×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023


31 Юли 2023, Понеделник, 11:39 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето какво да очаква всяка зодия

Ако сте нови в астрологията, Хирон може да не ви е познат. И въпреки че може да се изкушите да пренебрегнете това по-малко известно небесно тяло, ще си направите лоша услуга. Хирон може да извади на показ някои от най-дълбоките ви несигурности и чувствителност, което е една от причините, поради които ретроградността му ще засегне всеки зодиакален знак до самия край на 2023 г.

Някога смятан за астероид, този астрономически обект официално е първият идентифициран „Кентавър“. Прекласифицирането е повече от подходящо, тъй като Хирон всъщност е името на известен кентавър от гръцката митология. Според митологията, той е учител и лечител, който обучава велики воини като Язон и Ахил. Въпреки че е посочен като „най-мъдрият и най-справедливият от всички кентаври“ в Илиада на Омир, иронията е, че Хирон не може да се излекува сам. Той може само да сподели знанията си с великите герои и да ги подготви за оцеляване в битка. След като бива ранен случайно от неговия ученик Херкулес, Херон се отказа от безсмъртието си в името на освобождаването на Прометей.

Значението на Хирон в астрологията е пряко свързано с влиянието му върху гръцката митология. Ако погледнете зодиакалния знак и астрологичния дом на вашето разположение в Хирон, ще откриете природата на най-дълбоките си рани – както физически, така и психологически. Въпреки това, красотата на вашето разположение в Хирон е, че то също така описва нивото на вашата емпатия и това как сте способни да лекувате другите. В края на краищата, преминавайки през болезнено преживяване, получавате пряко познание за него, което улеснява помагането на другите при подобни проблеми.

Ретроградният Хирон започна да се вихри от 23 юли и ще продължи да се намесва в живота на всяка зодия до 26 декември.

Хирон се движи през страстния и агресивен Овен от 2018 г., където ще остане, докато не започне да навлиза в Телец през 2026 г. През цялото това време Хирон ни насърчава да излекуваме идентичността си, да възвърнем гласа си и да се борим за това кои сме и какво представляваме. Освен това ще излекува нараненото ни его, показвайки ни как да вървим към победи, без да се вманиачаваме в загубите.

Ретроградния Хирон ще ни позволи да разгледаме някои от провалите, които сме преживели, с друг, по-позитивен поглед. Въпреки че може да разчоплите стари рани, това може да е само защото тези рани зарастват по грешен начин. Може да се наложи да се върнете към източника на болката, за да разберете какво е необходимо, за да я лекувате в основата. Дайте си време да намерите правилното лекарство, каквото и да изглежда то.

Тази ретроградност ще продължи до 26 декември, което ни дава достатъчно време да обработим тези лечебни развития. Всъщност преживяването може да се почувства като прегръдката, от която сте се нуждаели. Нека не забравяме, че в астрологията глифът за Хирон е много подобен на ключ. Човек може да мисли за това като за ключ към сърцето ви.

Ето какво може да очаква всяка зодия от ретроградния Хирон през 2023 г.:

Овен

Може да почувствате ретроградния Хирон на дълбоко и вътрешно ниво. Всъщност може да излекувате всичко, което ви е възпрепятствало да прегърнете истински своята идентичност. Докато Хирон ретроградира през първия ви дом на Аз-а, вие може да прекарате време в опознаване на истинската ви същност и да се откажете от нещата, които не са автентични. Никога не е имало по-добро време за това да дадете любов на себе си.

Телец

Време е да се вгледате в себе си, Телци. Докато Хирон ретроградира през вашия 12-ти дом на духовността и подсъзнателните енергии, вие се чувствате принудени да се докоснете до чувствата и емоциите, които седят точно под повърхността. Може би сте се чудили защо се чувствате по определен начин, сякаш тъгата ви не може да се припише на нищо. Ретроградният Хирон обаче ще ви покаже, че тъгата не се нуждае от причина, като ви даде разрешение действително да я почувствате и излекувате.

Близнаци

Като всички останали, вие просто искате да бъдете харесвани от другите. Възможно е обаче да се борите да се чувствате свързани със света като цяло. Ретроградният Хирон може да изчисти вашата перспектива, тъй като ще ви покаже колко сте излекували не само другите, но и себе си. Освобождавате се от егото, което ви е възпрепятствало до момента.

Рак

С ретроградирането на Хирон през вашия 10-ти дом на кариерата и имиджа, вие се научавате как да приемате успеха, който сте спечелили, и да поемате отговорност за проекти, които не са били приоритетни. Знаете, че сте най-суровия си критик, така че имайте предвид, че не всеки има същите високи стандарти като вас. Фактът, че наистина имате стандарти обаче е добър знак.

Лъв 

Ретроградният Хирон ще преориентира вътрешния ви компас, тъй като той е ретрограден във вашия девети дом на мъдростта, експанзията и пътуванията. Може да осъзнаете, че сте гладни за нещо повече - нещо извън този свят и противно на вашите ежедневни преживявания. Тази ретроградност ще ви помогне да намерите тези отговори в себе си, лекувайки това, което ви е възпрепятствало да се впуснете в някои от приключенията, за които винаги сте мечтали.

Дева

Може да се чувствате по-предпазливи от обикновено, особено ако се чувствате така, сякаш сте се разкрили пред някого твърде бързо. Може дори да се почувствате объркани, сякаш сте инвестирали усилия в нещо, което не се е изплатило. Така или иначе, Хирон е напът да ретроградира през вашия осми дом на сливането на енергии и споделени ресурси, като ви помага да преодолеете колебанието си да се доверите. Това може да бъде изключително трансформираща година за вас, така че прегърнете процеса на освобождаване.

Везни

Трудно е да се чувстваш като в един отбор с някого, когато любовта стои толкова близо до омразата. Докато Хирон ретроградира през вашия седми дом на партньорствата, вие размишлявате върху отхвърлянията, разочарованията и предателствата, които може да навредят на бъдещата ви перспектива за съвместна работа. Тази ретроградност ще ви помогне да излекувате козависимите тенденции. Като се откажете от потискащите модели, вие ще се превърнете в още по-мощен съюзник за някой друг.

Скорпион

Може да почувствате, че енергийните ви резерви са изчерпани. Ако редът и благосъстоянието в живота ви са станали по-малко приоритетни, ретроградният Хирон ще ви помогне да излекувате това, което ви пречи да се грижите за себе си. Тъй като Хирон ретроградира през вашия шести дом на работата и здравето, това ще ви помогне да се освободите от срама, който стои в основата на вашето отлагане.

Стрелец

Може да се борите да се насладите на удоволствието и творчеството в живота си, особено ако наскоро сте били с разбито сърце. Ако сърцето ви все още се възстановява, ретроградният Хирон може да ви помогне да обработите и интегрирате някои от тези уроци по любов и загуба. Докато Хирон се върти назад през вашия пети дом на романтиката и себеизразяването, той проправя пътя за вас да превърнете болезнените си преживявания в брилянтно изкуство. Време е да излекувате душата си, като се влюбите без страх от провал.

Козирог

Някои несигурности могат да възникнат по време на ретроградния Хирон, особено в личния ви живот. Тъй като „раненият лечител“ насочва вашия четвърти дом на дома и семейството към вътрешно изцеление, вие може да погледнете назад към част от болката, която сте задържали в себе си. Тази ретроградност ще ви помогне да определите също кои вярвания са ваши и кои са на останалите около вас. 

Водолей

Прикриването на истината може да повлияе значително на вашето щастие. Сега Хирон ретроградира през вашия трети дом на общуването и близките приятели, което ви вдъхновява да бъдете по-искрени. Готови сте за автентична комуникация, а не за повърхностни разговори. И повярвайте - хората ще искат да слушат.

Риби

Учите се как да правите разлика между това, което искате, от което се нуждаете и това, което ви е казано, че трябва да имате. Докато Хирон ретроградира през втория ви дом на парите и самооценката, вие се вглеждате вътре в себе си и започвате да лекувате вашия синдром на самозванеца си. Време е да осъзнаете, че заслужавате добри неща. Време е да осъзнаете, че нямате нужда от скъпи продукти, за да направите живота си по-добър. Преоткрийте ценностите и притежанията, които наистина ви дават самочувствие.


В категории: Хороскоп


Коментари
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
Флагман.БГ Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг 20/05/2024, Понеделник 10:13 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор Бургаската полиция се сдоби с такъв джип, конфискува го от дрогиран шофьор 34-годишен мъж от Братово остана без возилото си Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево Батерия на винтоверт гръмна, едва не изпепели къща в село Драчево 17-годишен е приет с обгазяване в болница 
Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори