×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Морето взе 20-та жертва, Милен се удави в Ахтопол


Морето взе 20-та жертва, Милен се удави в Ахтопол
Морето днес е спокойно, не е ясно каква точно е причината за фаталния инцидент
23 Август 2023, Сряда, 12:55 ч.
Автор: Флагман.бг

32-годишният Милен С. от Пордим, Плевенско загуби живота си този сутрин

Морето взе поредната си жертва. Сигналът е подаден около 9 часа тази сутрин, когато тялото е забелязано на централния плаж в Ахтопол. Това съобщава читател на Флагман.бг . 

По наша информация, това е 32-годишният Милен Станчев от Пордим, община Плевен. Той е бил с майка си. Работили заедно в курорта.

Все още не се знае какво точно се е случило, нямало е вълни.

Отбелязваме, че това е 20-тата жертва, която Черно море взе през това лято. 

 


В категории: Царево


Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
11
Коментара по темата
11.
Уау
25.08.2023 13:24:45
1
3
Тази свръх реалистична снимка не е за всяко око. Това е Интернет и всяко дете, тийнейджър и възрастен може да я види. Лицето на смъртта е грозно. Цензурата е задължителна. Съжалявам но тук е проявена небрежност от страна на публикуващите. Би следвало да си вземете бележка. Това не е Холивуд с ефектите и художествената измислица. Нали? Жалко за момчето. Жалко...
10.
Електра
25.08.2023 06:51:48
2
6
Когато си пиян не се влиза в морето това всеки го знае банално звучи...,но когато има да става нещо и дърпаш дявола за опашката.Знам от стари и професионални спасители ,че когато си навътре в морето и ти се схване мускула на крака трябва да имаш безопасна игла на банския за да може да се отпусне.c
9.
Пияница
24.08.2023 18:56:08
17
5
Аз като се напия и влизам в морето до шамандурата да повръщам.После се връщам на брега и продължавам да пия.После пак до шамандурата.Но гледам морето да е спокойно щото не мога да плувам.
8.
Запознат
23.08.2023 21:53:31
6
44
Този човек снощи беше на един от шезлонгите около 22 часа. Пиеше бира. Около него имаше 8-10 празни бутилки от бира. Вероятно по някоя време е влязал във водата и е станала белята. Жалко за този млад живот.
7.
Морето не взима жертви
23.08.2023 21:25:13
6
45
Те сами ходят при него.
Лека му пръст на момчето, но морето, като всяка стихия, трябва да се уважава!
6.
до георги 4
23.08.2023 17:23:52
7
27
правилно...точно така е.....
давят се точно добрите плувци.....
като влезе навътре,щото е добър и не му пука,понякога стават издънки ..и паниката го хваща ...и дотам.....
така е станало и с този човек,който се е удавил,друго обяснение няма...
5.
До 4
23.08.2023 17:22:47
7
19
Когато ти се схване мускул на крака в морето не се прави това ,което си написал . Но щом на теб ти е помогнало е добре . Прави се същото, което и когато се схване докато спиш .
Бог да го прости.
4.
Георги
23.08.2023 16:27:35
7
28
На 42 съм в отлична физическа форма,но след едно схващане на крака навътре в морето едвам се добрах до брега и вече влизам със респект!Много е важно в такъв случай да не се поддадеш на паниката а да си повтаряш,че каквото е писано да стане ще стане и без тебе и ако можеш да се дистанцираш от себе си и болката все едно си в чуждо тяло(аз лично през цялото време си мислех как да
разубедя жената,че все още не ни трябват нови плочки в банята и нов ламинат:) )!Не на всеки обаче се дава втори шанс да преосмисли мирогледа си!
3.
292
23.08.2023 16:22:35
3
28
И кое точно ви обиди, дами и господа от Флагман, че ми изтрихте коментара? Това, че ми направи впечатление, че сте пуснали текст без намеса на редактор и коректор, ли, което е стандартно изискване. Защо тогава, след като това е обида, го редактирахте? А колкото до чобаните и те са хора, и те упражняват полезна за обществото професия. И там има стандарти, които ако се спазват, няма да наемат хора със съмнителна компетентност.
2.
*********
23.08.2023 14:19:57
5
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Лека му пръст
23.08.2023 13:19:36
4
45
А вие флагман къде отбелязвате удавниците?!
Вероятно мъжът е влязъл прекалено навътре в морето и се е нагълтал с вода?! Как ги пишете тези статии да ви се чуди човек .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време
Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори