×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ представи кандидатите си за съветници, ще се борят за каузата "Бургас"


ГЕРБ представи кандидатите си за съветници, ще се борят за каузата "Бургас"
Кандидатите от листата дадоха заявка да подкрепят кандидата за кмет Димитър Николов и след 4 години Бургас да е напълно променен за по-добро
30 Септември 2023, Събота, 13:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Авторът

Кандидатът за кмет Димитър Николов е подготвил впечатляваща стратегия развитието на общината, ще я представи до дни 

ГЕРБ откри кампанията си за местните избори в Бургас. На събитието присъстваха 51-те кандидати за общински съветници от листата на партията за морския град, а гости бяха кандидатът за кмет от ГЕРБ Димитър Николов, общинският координатор и народен представител Андрей Рунчев, депутатите Галя Желязкова и Любен Дилов-син, зам.-областният управител Владимир Крумов и други.

Във вътрешната градина на обновения в последния мандат на Николов и местния парламент Културен дом „НХК”, кандидатите за общински съветници дадоха мощна заявка, че ще работят за благото на града в следващите 4 години и надграждат вече постигнатото.

„Познавам всеки един от тези хора и съм убеден, че активно ще работят за развитието и успеха на Бургас. В следващите 4 години ще инвестираме в младите - те са бъдещето, те ще носят развитието, ще пазят духа на града, но и ще уважават неговите традиции. Вярвам в тяхната амбиция и че заедно, със сърце и душа, ще се борят за каузата, наречена „Бургас”, каза кандидатът за кмет от ГЕРБ Димитър Николов.

В следващите 4 години ще инвестираме в младите - те са бъдещето, те ще носят развитието, ще пазят духа на града, но и ще уважават неговите традиции, каза Димитър Николов

Водачът на листата на ГЕРБ - проф. Севдалина Турманова, която бе председател на Общинския съвет в мандат 2019-2023 г., заяви, че през изминалите 4 години отборът на ГЕРБ е доказал, че може да работи заедно, с увереност и мъдрост.

„Резултатите от това са видими за всички. Смея да твърдя, че изпълнихме напълно управленската програма на Димитър Николов и я надградихме с нови проекти. Изискванията на гражданите към нас стават все по-големи и с право. Защото ние можем да работим за тях, можем да носим отговорност и ще продължим да го правим”, каза от сцената в НХК проф. Турманова.

Ние можем да работим за гражданите, можем да носим отговорност и ще продължим да го правим, заяви водачът на листата на ГЕРБ проф. Севдалина Турманова

Новото попълнение в листата на ГЕРБ, който е на четвърто място - опитният юрист и бивш председател на РИК-Бургас адв. Михаил Хаджиянев, не скри вълнението си от това, че е част от екипа. Той даде обещание пред бургазлии, че ще вложи всичките си знания и умения, цялата си страст и енергия за това градът да се развива напред.

„Ще го направя, не защото ми е навик, когато играя в отбор, да искам отборът да е най-добрият, а защото с цялото си сърце, с опита и разума си съм убеден, че най-добрият стопанин за Бургас в следващите 4 години е именно Димитър Николов. И съм сигурен, че екипът, който стои днес пред вас, ще преведе любимия Бургас през всички препятствия и ще го направи №1 в страната”, заяви адв. Хаджиянев.

Новото лице в листата на ГЕРБ - адв. Михаил Хаджиянев, който е юрист с богат опит, даде обет, заяви, че е убеден с цялото си сърце, че най-добрият стопанин на Бургас за следващите 4 години е Димитър Николов

Вторият в листата - друг опитен юрист и син на може би най-известния бургаски художник-маринист - Иво Баев, използва интересна метафора, за да опише бъдещето на родния си град. Той цитира стиховете на Христо Фотев „Този влак за Бургас е тъй бавен”, за да разкрие, че Бургас има особена притегателна сила и всеки, който поне малко е свързан с него, бърза да се върне тук.

„Но аз искам да говоря за един друг влак, наречен „Бургас”. Той става все по-бърз, все по-мощен и все по-привлекателен. Защото се управлява от един много умел машинист, който днес е сред нас. В следващите 4 години ние ще сме зад него - силен екип, който ще поддържа влака „Бургас”, защото той не може да функционира без една особена група хора, наречена „Общински съвет”. Тя ще подкрепя насоките за просперитета на града, но ще бъде и коректив, ако се отклони в грешна посока”, каза Иво Баев.

Адв. Иво Баев, който е втори в листата на ГЕРБ цитира поета: „Този град изгражда моя глас, а нашият глас е глас за Бургас”

Той подчерта, че отборът на ГЕРБ отново ще бъде водещ, защото целите му са „влакът” на Бургас да става все по-бърз, все по-привлекателен, да минава край все повече детски градини, училища и болници, и да привлича все повече млади хора, които да градят семейства тук, да раждат своите деца, да ги възпитават, отглеждат. „Искаме да направим така, че думите на поета да се повторят в реалността: „Този град изгражда моя глас, а нашият глас е глас за Бургас”, заключи Баев.

Общинският координатор и народен представител Андрей Рунчев пък пожела целенасочена, активна и позитивна кампания на колегите си. Той изрази убедеността си, че ГЕРБ отново ще са първа политическа сила и че със събрания силен отбор от кандидати за общински съветници, ще даде максимума от усилията си за бъдещето на Бургас.

Общинският координатор на ГЕРБ изрази увереността си, че отново ГЕРБ ще има мнозинство в местния парламент - за успешното развитие на града и региона

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Димитър Николов, който управлява града в последните 16 години пък заяви, че в идните седмици ще представи своята програма за бъдещето на Бургас. Той загатна, че идеите са толкова интересни, че с отбора на ГЕРБ само след 4 години градът ще бъде наистина различен.

Ето ги и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ:

 






Пожар унищожи 22 яхти
Пожар унищожи 22 яхти 15/05/2024, Сряда 16:17 1
България Всички новини
Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли
Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори