×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учени представиха пред Мексиканския конгрес две странни мумифицирани тела на „извънземни”? (ВИДЕО)


Учени представиха пред Мексиканския конгрес две странни мумифицирани тела на „извънземни”? (ВИДЕО)
Публичното изслушване бе излъчено на живо по-рано днес, над 30% от ДНК-то на съществата се различавало коренно от всичко, съществуващо на Земята
13 Септември 2023, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Те имат хуманоидна структура на скелета, разликите са в гръдния кош, формата на главата и това, че имат само по три пръста на ръцете и краката

Две напълно запазени в целостта си мумифицирани тела на предполагаеми извънземни, датирани от преди над 1000 години, бяха представени по-рано днес пред Конгреса в Мексико по време на публично изслушване. Редица експерти разкриха пред политици и граждани какво са открили по отношение на двете тела, които са с височина около 60 см и имат хуманоидна, но много различна от човешката структура. Изслушването беше предавано на живо и продължи малко над 3 часа, съобщават местни медии.

Под клетва, няколко експерти, включително „откривателят” на извънземните Джайм Моссан, обясниха, че запазените мумифицирани останки са открити в мини. Те са били фосилизирани с времето. По думите на Моссан, телата са били изследвани наскоро от Националния автономен университет в Мексико. Учените са успели да анализират ДНК чрез радиовъглеродно датиране.

„Над 30% от анализираните ДНК проби се различават коренно с всичко, което имаме тук на Земята. Направени са няколко рентгенови скенера на телата. В едно от тях са открити яйца, а в двете - специални подкожни импланти от екстремно редки елементи, включително осмий”, обобщи Джайм Моссан.

В живото предаване телата са показани за пръв път на 2:29:20 от видеото

 

Самите предполагаеми извънземни, показани на живо пред Конгреса на Мексико днес, представляват човекоподобни същества, високи около 60 см. Фигурата им е странна, но наподобява човешката - те имат глава, макар и странно издължена, гръден кош, по две ръце и два крака, на които обаче има само по три пръста, сред които един палец. Вратът започва от центъра на главата, а не както при хората, от задната част, където се свързва с гръбначния стълб. Съществата имат по 2 очи, две ноздри и уста. Нямат зъби.

Показаните днес снимки демонстрират и скелетната структура на „извънземните”. Те имали леки, но много здрави кости, а гръдния им кош изглежда преместен надолу, в посока тази, като рамената „висят” между главата и него. Ръцете и краката изглежда човекоподобни от раменната става надолу, през лакътната, като разликите са само в китките и пръстите.

Учените намекват, че начинът, по който вратът на съществата се „прибира” в тялото, наподобява птиците при нас.

По време на изслушването в Мексиканския конгрес присъства и Раян Грейвс - изпълнителен директор на сдружението „Американци за безопасно въздушно пространство” (Americans for Safe Aerospace), който е и бивш пилот от Военноморските сили на САЩ. Самият той наскоро свидетелства под клетва пред Американския конгрес, че феноменът с неидентифицираните въздушни феномени, доскоро известни като „неидентифицирани летящи обекти”, е заплаха за националната сигурност на Щатите.

Макар изслушването да се състоя официално пред Конгреса, трябва да се има предвид, че Джайм Моссан през 2017 г. бе обвързан с още 5 други мумии, открити в региона на линиите Назка в Перу. Показаните от него тогава снимки илюстрираха мумифицирано тяло на хуманоид с издължен череп и с по три пръста на всяка ръка и крак. По-късно обаче стана ясно, че откритието му представлява просто мумифицирано човешко дете с вродени дефекти.

 


В категории: Животът


Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 0
Алисия изживя кошмар в Дубай
Алисия изживя кошмар в Дубай 21/05/2024, Вторник 16:59 0
Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
14
Коментара по темата
14.
До 9
15.09.2023 07:49:24
0
1
Братята ти, като малки.
13.
4p
14.09.2023 10:39:44
1
5
Тия ми бяха новобранци в казармата, направо им взех акъла, за тва са такива!
12.
В единият е открит мобифон
14.09.2023 08:22:08
1
10
С последно набран номер на Лили Иванова.
11.
Dd
14.09.2023 02:40:01
3
4
Такава фигурка и аз мога да сътворя и хуй ще им сложа , дайте малко цимент само.
10.
ж.к.Славейков
14.09.2023 00:54:47
1
6
От Айтос са, познавам ги, готини са и по-дребни
9.
Кую
13.09.2023 22:56:31
5
4
Кравари във ранен стадий.
8.
Ти да видиш
13.09.2023 22:55:39
2
5
Аз по-големи извънземни от мексиканците не съм виждал.Криви и безформени не приличат на хора.Така че извънземните са открити отдавна,просто тогава не е имало кой да плаши хората с тях.
7.
Китайката
13.09.2023 21:50:48
4
12
Това са ТЕ. Отдавна са на планетата Земя. Базата им в Бургас е в Борисовата градинка.
6.
Мда
13.09.2023 21:44:03
10
10
В живото предаване телата са показани за пръв път.
Което означава, че краварите, еврейте и т.н. яко заблуждават народите, с цел извличане на технологии и забогатяване да са над всички.
5.
Ейлиън до Иван
13.09.2023 21:36:36
2
10
Ние само на фабрик бихме кацнали, макс дока, ние сме извънземни гъзари все пак.
4.
Иван
13.09.2023 21:33:35
2
9
Да идват, чакам ги на Шоколада. Кафе и кола за моите приятели ейлиъните! Дет се вика, заради тях може да сложат терминали за плащане с карта, да влезем в бъдещето!
3.
Z
13.09.2023 21:30:40
0
8
До 1ви . Защо да не си разследващ полицай ?
2.
Запознат
13.09.2023 21:29:17
13
8
Тия съм ги ебал и двамата и затова така се спаружиха
1.
Брях
13.09.2023 21:17:04
4
6
Хайде, чакам коментари!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да стане президент с подкрепата на ДПС Пеевски посочи още, че предложението на лидера на ДБ е включвало пенсиониране на Бойко Борисов Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Ексобластният управител и купувачът на Митницата в Созопол с реакция след статия на Флагман.бг Според бизнесмена Крепостната стена и терасата върху бойната кула на Стария Созопол били съвсем различен казус с незаконно строителство, свързан с друг областен управител - Константин Гребенаров Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Мариян Шангов ще е №1 в новата ранглиста за клас ILCA6 Голям успех за бургаския ветроходец 
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори