×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Подробности за ПТП-то на АМ "Тракия" - сливенски джип се опитал да изпревари колоната през аварийната лента


Подробности за ПТП-то на АМ "Тракия" - сливенски джип се опитал да изпревари колоната през аварийната лента
Какво е опитал да направи този водач? След инцидента е приет в болница, в тежко състояние
28 Юли 2023, Петък, 12:06 ч.
Автор: Флагман

Междувременно на АМ „Тракия“, на км 268 е станала и друга катастрофа, при която са пострадали две жени, мъж и две деца – на 4 и 6 години

Читатели на Флагман.бг съобщават подробности за тежката катастрофа, която затвори частично АМ „Тракия“ тази сутрин. Оказва се, че джип със сливенска регистрация се е врязал в тир в аварийната лента на км 273.

Предположенията са, че водачът се е опитал да изпревари колоната през аварийната лента, развил е висока скорост и не е имал възможност да спре, след като е видял тежкотоварния камион. След ПТП-то е приет в болница. Според неофициална информация мъжът, шофирал джипа е в тежко състояние.

Брутална катастрофа на АМ "Тракия" до Ямбол затапи движението към Бургас

Междувременно на АМ „Тракия“, на км 268 е станала и друга катастрофа, при която са пострадали две жени, мъж и две деца – на 4 и 6 години.

"Едното дете и възрастна жена са с травми на главата. По-сериозно е пострадал мъжът, който е с гръдна травма. В момента се правят изследвания и скенер за уточняване на състоянието на ранените, съобщи завеждащият "Спешно отделение" д-р Райно Георгиев пред колегите от Радио 999.

При другата катастрофа, станала по-рано на магистралата, е пострадал шофьорът на 46 години. Приет е в отделението по реанимация с мозъчно сътресение, голяма разкъсно-контузна рана на главата, фракури, казаха от лечебното заведение.

Това е снимка от другата катастрофа, при която има пострадали общо пет лица, включително и две деца 

 


В категории: Сливен , Ямбол


18
Коментара по темата
18.
До 9
28.07.2023 14:57:00
1
2
Забрави ПП ;) Джобовете пълнят ГЕРБ,ПП и ДПС ;)
17.
Здр Копр
28.07.2023 14:03:41
0
9
Карма му се вика
16.
Добавете коментар
28.07.2023 14:02:02
0
18
Сума ти народ се изби,така е с тая мисловна дейност и култура.Некадърни за живот.
15.
XX
28.07.2023 13:35:15
2
9
Защо още не е станал донор?! Защо!
14.
x
28.07.2023 13:15:12
0
26
Рейсърите обикновено приключват или в дърво или в тир
13.
За Холивуд
28.07.2023 13:11:32
0
9
Мноого си прав!
12.
Няма
28.07.2023 13:06:45
0
47
Култура на шофиране. Всеки тарикат ,гледа лошо, нъл гангста . Това дистанция ,това огледала,няма! После реват в съда и треперят и забравят мутренските стойки...
11.
Кую
28.07.2023 13:04:49
0
44
Катаджиите се крият по сенките, там където ограничението е 30 или 50 километра и снемат по някой нещастник със 5 километра отгоре. Не некадърници, а тарикати със нулево присъствие там където карат шампионите. Слагайте видеорегистратори.
10.
Софиянец
28.07.2023 13:01:59
27
7
Аз пък си мисл, че Бургазлии са най некъдърните шофьри.
9.
Пешо кура
28.07.2023 12:59:17
3
35
Кога ще има полиция на магистралата в участъка Ст.Загора -Бургас ,камерите на АПИ съвсем умишлено не работят за да не засичат претоварените камиони и така пълнят джобовете на ГЕРП,ДПС
8.
Е
28.07.2023 12:50:40
2
38
Крайно време е полицията освен са дреме с камерите, активно да регулира трафика с полицейски автомобил, който да се движи в колоната и са спира както тези дето изпреварват в аварийната, така и тези дето карат в лявата със същата скорост като тези от дясната, правят тапи и обезмислят магистралата. Лявата лента на магистралата е само за изпреварване, сред което се връщаш в дясната, макар, че за ганя е срамно да кара там.
7.
Да
28.07.2023 12:46:12
7
31
В Сливен и Ямбол са най-некадърните шофьори. Става още по-опасно ако дадения индивид е в БМВ. Стойте надалеч
6.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
28.07.2023 12:41:09
9
25
Дано да пукне боклукът изпреварвал по аварийната лента...
5.
Хахахахаха
28.07.2023 12:40:04
2
36
Поредния гъзар или играч който се помисли за много вървежен
4.
Холивуд
28.07.2023 12:39:59
2
44
Така става когато до вчера си яздил магарицата на нивата,а днес си се сдобил с мощна кола и то джип или пикап за да се правиш на австралийски фермер и като се качиш на магистралата започваш да мачкаш наред.
Такива коли,които тежат по 2.5 тона и нагоре трябва да се карат с най хубавите истински марки гуми и спирачки и да познаваш спецификите на автомобила,защото спират по по различен начин,отколкото един лек автомобил.Не може да се натрисаш в предния,това е пълна некадърност и неадекватност от страна на шофьора.И наш Ганя се качва на колкото се може по голяма талига,ходи рови по моргите за части и гуми втора употреба,защото е скъсаняк нооо важното е че гледа от високо,докато не осере пейзажа.
3.
Браво
28.07.2023 12:35:39
2
41
За първи път да напишете коректно заглавието: ОПИТАЛ да изпревари колоната в аварийната лента!
След такъв опит е нормално да е в реанимация с мозъчна травма. Дано се оправи и осъзнае човека! Макар, че да го направи това и преди удара е имал проблем с мозъка, и мисловната дейност развивана в него.
2.
eqw
28.07.2023 12:32:45
1
35
Ако е изпреварвал в аварийната, хайде да видим какво ще му направи полицията.
Дали ще му вземе книжката, защото е играч и не може да чака или само 100лв глоба и кой от къде.
1.
Zapoznat
28.07.2023 12:32:02
1
34
Бърза за морето буркантурист и стигна, даже е на плажа вече.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори