване на държавата, се изнизват я към острови, я в планината, но белите, които са натворили, си остават и са за наша сметка. БДЖ трябва да биват съсипвани именно защото са важни.
7.
До #2
12.05.2024 23:58:47
0
15
Интересно - в Швейцария имат супер развити ЖП превози. Във Франция също. В Япония също. Защо в България някакви изроди саботират БДЖ ? Ами нали БДЖ е стратегически актив на държавата България. Ако го няма БДЖ-пътнически и държавата отива по дяволите , само с товарни превози няма да стане нищо.
6.
Бени
12.05.2024 23:50:00
2
7
Пушете цигари и пийте кока кола. Животът е твърде кратък за чакане, съпроводено с негативно настроение. И се усмихнете- в Кеймбридж сте!
5.
XX
12.05.2024 22:33:42
11
14
Така е при ЕС демокрацията. Какво ревете?!
4.
АБПФК
12.05.2024 21:35:50
4
7
Може да се нахранят с казионна чорба на бездарието и буламачите на либералния реализъм и за десерт едни и същи помпозни и лъжливи лозунги, те са петимни за нещо различно искат отзад.
3.
Italo frecciarossa
12.05.2024 21:27:44
4
2
Dobre 4e bokovskite barcelonski vlakove imat gps ina4e kat dodat sofia nqma da znaqt nakade patuvat

Samo nesa znai na tok li sa na dizel solarni li
2.
Дернев
12.05.2024 21:20:55
1
31
Ако в министерството си мислят, че проблема на БДЖ е техниката само, значи само инсценират желание за реформи там. Персонала е по-голям проблем от техническия. Всичките подобрения, ако бъдат оставени на управление на този екип от горе до долу ,ще е огромна грешка. Отдавна трябваше да се пратят кадри за обмяна на опит в германски, холандски железници. 6акто и техни хоропоканен4 тука за обучение на нашите кадри. И да незабравяме, че има голяма вътрешна и външна съпротива, граничеща да саботаж срещу БДЖ. Но главата е в министерството.
1.
BeGe
12.05.2024 21:08:42
26
18
Аз като пътувам питам по 2-3 пъти къде как и кога . Тези хора чакат някои да ги моли да се качат на влака ли НЕЗНАМ . Взимаш билет е мн ясно че 15 мин преди трагване се нареждаш за качване
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си  Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори